[WWE SZTORI 2014-ben is! ]

Szeretném megnyitni ezt az adást!

Lehetek valamiben a szolgálatodra?

Triple H átölelte majd egy nagy Pedigree-t nyomott le Cenának.

 

WADE BARETT VS SHEAMUS Asztal meccs!

Gyere csak Barettka.

Eddig megbocsátottam, hogy gyengeelméjű vagy. Mostmár nem tudom.

Sheamus elkezdte püfölni ellenfelét és háromszor behúzott neki. Ezután Sheamus megint támadott, de Barett sikeresen elkerülte majd meghúzta a haját és ledobta a földre. Sheamus felállt és a kezénél fogva rádobta a kommentátori asztalra majd egy könyökössel támadott, de Wade Barett elugrott és elkapta a lábát majd vele együtt odadobta az asztalhoz. Ezután többször behúzott a fejéhez majd jól megszorította. A Kelta nagy nehezen felállt és rádobta Barettet a földre. Elővett egy asztalt és kiterítette oda. Barett felállt és Sheamus rádobja, de az elugrik és Bull Hammer-t ad be Sheamusnak. Felkapja a hajánál fogva és felkapja őt. Az meghúzza a haját és sikeresen elintézi, de a földre. A Kelta megint támad és kétszer is leteríti ellenfelét majd két asztallal berohan a ringbe. Mind a kettőt felállítja és Barett pihen. Biztos semmit sem akar elkapkodni.Sheamus elkapja az ellenfelét és rádobja őt a földre majd elkezdi ütni. Barett megint feláll és ráakarja dobni Sheamust az asztalra, de az a kötélre dobja őt és tízszer ráver a hasára. Barett már köhög a csapásoktól és a Kelta a hajánál fogva rádobja az egyik asztalra, de az nem törik el. Barett feláll és sikeresen beadja megint a Bull Hammert majd feláll a kötélre. Leugrik és teljes erőből eltalálja Sheamust. Kimegy és a ring sarkára helyez egy asztalt és megfordul, de ekkor majdnem kap egy Bourge Kicket. Sikeresen elhajol és elkapja Sheamusnak a lábát majd rádobja az asztalra. Az viszont nem tört el és a Kelta még mindig versenyben maradt. Elkezdték egymást püfölni és Sheamus a leendő ellenfelét rádobta a kötélre. Az felugrott, de Sheamus a lába közé rúgott. Wade Barett kifekszik. Sheamus a hajánál fogva felkapja és felhelyezi a kötél álltal lévő asztalra. Boruge Kick, de Barett legurul és Sheamusnak a lába összetöri az asztalt.  Booker T megjelent: "Nem Barett hatására törte össze Sheamus az asztalt" Így a meccs tovább ment és Sheamus mérgesen kezdte el üldözni Barettet. Az elkezdett a ring körül futkározni majd készült a Bull Hammerre. Sheamus nekirohant és elkerülte ellenfelét. Az megfordult, Bourge Kick az asztalra és megnyerte ezzel Sheamus a mérkőzést.

 

BACKSTAGE SEGMENT:

John Cena megy a folyosón és szembe találkozik Daniel Bryannal.

John Cena elment és nem törődött azzal, hogy egy újabb versenytársa lett.

 

MÁSODIK MECCS: RANDY ORTON VS MARK HENRY!

Véged van Henry!

Nagy hiba volt az a Powerslam!

Mark Henry támadott, de Randy Orton egy pörgéssel elkapta a hajánál fogva és rádobta a sarokba. Mikor az megfordult kapott egy Dorp Kicket. Orton elkezdi püfölni ellenfelét és három gyomrost intéz hozzá. Az óriás elkapja a kezénél fogva és átpördíti a feje fölött. A viperának látszólag ez fáj és Henry lefejli majd Orton a földre zuhan és kap egy óriási rúgást a hátára. A volt Nehézsúlyú bajnok feláll és elkapja Henrynek a kezét majd pontosan ugyan így csinálja mint ellenfele csak a kötél közepére dobja. Ekkor pedig beteszi az óriást oda és DDT-t ad be neki. Beteszi a ring közeépre és EGY, KETTŐ, de Mark Henry kiszabadul. Cokeholdot kap az óriás és ideje kopognia. Orton vele együtt feláll, hogy hátha meggondolja az óriás, de akkor az egy nagyon nagy ütést mér Ortonnak a nyakára. Az mozdulni sem tud és Henry felkapja a gatyájánál fogva majd Swinging full nelson-t kap Randy Orton. A vipera már nem bírja tovább és biztosan kopog. Henry lefejeli őt majd odadobja a kötélhez és Body Avalence-t akar beadni, de Orton a lábánál fogbva felkapaszkodik és rádobja magát ellenfelére. EGY, KETTŐ és Mark Henry kiszabadul. Randy Orton hölgyeim és uraim készül az RKO-ra. Ellenfele nagy nehezen feláll és jön Orton. Henry ellöki magától majd felkapja ellenfelét és Word Stronges Slam. EGY, KETTŐ és a vipera kiszabadul. Henry megint felkapja ellenfelét és World Stronges Slam. EGY, KETTŐ és  Randy Orton megint kiszabadul. Az óriás harmadjára is meg akarja csinálni, de a bíró nem engedi. A csúcsragadozó elkapja ellenfelének a lábát és a válla a földön. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! A face karakter megnyerte a küzdelmet. Henry azonnal felkel, de egy RKO-t is kap.

 

HARMADIK MECCS: MIZ VS DOLPH ZIGGLER

Király vagyok, igaz?

Show Off!

A tét talán a legnagyobb: Miz TV vagy Aj. Háromszor behúzott Miz neki majd egyszer még belerúgott. Azután Dolph egy ütéssel eltalálta a fejét majd egy rúgással eltalálta a hasát és lefejelte. Ezután ráugrott és EGY, de Miz kiszabadult és AJ nagyon idegesen járkált.  Dolph felment a kötélre majd egy rúgást adott neki a fejére. Ezután elkezdte rúgdosni a nyakát majd felállt rá. MIz elkapta neki a lábát és rádobta a földra majd a heel karakternek a válla a földön van s EGY, KETTŐ, de elrugta Mizet és mind a ketten felálltak. Miz elkapta a két kezét és el akarta gáncsolni, de Dolph lefejelte és a face karakter leesett a földre, de utolsó lélegzettel elkapta a kötelet és patt helyzet alakult ki.Kapott még egy óriási rúgást majd felállt. Ziggler ráugrott s Miz megint a földre zuhant. Zigler a kötéltől egyenesen ráesett és EGY, KETTŐ, de Miz köhöfgött egyet és kiszabadult. Ziggler kiment és behozott egy asztalt. Miz gyorsan elkapta a fejét és rávágta az asztalra ami nem tört el. Ezután felállt a heel karakter, de kapott egy csomó ütést majd Miz be akarta adni a Bulldogot s sikerült is neki. Big E Langston felállt a kötélre, de megszólalt John Cena zenéje. A néger leszállt és berohant a rámpára, de Cena már ott várta és elkapta a fejét majd beledobta őt a méretes kukába. Miz beakarta adni a finisherét, de Ziggler beadta a Zigg Zaggot. EGY, KETTŐ sé Miz kiszabadult. Dolph elővett még két asztalrt és egymás felé tette őket. Még mindig pihent a Miz és AJ adott neki egy létrát. Azt felállította és elkapta Miznek a kezét majd felvitte a létra tetejére.Miz gyorsan lefejelte és beadta a Snap DDT-t. AJ gyorsan berohant és eldöntötte a létrát és Miz ráesett Dolphra és mind a három asztal eltört. Miz rágurul az ellenfelére és EGY, KETTŐ de AJ berohan és ráugrik Mizre. Hátulról Dolph Ziggler finishert ad be. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM!

 

BACKSTAGE SEGMENT:

Cm Punk a kiírt meccseket nézi amikor találkozik Dean Ambroseval.

Ambrose egy óriási acélszékkel rávágott Cm Punknak a hátára.

 

NEGYEDIK MECCS: KANE VS DEAN AMBROSE VS CM PUNK VS EDGE

Egymás ellen?

      Bizony!

Dean Ambrose rátámadt Cm Punkra, bevitte a sarokba majd ott kezdte el püfölni. Edge hátulról el akarta gáncsolni, de Kane elkapta a hajánál fogva és több gyomrost adott be neki. Dean gyorsan arrébb ugrott majd két rúgást adott be Kanenak a lába közé aki szépen kimerült és megkapta a következőt is. Cm Punk támad és eltalálja a Nagy Vörös Szörnyet aki már térdepel és megkapja a Speart Edgetől. EGY, KETTŐ és Dean elintézi Edge-t. Cm Punk megtámadja Ambrose-t és a tekintetükkel egy Speart kapott. Edge és Cm Punk maradtak csak állva. Kane felállt majd egy Big Bootot nyomott le Edgenek. Cm Punk támadni akart, de elkapta a lábát. Odahúzta magához majd elkapta a nyakát és egy nagy Chokeslamet adott be neki. Dean Ambrose felállt a kötélre és egy One Hand Bulldogot adott be Kanenak. EGY, KETTŐ és Edge félbeszakítja a kopogtatást. A wwe bajnok felállt a kötélre, de Curtis Axel megjelenik és elkapja a lábát majd rádobja az ellenfelét a földre. A bajnok diszkalifikációval nyert. Dean gyorsan eliszkolt a helyszínről. Kane pedig odament Edgehez és egy nagy Chokeslamet osztott ki neki.

 

ÖTÖDIK MECCS: RYBACK VS CURTIS AXEL!

         Gyere csak Ryback!

Az óriásnak megszólalt a zenéje, de Curtis többször behúzott neki majd a gatyájánál fogva bedobta a ringbe és megkapta a finisherét. EGY, KETTŐ és Curtis villám győzelmet arratott.

 

FŐMECCS:ROB VAN DAM ÉS ALBERTO DEL RIO VS SIN CARA ÉS BROCK LESNAR!

Hello, mexikó!  Kell a győzelem!

        Kész vagyunk!      Aha.

A két mexikói kezdte a küzdelmet. Del Rio támadott, de Cara kicselezte és egy nagy rúgást adott az állára majd próbálkozott egy 619-el amit viszont Del Rio egy kikerüléssel megoldott. Elkapta Carának a lábát és lefejelte őt többször is. Cara próbált pacsizni, de Rio belerúgott a kezébe majd Cross Arm Beakert adott be neki. Cara egy Hurricannaval védte ki és most Alberto Del Rio van szorult helyzetben amikor ugyan is Cara pacsizott és megérkezett Brock Lesnar aki felvette a mexikóit és egy nagy F5-t adott be neki. EGY, KETTŐ és Rio felnyitotta a szemét és kiszabadult. Rob Van Dam próbál pacsizni, de Lesnar egy Kimura Lockal akar válaszolni. Alberto feláll és belerúg egyet madj egy enzugirillel leteríti az óriást .Odamegy és sikeresen pacsizik. Rob Van Dam az arénában aki lerúgja többször is Lesnart. Rob támadott és először egy Headlockba fogta Lesnart. A dühös bika felállt majd hanyattvágódott a face karakterrel majd pacsizott és bejött Sin Cara aki egy 619-el válaszolt Rob Van Dam ellen. EGY, KETTŐ és kiszabadult a mexikói mostani csapattársa majd elkezdett felé kúszni és sikeresen pacsizva bejött Alberto Del Rio aki gyorsan egy Enzugirilt majd egy Cross Arm Beakert adott be ellenfelének. Brock berohan, de Rob beadja a finisherét. Sin Cara pedig kopog és a győztesek meg lettek.

 

Az adásnak vége.