[WWE SZTORI 2014-ben is! ]

Megváltoztam emberek!

Akkor nem kéne az önelégült pofádat látnom!

Miz mosolygott majd kezetrázott Cm Punkkal és a bajnoknak a kezét a magasba emelte. Ez talán jelenthet valamit. Cm Punk felkapja a Miz-t és GTS-t ad be neki. Tehát ettől még semmi sem változott.

 

ELSŐ MECCS: RANDY ORTON VS JACK SWAGGER! (A nyertes mehet a Smackodwn money in the bankra)

Nem vagyok annyira vérszomjas, mint hittétek.

De Swagger akkor is sikeresen le fog győzni!

Orton támadott és többször behúzott Swaggernek majd elkapta a fejét és még egy óriásit a szájába. Az elkezdett lihegni majd még egyet kapott. Orton odadobta a közélhez és amikor visszafelé tartott beadta a Powerslamet. Hihetetlen. Orton mosolyog és készen áll a támadásra. Máris készül az RKO! Swagger feláll, de elkapja Ortont és rádobja a térdére majd elkezdi ütlegelni. A viperának ez nem tetszik és próbál kiszabadulni az ütésekből. Végül a lábát ráteszi a kötélre és vége van. Jack Swagger odamegy a sarokba és amikor az ellenfele feláll ráugrik. Randy Orton nagy nehezenm összeesett és elkezdték pinneltetni. EGY, KETTŐ és kiszabadult. A heel karakter nem örült ennek és kiment  a ringből majd a kötélhez állt. Orton felállt, de kapott pár ütést majd amikor megfordult még egy nyakast is kapott. Ekkor viszont Swaggert gyomronvágta és beadta a DDT-t. Hihetetlen. Orton már készíti a közönséget az RKO-ra és minden esélye meg van rá. Jack Swagger elkezd tornázni majd dühösen áll fel. Orton támad és sikeresen beadja az RKO-t. Hihetetlen. EGY, KETTŐ és Jack Swagger kiszabadul. Micsoda küzdelem. All American feláll és támad. Orton nagy nehezen elkerüli majd a hátába rúg. Az megfordul és elkezdi ütni majd a kötélhez dobja és több gyomrost ad be neki. Orton nem tud megmozdulni és belerúg hátulról Zeb Colter is. Orton ellöki maga elől Swaggert majd egy óriási rúgást ad be neki amitől összezuhan az ellenfele. Kimegy, hogy elintézze az öregeet aki megint nekimegy, de megkapja az RKO-t. Orton mosolyog majd berohan a ringbe ahol Swagger elgáncsolja és Patriot Actot ad be neki. Orton a kötélhez akar csúszni, de nem sikerül neki. Nincs más mód, kopog. Jack Swagger a győzelmét ünnepli.

 

BACKSTAGE SEGMENT:

John Cena megy a folyosón, de megkapja Roman Reiginstől a Speart.

Szerintem akár az est főmeccsét jelentették be.

 

MÁSODIK MECCS: FANDANGO VS SHEAMUS!

Én vagyok a legyőzhetetlen Kelta!

Ez nem jó!

Az ír bevonul majd megérkezett Fandango is. Lássuk be nem igazán tetszik neki ez a helyzet. Sheamus viszont harcolni akar és nincs más választása, mint bemenni a ringbe majd azonnal kigurulni. Sheamus megunja és ő is kimegy. Fandango ekkor egy óriási acélszékkel rávág ellenfelének a hátára. Az összezuhant és begurítják a ringbe. Fandango feláll a kötélre és Diving Leg Droppot ad be neki. EGY! Kiszabadult Sheamus és ellenfele csak nézte, hogy történhetett ez? Lekezdte püfölni teljes erőbő. Hol a száját hol a szemeét. Aztán meghúzta a felét és úgy kelt fel. Lába közé is többször belerúgott Fandango. A Kelta már mozogni is alig tud. Fandango megint felmegy a kötélre és Diving Leg Drop. Sheamus elgurul és csak a földet érinti a heel karakter. Ellenfele felkapja és beadja a White Noieset. Fehér zajos csapás. EGY, KETTŐ és Fandango nagy nehezen kiszabadult majd feltáplászkodott a hamvaióbol. Sheamus már nagyon várta ezt. Dango csak rámutatott a sarokra. Sheamus arr nézett, de ellenfele ebben a pillanatban rátámadt és elkapta a lábát. Fordítással akarja legyőzni Sheamust. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Többet ésszel, mint hanggal. Sheamus dühösen állt fel és egy Bourge Kicket adott be ellenfelének.

 

BACKSATE SEGMENT:

Cm Punk megy és találkozik Mark Henryvel.

Punk beadta az One Hand Bulldogot és nem lesz ezáltal meccs ma.

 

HARMADIK MECCS: DOLPH ZIGGLER VS REY MYSTERIO!

Elvetted a barátáom övét, ezt megkeserülöd!

Show off!

Rey berohant a ringbe, de kapott az arcára egy ütést majd Dolph a fejénél fogva felkapta és gyomrost adott be neki. Ziggler ezután egy DDT-t adott be neki. A kis pankrátor összeesett és a maszkját akarta lehúzni az ellenfele.  Ő viszont felállt Zigglerrel a nyakába és hanyattvágódott. Az Interkontinentális bajnok megkapta a magáét. EGY, KETTŐ ÉS kiszabadult. Rey a kötél elé megy és tapsol. Big E Langston a lábánál fogva lefejeli és ő összeesik egyenesen a földre majd kap egy Big Endignet. Aj Lee elkapja őt és pofozni kezdi. Sin Cara jelenik meg aki felugrik a kötélre, hogy Elintézze Big E-t, de Ziggler egy Dorp Kicket ad be neki és a maszkos a fémlépcsőre esik. Rey-t beviszik a ringbe és a maszkos feláll majd integet a közönségnek. Azután pedig megkapja a Zig- Zagot. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! A bajnok maszkos írtó lett.

 

CHRIS JERICHO AZ ARÉNÁBAN!

Feladom. A Mr. Money In The Bank lesz az utosló mérkőzésem a wwe-ben. Azután kilépek.

 

FŐMECCS: ROMAN REIGINS VS JOHN CENA!

Várom a fejleményeket!

Reigins nyerni fog!

Cena támadott, de Reigins rögtön kiment a ringből majd kihúzta a lábánál fogva Cenát. Egy ütéssel leterítette Seth Rollins és rádobta a fémlépcsőre. Cena nagy nehezen felállt, de ekkor egy Spear Reiginstől. A bajnokot bevitte a ringbe ellenfele és EGY, KETTŐ, de kiszabadult Cena majd felállt és elkezdte püfölni Reiginset. Odadobta a ktöélhez majd egy Dorp Kicket adott be neki. Elkezdte püfönli. Reigins nagy nehezen felállt és lefejelte ellenfelét majd elkapta a kezét és  még párszor behúzott neki. Cena látta, hogy nem lesz könnyű. Felkapta lelenfelét, hogy beadja az AA-t, de az kiugrott majd beadta a Speart. EGY, KETTŐ és meignt kiszabadult Cena. A Shield tag teljesen meglepődött és felállt a kötélre majd leugrott. Cena arrébbgurult és csak a földet tudta megérinteni. Cena felkapta a lábánál fogva s EGY, KETTŐ, de kiszabadult Reigins. Csúnya is lett volna ha ennyi az egész. A Shield megjelent és felmásztak a kötélre. Cena tudta, hogy mi következik most. Reigins hátulról támadott, de felkapta és beadta az AA-t. EGY, KETTŐ. A Shield támadott és elkezdték püfönli. A meccs diszkalifikáció lett. Cena pedig megkapta a szerintem már jól ismert Triple Powerbombot.

 

Az adásnak vége.