[WWE SZTORI 2014-ben is! ]

Az állat megérkezett! S, hamarosan WHC bajnok leszek.

Elakarod tőlem venni az övet?

Alberto levette az övét, hogy most rögtön harcolhasson az Állattal, de az felkapta és kiosztotta neki a Batista bombot.

ELSŐ MÉRKŐZÉS: ROMAN REIGNS VS BRAY WYATT!

A Shield ereje szunnyad bennem.

Mutasd meg Roman, hogy mire vagy képes. Hihihi. 

Először jön Roman majd Bray a ringbe.Bray énekel s ezt Roman kihasználja és beadja neki a Dropkicket.1...2...Wyatt kijön.Roman már készül a Superman Punchra de Wyatt elhajol és beadja az Inverted Headlockot neki!!Bray nevet majd készülődik a sister Abigailra de Roman elhajol és Samoan Drop!!Roman befogja a Kimurába!!Wyatt semmit sem csinál..Csak fekszik...Majd simán felemeli és kidobja a ringből!!A biró elkezd számolni 1......2........3..........4..........5.......6...........7........8.....Roman vssazjön a ringbe de Wyatt neki be is adja a Spinning Slide Slamet!1....2.Roman felrántsa a vállát.Wyatt-nek már kezd elege lenni a meccsből...Felemeli és White Nosie?Nem mert Roman kiszabadul és Superman Punch!!Pin 1...2...Wyatt kijön.The Tiger már beadná a Speart de Wyatt kigurul a  ringből de Román utána megy.Wyatt leüti egy kőkemény Clotshinel Roman-t!!!Wyatt visszaviszi a ringbe majd elkezd énekelni....Az éneklés végén beadja a Sister Abigailt majd ráfekszik 1......2.....3.....Bray Wyatt megnyerte a mérkőzést, de a szenvedéseinek még nincs vége, mert megérkezik Big Show és egy nagy Chokeslamet ad be neki és utána még párszor megüti. A két másik Wyatt is beszalad, de ők dupla speart kapnak Romantől. 

 

Orton berohan Triple H irodájába, ahol a vezető éppen papírokat ír alá.

A vipera még nem végzett, ugyanis felkapott pár papírt, s eldobta őket. Látszólag tombol a dühtől.

 

MÁSODIK MÉRKŐZÉS: DEAN AMBROSE VS MARK HENRY!

A patkányokat el kell taposni, még ha az nagy és néger is.

Mindent a maga idejében, hülyegyerek.

Érkeznek a felek és kezdetét veszi a meccs. A meccs elején ökölharc alakul ki, amiből a Világ Legerősebb Embere jön ki jobban. Henry bevisz egy Cyber Slamet és egy R.O. DDT-t, majd készül a World Strongest Slamre, de nem tudja beadni, mert Ambrose hárít egy Powerslammel és bead egy Diving Leg Droppot. PIN:1....2.... Henry kitör. Ambrose elkezdi támadni Henry jobb karját, amit sokszor hozzá vág az acél oszlophoz és nagyon kicsavarja, de Henry tűri, sőt félkézzel bevisz egy Wolrd Strongest Slamet és kopogtat:1...2... Ambrose kitör és egyből bevisz egy Powerslamet, majd befogná Henryt a Hell's Gatebe, de nem sikerül neki és Henry bead egy Cyber Slamet, majd befogja a Colossal Clutcba és nagyon erősen szorítja. Dean-en már látszik a fáratság de nagy nehezen kijön Dean Ambrose ,de Mark felemeli és World Strongest Slam?Nem mert,Dean kijön és Headlock Driver Henrynek!!1...2....3.... Ezzel a Shieldes srác megnyerte a mérkőzést.

FŐMÉRKŐZÉS: CM PUNK VS RANDY ORTON!

Várlak, Orton. Tudom, hogy el szeretnél kapni.

Nem is tudod, hogy mennyire.

Először megérkezik Cm Punk  Őt követi Randy Orton. Randy elég jól kezdi a meccset. Jobbosokkal üti meg Punkot -t majd egy Spinebuster küldi le, rá fekszik 1…2… De kettőnél felrántsa a vállát Punk. Ekkor Randy be fogja a Kimurába -ba.Punk  küzd, és sarokba próbál menni, de el tudja érni a kötelet, Randy  nem engedi el, de amikor bíró 4-nél tart akkor elengedi. Hitelen Punk erőre kapott és sarokba dobja Orton-t. Majd ott veri  és ki oszt egy Running Dropkick, ezután egy Tornado DDT oszt ki és rá fekszik 1…2… De 2-nél felrántsa Randy  az egyik vállát. Punk  felmászik a sarokba, de Randynek  van annyi ereje, hogy a kötélnek menjen és így Cm Punk kiesik a ringből. A bíró számol 1…2…3…4… Orton  ki menne, de bíró nem engedi, de Punk  a másik oldalon ki megy, bíró újra számol. Ortonnak neki vág egy széket  majd visszagurítja a ringbe Cm Punk, a bíró 7-nél tart és Randy  visszamegy a ringbe. Randy  középső kötélre rakja Punk mint két lábát, és add egy R. O. DDT. Meg várja, hogy Punk felálljon, Punk feláll. Orton kioszt egy Powerslamet majd  rá fekszik 1…2… De 2 és félnél felrántsa az egyik vállát. Randy  vitatkozik a bíróval, hogy meg volt a 3. Punk közben fel kell, Randy  meg fordul és Punk  ki oszt egy Punk Kicket-t rá fekszik 1…2… De 2 és félnél felrántsa az egyik vállát Orton.Randy feláll, ekkor Punk  add egy Dropkick-et. Randy  ki gurul. Punk  ki megy a ringből. Randy  hasba rúgja Punko-t. Majd neki vágja, kordonnak majd bemegy, ringbe bíró közbe számol már 5-nél tart 6..7…8…9… és Punk minden  erejével visszamegy a ringbe. Randy rögtön neki esik, csépeli, majd neki vágja a saroknak. Randy  add egy Orton DDT!!Randy készülődik az  RKO-ra  de Punk hárit egy Suplexel.Punk felmászik a sarokba és beadja a Cm Punk Diving Leg Dropot!Punk ezután simán felemeli Orton-t és beadja a Go To Sleepet majd ráfekszik Ortonra 1.....2.......3.....A MECCS GYŐZTESE CM PUNK! Hátulról érkezik John Cena, aki egy acélszékkel rávág egyet Punk hátára és egy AA-t ad be neki.

 

SZERZŐDÉS ALÁÍRÁS: JOHN CENA ÉS CM PUNK!

Punk, már te is a vezetőség kutyája vagy. Ezért nem fogok finomkodni. Írjuk alá a szerződést.

Bocs, Cena! De látszólag a közönség mást szeretne.

Végül Cena és Punk is aláírta a szerződést, de az előbbi még retteghet, mert valami még vár rá a RAWO-n. A RR WWE öv meccse pedig még mindi kérdéses.

 

Az adásnak vége.