[WWE SZTORI 2014-ben is! ]

 Megérdemlem a WHC övet, mert én már 7 hónapja van. S az is a jogom, hogy eldöntsem ki lesz az ellenfelem.

Ne légy gyáva és mondd az én nevemet.

Christian nem támadta meg a bajnokot hiszen a mai Smackdownon 4 meccset láthatunk ami mind Del Rio tournamentjét képezi. A második forduló és a harmadik a következő RAWON történik meg. Kane viszont megjelent még:

Kezdődhet is a menet.

 

ELSŐ MECCS: RANDY ORTON VS CODY RHODES!

Kicsi a rakás!
Cody mát bevonult amikor Orton is érkezik. Hátulról kap három ütést a tarkójára majd ráüt valaki a hátára. Az megfordul és Curtis Axel belerúg a lábábga majd elkapja ellenfelének a fejét és odadobja a fém tartóoszlophoz. A vipera támad és sikeresen ledönti lábáról Axelt majd egy DDT-t ad be neki a fémlépcsőről. Cody megküzd  Ortonnal. S a vipera beténfereg a ringbe. Ellenfele két gyomrosta d be neki majd felkapja és egyenesen a ring közepére dobja. A face karakter feláll majd próbál támadni. Párat bele is üt ellenfelébe, de komolyabbat nem ér el. Cody Rhodes ledönti megint a lábáról Randy Ortont majd EGY, KETTŐ és az ellenfele kiszabadul. Curtis Axel feltáplászkodik majd leül a kommentátori székbe. Randy Orton feláll a kötélre, hogy leugorjon, de Cody felkapja őt és rádobja a földre. EGY, KETTŐ s a ragadozó megint kiszabadul majd a kötél segítségével feláll. Codí nekifut, de az elkapja és Powerslamet ad be neki. Egy! A heel karakter kiszabadul. A vipera kimegy a kommentátori asztalhoz s megöleli Curtist majd elkapja a fejét és ráveri az asztalra. Mikor megfordul kint áll Cody és egy Cross Rhodest ad be neki. Ráfekszik s EGY, KETTŐ, de Randy Orton kiszabadult megint csak. Hírtelen minden elsötétül. Mikor visszacsukódnak a fények ott fekszik Cody Rhodes a sarokban aki Triple Powerbombot kapott s a Shield zenéje ment ezek közben. Randy Orton feláll majd várja, hogy az ellenfele is ezt tegye. Cody neki fekszik, de megkapja az RKO-t. A Shield valamiért segített a viperának. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! A vipera boldogan feláll s ebben a pillanatban beszalad Curtis Axal majd ledönti a lábáról a vállával és mikrofont ragad. Leköpi az ellenfelét:

 

MÁSODIK MECCS: CHRISTIAN VS WADE BARRETT!

Nesze, Barrett!
Christian elkezdett cikázni a kötelek között majd a vállával ledöntötte az ellenfelét. Ezután egy Headlockot adott be neki majd felállt és belerúgott az oldalába. Barrettnek ez nem igazán tetszik majd feáll és belekönyökölt egyet Karizma Kapitány szemébe. Az nem hagyja annyiban és támad. Kettőt behúz a hátába.  Barrett mosolyog majd lefejeli ellenfelét aki összeesik a sarokban. Wade Barrett máris készül a Bull Hammerre és bevitte. Vagyis csak akarta, mert Christian elkapta a kezét és odadobta a fém tartóoszlophoz és egy nagy DDT-vel válaszolt. Karizma Kaptiány nagyon élvezi a mérkőzést és ráfekszik az ellenfelére. EGY, KETTŐ és a heel karakter kiszabadul. Christian felállt a kötélre majd ünnepeltette magát és Frog Spalshot adott be ellenfelének. Barrett kigurult a ringből majd elkezdett körülötte menni majd a végén beszaladt és egy újabb immáron sikeresebb Bull Hammerrel köszönte meg a kitartást.  EGY, KETTŐ és Christian nagy nehezen megfogta a kötelet majd feltáplászkodott. Barrett felkapta őt, de az a hasára vert többször is ezért elengede az ellenfele. Christian elkapta őt és rádobta a földre majd EGY, KETTŐ és Barrett kiszabadult. Hogy a frászba gondolta, hogy ez sikerülni fog? Felmegy a kötélre és Barrett feláll, hogy tisztázza ezt az egészet. Készen áll, hogy elkapja, de az egy Bulldogot ad be neki. Ugyan már, ebből is ki fog ugrani. EGY, KETTŐ ÉS HÁRO!M Tévedtem, mert Wadenek egy igen rossz szériája van.

 

BACKSTAGE SEGMENT:
Dolph Ziggler piher a padon s az IC övet tisztogatja maikor megérkezik Daniel Bryan.

Ziggler nem volt ettől elragadtatva.

 

HARMADIK MECCS: THE MIZ VS MARK HENRY

Olyan király a szerkóm, mint én magam.

Megérkezett a jövőbeli bajnok!

Az óriás visszatért a Smackdownra és a Királyt kapta ellenfeléül. Miz megtámadta őt. Viszont csak három lépésig jutott, mert az elkapta a kezét. Miz gyorsan lefejelte majd odalépett a kötélhez és beleakart rúgni az arcába, de Mark Henry felkapta őt majd Hall Of Paint adott be neki. EGY, KETTŐ és ennyi. The Miz vesztett. Henry boldogan feláll amikor megérkezik Alberto Del Rio:"Ez nagyon gyors meccs volt! Hol a szenvedély? Újra kezdjük ezt a meccset" Del Rionak a szabályai. Henry dühösen megfordult és Miz elkezdte ütni majd odadobta a kötélhez s ráugrott. Henry megadta neki a Powerbombot. Számolni akar: EGY, KETTŐ és Miz most kiszabadult. Dühösen néz a mexikóira aki csan integet. Henry feláll majd belerúg hármat a Mizbe aki kigurul a ringből. Majd vissza és elkezd csápolni a karjával. Henry kivédi majd elkapja őt és rádobja a földre, de nem a Hall Of Painbe. Ráugrik ellenfelére aki viszont arrébb gurul. Az óriás kifeküdt. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! The Miz nyert, de Alberto megint szólt:" Nem, Nem és nem!  Igazi szenvedést akarok". Miz lihegett s az óriás gyorsan felállt majd ötbb ütést adott be neki. A hátára ököllel vert és felkapta őt a vállánál fogva és egyenesen a fém oszlophoz vágta. A face karakter összezuhant s Mark Henry ráált a torkára. Miz meg fog fulladni csakhát sikeresen elérte a kötelet ezért ez nem következhet be. Egyenlő csatát láthatunk.  A mexikói csóválja a fejét. Henrynek elege lett és kimegy a rámpára, hogy elintézze ellenfelét. Miz elkapja hátulról és beadja  Skull Finalét. Ő pedig becsúszik a ringbe. Kiszámolás következik. A bíró már négyénl majd nyolcnál tart, de az óriás még nem táplászkodott fel teljesen. Kilencnél állt majd tíznél még nem tudott bemenni. The Miz ünnepel, de Del Rio mikrofont ragad majd mondja a magáét: Nem tetszik ez nekem. Igazi meccset akarok ezért újra indítom"! Úristen. Már harmadjára indítja újra a mérkőzést. Miz ennek nagyon nem örül hiszen már kétszer nyert volna.  Mark Henry megyek a kötelen át majd ráver egyet Miznek a hasára és egy könyökössel leteríti. Rááll, de Miz elkapja a lábát és leteríti az óriást majd Figure 4 Leglockot ad be neki. Úristen! Mondhatni ez a meccs vége. Legalábbis miindenki azt hitte, mert Mark Henry sikeresen elérte a kötelet és a face karakternek le kellet szállnia. Teljesen kétségbeesett és az óriás felkel majd támad. Egy Speart ad be Miznek aki összeesik. EGY, KETTŐ, de van annyi ereje, hogy kiszabadul. Henry felkapja és Hall Of Painbe zárja be. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Ezt a győzlemet már vitatni nem lehet.

 

BACKSTAGE SEGMENT:

Christian megy a folyosón és találkozik Booker T- vel.

A Gm dühösen elment.

 

FŐMECCS: KANE VS SHEAMUS!

Akarom az övet!

Csak én meg is szerzem!

A mai főmeccsünk ezúttal is hosszú volt (ezúttal is Összefoglalógyanús), viszont sajnos ezúttal sem végződött szépen! Jó 8-10 percen keresztül verekedtek a pankrátorok, A Kelta támadott többször és behúzott hármat Kanenak majd odadonbta a kötélhez, hogy megcsinálja a támadását, de Kane beadta neki a Big Bootot majd felment a kötélre és leugrott egyenesen az ellenfelére. EGY! Sheamus kiszabadult majd nagy nehezen felállt. A Nagy Vörös Szörny újra felállt s elkapta ellenfelének a torkát. Sheamus kigurult gyorsan a ringből majd elkapta Kanenak a lábát és kihúzta majd felkapta őt s White Noeiset. A Kelta felkészült a győzelemre majd bevitte llenfelét a ringbe. EGY, KETTŐ és Kane kiszabadult amitől még a ring is beleremegett. A Kelta nagy nehezen feláll hiszen már nincsen kedve a meccshez. Kane feltáplászkodik majd pár ökölváltás után a Nagy Vörös SZörny megint elkapja Sheamusnak a tokrát. Immáron nem bír kiszabadulni így megkapja. EGY, KETTŐ és a Kelta megint csak kiszabadul. Ki nyerni a Tournament első szakaszában a negyedik meccset? Lényegében ez a kérdés. A Kelta támadott megint és prá ütést nyomott le Kanenak aki már teljesen kifáradt. Felkapta a Nagy Vörös Szörnyet és rádobta a földre. Ez egy Celtic Guard volt! Hihetetlen, hogy használta a régi támadását. EGY, KETTŐ és a Big Red Monster immáron másodszor szabadult ki. Sheamus már az Óriáscsizmára készült! Kane ezt blokkolta, felemelte Sheamust egy chokeslam céljából! Ebből viszont Sheamusnak sikerült megszöknie, majd mindkét ember egyszerre clothesline-olta egymást kölcsönösen, emiatt tehát mindketten a padlóra kerültek, egyszerre. Hosszú pihenő szuszogás következett. Sheamus mégis hamaabb felkelt, de kane is elég gyorsan. Sheamus neki támad majd egyenesen elkapja Kane s egy Tombstoneval intézi el véglegesen. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Papírforma vagy nem.

 

Az adásnak vége.