[WWE SZTORI 2014-ben is! ]

KANE AZ ARÉNÁBAN:

Alberto Del Rio aljas módon legyőzött engem. A bosszú nem fog elmaradni. Ezért a Summerslamen egy Last Man Standing meccsben akarok harcolni vele!

Kane kiadta az ukászt, de megjelent Rio hátulról és beadta neki az Enzugirilt.

 

MIZ TV:

Ezen az adáson Damien Sandowwal fogok találkozni!

Te is olyan vagy, mint Kofi Kingston.

Miz felmutatta a tenyerét és tényleg nem volt tiszta.

Damien Sandow megfordult és megkapta a Trouble in Paradise-t Kofi Kingstontól. Mára ennyi volt a Miz Tv!

 

THE GREAT KHALI VS MARK HENRY!

Gyere csak, Henry.

Nem tudod, mit kívántál.

Elkezdik egymást tolni majd Henry odadobja a kötélhez ellenfelét és bead neki egy Speart. Khali a földre zuhan és kap még pár rúgást. Készül az óriás a finisherjére. Felkapja ellenfelét, de az több haspacsit ad be neki majd elkapja az öklét neki és a nyakát. Henry fojtogatja Khali-t, de az lefejeli majd felkapja a vállánál fogva. Henry pedig a haját és teljes erőből meghúzza. Az elengedi majd Bearhugot ad be neki. Az óriás nem tud mit csinálni hiszen a gerince veszélyben van és lefejeli ellenfelét, de nem hat. Ez a támadás amiből nem találtak ki még fájdalom mentes kiutat. Punjabi sztár pedig már majdnem feladja a harcot amikor Henry teljes erőből rádobja mind a kettőjüket a földre. Khalinak beütődik a feje s vajon ki tud e ezek után szabadulni? EGY, KETTŐ és kiszabadul! Cesaro jó hatást váltott ki a szerény óriásból. A kötél segítségével feláll majd pacsizni akar, de Henry elkapaj a kezét és még is ad be neki eghyet a hasára majd odadobja a kötélhez s ráugrik. Henry viszont elkapja és World Stronges Slam. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Ez az amit Khalinak nem lett volna érdemes túlélnie. Megszólalt Sheamus zenéje:

Sheamus beakarta adni a W.M.D.T--t, de Henry felkapta és World Stronges Slamet adott be neki.

 

BACKSTAGE SEGMENT:

Booker T a következő közleményt adta ki:

Micsoda őrültesen nagy bejelentés!

 

ANTONIO CESARO VS WADE BARRETT!

Én vagyok az egyik Tag Team bajnok.

Én meg a néger gyilkos.

Összeakaszkodott a két pankrátor majd Cesaro odavitte ellenfelét a sarokba és lefejelte többször is. Barett rúgni akart, de elkapta a lábát és a lába közé rúgott egyet. A heel karakter a földre zuhant majd kapott még egy rúgást Cesarotol aki nagyra nyitotta ellenfelének a száját és próbálta lekopogtatni. Az viszont felállt és hanyattvágódott. Csak nem lesz olyan egyszerű dolga a face karakternek aki kiment a ringből majd Barrett többször behúzott neki és odadobta a fémlépcsőhöz.Összeesett majd amikor már majdnem felállt megkapta a Bull Hammert. Wade felemelte őt majd begurította a ringből és próbálta lekopogtatni. EGY, KETTŐ és mégis kiszabadult Cesaro. Barrett felment a kötélre majd leugrott, de Cesaro elkapta őt a levegőben és rádobta a földre majd elkezdte rugdosni a nyakát majd Headlockba tenni. Cesaro elkapta a haját és jól megszorította. Az felállt és rádobta őt a földre majd belerúgott egyet a hátába. Reklám. Cesaro a kötélen van és közben Barett üti lentről majd elkapja ellenfelét és rádobja a földre. Ráugrik, de Cesaro sikeresen elugrul majd elkapja a lábát és kihúzza a ringből. A fejénél fogva odavágja a néző elválasztóhoz. A heel karakter felállt és behúzott egy gyomrost neki majd a fémlépcsőhöz vágta és a kezét elkezdte ütögetni. A Svájci felállt majd begurult a ringből. Ellenfele is ezt tette ezért nekitámadt. Wade Baretttől Big Bootot. EGY, KETTŐ és Cesaro megint kiszabadult majd odament a kötélhez és felállt. Barrett elkapta, hogy beadja a Wasetlandot, de a haját meghúzta és Neutalizer sikerül. EGY, KETTŐ és Barrett kiszabadult majd azonnal felálltak a pankrátorok. A heel karakter megint elkedzett ütni majd Bull Hammer, de Cesaro elkapta a kezét és a lába közé rúgott majd megint kap egyet és megkapja a Giant Swinget. Ráfeksizk ellenfelére s EGY, KETTŐ és kiszabadult Barrett. A face karakter felállt, hogy bedja a finisherjét majd jön Barrett akinek sikerül a Wasetland. Cesaro teljesen meg van zavarodva s EGY, KETTŐ ÉS HÁROM!

 

FŐMECCS: SHEAMUS ÉS ALBERTO DEL RIO VS SETH ROLLINS ÉS DEAN AMBROSE!

Győzelemre születtünk!

Fiesta van!

Rollins és Rio kezdte a küzdelmet. A bajnok kétszer behúzott neki egy könyököst majd elkapta a haját és kettőt az arcára vágott. Az egy gyomrossal válaszolt majd odadobta Rio-t a kötél sarkába. Ő maga elindult felé, de megkapta a Dorp Kicket. EGY! Kiszabadult majd kapott még pár ütést Albertotol majd megérkezett Sheamus is. A Kelta a hajánál fogva felkapta majd behúzott neki többször is és lefejeelte őt. Az vissza akart támadni és elkapta az írnek a szakállát. Az egyszer lábonrúgta majd rádobta a kezénél fogva a földre és belerúgott a hátába. Rollins gyorsan felállt majd pacsizott Ambroseval. Az berohant majd megpofozta a face karaktert és beleköpött a szemébe. Ezek után elkezdte ütni majd a hasába is egyet és elkapta a hátát Sheamusnak majd rá ütött a nyakára. A kötél segítségével cikázott majd egy Bulldogot adott be neki. EGY, KETTŐ és Sheamus kiszabadult majd próbált pacsizni a Rioval, de belerúgott ellenfele a kezébe. Elkezdett fetrengeni majd Dean Ambrose feláll a kötélre és hátulról Rio egy Enzugirilt ad be amitől leesik. Sheamus sikeresen pacsizik. Alberto a tarkójánál fogva odadobja a fémlépcsőre, de amikor megfordul Roman Reiginstől a néző téren át kap egy Speart. A mexikói a földön és Ambrose berohan a ringbe majd látszik a számolás is. Alberto nyolcnál sikeresen feláll, de ráugrik Rollins és ráesik a fémlépcsőre. A WHC bajnok elterül. Rio mégis berohan majd elkapja Ambrosenek a kezét, de az odadobja a kötélhez majd felkapja Rio-t és kimegy alóla. EGY, KETTŐ és a bajnok megint kiszabadül. Sheamushoz akar kúszni, de elkapja Ambrose a lábát és könyökösökkel sorozza. Rio hírtelen elkapja a kezét és Cross Arm Beakert ad be neki. Rollins ráugrik a bíróra aki a földre zuhan. Roman Reigins pedig Riora. A mexikó összezuhan és Ambrose mosolyogva feláll, de Sheamus felkapja őt és White Noieset ad be neki majd Bourge Kicket Reiginsnek. Diszkalifikációval ért véget a meccs a Shield győzelmével. Viszont megszólalt Kanenek a zenéje és a Nagy Vörös Szörny azért jött, hogy elégtételt vegyen. Rio kigurul majd nekifut ellendelének, de az felkapja és Chokeslamet ad be neki.

 

Az adásnak vége.