[WWE SZTORI 2014-ben is! ]

Feladom! Remélem hallottad ezt most Cm Punk. Már nem fogok küzdeni. A Paybackon megaláztál és nem engedted nekem, hogy bajnok legyek. De az lettem 2 percig. Most viszont várok! Nem másra, mint arra, hogy feladd! Míg meg nem teszed addia a Mr. Money In The Bank leszek. AZTÁN PEDIG SZÉTRÚGOM A SEGGEDET!

Szóval csak így feladod?

Vince Mcmahon mosolygott majd kiment. Biztos, hogy Cm Punknak ezen a héten kétszer kell ringbe szállnia.

 

BATTLE ROYAL AZ IC VAGY Az US  KIHÍVÓI JOGÁÉRT! 1. Rey Mysterio 2. Sin Cara 3. The Miz. 4. Kofi Kingston 5. Tensai. 6. Damien Sandow 7. Cody Rhodes 8. R- Truth 9. Titus O Neil 10. Wade Barett 11. Bo Dallas

Ha a nyertes az IC övet választja akkor még ezen az adáson meg küzd Dolph Zigglerrel. Ha az US championt azaz Cesaro-t (a dupla bajnok) aki vele. Bo Dallas támadta meg azonnal Barettet aki dühösen kezdte el ütni egy gyomrossal. Kofi elkezdett Sandowwal verekedni aki rádobta a kötélre, de a néger felugrott rá és vissza adott neki egy rúgást. R- Truth Titus ellen küzd, de a benga állat lefejeli majd odadobja a kötélhez. Ott Miz várja aki ekapja a kezénél fogva és kidobja a ringből.Sin Cara próbál felülkerekedni Cody Rhodesen, de az sikeresen beadta a Cross Rhodes-t. Rey felmegy a kötélre, de Tensai felkapja őt és rádobja a ring közepére. Az mosolyog, de Sandow egy Terminust nyom le neki majd ki akarja dobni. Barett ekkor elkapja Sandownak a fejét és kidobja a felső kötélen állt. Figura 4 LegLock Cody Rhodesnek. Az nagy nehezen odacsoszog a kötélhez, de megkapja a 619- et Rey-től. Barett hátára felkapaszkodik Bo Dallas. Viszont Titus O Neil elkapja a fehér fiút és kidobja a ringből. Sin Cara egy Hurricana-t nyom le Tensainak aki a földre zuhan. Csak éppen a ringen kívülre. O Neil egy One Hand bulldogot ad be a maszkodnak, de Rey jön segíteni. Az viszont elkapaj és rádobja a térdére. Cody feláll és elkezdi ütni Miz-t. Neki Kofi jön segíteni aki egy Zűrzavar a Paradicsombant ad be a heel karakternek aki kiesik. Cody Rhodes  dühösen kapta el a Miznek a lábát akit próbált kihúzni. Titus O Neil ráugrott, de Miz kidobta a ringből és az ráesett a Cody-ra. Miz támad Kofira és elkezdi ütni őt. Az egy Bombot akar beadni neki, de elkerüli. KOfi KIngston Dorp Kicket ad be Miznek aki a földre zuhan, de eléri a kötelet. Rey és Cara Barettet próbálják el elintézni aki-t odadobják a kötélhez. Rey felmegy a sarokba és ráugrik Barettre, de az elkapja őt és ki akarja dobni a ringből. Cara Hurricana-t ad be neki, de Rey-t találja el akit ki is dob a ringből. A meccsnek vége és mindenkinek el kell mondania, hogy ki ellen akar megküzdeni:

A meccs továbbmegy és Miz nekirugaszkodik Baretthez majd odadobja a kötélhez. Az megfordul és egy Wasetlandot ad be neki. Kofi és Sin Cara egymást tolják majd a néger odadobja ellenfelét a ring közepére. Az gyorsan feláll és gyomrosokkal váraszol. Miz pedig üti továbbra is Baretett,viszont már sokkal jobban meg van gyengülve. Az bead neki egy nyakast majd a kötélhez teszi és megint bead neki egy Bull Hammert. Kofi felmegy a kötélre és sikerül egy Dorp Kickel eltalálnia Sin Carát aki kiesett a ringből. Ezzel már csak hárman maradtak és mikor Kofi megfordul Barett egy újabb Bull Hammert ad be neki. Az ünnepelteti magát és felmegy a kötélére. Szinte már pezsgőt bont amikor gyorsan berohan Ziggler és elkapja Barettnek a gatyáját majd kirepíti a ringből. Az dühösen feláll és megkapja a Zig- Zagot. Így biztos, hogy az United States bajnoki övért lesz a kihívó. Nagy nehezen Miz és Kofi is felálltak és elkezdik egymáast tolni. Miz elkapja a kezéénl fogva, de az kigurik majd egy Kofi Bobmot ad be neki. Miz a földre zuhant és ez élete talán legnagyobb lehetősége eddig ebben a törrétnetben. Feláll és elkapja Kofi-t majd hátulról be akarja adni a finisherjét, de az a Zűrzavar a paradsicsombant ad ja be és Miz a torkát fogja. Kofi ebben a pillanatban odadobja a kötélhez és ő is támad. Miz felkapja a négert, de az bead neki egy DDT-t és már biztos nincs esélye a Miznek. Kofi felteszi a kötél sarkára ellenfelét majd szépen legurítja. Így a mai meccs: Kofi Kingston vs Antonio Cesaro. Mondhatni várható volt. Ez lesz a harmadik meccsük.

 

BACKSTAGE SEGMENT:

Daniel Bryan és Kane találkoznak a folyosón:

A Nagy Vörös Szörny elkapta ellenfelének a torkát és beadta a Chokeslamot. A parntere már nem tudott felkelni.

 

HARMADIK MECCS: KOFI KINGSTON VS ANTONIO CESARO UNITED STATES BAJNOKI ÖV!

Minek várjunk ezzel a meccsel Kofi? Mind a két övemre igényt tartok!

Túl fáradt vagyok a nyerésre.

Kofi felugrott a levegőbe, de Cesaro elkerülte és egy ütéssel eltalálta a hátát. A néger a földre zuhant és még kapott pár rúgást. Nagy nehezen odakúszott a kötélhez. Ellenfele felkapta őt és elkezdte pörgetni majd orra rádobta a földre. A pankrátor elkezdett fetrengeni és kapott az oldalára egy rúgást. Négykézláb állt fel. Cesaro elkapta az orrát és a száját majd próbálta lekopogtatni. Mindenki Kofinak drukkolt aki nagy nehezen kiszabadult és felálltak egymás elé. Kofi elkapta Cesaronak a gatyáját és vele együtt odadobta a kötélhez majd beadta ellenfelének a performing a dropkick nevű mozdulatát. EGY, KETTŐ és Cesaro kiszabadult, de látszott, hogy megjátszotta a kettőt. Boom Droppot kap majdnem, de sikerül elkerülnie majd Kofinak elkapja a derekát és rádobja a földre. EGY, KETTŐ és a néger nagy nehezen kiszabadult. Élete nagy lehetősége itt áll neki. Giant Swing Cesarotol és látszólag már fel sem tud kelni. A Svájci készül a finisherére és a közönség Hajrázik- de azt, hogy kinek nem tudni. Kofi KIngston nagy nehezen felállt és a Tag Team bajnok felkapja majd lenyomja neki a Neutlarizert. EGY, KETTŐ és "felrobban" a ring. Cesaro még a három előtt leszáll ellenfeléről és odanéz a bejárathoz. Ott áll Kane és csak röhög. Kofi hírtelen beadja a Zűrzavar a paradicsmbant Cesaronak. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Új bajnokot avattunk s Kofi boldogan mutatja fel az övét, de ekkor Kane elkapja a nyakát és Chokeslamot ad be neki.

 

BACKSTAG SEGMENT:

Cm Punk találkozik Vince Mcmahonnal.


FŐMECCS: MARK HENRY ÉS BIG SHOW VS CM PUNK ÉS JOHN CENA!

A vereségetek már biztos!

Ezt a meccset én intézem. Értetted?

Cm Punk és Big Show kezdte a küzdelmet. Összeakaszkodtak, de Show azonnal eltolta magától majd egy óriásit adott be Punknak a hasára aki térdert majd kapott egy Big Bootot az óriástól. Pár gyomros után sikerült pacsi helyzetbe kerülnie. De az nem tette meg és Show egy ütéssel leteríítette a földre majd Colossal cutot adott be neki. A bajnok eléri a kötelet és Shownak így le kell szállnia róla. Punk támad és kétszer behúz az óriásnak majd lefejeli és elkapja a fülét. Az viszont neki a torkát, de nem sikerül a Chokeslam. Cm Punk Cena felé fut, de Speart kap a Big Showtol és bejön Mark Henry is. Show felkapja Punkot majd feldobja a levegőbe. A partnere elkapja és Word Stronges Slamet ad be neki. EGY, KETTŐ és Cm Punk kiszabadul .A közönség örül ennek a ténynek.  A bajnok odamegy Cenához aki nyújtja a kezét, de az leköpte őt. Punk visszafordult, de ekkor Henry egy ütésből leterítette. Nagy nehezen megint felállt, de az rádobta a sarokba és betette ellenfelének a body avalanche-t. EGY, KETTŐ és a heel Cm Punk megint kiszabadul majd nagy nehezen feláll és megint Henryre támad. Az elkapja és egy gyomrost vág le neki majd behívja Show-t aki elkapta Punknak a nyakát. Az nagy nehezen megint kiszabadul és ledönti a vállával ellenfelét majd Anaconda Vise-t ad be neki. Az visoznt eléri a kötelet így nem sikerül a terv. Cm Punk még kétszer behúz neki majd megint Cenával hozza össze a sors. A face karakter még mindig tarja a kezét. A bajnok megfordul és próbálja kopogtatni Showt. EGY, KETTŐ és nem jött össze. Ezért végül pacsizott Cenával. Az felállította az óriást és elkezdte hasonütni majd a fejét elkapta és szájon is. Cena a vállánál fogva leterítti és a Five Kunc Left után a You Cant See Meet is beadja. Az viszont hírtelen pacsizik és Henry megtámadjja Cená-t. Az felkapja és beadja neki az AA_t. EGY, KETTŐ és mégis kiszabadult az óriás. A volt kihívó nagyot néz és készül az STF- re. Odamegy a kötélhez. Ekkor viszont Cm Punk pacsizik a hátával. Cena megfordul és kérdőre vonja. Henry pacsizik és bejön a Big Show. Cm Punk nekirohan az óriásnak, de az elkapja a torkát és Chokeslamot ad be neki. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! A győztesek az óriás csapat lett. Megszólalt a Shield zenéje amikor már a nyertesek kimentek. Cena egy széket vett elő és a Shield berohan. Roman Reigins Speart ad be neki. Rollins a kötélről leugrik és eltalálja a nyakát. Ambrose pedig belerúg egy óriásit a lába közé. Felkapják őt és Triple Powerbomb. Cm Punk ezen jót mosolyog és felül.

 

Az adásnak vége.