[WWE SZTORI 2014-ben is! ]

Én vagyok a whc bajnok és ti a szemét közönség!

Nem érdekel, hogy mit mondasz.

Christian felugrott a kötélre majd egy Frog Slapshot aodtt be neki. Ezután megkérdezte, hogy feladod e, de Alberto Del Rio nem válaszolt. A közönség viszont igen: "SI".

 

ELSŐ MECCS: CURTIS AXEL VS THE MIZ!

     Na, ki a király?

         Nem veszítek!

Megszólal a gong, és a felek egymásnak esnek. Curtis a sarokba löki ellenfelét. majd nekirohan. Ütni kezdi, aztán rúgdossa kicsit, majd arréblöki, és hátulról ad neki egy Clothesline-t. Curtis máris a finisherét próbálja véghez vinni, de Zack lerántja őt pin-be,1...de Axel bőven kirúg. Mindketten felállnak, Curtis elhibáz egy ütést, Ryder pedig a sarokba löki őt. Ad neki pár vállast és néhány ütést, majd jön a Woo!Woo!Woo! ami a Broski Boot-ot jelzi. Ryder sikeresen véghezviszi ezt a mozdulatot, majd kopogtat,1…..2…de Curtis kirúg. Zack áll fel előbb, készül a Rough Ryder-re, nekifut, de Curtis Axel elkapja, és beadja neki a Perfect Plex-et. Curtis kopogtat,1…..2….3! A győztes a Heyman Guy Curtis Axel

 

MÁSODIK MECCS: JACK SWAGGER ÉS ANTONIO CESARO VS THE USOS!

           Nem akarok ezzel  csapatban lenni!

   Jönnek az Usok!

-We the People! – egészíti ki Jack Swagger a bevonulását, majd megindulnak a ring felé. Barrett gyorsan kicsusszan a kötél alatt, és elmenekül, Khali azonban egyedül marad a két támadójával. Azonban amikor Jack-ék belépnek a ringbe, hátulról a Uso testvérek rájuk támadnak. Érkezik egy bíró, és megszólal a gong.A ringben Jimmy Uso és Jack Swagger kezd. Uso keményen üti Swaggert, a sarokba löki majd átlöki a szembe lévő sarokba, és egy European Uppercut-tal nekiszalad. A Uso-k pacsiznak, érkezik a ringbe Jey, és keményen neki esik Swagger-nek. Keményen rúgja amíg a bíró le nem állítja, aztán odalöki abba a sarokba, ahol Cesaro áll, és mutatja hogy jöjjön be. Antonio érkezik is, és rögtön próbál egy Clothesline-t véghezvinni, de kap egy Samoan Drop-pot. Jey és Jimmy pacsiznak, de még mielőtt Jey kimenne, ad egy Superkick-et a felálló Cesaro-nak, majd érkezik Jimmy a felső kötélről a Samoan Splash-sal.Kopogtatás,1…..2....de Swagger épphogy odaér és megmenti a meccset. Jack még ad egy Gutwrench Powerbomb-ot Jeynek, majd kidobja a ringből és visszamegy a sarokba. Amíg Jimmy Uso a sarokban próbál felállni, Cesaro cserél Swagger-rel, aki rögtön nekiront Jimmy Uso-nak. Egy Suplex-szel hátradobja, majd ráugrik egy Swagger Bomb-bal. Ezután Jack befogja Uso-t a Patriot Lock-ba, Jimmy pedig nem tehet mást, lekopogja. A győztes az igaz amerikai csapat, Jack Swagger és Antonio Cesaro! Booker T megérkezik és megszólal: "Swagger nem jelenhettél volna meg! KIZÁRRAK 2013-BÓL!)

 

A RINGBEN:

Ideje igaziból bemutatkoznom.

Én nyerni fogok a Vengancen.

A vipera mosolygott majd egy nagy RKO-t osztott ki Curtis Axelnek és magának Paul Heymannak is.

 

HARMADIK MECCS: CURT HAWKINS VS ROMAN REIGNS

Ki az a Roman Reigns?

Hamarosan megtudod.

A következő mérkőzéshez érkezik a ringbe Curt Hawkins, majd ellenfele, Roman Reigns, a Shield másik két tagjának kiséretében.Curt agresszívan kezd, nekiesik Reigns-nek, kemények üti, sarokba szorítja, majd ad neki egy Suplex-et. Aztán Reigns feláll, és egyszerre adnak egymásnak egy Clothesline-t, majd mindketten kiterülnek. Hawkins a szemét fogja, visszajátszásban látjuk, ahogy Reigns belenyúlt. Curt feláll, és kap egy Samoan Drop-pot, amit egy Spear követ, akarom mondani követne, mert Hawkins fordít és lehúzza pin-be Roman-t.1…..2…..3! Hatalmas meglepetésre Curt Hawkins legyőzte Reigns-t. Azonban most a Shiel körbeveszi a ringet, és három az egyben akarnak Hawkins-ra támadni! De ekkor érkezik Hawkins régi csapattársa, Zack Ryder, és Christian, a három a három elleni csata elől pedig megfutamodik a Shield csapata.

 

FŐMECCS: RANDY ORTON VS RYBACK!

Nyerni fogok!

       FEED ME MORE!

Következik a főmérkőzés, amin Randy Orton fog szembenézni Ryback-kel egy No DQ meccsen. Elsőként Orton, majd Ryback is megérkezik. A felek egymása kapaszkodnak, és próbálják földre vinni egymást. Ez először Ryback-nek sikerül, aki utána egy Powerslam-et is bevisz ellenfelének. Ezután a sarokba lökné Orton-t, aki fordít, így Ryback landol a sarokban. Randy nekiugrik, majd ad neki egy European Uppercut-ot. Ezután egy Superplex-szel próbálkozik, ami sikerül is, majd kopogtat,1….de Ryback kirúg. Randy egy Dropkick-kel visszaküldi a földre Ryback-et, aki kigurul a ringből. Orton utánamegy, majd ad egy Inverted Headlock Backbreaker-t az acélépcsőre ellenfelének. Ezután elővesz egy széket, hátba, majd hasba üti Ryback-et, aki elterül. Ezután Randy felemeli az acéllépcsőt és bedobja a ringbe. Aztán Ryback-et is bedobja, és ő is visszamászik. Ad egy DDT-t a felső kötélről az acéllépcsőre Ryback-nek. Ezután készül az RKO-ra, de Ryback fordít, és kioszt neki két Meat Hook-ot, és készülne a Shell Shocked-re, ekkor azonban érkezik Chris Jericho, és Rybackkel egymásnak esnek. Randy Orton közben feláll és készül az RKO-ra, amibe Ryback belelöki Jericho-t, így ő kapja meg az RKO-t. Randy dühös, és Ryback-nek esik, kidobja a ringből. A ringen kívül verik egymás-t, a bíró pedig mindkettejüket kiszámolja. Az adás végén még Ryback kioszt egy Shell Shocked-et Randy-nak a kommentátori asztal-ra, ezzel ér véget a Raw.


Az adásnak vége.