[WWE SZTORI 2014-ben is! ]

The Rock nem fog megjelenni a Summerslamen. Miért nem? Mert fél, hogy el taposom. Nem baj cserbenhagyott titeket. Ez nem a világ.

    Ha csak ezért jöttél át akkor tünés  innen! Inkább csodálják a nézők a jövő WWE bajnokát Curtis Axelt!

A ma estén az új jövevény meg fog küzdeni a viperával. Biztos nagyon jó lesz.

 

ELSŐ MECCS: DOLPH ZIGGLER VS DANIEL BRYAN

   Nem értem, hogy mit akar. Majd megkérdezem tőle, ököllel.

NO, NO! NO!

Dolph Ziggler belerúgott egy óriásit Bryannak a hasába majd elkapta a lánát és rádobta a fém tartóoszlophoz. Amikor az megfordult megkapta a Dorp Kicket. Bryan a földön és egy rúgást kapott Dolphtol majd Headlockot is. Aj felmegy a kötélre, de a bíró leparancsolja. Addig Ziggler belenyúl Bryan szakállába majd kitép egy szőrt. Az teljesen bepipul és fordít majd EGY, KETTŐ és Ziggler kettőnél kiugrik. Nagy nehezen felállt Ziggler, de jön a szakással koma is. Ráugrik majd egy Neckbakerrel elintézi a Show Offot aki kigurul a irngből majd elkapja Bryannak a lábát és hanyattvágja. Az IC bajnok nagyon élvezi a meccset. Vagyis ez jött le belőle. Készül a finisherére amikor Bryan elkapja a karját és hírtelen No Lockot ad be neki. Az teljesen megijed. Gyorsan berohan Big E Langston és belerúg egy óriásit Daniel Bryan hátába aki feláll. Diszkalifikáció. Ziggler gyorsan feláll majd egy Zigg- Zaggot ad be az ellenfelének. Követeli, hogy kezdjék újra a meccset. Végül a gong újra megszólal. Dolph Ziggler feláll a kötélre majd rá Daniel Bryanra, de az felkapja őt majd a vállát a földön tartja. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! A No ember legyőzte Zigglert.

 

MÁSODIK MECCS: RYBACK VS SETH ROLLINS!

Wack Up!

        Ha már nincsennek dívák akkor miért ilyen ellen küldetek?

A meccs biztosan izgalmasan alakul. A Shield tag rögtön ráugrik Rybackra, de az felkapja őt és rádobja a földre majd egy nagy Big Bootot ad be Rollinsnak. Az teljesen kifekszik, de az óriás felkapja amikor az ellenfele elkapja a torkát és teljesen megszorítja. Ryback hanyattvágja majd elkezd a ring köré menni. Rollins feláll majd ráver egy óriásit a hátára. Az amikor megfordul elkapja a haját és rádobja őt a földre. Rollins előnyt szerzett magának Ryback felett. Roman Reigins és Dean Ambrose biztosítják a ringet. Rollins próbál kopogtatni. EGY, KETTŐ és Ryback kiszabadul majd az ellenfele nagyot ugrik fel. Az óriás felkel majd egy ütésből elintézi ellenfelét. Felkapja majd rádobja őt a földre. Ezután megint majd még egyszer. A Shield egyre jobban be akar avattkozni. Ryback kihívja őket, hogy lépjenek a ringbe amikor Rollins ráugrik és be akarja adni a finisherét. Viszont Rybacknak ez hamarabb sikerül. Shell Locked. EGY, KETTŐ és Rollins kiugrik a kopogtatásból. Ryback dühösen szemléli ezt majd felkapja ellenfelét és odavágja a fémtartóoszlophoz és kidobja a ringből. A bíró kilencig tud csak számolni amikor berohan Rollins és egy Sperat ad be ellenfelének. EGY, KETTŐ és Ryback kiszabadult. Micsoda nagy mérkőzés. Az óriás feláll. Rollins ugrik a kötélről, de ellenfele megint elkapja. Viszont Ambrose elkapja az óriásnak a lábánt és elgáncsolja. Az a földre zuhan és Avadra Kedvarát is kap. EGY, KETTŐ ÉS GYŐZELEM! Ryback persze még megkapta az elengedhetetlen Triple Powerbombot.

 

BACKSTAGE SEGMENT:

Miz az újonnan szerzett táskáját nézi amikor megérkezik Matt Stiker.

HARMADIK MECCS: KHALICESARO VS THE USOS!

Khali bajnok!

Visszatértünk a RAWBA!

A Tag Team bajnokkok az Uso testvérek ellen. Érdekes meccs lesz az már biztos. Khali és Jey Uso kezdte. A bajnok elkapta ellenfelének a kezét majd a kötélhez dobta. Az viszont egy óriási rúgást adott be ellenfelének a fejére. Megfordult és egy Dorp Kickkel válaszolt rá. Mind a ketten a földre zuhantak, de előbb Jey állt fel majd egy Headlockba szorította Khalit. A pankrátor sikeresen felállt majd pacsizott. Bejött Casero aki leszakította az Usot tag team partnere hátáról majd elkezdte püfölni. Kettőt kap Jey majd egy nagyot a hátára. Ezután odadobja ellenfele a fém taróoszlophoz és beadja a Neutalizert. EGY, KETTŐ és Jey kiszabadul majd odakúszik a társához. Ellenfele elkapja a lábát és próbálja visszahúzni. Az viszont felugrik a kötélre majd egy látványos Dorp Kickel teljesen elintézi a bajnokot. Pacsi következik és berohan Jimmy Uso is. Egy pár rúgást intéz hozzá majd a fejénél fogva Caserot felhúzta. Ezt nem kellet volna, mert az nekilökte a kötélhez majd egy Neutalizerrel köszönte meg a felhúzási segítséget. Szerintünk ebből a meccsből többet már nem lehet kihozni. EGY, KETTŐ és Jimmy kiszabdult majd pacsizott Jeyyel. Talán mégis. Az Uso ledönti a vállával Caesarot majd beadja a Double Diving Slapshot. EGY, KETTŐT kopog a bíró, de a harmadikat már nem tudja. Caesaro kopog és berohan Khali aki megtámadja Jey Usot. Az belerúg egyet a nyakába majd ráugrik és szokásosan beadja azt a támadást amit pár perccel ezelőtt Caesaronak is kiosztott. Az óriás elgyengül, mert ellenfele egy fordítással próbálkozik. EGY, KETTŐ ÉS HÁRO!M A győztes megszületett.

 

BACKSTAGE SEGMENT:

Daniel Bryan megy a folyosón majd találkozik Fandangoval.

 

NEGYEDIK MECCS: FANDANGO VS KOFI KINGSTON!

FFANNNDANNGOOOOOOOOOOO!

     Azt hittem Undertaker.

Ez nem övért megy viszont izgalmas lesz. A táncos most is betáncolta magát az arénába majd meghajolt ellenfeel előtt. Az belerúgott egyet az arcába amikor hajolt majd kétszer behúzott neki egy- egyet a hátára majd a nyakát fogta körbe és rádobta őt a földre. Kingston nincsen vicces kedvében és fel is megy a kötélre. Leugrik egyenesen az ellenfelére. EGY! Fandango rögtön kiszabadul majd kigurul a ringből. Nem akar tovább foglalkozni az ellenfelével. Megérkezik hátulról Daniel Bryan aki elkapja a hajánál fogva és bedobja a ringbe. Megkapja a Zűrzavar a Paradicsomban nevű mozdulatot. A no ember tapsol. EGY, KETTŐ és Fandango kiszabadult. Elkapja Kofinak az orrát majd úgy egyenesedik fel és belerúg kettőt a lába közé. Daniel Bryan már nem örül annyira ennek. A táncos a kötélhez dobja majd nagy Dorp Kicket ad be neki. EGY, KETTŐ és Kofi Kingston kiszabadul. Nem törődik ezzel az ellenfele hanem csak annyit mond, hogy EZ A FANDANGO! Vagy talán nem, mert Kofi kigurul a ringből majd egy újabb Paradicsomossal leröndi Fandangot nem csak a kötélről hanem a lábáról is. Jó éjt, Dango!  Kofi boldogan ráfekszik majd pinnelési kísérlet: EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Sikerült. Egy újabb bejelentés kövektezik miszerint a Main Eventben Fandango vs Daniel Bryan az első számú kihívói jogért az United States bajnoki övért.

 

ÖTÖDIK MECCS:CURTIS AXEL VS RANDY ORTON!

Randy Orton esélytelen.

      Csak eljöttetek.

Ez a mai főmeccs. Curtis Axelnek lehetősége van megmutatni, hogy mit tud. Ököllel kezdte támadni a viperát. Az nem bírt kitérni előle és rötgön a sarokban találta magát. Megpofozták majd egy nyaklevest is kapott a szájára. Már majdnem teljesen feladta amikor Axel rádobta őt a földre és belerúgott egyet a hasába. Orton kigurul a ringből majd gyorsan vissza, hogy erőt nyerjen, de ellenfele odalöki a kötélhez és összeesik a vipera. Orton nincsen formában most. Axel nem bízza a véletlenre és odatámassza a kötélre majd egy nagy Big Bootot ad be neki. Orton feltáplászkodik és a kötél segítségével meg bír maradni a talpán. Axel ráugrik, de ő sikeresen elkerüli majd beadja ellenfelének a DDT-t. Végre sikerült valami előnyt szereznie. Elkapta a karját majd megszorongatta jól. Ellenfele elérte a kötelet így le kellet szállnia. Paul Heyman pedig szitkozódik. Orton mosolyog majd kimegy a menedzserhez aki kezd hátrálni. Axel hátulról elkapja Ortonnak a fejét majd odadobja a fémlépcsőre. Randy Orton dühösen feláll. Ellenfele bedobja őt a ringbe majd próbálja pinnelni. EGY, KETTŐ és a vipera kiszabadul majd elkapja ellenfele fejét és többször behúz neki majd egy gyomrost és odadobja a sarokba. Amikor az megfordul akkor Powerslamet kapott. A viperának örül a közönség, hogy magára talált. A heel karakter a ringből ki akar kúszni, de a lábát elkapja az ellenfele majd a hátára lép. Az próbál kopogni, de Randy Orton nem engedi. Igazi küzdelmet folytatnak. Curtis a lábával eléri a kötelet ezért a viperának le kell szállnia. Az ellenfele feláll majd belerúg egyet a derekába majd újra támad. Orton felkapja őt és ráhelyezi a kötélre, hogy egy Supelexet sikerüljön adni be. A végén sikerült és mind a ketten a földön landoltak. EGY, KETTŐ és kiszabadult Axel. Megszólal The Rock zenéje és a közönség állva tapsol. Orton dühösen szaladni akal a lelátóra, de Curtis elkapja a lábát és egyet fordít. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Egyetlen egy RKO-t sem sikerült kiosztani a mai este folyamán. Az Emberek bajnoka belép a szorítóba.

Rock Bottom Randy Ortonnak. Ezzel ért véget az adás.