[WWE SZTORI 2014-ben is! ]

Cm Punk a wwe champion már megint. Ahogyan elbánt Chris Jerichoval az nagyon szörnyű volt. Azt akarom, hogy jelenjen meg!

Cm Punk sérülést szerzett ezért a Summerslamen nem lesz ott.

Szóval e miatt Cm Punk vs Mark Henry ezen az adáson.

 

ELSŐ MECCS: WADE BARETT VS REY MYSTERIO!

Kérem, nagyon fontos lenne nekem!

Úgyis nyerni fogok szóval rendben.

Rey támadott és több pofont adott be Barettnek. Az nagyot nézett majd a lába közé rúgott és lefejelte őt. A kötélhez akarta dobni, de Rey felcsimpaszkodott a karjára majd rádobta a földre őt és belerúgtt a karjába. Wade nagyon fájlalta ezt majd nagy nehezen felállt, de kapott a maszkostól egy rúgást.Majd elkapja és Hurricana. EGY, KETTŐ és Wade Barett kiszabadul. Rey máris készül a finisherére és az ellenfele felül. Rey jön, de elkapja a lábát és a lába közét beleteszi a kötélhez. Mint egy rongybaba úgy esik össze Mytserio. Elkezdi az orránál fogva ütlegelni majd a sarokba és Bull Hammer. Nagy nehezen Rey elkerülte és Hurricanat adott be neki. EGY, KETTŐ és megint kiszabadul az ellenfele. Rey felmegy a kötélre és ráugrik Barettre aki ennek hatására feláll. Ellenfele odamegy a kötélhez és beadja a 619-et. EGY, KETTŐ és Barett látszólag csak szórakozik a közönséggel amikor kiszabadul és elkezdi ütni Rey-t. Az nagyot néz majd kap egy rúgást a kezébe és még egyet. Barett ezután rádobja őt a földre majd belerúg a lapockájába ellenfelének. A luchardo feláll, de megkapja a Bull Hammert. EGY, KETTŐ ÉS kiszabadult a mexikói. Wade Barett nagyot néz és többször belerúg a hátába majd elkapja az állát és meghúzza. Rey próbál kiszabadulni és a kötél felé kúszik majd elkapja azt. Ellenfele ráugrik, de elugurul majd egy óriási rúgást adott be neki.  Barett elkapja a maszkját, de sikerül ledöntenie a vállábábal. EGY, KETTŐ és Barett kiszabadult. Rey Mysterio felment a kötélre majd leugrott. Elkapja Wade Barett a lábát és próbálta lekopogtatni. EGY, KETTŐ és sikeresen kiszabadult Rey Mysterio. Barett megunta és kiszaladt a rámpáról. Vége lett a meccsnek kiszámolással.

 

MÁSODIK MECCS: TENSAI VS BIG SHOW! (a nyertes mehet a RAW mr. money in the bankra)

Szerintem van esélyem Show ellen.

Show el fog intézni téged!

Big Show egy pacsit nyomott le Tensainak a hasára majd beleverte őt a földbe és elkezdte ütögetni. A face karater feltáplászkodott, de kapott egy rúgást a fejére majd felkapta ellenfelét és rádobta a földre megint. Majd még pár ütést mért rá. Tensai odakúszott a kötélhez, de Show a lábánál fogva visszahúzta majd belekönyökölt a lábába. Azután pedig megint felkapta Tensai-t, de az rádobta Showt a kötélre majd egy ütést mért a hátába és hanyattesett a heel karakter. Tensai ráugrott majd próbált pinnelni. EGY, KETTŐ és Show kiszabadul. Igen fontos lehet ez mindenkinek a számára. Nagy nehezen feláll a heel karakter majd beleüt egyet a hasába és rádobja a kötélre majd Showtol egy óriási Spear Tensaira. Az összezuhan. Big Show felkapja és rátesz a kötélre majd egy óriásit rúg az oldalába. Tensai a földön és kap egy nyakast majd Show belerúg egyet a gerincébe is. Üsd ahol éred nevezetű játék. Mondta még párszor majd nagy nehezen felálltak és összeakaszkodtak. Tensai a kötélhez lökte Showt, de az elkapta a nyakát. Tensai belerúgott a hasába, de az egy Chokeslammel válaszolt. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! A meccs eredménye meglett.

 

CODY RHODES VS KOFI KINGSTON!

Készen állok!

A bajnok megérkezett.

Cody elkapta ellenfelének a kezét majd jól meghúzta és odadobta a kötélhez. Ráugrott majd rádobta a fejét a földre. Kofi felállt, de kapott pár ütést majd meignt a kötélhez ment. Sikerült visszont arrébb mennie és Dorp Kicket adni be az ellenfelének. EGY! Kiszabadult Cody majd kapott kettő rúgást a hátába és felállt. Kofi felmegy a kötélre és leugrik. Cody elkapja a kezét és rádobja a földre majd EGY, KETTŐ és Kofi Kingston kiszabadul. A heel karakter felmegy a sarokba majd ugrik, de Kofi elmegy majd belerúg ellenfelének a fülébe. Reklám a következik! Cody a földön és ellenfele csak most táplászkodik fel majd ráugrik a térden álló Rhodesra. Az elkapja a testét és rádobja a földre majd elkezdi ütni fejét. A néger fel akar állni, de megkapja a Head Lockot. Kofi próbál kiszabadulni és elérni a kötelet, de Cody megszorítja a nyakát majd a hátába üt egyet. Az feláll, de megkapja a rúgásokat a lába közé. Rhodes a sarokba szorítja majd ráugrik, de ő el. A néger ráugrik ellenfelére és rádobja a földre majd Boom Droppot ad be neki. EGY, KETTŐ és Cody arrébb fordítja a fejét. Nagy nehezen feltáplászkodik majd Kofi támad, de sikerül elkapnia és Cross Rhodes-t adnia be neki. EGY, KETTŐ és Kofi Kingston kettőnél kiszabadul majd kimegy a ringből. Visszarohan ahol kap két rúgást ellenfelétől, ed elkapja a lábát és rádobja őt a földre. Belerúg egyet a lába közé és a heel karakter kifekszik. Kofi megint beakarja adni a Boom Dropot, de Cody elugrik majd beadja a Cross Rhodest. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! A nyertes Cody Rhodes amikor belép Damien Sandow és Terminust ad be a face karakternek.

 

BACKSTAGE SEGMENT:

Kofi nagy nehezen bevágódott és találkozik Bookerrel.

A Gm mosolygott majd elment. Az US bajnok csak gondolkozott.

 

SANTINO MARELLA, JUSTIN GABRIEL ÉS ZACK RYDER VS THE SHIELD!

Ma nem fogunk nyerni.

Szerintünk sem.

Santino és Seth Rollins kezdték a küzdelmet. Kapott az olasz két ütést majd egyet a hátára és rá az acéloszlopra. Amikor megfordult kapott egy óriási rúgást az állára majd elkezdte ütögetni. Odadobta a másik két Shield taghoz és Reigins lefejelte őt. EGY ,KETTŐ és Santino kiszabadult. Felállt és támadott, de Rollins elugrott majd belerúgott a hátára. Santino odakúszott és pacsizott. Justin Gabriel felugrott a kötélre majd rá Rollinsra aki elterült. EGY! Seth kiszabadult majd pacsizott.Ezután kétszer behúzott neki Ambrose majd elkapta a kezét és rádobta a földre. Elkapta a kezét és a hónalja alá rúgott majd még egyet a nyakára. Ezután Headlockot adott be neki. Gabriel odakúszott a kötélhez és sikeresen megfogta majd Ambrosenek egy Dorp Kicket adott be és elkezdte rúgdosni. Az felült majd kapott egy rúgást a hátára. Az összezuhant majd még egy rúgást a fülébe. 450 Plash Justin Gabrieltől, de Dean Ambrose sikeresen elgurult majd pacsizott és berohant Roman Reigins aki szintén és mind hármanb egy Triple Powerbombot akart beadni neki. Santino beadott egy Cobrá-t Roman Reiginsnek így a két tag kigurult a ringből. Rollins pedig a földön maradt és Justin próbált kopogtatni. EGY, KETTŐ és kiszabadult Seth majd ellenfele pacsizott. Zack Ryder berohan majd kétszer belerúg az ellenfelének és odadobja a kötélhez és beadja neki a Broski Bootot. EGY, KETTŐ és mégis kiszabadult Seth Rollins megint. Pacsizni akart, de Zack Ryder elkapta a kezét és nem hagyta. Az több könyököst adott be neki majd odadobta a kötélhez és pacsizott. Zack Ryder a ring közepére ment, de megkapta Roman Reiginstől egy Speart. Seth ráugrott Justinra és a földre zuhantak. Ambrose is ugyan ezt tette Marellával. Roman pedig próbált pinnelni. EGY, KETTŐ, HÁROM, úgy látszik sikeresen.

 

BACKSTAGE SEGMENT:

Miz találkozik Aj-vel.

Aj megpofozta Miz-t majd kimenekült.

 

FŐMECCS:CM PUNK VS MARK HENRY!

Most sem nyersz.

De, nyerni fogok!

Cm Punk kiugrott a rignből egyensen a bejövő óriásra és elkezdi püfölni őt. Az nem tudja megakadályozni ezt és még kap egyet a szakállánál fogva. Punk csak üti míg végül kap egy ütést a hasába és leszáll ellenfeléről. Henry elkapja a fejét és odadobja a fémlépcsőre. A bajnok máris a földön van és Henry begurítja a ringbe. A gong megszólal. Az óriás ráugrik Punkra, de az elugrul és csak a semmit találja el Henry. EGY! Kiszabadul az óriás. Punk odamegy a sarokba, de elképesztő gyorsaságagl kapja meg a Body Avalence-t. Cm Punk összeesett ebben a szép kis visszavágóban. Henry elkapta a lábát és belerúg annak a közepébe. Letérder egyenesen Punknak a nyakára. A bajnok nevét kántálják sokan. Erre elkapja Henrynek a haját és jól meghúzza. Az nem bírja tovább és elmegy pihenni a sarokba. Punk ekkor ráugrik és elkezdi ott püfölni. Ellenfele viszont ellöki magától és nagyont zakózik. Hadbutt Mark Henrytől Punknak. EGY, KETTŐ és Cm Punk kiszabadul. Henry máris készül a World Stronges Slamre. Punk az One Hand Bulldogot adja be és kirepülnek a ringből. Nagy nehezen Punk áll fel hamarabb és a négykézláb lévő Henrynek elkapja a fejét. Felkapja az egész testét és rávágja a kommentári asztalra. Cm Punk bemegy a ringbe és szó szerint fulldokol.Ötnél tart a számolás. HAT, HÉT, NYOLC! Mark Henry nagy nehezen feltáplászkodik és kilencen becsúszik a ringbe. Punk elkezdi rugdosni ellenfelét. Az viszont elkapja a lábát és feláll majd Punknak az egész testét, de megint Anaconda Vise. Az hanyattvágódik és ezáltal sikerült beadnia a World Stronges Slamet. EGY, KETTŐ és Cm Punk kettőnél kiszabadul. A bajnok feláll és Henry felökleli s megint a földre zuhan. Az óriá felkapja, hogy bedja megint a finisherjét. Cm Punk viszont ráugrik a kötélre majd felmegy a sarokba és eltalálja Henry-t aki összezuhan. Most felkapja az óriást ésbe akarja adni a GTS-t. Az viszont behúz neki egyet a mellére és elejti majd gyomros Punknak. Aztán még egyszer és a nyakára is. A bajnok elterül. Henry rá akar állni, de ellenfele sikeresen kigurul s Henry hátraesik. cm Punk rágurul. EGY, KETTŐ és Henry kiszabadul. Cm Punk mosolyog és odamegy a kötélhez. Henry feláll és felkapja majd World Stronges Slam. Még egyszer és még kétszer adja be neki. Diszkalifikálták Henry-t a negyedik WSS után. A bajnok ezzel nyert.

Cm Punk mikrofont ragadott:

Hátulról érkezett John Cena és felkapta majd AA-t adott be neki.

Cena akarata nyert és egy biztos meccsünk már van.

 

Az adásnak vége.