[WWE SZTORI 2014-ben is! ]

A Summerslamen Daniel Bryan nagy vereséget fog szenvedni!

Szép beszéd, de én is itt vagyok. A legerősbb pankrátor.

Daniel Bryan kivonult az arénából. A Summerslamen Zigglernek meg kell védenie Daniel Bryan ellenében az övét.

 

ELSŐ MECCS: CHRISTIAN VS RANDY ORTON!

Esélytelen vagy Orton!

Most lett elegem belőled!

Randy Orton hármat behúz Chritsiannak majd odadobja őt a sarokba. Támad, de kap egy rúgást az arcába és az ellenfele ledönti a lábáról majd elkezdi püfölni.Christian párat belerúg a viperába majd az végérvényesen felkel és elkapja ellenfelének a nyakát, hogy RKO-t adjon be neki, de az a kötélhez lökiu majd belerúg egyet a lábába és egy gyomrost a gyomrába. Ezután tarkón vágja majd egyenesen az oszlophoz dobja és elkezdi püfölni majd a fejénél fogva Submissiont akar alkalmazni. Orton eléri a kötelet ezért Karizma Kapitánynak nem sikerül a terve. A vipera feláll majd két ütés után sikeresen veszi át a vezetést. Sikerül egy nagy DDT-t adnia be  amitől kezdve a face karakter teljesen kifekszik. Randy Orton felkapja ellenfelét majd a kötélhez teszi és ő is feláll rá. Vajon sikerül a Superlex neki? Felkapja ellenfelét és sikeresen ledobja. Karizma Kaptiány felül majd megint visszaesik, mert már nem bírja tartani magát. Orton mosolyog egyet majd próbál kopogtatni. EGY, KETTŐ és Christian kiszabadul. Már nagyon ki van fáradva. Randy Orton megint támad és Punk Kicket akar beadni, de elkapja a lábát és sikeresen ledönti majd elkezdi püfölni a ragadozót. Az viszont gyorsan feláll és odadobja a kötélhez ellenfelét aki a kötélnél marad majd egy újabb DDT-t neki! A közönség meg is kapja az akaratát. Immáron Randy Orton sikeresen megszerezte a győzelm esélyt. EGY, KETTŐ, de az ellenfele kiszabadult. Randy Orton készül az RKO-ra s az ellenfele fel is jön hozzá. Támad, de az elkapaj őt és rádobja a kötélre ellenfelét aki leszédül a ring közepéer. Frog Slapsh majd gyorsan egy fordítással akar nyenri. Ortonnak lent van a válla majd EGY, KETTŐ ÉS HÁROM!   Már csak egy lépcsőfok a győzelemig.

 

BACKSATGE SEGMENT:

Randy Orton pihen a padon amikor megérkezik Curtis Axel.

A vipera egy nagy RKO-val tanít. Legalábbis ez az első lecke.

 

MÁSODIK MECCS: KANE VS MARK HENRY!

The Big Black monster!

Érezni fogja a fájdalmat!

A nyertes megküzdhet Christiannal. Mark Henry kemény csatában kapott esélyt és ő pár gyomrost oszt ki ellenfelének majd lefejeli. Kane a kötélbe támaszkodik majd rúgni akar, de az ellenfele elkapja és beleüt a lába közé egy óriásit. A Nagy Vörös Szörny térdel majd megkapja a nagy rúgást a hasába is. Kane próbál támadni, de nem sikerül neki majd az ellenfele rááll. Az próbálja elérni a kötelet, de nem sikerül. A végén mégiscsak meg lett így az ellenfele eléri őt. A Nagy Vörös Szörny feláll majd támad. Pár ütéstváltás után elkapja az ellenségnek a kezét majd a kötélhez dobja. Az mikor visszajön elkapja a nyakát, hogy beadja a Chokaslemet. Ez viszont nem sikerül majd Henry kapja fel őt. Ha Kanenak a lába nem érintette volna a kötelet akkor már Hall Of Pain lett volna. Végül mégis sikerült s Henry rádobta őt finomabban a földre majd elkezdett rugdosódni. A Nagy Vörös Szörny kigurult a ringből, hogy pihenhessen. Mark Henrynek nagyon kell az öv. Utánna megy ellenfelének majd pár ütést ad be neki és sikeresen rádobja a fémlépcsőre. Kane kizuhan majd próbál felkelni az oszlophoz, de Henry ad be neki egy Speart. Istenem még a szuszt is kicsinálta Kaneből. EGY, KETTŐ és Kane kiszabadult. Henry ezt nem nézi jó szemmel majd felkapja ellenfelét, hogy beadja a Hall Of Paint. Kane elkapja hirtelen a nyakát majd sikerül felállnia. Felkapja a heel karaktert majd rádobja a ringbe. EGY, KETTŐ ÉS HÁRO!M! Henry kifeküdt s ez meg is látszik.

 

BACKSTAGE SEGMENT:
Fandango betáncolja magát az öltözőbe ahol Kofi is ott van.

Kofi teljesen felmérgesedett, de Fandango gyorsan eltűnt.

 

HARMADIK MECCS: ALBERTO DEL RIO VS HEATH SLATER!

     7 hónap után ilyen senki ellen küldetek?

Sosem fogsz nyerni!

Ez nagyon vicces mérkőzés lesz. A bajnok bevonul. Slater egy ütést ad be neki. Az a földre kerül majd teljesen kifekszik. Mozdulni sem tud. EGY, KETTŐ és mégis kiszabadult, de még egy óriát feküdt. Slater próbálta rugdosni, de az ellenfele nem kelt fel. Nem értette, hogy mi van ezért elkapta a kezét. az hírtelen felébredt és egy szép fordítással Cross Arm Beakert adott be ellenfelének. Az próbálta elérni a kötelet viszont nem sikerült neki. Megszólalt Mark Henrynek a zenéje, Randy Ortoné,Mizé, Sheamusé és Cody Rhodesé. MIndegyikük elégtételt akar Del Riotol. A mexikói csak mosolyog. Berohan Jinder Mahal és Drew is. Mind a kettőjüket rádobja az ellenséges bagázsra majd csak Orton és Sheamus közeledik már. Slater Mark Henryvel játszadozik. Del Rio a semmiből felkapja Ricardot majd rádobja a két ellenfelére akik összeesnek. A mexikói meg gyorsan elhúzza a csíkot. Sokaknak nem tetszett az Alberto torna.


FŐMECCS: KANE VS CHRISTIAN! A NYERTES MEHET A SUMMERSLAMRE! Kane Falls Count Anywhere

Ez az utolsó!

Akarom az övet!

Mind a két pankrátor beténfergett nagy nehezn az arénába.. Christian kezdett jobban majd pár ütést adott be Kanenak és a vállával leterítette az ellenfelét amikor a kötelek között cikázott.  Kane már majdnem teljesen elterült amikor felállt. Christian támad, de az felkapja őt és rádobja a földre. A gerince! Szegény Christian most aztán jól megkapta. EGY! Mégis sikeresen kiszabadult. Kane felállt a kötélre és le is ugrott. Eltalálva ezennel Karizma Kapitányt aki újra a földön landolt. Vajon ezt már ki bírja védeni? EGY, KETTŐ és még mindig. A Nagy Vörös Szöny készül a Chokeslamre. Ellenfele gyorsan kikerüli majd rávág egy nagyot a hátára. Kane dühösen megfordul és elkapja Christiannak a torkát. Az viszont odavágja gyorsan az ellenfelét a fém tartóoszlophoz majd ő maga felugrik a kötélre és Frog Slapshot hajt végre. Kane összeesik és látszólag mozdulni sem tud. Karizma kapitány visszatért és megmutatta, hogy mekkora erő lakozik benne. EGY, KETTŐ és a Heel karakter kiszabadult. Kigurul a ringből majd most először vesz elő egy acélszéket. Christian is kimegy majd megtámadja, de kap párat a hátára. Kane mosolyog majd az ellenfele fejét rádobja a kommentátori asztalra. Christian belerúg ellenfelének a lába közé majd elkapja a fejét és lefejeli őt. Kane a fémlépcsőhöz csapódik majd Christian elővesz egy asztalt. Kane jön, de felakpja és ráteszi az asztalra majd Frog Slapshot ad be neki és az asztal összetörik. EGY, KETTŐ majd Kane nagy nehezen kiszabadul. A Nagy Vörös Szörny feláll majd elkapja ellenfelét és bedobja a nézőtérre. Christian átrendül a palánkon majd a lépcsőkre esik. Mikor felnéz látja, hogy a Big Red Monster a kommentátori asztalról ráugrik s mind a ketten összeesnek. Kane rajta fekszik tehát most berohan a bíró majd próbál számolni. EGY, KETTŐ és Christian kiszabadul.  Odakúszik az ellenfeléhez majd elkezdi püfölni. Mind a ketten állnak és a nézők között verekednek. Valószínűleg már nem mennek be a ringbe. Christian egy nézőiszéket vesz elő majd rávág hármat Kanenak a hátára majd a hasába visszafele ad be neki egyet. A Big Red Monster letérdel majd kap ég egy acél széket amitől összeesik. Karizma Kapitány felnéz és látja, hogy két méterrel később ott van a lelátó vége. Felmegy oda és feláll a palánkra. Frog Slapsh következik onnan és le is ugrok. Kane gyorsan elkapja a torkát amibe bele is szalad Karizma Kapitány és már nem bírja tovább. Christiannak biztosan lőttek. A Big Red Monster bebizonyította, hogy legyőzhetetlen ilyen téren. EGY, KETTŐ és HÁROM!

       Semmiféle ünneplés nincs!

Alberto Del Rio a döntés jogát átadta a közönségnek. Azok pedig ennyit kántáltak: Rio Kane és Christian ellen WHC! Kane azonnal támadt, de Alberto Del Rio lerendezte egy Enzugirillel.