[WWE SZTORI 2014-ben is! ]

RYBACK VS BIG SHOW- ARM WRESTLING!

Feed me more!

Le foglak győzni téged, óriáska!

Ne felejtsük el, hogy a Payback előtt ez az utolsó adás. Összeérintkeztek és Ryback teljes erőből elkezdte tolni ellenfelének a karját. Az megint vissza és ő is. Most nagyábból egyenlőó az állás, de Show már majdnem lenyomta Rybackot amikor egyenlített az és haladt Show felé. Az óriásnak nagyon fájt Rybacknak a szorítása ezért lefejelte. Az nem érezte meg különösebben, de meggyengült és Show próbálta folyamatosan lenyomni. Ryback nagy nehezen felemelte a másik kezét és behúzott egyet Shownak. Az teljesen meggyengült és a földre zuhant a keze. A győztes Ryback. Az mosolyogva állt fel,de ellenfele egy W.M.D.T-t adott be neki és az óriás összeesett az asztalra ami eltőrt.

 

ELSŐ MECCS: CM PUNK VS ?

Tudtommal Cm Punknak akarnak adni a ma estére egy meccset. Ezt nem tartom jó ötletnek hiszen ő fel kell készülnie a Paybackra.

Te is jó leszel nekem!

Úristen! Sheamus belépett a ringbe és Paul Heyman elkezdett futni, de ekkor Boruge Kick neki. Cm Punk megjelent a bejáratnál és úgy látszik mégis csak lesz meccs. Az viszont nem ment tovább. Hátulról John Cena elkapta és One Hand Buldlogot adott be neki majd begurította a ringbe. Cm Punk négykézlábra támaszkodott, de Sheamus belerúgott egyet. A bajnok kigurult, de Cena egy Spearral eltalálta majd megint bevitte a ringbe ahol Sheamus felemelte és White Noieset adott be neki. Cena felteszi Sheamusnak a kezét, de Roman Reigins adott nekik egy Speart. Seht Rollins és Dean Ambrose a kötelek között cikáznak és mind a kettőjüket elintézik. Sheamus megkapja a Triple Powerbombot ahogyan John Cena is.

 

MÁSODIK MECCS: JOHN CENA VS BIG SHOW NO WAY OUT MECCS!

Egy kis kézfájás. Kit érdekel?

Ha engem kérdezel szerintem meg fog fájni!

Cena hátrányból indul hiszen az a Triple Powerbomb nagyon fájhatott. Végilis Show is hiszen ő már szkanderezett ma Rybackkal. Azt hiszem, hogy eljött az idő egy igen kemény meccsre. Cena bemegy a ringbe, de Show máris elkezdi püfönli. Többször behúz neki majd sikeresen lefejeli. Cena feláll és elkapta Shownak a kezét és egy pörgéssel behúz a gyomrába majd még kettőt. Az óriás ekkor a ruhájánál fogva rádobja a kötélre. Cena támad és a vállával leteríti ellenfelét majd a vállánál fogva elkezdte húzni. Cena belerúgott az oldalába majd felállt és felment a kötélre majd belerúgott Shownak az arcába aki elterült. You Cant See Mee-t kap s gyorsan feláll. Cena felkapja őt, de az lefejeli és Chokeslamot ad be John Cenának. Az óriás felteszi a kezét majd megy kifele. Cena elkapja a lábát és ez álltal az orra esik. Cena elkapja majd STF- et ad be neki. Show eléri a ketrecet majd felkapaszkodik rá és hanyattesik. Cena ki lett már megint lapítva és Show ráesett, de az elugrott és nagyot zakózott az óriás. Cena feltette a kezét majd Show lábát odatette a ketrechez és többször belerúgott a lábába. Az már nem bírt mozogni és az ajtó ki lett nyitva. Cena kifut, de Cm Punk megjelenik és egy acélszékkel visszalöki őt. Cena a földön és Show gyorsan feláll majd Colossal Cutot ad be neki. Az nagy nehezen felemelkedik majd rádobja az óriást a földre. Cena nagyon kiérdemelte a tiszteletet, de már nem tud mozogni. A támadása eléggé kemény volt. Az óriás megkapaszkodiik a kötélre és Cenát is felkapja a nyakánál fogva majd Chokeslamet ad be neki.A bíró lassan nyitja ki a kaput, de végül sikerül. Show már majdnem kimegy amikor Cm Punk őt is elintézi. Vagyis a lábujjűát. Az óriásnak muszáj a ketrecnél távoznia és el is kezd menni. El is kezd mászni. Félúton jár amikor Cena felkel és ráugrik mellé teljes erőből. Egy kézzel kezdenek el pofozkodni majd Cena lecsúszik, de megkapaszkodik Big Shownak a lábába és mind a ketten összeesnek. Cena átkarolta a kötelet és úgy állt fel. Elkapta az óriást majd készült az AA-ra. Az párszor megütötte, de Cenának sikerült a finishere és elkezdett mászni. Show viszont egy picit felállt és W.M.D.T-t nyomott le Cenának. Az összeesett és Show pedig lefejelte a kaput úgy, hogy az letört majd nyugodtan kiment. Megszólalt ekkor Ryback zenéje, de az óriás nem jött ki.

 

BACKSTAG SEGMENT:

Ryback megy és találkozik Paul Heymannal.

Rybacknak nem tetszett az ötlet és beadta a Shell Lockedet.

 

HARMADIK MECCS: TEAM HELL NO VS ANTONIO CESARO ÉS WADE BARETT!

Hol van a jó kis Khali?

A pokolba velük!

Cesaro Daniel Bryannal kezdte. Behúzott neki hármat majd lefejelte őt. Az leült és megigazította a szakállát majd megint felállt. Ekkor Cesaro többször belerúgott majd odadobta a kötélhez. Az ott maradt és amikor visszafordult egy Bull Hammert kappot Wade Barettől aki időközben már pacsizott is. Pinnelés következik. EGY, KETTŐ és Bryan kiszabadul majd kúszik a kötélhez és sikeresen pacsizik. Kane elkezdi ütni Barettet, de az elkapja a karjánál fogva és ráteszi a sarokba majd belerúg egyet. Kane térdreereszkedik majd pacsi és bejön Cesaro aki felkapja őt és beadja az Americcan Flaget ellenfelének. A Nagy Vörös Szörny már nem bírja tovább. EGY, KETTŐ és mégis. Nagy nehezen felálnak mind a ketten és Cesaro támad, de Kane egy ütést nyom le neki. Az még talpon marad és párszor belerúg ellenfelébe, de Kane-től Big Boot. EGY, KETTŐ és kiugrik Cesaro.Kane felmegy a kötélre, de Daniel pacsizik rá és berohan majd egy rakat NO rúgást ad be az United States bajnoknak. Az a földre zuhan majd elkezd kúszni, de Bryan elkapja a lábánál fogva és Cattle Mutilation -t ad be nkei. Úristen a bajnok mozogni sem tud, de Barett eléri őt és pacsizik a lábánál. Bryan-t egyszerűen felkapja majd beadja a Wasetlandot. EGY, KETTŐ és Daniel Bryan kettőnél kiszabadul majd odamegy Kane-hez aki viszont leugrik onnan. Nem sikerült pacsizni és a No ember ezt nem értette. Megfordult, de ekkro Bull Hammer-t kap. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Ünnepeltetik magukat a Tag Team partnerek ha nem is Khalival. Kane bemegy a ringbe és elkapja Barettnek a torkát majd egy Chokeslamet ad be neki. Ekkor viszont Cesaro hátulról egy Neutlarizerrel gazdagítja ellenfelét.

 

BACKSTAGE SEGMENT:

Fandango megy az arénába és találkozik Zack Ryderrel.

 

NEGYEDIK MECCS: ZACK RYDER VS FANDANGO!

Wo,Wo, WO!

A Lila erkölcstelen.

Fandango elkezdett táncolni majd behúzott egyet Rydernek. Az köhögött majd ellenfele egy szép mozdulattal elgáncsolta. A földre zuhant és még kapott pár ütést. Dango ezután elkezdte ütni a földön őt majd a Diving Led Dropot adta be ellenfelének.EGY, KETTŐ és Zack Ryder kiszabadul aki maga sem hitte el ezt és fel is állt. Nézett ,de kapott pár ütést ellenfelétől aki a sarokba dobta őt. Duplarúgással kivédte majd Bulldogot adott be Fandangonak. Az teljesen meglepődött a teljesítményen, de támadott és még két gyomrost adott be neki majd rádobta a kötélre, de az visszapattant és eltalálta a fekvő heel karaktert. EGY, KETTŐ és Fandango nagy nehezen kiszabadult majd odakúszott a kötélhez. WOWO rúgás Zack Rydertől, de sikeresen elkerüli és elkapja a lábánál fogva majd EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Fandango győzedelmeskedett és felment a kötélre majd még egyszer a Diving Led Dropot adta be neki majd ezt mondta:"EZ A FANNNNNDANNNNGOOOOO!"

 

FŐESEMÉNY: CENA ÉS CM PUNK Beszélnek.

A szupersztárok bevonulnak.

Cena felkapta volna Cm Punkot, de az kimenekült az arénából és nyelvet nyújtott kihívójára.

 

Az adásnak vége.