[WWE SZTORI 2014-ben is! ]

A Mr. Money In The bankon valaki ellen is meg kell védenem az övemet. De mégis ki ellen?

Még nem tudjuk, Punk.

Szóval már egy meccs be is van jelentve erre az estére.

 

ELSŐ MECCS: BIG SHOW VS SHEAMUS!

Sheamus újra ki kapsz ellenem!

Te is kaptál ki már tőlem.

Nem valami hossszú meccsnek nézünk elébe. A Kelta rögtön az elején megszerezte az előnyt. Kétszer behúzott az óriásnak majd a hasába adott egyet. Az viszont pacsizott a hasára és a Kelta összezuhant. Sheamus gyorsan felállt és lefejelte őt majd odadobta a kötélhez és ráugrott. Show viszont elkapta a nyakát és Chokeslamet adott be neki. Sheamus remélem csak viccelsz, hogy eddig bírtad. EGY, KETTŐ és kiszabadul Sheamus. Big Show befogja a Colossal Cutba. Az ír már nem egyszer kerül szembe Showwal és ki tartja a kezét majd kopog kettőt, de nem tovább és felemelkedik 200 kilóval a hátán és White Noies. Mindenki ünnepli őt majd odaliheg a sarokba. Big Show egy speart indít hozzá és a fejénél fogva rádobja a földre. Mostanába, mintha Sheamus nem lenne önamga. Az óriás ráállt. Sheamus nem bírja tovább, de szerencsére nem történik semmi, mert eléri a kötelet. Show megunja ezt az egészet és ki akar sétálni. Már a rámpánál tart amikor Sheamus egy Bourge Kicket ad be neki. Fandango hátulról egy acélszékkel fejbevágja Sheamut és dupla kiszámolással ér véget az este.


BACKSTAGE SEGMENT:

Mark Henry megy a folyosón és találkozik Vickievel.

Még egy meccs be van jelentve. Ami igazán remek.

 

KAITYLN VS TAMINA SNUKA!

Mégis mit akar ez a ribanc?

Szerintem nyerni fogok.

A heel díva kétszer behúzott ellenfelének majd a nyakára vert egyet. Ezután elkezdte húzni a haját és odadobta a kötélhez majd bleerúgott az állába. Tamina a földre zuhant és kapott még pár rúgást míg fel nem állt. Akkor viszont elkezdte megint ütni Kaityln és a sarokba szorította majd többször is Speart adott be neki. Elkapta a fejét és rádobta a földre. EGY! Kiszabadult majd felállt. Ellenfele támadott egy rúgással ,de most elkapta és felemelte a lábat. Ő maga belerúgott majd behúzott neki többször is. Kaityln köpött egyet majd megkapta a Samoan Droppot ellenfelének. Mindenki a face dívának drukkol. De ő pillanatnyilag nem képes ezeket az üzeneteket fogadni, mert pinnelni próbálják. EGY, KETTŐ és mégis kiszabadul. Reklám. Szerintem sokan nem értik, hogy ez a meccs miért van. Csak azért, mert a rajongók megszavazták ezt a meccset. A másik lett volna a Big Show vs John Cena meccs.  Most pedig Tamina üti Kaityln-t aki nagy nehezen eléri a kötelet majd behúzott egyet ellenfelének és odadobta őt a sarokba. Ezután támadott, de Kaitylbn elkerülte majd beadta a Speart. Az kifeküdt és itt a nagy lehetőség. EGY, KETTŐ és Tamina Snuka kiszabadult majd mind a ketten felálltak. Kaityln újra támadott egy Spearral, de ellenfele elkerülte és másodjára is beakarta adni a Samoan Dropot, de azonnal megkapta a speart. EGY, KETTŐ ÉS HÁRO!M Vége a meccsnek.

 

BACKSTAGE SEGMENT:

Randy Orton találkozik Rey Mysterioval:

 

HARMADIK MECCS:RANDY ORTON VS CHRIS JERICHO VS DOLPH ZIGGLER VS REY MYSTERIO!

Nehogymár megint övközelben legyen!

Punk jövök!

Orton támadott és kétszer behúzott Dolph Zigglernek. Odadobta a kötélhez, de az beadta a Dorp Kicket. Jeircho a födlre zuhant és még kapott pár rúgást. Nagy nehezen feltáplászkodott. Dolph még egyet üt majd elkezdi rugdosni. Rey pedig Jerichoval bunyózik. A maszkos sikeressen támad mindaddig, míg Jerricho el nem éri a kezét és ad be egy könyököst neki. Utánna valahogyan az egész gépezet szétesik. Orton beadja ellenfelének az RKO-t majd felteszi a kötélre és egy Sparral ledobja őt. Ziggler elkapja hátulról és Zig- Zagot ad be neki majd elkezd pofozkodni Jerichoval. Az kétszer behúz nekim jad elkapja és Codebekart ad be neki. EGY, KETTŐ és Dolph Ziggler kiszabadul majd Ortontól megkapja Jericho a Powerslamet. EGY! 619 Ortonnak Rey Mysteriotol és elkezdti püfölni ellenfelét. Dolph is csatlakozik majd Jericho elkezdi őt is ütni. Jericho kigurul a ringből ahol Orton odavágja a kommentáori asztalhoz majd elkezdi őt tüni. Big E Langston hátulról felkapja Ortont és Big Endinget ad be neki. Jericho pedig visszagurul a ringbe. Eközben Rey ütögeti Zigglert. Aj kihúzza a mexikiónak a lábát és egy óriási ütést kap Langstontól majd a Big Endget. Dolph és Jericho összeakaszkodnak. Nagy nehezen a facebb karakter kapott előnyt és beadta a Wall Of Jericho-t ellenfelének aki kopogott.

 

BAKSTAGE SEGMENT:

John Cena találkozik a Big Showwal.

Az óriás elgondolkodott az ötleten. Nem válaszolt semmit.

 

MARK HENRY VS CM PUNK!

Elfogadom Henryenk a kihívását.

A világ legerősebb embere elintéz.

Cm Punk rátámadott Henryre azonnal. Kétszer behúzott neki, de az lefejelte őt majd ráállt. Cm Punk nagy nehezen elérte a kötelet így ellenfele leszállt róla majd belerúgott egy óriásit az oldalába. Cm Punk kigurult az arénából és elkapta Henrynek a lábát aki ez álltal hanyattesett. Punk elkezdi a lábát könyökösökkel sorozni. Végül az belerúg egyet a tarkójába és feláll. Punk visszamegy a ringbe és elkezdi ütni ellenfelét. Az a kötélhez löki majd egy óriási ütést ad be neki a kezével. A bajnok a földön. Mark Henry teljes erőből ráugrik. EGY, KETTŐ és a bajnok kiszabadul. Mondhatni várható votl, hogy nem ennyi Cm Punk. Nagy nehezen feltáplászkodik és elkezdi ütni a óriást. Több gyomros után leteríti a kötelek segítségével. Felmegy a sarokba és ráugrik. Eltalálja a könyökével Henrynek a nyakát. EGY! A néger kiszabadul és ellenfele nem kicsit zakózik. Punk négykélzábra áll majd oradohan Henryhez és elkezdi fojtogatni. Az viszont elkapja a hajánál fogva és rádobja a földre. A World Stronges Men feláll és belerúg többször Punkba aki látszólag elvesztette már az irányítást. Végül kap egy rúgást a nyakára majd leszáll róla Henry. Cm Punk feláll és belerúg egyet a fejébe ellenfelének. Az egy picit elfárad majd még egy rúgást kap. Punk a fülét vette célba majd ezáltal sikerül ledobnia őt a földre és Anaconda Vice.Bizonyára ebből már nem fog kiszabadulni Henry. Punk nagyon elégedett magával, de közelíteneik a kötélhez és végül az óriás sikeresen eléri azt. Punk leszáll róla majd elkezdi ütni ellenfelét. Az a kötél segítségével feláll és felökleli ellenfelét. A földön kezdi el püfölni Punkot aki egy gyomrossal várta őt. Heny végül még erősebbet ad be neki amitől Punk már nem bír feláll. A néger felkapja s EGY, KETTŐ, de Cm Punk kiszabadul. Micsoda meccs. Henry belerúg egyet a tarkójába majd megint felveszi és Bearhugot ad be neki. A bajnok teljesen megatehetetlen, de hirtelen beadja az Anaconda Vise-t.Henry jobban szorítja, de végül elengedi a bajnokot. Pun gyorsan felkapja ellenfelétt. Henry beleüt egy óriást a hsába majd felkapja és Wrold Stronges Slam a bajnoknak.EGY, KETTŐ és Cm Punk kettőnél kiugrik. Henry belecsíp egyet a vállába és felhúzza az embert. Cm Punk elkezdi ütni majd rádobja a fejénél fogva a földre. A wwe bajnok felmegy a kötélre és leugri. Egyensen Henryre. EGY, KETTŐ és Mark Henry kiszabadul. Cm Punk felpróbálja kapni az óriást. Az viszont megint elkezdi ütni majd újra Wolrd Stronges Slam. EGY, KETTŐ, HÁRO!M Cm Punk vereséget szenvedett.

 

Az adásnak vége.