[WWE SZTORI 2014-ben is! ]

10 emberes Battle Royalt hírdetek ki és a nyertes átveheti erre az alkalom a Show vezetését.

          Miért nem lépsz ki mosz azonnal?

Booker T csak mosolygott, de Zeb Colter nagyon elszántnak tűnik.

 

ELSŐ MECCS: BATTLE ROYAL!

10 emberes Rumble.

A résztvevők: Antonio Cesaro, Big E Langston, Brodus Clay, Christian, David Otunga, Fandango, The Great Khali,És a 3mb 3 tagja.
A mérkőzés elkezdődött. Mindenki püföli a másikat, ám a három óriás farkasszemet néznek egymással. Egyszer csak Big E Langston egy double clotheslinet ad ellenfeleinek akik nekiesnek a kötélnek.Big E kiakarja őket dobni ám Khali és Clay fordítanak és Big E-t lökik a kötélnek.Clay lefejeli, Khali pedig egy Giant Chopot ad Big E-nek.Közben már csak azt látjuk hogy Antonio Cesaro kidobja Mahalt.Most az óriásokat mutatják.Ám a bent lévő hat ember hátulról kidobja mindhárom óriást egyszerre.Micsoda forduat.De ahogy kidobták a három óriást a két 3mb-s elkezdik verni Cesarot aki nem hagyja magát McIntyret kidobja,Slater megkapja a Europian Uppercutot majd a Neutralizert és oda dobja ki ahol Mahal segíti fel McIntyret szóval rájuk. Ám Cesaro még meg sem fordul de már Otunga megtámadja hátulról, ám Cesaro számított rá szóval lehúzta a kötelet Otunga is kiesik.Christian is letámadná de arra is számít de  Christian csak egy big bootot kap. Viszont Fandangóra nem számított aki egy Olympic Slamet ad Cesaronak. Fandango felsegíti Christiant, látszólag szövetkeznek. Kidobják Cesarot.Fandango ezután beadja Reverse Sto-t.Beadná a finisherét de Christian arébb gurul.
Fandango fájlalja a hátsóját,emiatt Christian ad neki 3 Back Atomic Dropot. Christian mászik a kötélre,dropkick,aztán megint mászik a kötélre,splash. Christian készül a Killswitchre és be is adja.Majd a sarokba megy és készül a Spearre.De Fandango fordít és nekilöki Christiant a sarokban lévő oszlopnak.Christian a vállát fájlalja.Fandango bead egy Pepsi Twistet majd mászik a kötélre és a Diving Leg Dropot akarja beadni,de Christian megrázza a kötelet.Gyorsan felfut és egy óriási enzugirit kap Fandango a halántékára,ettől talán elájult,de az biztos,hogy kiesett a ringből,úgyhogy megvan a győztes. Karizma Kapitány nagyon örülhet hiszen ezzel joga van az egész Smackdown GM- je lenni Booker T helyett.
 
 
MÁSODIK MECCS:BIG E LANGSTON VS SIN CARA!
Visszatértem emberek.
    Mindjárt megnézzük, hogy fehér vagy e.
A néger újra kapott egy meccset csak most a mexikói ellen. Cara támadott és két ütést adott ellenfelének majd egy nagyot rávágott a tarkójára és egy Huricana-t adott be neki. Big E a földre zuhant majd kapott még egy nagy rúgást is és Cara beadta a Headlockot. Aj feláll a kötélre majd eltereli a bíró figyelmét. Addig Langston elkapja Carának a nyakát és lefejeli. A face karakter a földre zuhant majd amikor felállt kapott egy nagy rúgást az arcába és összeesett. Langston felkapja majd a fémoszlophoz dobja és egy nagy ütést is mér rá. A bíró leállítja mire ő még hevesebben kezdi el támadni a mexikói maszkost. Cara kap pár ütést, de sikerül kitérnie majd egy fordítást bevinni. Big E Langstonnal a válla a földön van s EGY, KETTŐ, de sikeresen kiugrik majd felkapja Carát és kimegy alóla. EGY? KETTŐ és a volt Ic bajnok kiszabadult aki nem bírta legyőzni anno dolph Zigglert sem nem, hogy még ezt a négert. Big E Langston készül a finisherére. Cara a kötélen pihen majd bele akar rúgni ellenfelébe, de az elkapja a lábát és belerúg egyet a lába közé. Sin Cara felugrik a kötélre, de ellenfele a hátánál fogva felkapja és ledobja. A mexikói már nem mozog és kap a nyakára egy nagy könyököst. Langston a kötélhez megy majd belerúg ellenfelébe kettőt és még egyet a tarkójára majd egy nagyot a hasába is. EGY, KETTŐ és a mexikói megint kiszabadul.  Running Slapshot akar beadni, de Cara sikeresen felmegy a kötélre majd belerúg az orrába egyet. A néger fájlalja majd leugrik Cara és eltalálja őt. Facebuster Big E Langstonnak aki rögtön hanyattvágódik majd Sin Cara szépen fordít. Langston ordít a fájdalmába és Dolph Ziggler be akar menni, de Daniel Bryan is megérkezik majd egy nagy rúgást ad be neki a fejére. Addig a mexikói ráfekszik Langstonra. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Sikerült nyernie Langston ellen.
 
 
HARMADIK MECCS: DANIEL BRYAN VS SHEAMUS!
NO NO NO.
Brogue Kick.
Megszólal Bryan zenéje bejön a színpadra és a közönség rögtön elkezdi skandálni, hogy yes, yes, yes
Bryan ettől ideges lesz, és nem jó kedvel, megy, be a ringbe ott kér egy mikrofont és elkezdi mondani, hogy neki, kellet volna megnyerni a táskát de Orton az RKO- jával szemben nem volt esélye. Erre megszólal Sheamus zenéje és megkérdezi Bryantől hogy mivel akarta volna megnyerni a táskát mikor az egész meccsen, a padlón hevert. Megszólal a gong és kezdődik a meccs. Sheamus kezd erősebben és erős ütéseket mér Bryanre.  Bryant a sarokba löki Sheamus és ott kezdi tovább ütni. Utána Sheamus leugrik a ringről és a ring alól előszed egy asztalt felálitja azt. De közbe Bryan feltápászkodik, nekifut és bead Sheamusnak egy Suicide Dive-t mind a ketten a földön fekszenek de Bryan hamarabb áll fel Sheamust visszalöki a ringbe és Bryan elkezdi rugdosni melkason a már félig felült Sheamust. De Sheamus birja a rugásokat és amikor Bryan az utolsót próbálja, neki rúgni akkor elkapja Bryan lábát és ellöki Bryan. Sheamus meg fogja Bryant és a kötélen kívül dobja ott meg fogja és feltekeri Bryan kezét a kötélre és elkezdi osztani a Chest Thumps-ot mikor a 10.-et is ráütötte Bryant visszadobta a ring közepére. Sheamus beáll a sarokba és elkezdi ütni a melkasát hogy készül a Brogue Kickre. Bryan felkel és érkezik Sheamus és telibe találja Bryan arcát Bryan összeesik és Sheamus máris ugrik rá, hogy kopogjon és 1… 2… 3 itt a meccs vége. A meccs győztese Sheamus.
 

BACKSATGE SEGMENT:
Dolph Ziggler és Daniel Bryan találkozik.

Hátulról megérkezik Big E Langston és Big Endinget adott be neki.

 

NEGYEDIK MECCS: THE MIZ VS CURTIS AXEL!
Awesome!
Heyman Guy.
Miz a ringbe várja Curtist, aki oda is fut és be is ugrik közben Heyman a ring mellől ad tanácsokat pont, mint tegnap. Miz elkezdi Curtist ütni, de Curtis is üti Mizt. Miz a sarokba löki Curtist és Miz neki fut és bead neki egy Corner  Clotheslinet amitől Curtis kiterül. Miz felállítja Curtist és bead neki egy Shoulder Jawbreakert de Miz még most nem akar kopogni még, el akarja jobban intézni Axelt. Axel a földön Miz pedig hallgatja a közönséget amint az ő nevét skandálják. Curtis kezd felfele tápászkodni de Miz nem engedi és bead neki egy Neckbreakert. Curtis megint a földön Heyman meg őrjöng, hogy nem tud tenni semmit.Az viszont gyorsan felmegy, de kap egy rugast meg mi egyebet, de hatra esik. Curtis megpróbál felállni de Miz megint nem hadja és beadja neki a befejező mozdulatát a Skull Crushing Finalet és kopogtat és 1… 2… 3 és a meccs győztese The Miz.
 
 
A FŐMECCS: CHIRISTIAN VS ALBERTO DEL RIO STEEL CAGE!
Karizma Kapitány nyerni fog.
      Figyeljetek, kutyák!
Mind a ketten bementek és a ketrec leereszkedett. Összeakaszkodtak majd Christian odadobta Riot a ketrechez és egy Dorp Kicket adott be neki. A mexikói a kötélhez lépett majd két rúgást adott be neki és egy gyomrost is sikerült.Mind a ketten fejeltek és ebből érdekes dolog fog kijönni majd Christian a fémlépcsőhöz vágta a mexikóit. Ez nem övért megy, de azért mégis izgalmas. Christian megnyerte erre az adásra a GM címet és valószínűleg elég könnyű volt, hogy Del Rio ellen küzd meg. A mexikói egy Arm Lockot ad be neki, de a face karakter odavágja a ketrechez majd elkezdi rugdosni. Alberto gyorsan feláll és egy Enzugirilt ad be neki majd elkezdt felmenni a ketrecbe. Christian a sarokba megy és Frog Slapshot de neki. Mindegyikük a földre zuhan és elkezdik egymást püfölni. Del Rio benyúl a ring alá, de kap pár ütést a hátára majd az egy Headlockot ad be. Rio a ketrecbe tolatott aminek Christian nem igazán örült és egy Cross Arm Beakert is kapott. Karizma Kapitány szenvedni fog és ennek a meccsnek lényegébben mindössze csak ennyi a lényeg. Ricardo már a ketrecben van egy ügyes bejutás után és egy acélszéket dob le a mexikóira és egy kötelet. Alberto Del Rio megkötözte a fémoszlophoz majd elkezdte rúgni. Christian nem bír kiszabadulni és kiabál"ZÁRJÁK KI" Alberto Del Rio megkérdezi tőled:"Christian, meg fogsz dögölni?" Ricardo pedig válaszol"SI!" Rio az acélszéket előveszi majd háromszor ráver Christianre, de közben nem veszi észre, hogy a kötél el van szakadva és Carisma Capitain kitud egyszerűen szabadulni. Alberto Del Rio egy Enzugirilt akart beadni, de a face karakter elkapta a lábát majd egy Killswitchet sikerült neki beadni. Christian majd egy nayg Bulldogot adott be Ricardonak egyenesen a fémlépcsőre és sikeresen kilépett a ringből majd felmászott a ketrecbe és kint van. ALberto Del Rio és menedzsere is ott maradtak.