[WWE SZTORI 2014-ben is! ]

       Akarom a meccset a Summerslamre!

Bocsika csak visszatértem és én akarom a meccset.

Karizma Kapitány berohan a ringbe majd elkezdi püfölni Kane-t és rádobja a fém tartóoszlopra. Pár öklöst ad be a hátára majd lefejeli őt és az orránál fogva odafágja az oszlophoz. A Nagy Vörös Szörny elterül, de az ellenfele odakötözi a karját a ring köteléhez majd még párat belerúg majd kimegy a ringből. Ma este egy 1 vs 1 első számú kihívói meccset jelentünk be

 

ELSŐ MECCS: CODY RHODES VS THE MIZ!

Ez egy izgalmas küzdelem lesz!

Gyere csak!

Miz megszerezte a táskát mely feljogosítja őt egy esélyre a WWE övért. Most viszont Cody Rhodes lesz az ellenfele. Rhodes behúzott kettőt a  táskásnak majd a hajánál fogva kezdte el szorongatni. Miz hamar kiszabadult majd egy gyomrost adott be és felkapta az ellenfelét, de Cody kiugrott belőle majd rúgott egyet, de Miz elkapta a lábát és a lába közé rúgott be egy óriásit az ellenfelének. Rhodes elterült majd próbálta elérni a kötelet, de Miz a tarkójára ugrott majd próbálta úgy leszerelni, hogy ne tudjon felkellni. Cody nagyon akarja a kötlet, de ez nem sikerül. Damien Sandow feláll a kötélre, de a bíró míg lezavarja Miz az ujját kezdte el macerálni Codynak. Az ordít és a végén az ellenfele leszáll róla. A közönség örül a Miznek hiszen egy igazi face karakter lett belőle majd felült a kötélre. Amikor a heel karakter felállt leugrott, de Cody sikeresen elugrott majd próbált kopogtatni. EGY, KETTŐ és Miz kiszabadult. A táskás felállt, de már majdnem megkapta a Cross Rhodest amikor elkapta Sandow a lábát és állra esett. Rhodes nevet majd egy Headlockot ad be ellenfelének. Miz odakúszik a kötélhez és megfogja. EGY, KETTŐ és csak most engedi el Cody Rhodes aki várja a sarokban, hogy felkerjen az ellenfele. Mikor felkelt támadott, de Miz elkapta őt és rádobta a földre. EGY! Cody kiszabadult. Miz készül a Figure 4 Leglockra majd meg is teszi azt. Cody kúszik a kötélhez, de nem éri el ezért kopog!

 

MÁSODIK MECCS:JOHN CENA VS JACK SWAGGER!

Sziasztok emberek!

Kivégezlek!

John Cena a Smackdownon. Cena berohan elsőként és a közönség inkább a Suck Cenát kiabálja .A bajnok első számú kihívóját ez nem rémíszti el és azonnal felmutatja a kezét majd cikázni kezd a kötelek között. Elkapja Zeb Colter a lábát és ő hanyatt esik. Majd csak ezután szólal meg Jack Swaggernek a zenéje aki lassú léptekkel jön be majd odaáll Cena felő. A szuperhős egy ütést akar neki beadni, de Swagger elkapja az öklét majd az egész Cenát és rádobja a földre. A bíró nem engedi, hogy tovább bántsa őt. Swagger tiltakozik majd megpofozza a bírót aki összeesik. Cena gyorsan ledönti a vállával Swaggert aki gyorsan felállt. Cena megint ledönti majd a You Cant See Meett adja be ellenfelének. Swagger fent és egy AA-t kap. Ráfekszik a face karakter majd megszólal Booker T zenéje. A Smackdown Gm kijön:"Swagger mostantól ki van tiltva a WWE univerzumából. Legalábbis a Survivor Seriesig". Swagger dühösen áll fel majd ránéz Cenára. Nem hiszi el, de Super Cena megint megtámadja. Pár öklöst ad be neki. A gong végül mégis megszólalt. Swagger lefejeli őt majd gyorsan rádobja a fém tartóoszlopra. A Gm beszalad amikor Ankle Lock következne. Swagger kigurul a ringből. Kiszámolással ért véget ez a nagyon hosszúnak nem mondhati küzdelem. Ennek a történetnek még lesz folytatása. Cena a bejáratnál ünnepel amikor megérkezik Cm Punk hátulról és egy acélszékkel tízszer ráver.

 

HARMADIK MECCS: FANDANGO VS DANIEL BRYAN! 1 számú kihívói jog US championship

          Akarom az övet.

     NO! NO! NO!

Mind a két szupersztár bevonul. Az egyikük biztosan ott lesz a Summerslamen, hogy megküzdjön Kofi Kingstonnal az United States bajnoki övért. A táncos lába Dango bejön a ringbe majd egy sort még ünnepelteti magát amikor kap három rúgást Bryantól aki odadobja a kötélhez majd visszafele tarkón rúgja. Fandango kigurul a ringből és a bíró hármat számol majd a pankrátor feláll, de csak kilencnál megy vissza. Daniel belerúg párszor majd a kezénél fogva a földre dobja és No Lockot ad be ellenfelének. A táncos megfogja a kötelet így le kell róla szállnia és azt meg is teszi a volt Tag Team bajnok. Bryannak fontos ez a mai este és ezt ki is hangsúlyozta. Felmegy a kötélre majd leugrik, de ellenfele elkapja a karját és rádobja a földre majd belerúg egyet a hátába. ezután még kétszer behúz neki mire Daniel felkapja magát és támadni akar. Fandango felmegy a kötélre és Diving Leg Droppot ad be ellenfelének. EGY, KETTŐ és No ember kiszabadult. Feláll, de kap még pár pofont majd Fandango a sarokba szorítja és egy nagy gyomrost ad be neki. Daniel viszont nem hagyja magát és elkapja ellenfelét a hajánál fogva majd rádobja a sarokra. A heel karakter túlélte, de összeesik. Bryan hírtelen elkapja és próbálja elintézni. Sufboardot kap a táncos. Viszont egy ügyes mozdulattal fordít majd EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Megnyerte a küzdelmet és ezzel első számú kihívó lett.

 

BACKSTAGE SEGMENT:

Kofi Kingston kullog kifele amikor megérkezik Fandango.

 

NEGYEDIK MECCS: CURTIS AXEL ÉS WADE BARRETT VS SIN CARA ÉS SHEAMUS

Barett Barage.

Újra egymás ellen, Barrett.

Axel kezdett Sheamussal. Micsoda bárosítás máris. A Kelta támad rögtön és három haspacsitt oszt ki Axelnek majd a fejét beszorítja a könyökével és odadobja a kötélhez ahol kap egy nagy rúgást Sin Carától.  Axel megfordul és Sheamus felkapja a hátára majd bead neki egy White Noieset. EGY! Rögtön kiszabadul a Heyman Guy majd Barretthez kúszik, de az nem akar pacsizni. Ezért dühösen megfordul és álba rúgja Sheamust aki a sarkon pihen. Curtis feláll majd ráugrik ellenfelére és ott kezdi el püfölni. Sheamus leszaggatja magáról majd rádobja a földre. EGY! Curtis megint kiszabadult majd felállt és belerúgott hármat ellenfelének a lába közé. A Kelta nem bírja tovább és pacsizik. Bejön Sin Cara aki gyorsan egy 619- el amit Rey Mysteriotol tanult beadja és rögtön összeesik Curtis Axel. EGY, KETTŐ, de nem eléggé Sin Cara számára. Az a fejénél fogva felkapja majd állab üti és egy gyomrost is be ad neki. Curtis beletérder a hasába majd rádobja őt a földre. EGY! A mexikói pacsizik majd berohan a Kelta. Wade Barrett nevetgél, de hírtelen megkapja a pacsit Axeltől. Be lép óvatosan és megkapja a Boruge Kicket az óriási Keltától. Azt hiszem, hogy a Heel karakter nem a világ legjobb napját élte át. Sheamus könnyedén ráfekszik az ellenfelére. EGY, KETTŐ és az mégis kiszabadul. A Kelta teljesen ledöbbent majd pacsizott és megérkezett megint a mexikói. Felmegy a kötélre majd leugrik, de a levegőben megkapja a Bull Hammert. EGY, KETTŐ ÉS A HARMADIKAT IS KOPOGJA A BÍRÓ. Megszólal Randy Orton zenéje.

A Levegő felforrósodott. Wade Barrett rögtön megtámadta Ortont. Egy Bull Hammert akart beadni, de az kivédte majd belerúgott egyet a hátába. Az még talpon maradt, de egy RKO után már nem. Curtis Axel is kijött, de csak a ring köré. Orton elkezdt futni. A heel karakter elkapja a fejénél fogva és a fémlécpsőre vágja.

 

FŐMECCS: CHRISTIAN VS KANE! WHC 1 számú kihívói jogért.

    Most még feladhatod.

A Nagy Vörös szörny győzni jött.

Mindenki a főmeccset várta amit hát senki nem csodál. Kane és Christian is belépett a szorítóba majd elkezdődött a küzdelem. A Nagy Vörös Szörny meglökte az ellenfelét majd egy nagy pofont adott be neki. Christian gyorsan belerúgott egyet a lába közé majd a tarkójánál lehajtotta és rávágott párat a hátára. Kane már majdnem teljesen elterült amikor felállt. Christian támad, de az felkapja őt és rádobja a földre. A gerince! Szegény Christian most aztán jól megkapta. EGY! Mégis sikeresen kiszabadult. Kane felállt a kötélre és le is ugrott. Eltalálva ezennel Karizma Kapitányt aki újra a földön landolt. Vajon ezt már ki bírja védeni? EGY, KETTŐ és még mindig. A Nagy Vörös Szöny készül a Chokeslamre. Ellenfele gyorsan kikerüli majd rávág egy nagyot a hátára. Kane dühösen megfordul és elkapja Christiannak a torkát. Az viszont odavágja gyorsan az ellenfelét a fém tartóoszlophoz majd ő maga felugrik a kötélre és Frog Slapshot hajt végre. Kane összeesik és látszólag mozdulni sem tud. Karizma kapitány visszatért és megmutatta, hogy mekkora erő lakozik benne. EGY, KETTŐ és a Heel karakter kiszabadult. A volt Team Hell No-s már talpon is van és megint elkapja Christiannak a torkát. Az párat belerúg az ellenfelébe, de semmi nagyobbat.Megkapja a face a finishert és kigurul a ringből majd ott fekszik. Kane dühösen megy ki és egy fémlépcsőt kap fel. Megy ellenfeléhez. Christian hírtelen ráugrik és ledönti Kane-t aki a másik fémlépcsőre esik. Az ellenfele pedig rá. A bíró tízig számol, de egyik fél sem tud visszatérni a szorítóba. A következő Smackdownban Rio Showt tartunk.

 

Az adásnak vége.