[WWE SZTORI 2014-ben is! ]

SPECIÁLIS ADÁS, HA A WWE MOST NYÍLT VOLNA MEG!

Mindenkit köszöntök ebben a szép napon amikor meg nyitom az oldalt ezzel az Elő Showwal. Először is a meccseket elmondom...

Kit érdekel? Mindenki pontosan tudja, hogy mik a szabályok.Mi vért akarunk!

Dean Ambrose megölelte Kane-t majd többször fejbe vágta és odadobta a fém tartóoszlophoz. Lehajolt hozzá majd mindössze csak ennyit mondott:


ELSŐ MECCS: RANDY ORTON VS JOHN CENA!

Sziasztok, emberek!

Ki akar vért?

Cena támadott és kétszer behúzott ellenfelének majd odadobta a kötélhez. Orton dühösen megfordult és ellenfelét felkapta. Támadni akart, de Cena lefejelte így az elengedte majd kapott három rúgást. Cenation felment a kötélre és ráugrott az ellenfelére aki összeesett. EGY, KETTŐ és Randy Orton kiszabadult majd elkezdte püfölni őt. S Speart akart neki adni. A vipera támad, de Cena lefejeli majd felkapja az ellenfelét. Az viszont belerúg egyet a fejébe és kiszabadul majd egy Powerbombot ad be neki. A vipera beindult aminek a Face karakter nem biztos nem nagyon örül. Négyképzlábra támazkodik amikor Orton belerúg többször is majd odateszi a kötélhez és megcsinálja a DDTt-. EGY, KETTŐ és John Cena csak kiszabadul majd feltáplászkodik. Az ellenfele többször behúz neki majd leköpi és a fémtartóoszlophoz csapja. Támadni akar, de Cena felkapja és sikeresen adja be az AA-t. Randy Orton kigurul gyorsan a ringből és el akarja hagyni az arénát. John Cena mikrofont fog: "Megértem, hogy gyáva vagy, de szánalmas is". Megfordul a közönség felé és a face karakter ünnepelni akarja magát. Orton visszajön és egy RKO-t ad be neki. EGY, KETTŐ a bíró csak számol, de kettőnél megint kiugrik a face karaktert. Mind a ketten felállnak a sarokba és egymásnak feszülnek. Cena a vállával megtámadta az ellenfelét és sikeresen leterítette majd egy FST-t adott be neki amitől kopogtt a vipera. A győztes meg lett.

 

BACKSTAGE SEGMENT:

Dean Ambrose egy padon ücsörög és találkozott Kanenal.

A Nagy Vörös Szörny mosolygott majd szép lassan elment.

 

MÁSODIK MECCS: BROCK LESNAR VS MARK HENRY VS TRIPLE H

Elintézlek HHH!

Henry megérkezett!
Triple H nekirugaszkodott Mark Henrynek. Két ütést mért a hátára majd lefejelte őt. Háturlól viszont Brock kapta el a karját és Kimura Lockot adott be neki. Triple H nem bírja ki és már majdnem kopog amikor Henry egy ütéssel elintézi Lesnart aki gyorsan feláll, de Mark Henry próbálja felkapni. Az óriási pankrátor megkapja a Pedigree-t és összeesik. EGY, KETTŐ és Lesnar félbeszakítja a kopogtatást majd megint bead egy Kimura Lockot Triple H-nak aki feláll és megfogja a kötelet majd belerúg egyet ellenfelébe. Henry megint megtámadja Triple H-t és a hátára vere egy csomót. Brock Lesnar felkapja a négert és egy F5-t ad be neki. EGY, KETTŐ: Triple H felrugaszkodik a kötélre és ráugrik Brock Lesnarra. Viszont pontosan a vállánál érintette és megkapta az F5-t. EGY, KETTŐ és HÁROM! Borck Lesnar nyert.

 

INTERJÚ MARK HENRYVEL.

Interjú vége.

 

HARMADIK MECCS: CM PUNK VS THE MIZ

A legjobb vagyok!

Ki szerint?

Cm Punk egy pofont adott be The Kingnek majd a lába közé rúgott. A bajnok még párszor behúzott neki majd a fejét rádobta a földre és még egyet belerúgott a nyakába.A bajnok egy Pepsi Twistet akart lenyomni, de sikeresen fordított az ellenfele egy Skull Finisherrel. EGY! A bajnok kiszabadult majd a kötél segítségével feltáplászkodott. Miz egy óriási ütést mért ellenfelének a fejére majd felkapta és kidobta a ringből. A WWE bajnok nagy nehezen felállt, de ellenfele ráugrott és elkezdte püfölni. Edge megjelent és egy nagy Speart nyomott le Miznek. A bíró nem látta ezt a csalásnak mondható mutatványt s Punk begurította az ellenfelét majd ő felállt a kötélre, Ráugrott, de a Király arrébb gurult majd elkapta a lábát és Figure 4 Leglockot adott be a WWE bajnoknak. A közönség tombol és valamelyiküknek nyerni kell. Miz nagy erőnyben, de Edge belerúg egyet a lábába és így Miz elengedi véletlenül az ellenfelét.A bíró éppen háttal van és Miz elkezdt neki panaszkodni. A közönség fújolja amikor feláll a bajnok. Az elkapja a lábát ellenfelének és egy fordítással támad. EGY, KETTŐ és Miz megint kiszabadult majd elkezdte ütni ellenfelét. Próbálkozott, de az elugrott majd egy GTS-t adott be neki. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! A bajnok nyert.

 

REKLÁM:

Hamarosan elérkezett az idő. A Tag Team bajnokoknak meg kell védeniük a címüket a RAWON.

Vajon a Redcuttal kell majd megküzdeniük vagy a Mexikó Warriorssal?

Hamarosan kiderül.

 

NEGYEDIK MECCS: EDGE VS RYBACK VS YOSHI TATSU VS DEAN AMBROSE!

  FEED ME MORE!

Megmutatom neked a kultúrámat.

Én meg az igazi seggberúgást.
Dean Ambrose vonul be legelsőnek. Már majdnem sikerül is a ringbe érnie amikor megérkezik Kane és egy Chokeslamet ad be neki. Így egy 1vs1vs1 meccs lett a küzdelem. Edge eltalálta pár ütéssel Yoshit majd odadobta Rybackhez. Az felkapta majd kiment alóla és a Kínai egy jó nagyot zakózott. Az óriás felkapta őt majd még kétszer rádobta a földre majd még egyszer kapott.  Edge egy Speart adott be az óriásnak majd még párszor belerúgott az ellenfelére. Felment a kötélre és ráugrott, de Yoshi Tatsu belerúgott az állába és a WHC champion a földre zuhant. EGY! Ryback megállította a számolást majd megint felkapta Yoshi-t. Most viszont az többször behúzott neki majd a hasába belecsípett egy nagyot. Az a földre zuhant és a kínai próbált kopogtatni. EGY, KETTŐ és Ryback kiszabadult. Edge felállt majd megtámadta Yoshit. Két ütést adott be neki majd elkapta a gatyáját és próbálta lehúzni. Hírtelen ez egy csapással vált és megkapta a Kínai a Speart. A WHC bajnok elégedetten állt fel, de ellenfele felkapta őt és Ryback egy Skull Finalet nyomott le neki. EGY, KETTŐ és Edge ki szabadult. Cm Punk a kommentátorok közül figyeli a küzdelmet. Ryback ezt megelégeli és kimegy a bajnok elé, hogy elintézze. Yoshi felmegy a kötélre és ráugrik Rybackra, de az felkapja őt és a kommentátori asztalra beadja a finisherét. Látszik, hoyg Edge már éledezik ezért gyorsan bemegy hozzá. Az viszont egy újabb Speart ad be neki. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM!

 

BACKSTAGE SEGMENT:

Edge győztesen megy ki az arénából amikor kap egy rúgást a fejébe és belerepül a kukába. Ott áll előtte Miz.

Még egyet belerúgott majd elment.

 

FŐMECCS: SHEAMUS ÉS ALBERTO DEL RIO VS CURTIS AXEL ÉS KANE (ELSŐ SZÁMÚ KIHÍVÓI JOGÉRT)

Nagy ölelés!

Csapatban csak jobb!

Curtis Axel és Alberto Del Rio kezdte a küzdelmet. A mexikói rögvest előnyre tett szert. Belrúgott ellenfelének a hónaljába majd egy gyomrost is sikeresen adta be neki. Curtis odament a kötélhez és egy Dorp Kicket adott be neki majd a földön fekvő ellenfélnek egy rúgást a lába közé. A mexikó felállt és pacsizni akart Sheamussal, de ellenfele elkapta a nyakát és fojtogatni kezdte. Alberto sikeresen arrébb ment majd egy Enzugirilt adott be neki. Curtis Axel tényleg kifeküdt. Megpróbált  a mexikói pinnelni. EGY! Curtis Axel kiszabadult. Alberto Del Rio sikeresen pacsizott és megérkezett a Kelta aki rögtön leterítette ellenfelét majd ráállt a torkánál fogva. Az belerúgott egyet a lába közé ezért le kellet szállnia. Curtis Axel feláll majd támad és két gyomrosig jutott, mert Sheamus felkapta őt a hátára és White Noieset adott be neki. EGY, KETTŐ és Curtis Axel kiszabadult majd pacsizott és megérkezett Kane is. Az elkapta ellenfelének a torkát, hogy egy Chokeslamet adjon be, de Alberto hátulról titkoban egy Enzugirilt adott be a Nagy Vörös Szörnynek aki kifeküdt. Sheamus pacsizott majd megérkezett Del Rio aki felmászott a kötélre és ráugrott Kanera. Ez elgurult és csak a sima földet érintette. Kane felállt és pihenni kezdett, de megjött a mexikói, mégis egy Big Bootot kapott. A mexikói összeesett, Kane pedig pacsizott és bejött Curtis Axel aki pinnelni akart. EGY, KETTŐ és Alberto Del Rio kiszabadult majd odakúszott a kötélhez, de Curtis a lábánál fogva visszatartotta és több könyököst adott be neki. Az próbálta elérni a kötelet, de nem sikerült és közben Curtis pacsizott Kaneval aki belerúgott egy óriásit ALbertonak a tenyerébe aki csak ott feküdt tehetetlenül. Kane felkapja őt majd egy nagy Chokeslamet ad be neki. EGY, KETTŐ és a meccsnek vége. A kihívok megvannak. Sheamus dühösen rohan be és Bourge Kicket ad be Kanenak. Hátulról Curtis ráugrik a hátára, de egy White Noiessel elintézte. Persze a vesztes csapat sem búsúlhat hiszen a  Smackdownon megküzdenek a Redcuttal megint s a nyertes csapat tagjai megkapják az esélyt, hogy bent legyenek a Mr. Money In The Bank mérkőzésen.

 

Vége az adásnak. Mindent a pontok különbségeként vettem alapul tehát semmi sem csalás. Aki nem hiszi az járjon utánna.