[WWE SZTORI 2014-ben is! ]

A Royal Rumbelen a tag team övekért fogunk indulni! Ezt mos bejelentjük!

Ám legyen, de egy sajátos kikötést szeretnénk alkalmazni.

A két csapat megtámadta egymást, s a végén a heelek kidobták a face Shield tagokat A feszültség a tetőfokra hág.

ELSŐ MÉRKŐZÉS: ZACK RYDER VS KOFI KINGSTON!

A WWE Internet bajnoka visszatért.

Neked egy kis Boom jár.

Először Zack,majd a Ghánai Kofi jön be a ringbe.Zack és Kofi  pacsiznak majd egymásnak feszülnek!Kofi ellöki Zack-et és beadja a DDT-t Zacknek.Kofi ezután megpróbálkozik a Comebackjével de az internet bajnok hárit egy  DDrop Kickkel majd ráfekszik 1..2. kijön Kofi!Zack csinálja a Tauntját de közben Kofi felkel és Enziguri Zacknek!Kofi ráfekszik 1..A woo felrántja a vállát 2-nél.Kofi ezután felemeli Zacket és Boom Drop ?!Nem mert Zack RyDer kijön és SpienBuster!A ring köteléről visszapattan Kofi és ezt kihasználva beadja a Super  Kicket Zack Kingstonnak majd pinneli 1...2.. Kofi felteszi a lábát a kötélre.Zack mérges ,majd felemeli Kofit mint egy rongybabát és ledobja a hátáról Kofit!De Kofi egyből feláll és beleszalad egy Rough Ryderbe!!Zack ezután kopogtatja Kofit. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! A MECCS GYŐZTESE:ZACK RYDER

BACKSTAGE SEGMENT:

John Cena megy a ring felé, amikor találkozik Randy Ortonnal.

A WWE bajnoknak most lesz meccse, míg Orton a főmeccsben fog szerepelni. 

 

MÁSODIK MÉRKŐZÉS: JOHN CENA VS THE MIZ!

Nem örülök a Royal Rumbeli ellenfelemnek, de nyernem kell.

Légy erkölcsös, Cena!

A meccs nagyon keményre sikerült. Cena uralkodott az elején. Egy drop kick után egy spinebustert is adott. Jött volna a Proto bomb, de Miz kicsúszott belöle és egy RKO-val fordított. Pinnelte, de Cena 2-őnél kirúgott. Miz nem idegeskedett, összeszedte Cenát, majd elkezdte püfölni, ezt követően egy mozdulatsort vezetett volna le, de amikor felkapta a White noisra Cenát ő blokkolta azt, ezután elég kemény ökölpárbajba kezdtek, amiből Miz jött ki jobban, mert belenyúlt Cena szemébe, ezt a író nem látta. Egy spinebuster után Miz befogta Cenát a Figure 4 leglockba! Cena hamar észelte a bajt és kiszabadult, majd befogta a kollégát egy STF-be, de Miz könnyen elérte a kötelet. A közönség ekkor talpon és egyik oldalról azt lehetett hallani: "Let's go Cena!" míg a másikról: "Let's go Miz!". Mondketten felálltak!! Egymásba rohantak, de egy kemény karambol a ring közepén!!! Ki áll fel előbb???? Talán Cena?? Miz??? CENA!!!! NEM MERT MIZ!!!! Rock card Cenától??? NEM!!! Spinebuster Miztől!!!! Miz ezután felkészül a Skull crashing Finalera!!!! Elkapja, de Cena kiugrik a mozdulatból!!! Majd jön egy Rock Bottom!!! NEM!!!!! Miz beleszáll Cenába SPEAR!!!!! Pinneli!! 1.....2....De Cena lába a kötélen!!! Kemény meccs!!! Miz feláll! Hajtja mindkettejüket a közönség!!! A Cena ellendrukkereknek nehéz sors vár, ugyanis Cena felkapja ellenfelét. Punk a semmiből megérkezik és rávág egy acélszéket a bajnoknak. Ezzel Cena nyert diszkalifikációval. 

 

HARMADIK MÉRKŐZÉS: DOLPH ZIGGLER VS CESARO!

Cesaro, te egy leszálló pályán lévő pankrátor vagy.

Engem legalább nem győzött le a volt csicskám. 

Dolph Ziggler vs Chris Jericho:Jericho aggresszivan neki rontana Zigglernek de ő nem hagyja hanem fordít és így bevisz egy clotheslinet majd kézen állásal felvág.Dolph nem is huzza az időt hanem bevisz egy pusztító super kicket ami nagyot csattant.Ziggler azt kiabálja hogy többet nem tudsz látszik hogy Maddox megint rosszul döntött hogy ki szerepeljen egy adásba mondja Ziggi.Jericho idegesen felpattan majd szemközt köpi a Heyman Guyt és bevisz egy pepsi twistet amit egy spinbuster követ azon nyomban.Jericho többször megüti Zigglert a földön majd egy nyak szorításba fogja amiből végül is Dolph egy látványos háton gödüléssel szabaudult majd bevitt egy big boot-ot és egy flapjacket ami után Y2J-nek elkezd vérezni orra mert úgy rá esett és a bíró nézi hogy jól van-e de érkezett a szőke szupersztár hátulról egy Zig Zag.el és pinn:1...2...3 ezzel a győztes nem más mint: Dolph Ziggler! A volt IC bajnok feláll és győzedelmesen mutatja az öklét.

FŐMÉRKŐZÉS:RANDY ORTON VS CM PUNK!

Én akarok a WWE bajnok lenni!

Sosem leszel, mert a RR- en én leszek John Cena ellenfele.

A meccset Orton kezdi jobban és bevisz három ütést majd egyből egy Powerslamet  de Punk visszatámad egy inverted ddt-vel és egy old scoolal valamint egy pepsi twistel-el fordít.Punk tovább csépeli Ortont több rúgással és ütéssel majd végül egy enzigurival rúgja tarkón a volt paul heyman guyt.Punk tovább csépeli Orton és kidobná a ringből de Randy fordít majd ő löki ki Punkot a ringből de mégsem mert CMP megkapaszkodik a kötélben de Randynek ez jön kapóra mert így betudha vinni a randy orton ddt-t majd pinn 1..2 de CM szabadul.Randy nem esik kétségbe hanemkészül az RKO-ra de Punk megérzi a veszélyt és kigurul a ringből de kimegy Orton is de a semmiből Punk bevisz egy kemény spinbustert a földre.Közben ez a felirat jelenik meg a kivetítőn:A mérkőzés street fight formájéban folytatódik.Ezt a viprea is észre veszi és hátulról ágyékon rúgja a volt wwe bajnokot majd elég nagy erővel löki neki a lépcsőnek.Orton felrakja punkot a kommentátor asztalra és ő is felmegy majd onnan a székre ad egy superplexet amit mindketten megéreznek eléggé.Randy tud elöbb felkelni és kiveszi Punk alól a széket amivel többször hátba csapja ellenfelét majd az oszlopnak löki és még egyet kap a világ legjobbja a hátára azzal a székkel.A vipera letakarítja a commentary asztalt és felrakja rá ez elit of wrestling vezérét és a komm.asztalra adna egy RKO-t de Punk lelöki őt és egy elndületes ugrásból bevisz egy inverted ddt-t majd a nagyobbik acél lépcsőt beviszi a ringbe ahogyan az ellenfelét.Punk feláll a lépcsőre és felrakja rá Ortont is de ő tudja hogy bajban van és ellenálni tud több ütésnek köszönhetően majd egy undertaker clothesline-t is bevisz majd gúnyolja a volt mr mitb-t.Orton készül a skull crushing finale-ra de elvéti majd Punk ad neki egy GTS-t és pinnel 1...2..de valahogy az utolsó pillanatban a vipera ki tudott rúgni.Punk el sem hiszi majd a bírónál reklamál hevesen aki tételnül hallgatja de jön Randy és leüti a lépcsővel az ellenfelét majd felállrá és Punkot is felállítja. Ekkor Punk felkapja és egy GTS-t ad be neki.
 
Az adásnak vége.