[WWE SZTORI 2014-ben is! ]

A WWE nagy hibát követett el amikor nem adott nekem meccset. Szeretném ha ez ügyben most azonnal kárpótolnának. Hehe.

Én sem kaptam meccset. És tudod miért?

 

ELSŐ MECCS: THE GREATH KHALI VS ANTONIO CESARO

United States bajnok érkezik.

Egy hibát vétettem, de most nem fog ez megtörténni.

Antonio talán igazat mondott, mert behúzott egy óriásit Khalinak, majd belerúgott a lábába. Az óriás térdre ereszkedett és kapott egy rúgást a nyakába. Az a földre zuhant. Antonio mikforont fogott és a következőket mondta:"Ez az óriás mútkor elintézett, de most..." Khali hasba vágta őt, majd felkapta a nyakánál fogva és a földre dobta. Cesaro elkapta a kötelet és belerúgott a hasába. Majd megint a lábát célozta és a végén Khali a földre zuhant. Cesaro felugrott a kötélre majd könyökössel ráugrott. Pinn: EGY, KETTŐ és Khali kiszabadult. Khali nekifutott, de kapott egy Very European Uppercut csapást és újra pinnelni próbált. EGY? KETTŐ és kiszabadulás. "FENE" Khali megpofozta őt és egy könyökössel leverte. Khali készült a Punjabi Plugere, de Cesaro hírtelen felkapta és a finisherét akarta próbáltni, de kapott egy óriási hasütést és megkapta Great támadásást. SZÁMOLÁS: EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! A nyertes The Greath Khali. Aksana berohant a ringbe és ápolni kezdte Cesarot.

 

 

MÁSODIK MECCS: NATALYA ÉS LAYLA VS AKSANA AND EVE

Hajrá!

Bosszuld meg kicsim, a vereséget.

Natalya és Eve kezdett. t. A közönség ezen a ponton már kb. azt várta - ismerve Natalya szokását - hogy a nő minimum valami arconf*sással fog nyerni... de ez duplán nem jött be. Egyrészt azért, mert nem történt ilyen a meccsben, másrészt pedig azért, mert Eve egy jó nagyhajrázással a földre küldte. Laylával pacsiztak egyet. Layla támadott, de Eve felkapta és a földre dobta. Ezután pinnelni próbált: EGY, KETTŐ és Layla kiszabadult. Aksana próbált pacsizni, de Eve rácsapott a kezére. "Te itt nem fogsz  szerepet kapni" Hírtelen elkapta Layla a haját majd lenyomta Even finisherét. EGY, KETTŐ és Eve kiszabadult. Natalya bejött és behúzott egyet Eve szemébe. Az összeesett és számolás: EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Mikor a meccsnek vége lett bejött, Aksana és belerúgott Eve arcába.

 

 

HARMADIK MECCS: REY MYSTERIO ÉS SIN CARA VS DAVID OTUNGA ÉS WADE BARETT

Nyernünk kell. Megértetted?

Megérkeztünk.

Ismerős képeket látunk: Wade Barett vs Rey mysterio. Mysterio belerúgott egyet Wadera, aki a földre zuhant. Elgáncsolta majd behúzott egyet a hasába. Wade kapott még egy pofont, de ő is viszonzott egy pofonnal. Rey a Hurricant akarta beadni, de az ellensége elkapta és ledobta a földre. Ezután elkapta Sin Cara fejét és rádobta Mysteriora. Azután beengedte David Otungát akinek Rey fölé ugrott és egy kopogtatással próbálkozott, de kettőnél kiugrott az ellensége. Ezután már Sin Cara jött be aki egy rúgást adott be Otungának aki összeesett. Kötél miatt a pinnelés nem volt lehetséges. Barett viszont megjelent és elkezdett Cara felé menni, de az felugrott és egyenesen beleszaladt Rey 619- ébe. SZÁMOLÁS: EGY, KETTŐ és David megjelent majd behúzott Carának. Barett átadtta ahogyan Cara is. David beadta finisherét, de Mysetiro kiszabadult és a végén az újabb 619 megjött az erejét. SZÁMOLÁS: EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Ezzel a meccset a face-k nyerték.

 

 

NEGYEDIK MECCS: RICARDO ROUDRIGEZ VS SANTINO MARELLA

Ricardo Roudrigez felkonferálta saját magát!

HEHE! JE!

Santino támadott, de Ricardo elugrott és így egy hátbaverést kapott. Santino felnevetett, de a Mexikói behúzzott neki egyet. Santino meglepődött és vissza ütött. Ricardo elszédült. "SZEVA" Santino ráugrott és pinnelni próbált: EGY, KETTŐ és Ricardo kiszabadult.
A mérkőzés elején mind a két résztvevő úszik kicsit a reflektorfényben, természetesen a közönség Santino-t élteti. Jön a gong, kezdődik a küzdelem. Ricardo a mérkőzés elején elég nehezen bírja elfogadni, hogy a közönség Santino mellett áll, tehát eltépi Marella zakóját, aki viszont letépi Ricardo-ról az öltönyt.  Ricardo egy Enzugirlt adott be Santinonak és ráfeküdt. EGY, KETTŐ, de Santino kiszabadult és felvette a kobrát. Ricardo támadott, de kapott egy óriási kobrát! Pinnelés: EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! A GYŐZTES SANTINO MARELLA.

 

 

ÖTÖDIK MECCS: JOHN CENA, CM PUNK, RYBACK, SHEAMUS VS SHIELD ÉS A BIG SHOW

FEED ME MORE! Készen vagyunk!

Ez nagy győzelem lesz. Végre egy érdekes meccs.

Dean Amberose és Cena kezdte. A Shield tag támadott, de Cena elugrott és rátámadott majd elkezdte püfölni. Ambrose felugrotta és behúzott egyet a hasába. Cena a földre zuhant és Amberose pacsizott Roman Reiginssel. Cena felállt, de az csak ötször belerúgott majd felkapta és rádobta a földre. Powerbombot kapott és a földre zuhant újból. PINNELÉS: EGY, KETTŐ és Cena kiszabadult. Ezután bejött a Big Show. Cena gyorsan pacsizott és bejött Sheamus. Ő az óriáscsizmával támadott ,de a Big Show elkapta a lábát és félre dobta. A W.M.D.T következett, de Sheamus elkapta az öklést és félredobta a Big Showt. Sheamus újra támadott és felkapta az óriást és készült a White Noesre, de Seth Rollins leugrott a kötélről és mind hárman leestek. Sheamus pacsizott és bejött Ryback. Ryback a Shell Lockeddel támadott Seth Rollinsra, de a Big Show behúzott neki a W.M.D.T- vel. Ryback egy pillanatra a földre zuhant. Show pacsizott és Roman Reigins bejött. Támadott ,de Ryback felkapta és a padlóra esett. SZÁMOLÁS :EGY, KETTŐ és a Pajzs úgy látszik megvédte saját magát. Bejött Seth Rollins és támadott, de Ryback a kötelek közé ugrott és a vállával a földre dobta. Ő is pacsizott és Dean Ambrose tért be megint. Ryback nem pacsizott inkább a Shell Lockedet próbálta beadni, de Cm Punk beadta neki a Speart és összeesett. "VÉGETEK"- kiáltotta Cm Punk és felkapta Rybackat majd a Go To Sleepet nyomott le rajta aki nem mozdult. Sheamus bejött, de kapott Showtól egy W.M:D.T-t. Cena is hasonlóképpen tett, de a Shield felkapták a nyakukba és összetörték a padlón. SZÁMOLÁS: EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! A NYERTES A SHIELD ÉS A BIG SHOW: Cm Punk elégedetten sétált ki.

 

 

Az adásnak vége.