[WWE SZTORI 2014-ben is! ]

    Hölgyeim és uraim Curtis  Axel a jövő bajnoka!

Mit akarsz?

 • Azt akarom, hogy Alberto Del Rio megküzdjön velem a WHC övért.
 • Van egy ajánlatom.
 • Mi az?
 • A Hell In a Cellen megküzdhetsz velem, az övért.
 • S ha nem nyesz?
 • Az a te bajod.
 • Elfogadom az ajánlatod.

Curtis Axel vajon felkészült, hogy WHC bajnok legyen?

 

WADE BARRETT VS DANIEL BRYAN!

Éljen Anglia!
  Ez YES, NO vagy valami.

Daniel Nryan támadott majd egy ütést adott be ellenfelének és egy tarkóst is adott. Barrett megpihent a kötélen majd belerúgott kettőt Bryannak a lábába. A feladás specialista elesett majd még kapott egy nagy rúgást a nyakára. Barrettt felkapta őt és a Wasetlandot akarta beadni, de Bryan felugrott a sarokban lévő kötélhez majd egy Dorp Kicket akart adni. Barrett lehajol majd Bull Hammer-t ad be neki. Daniel  Bryan kifeküdt és azt hiszem, hogy ennek a meccsnek ennyi is. EGY, KETTŐ és Bryan hírtelen elkapja Barrettnek a karját majd fordít és egy No Lockot ad be neki. Barrett elkezdt kapálódzni majd elkapja a kötelet, de kap egy nagy rúgást a hasába. Eléri a kötelet és Danielnek le kell szállnia. A Goatface egy picit idegbe jött, de felugrott a kötélre. Majd le, de Wade egyenesen kigurult a ringbe majd csak a semmit találta el Bryan. De ahogy mondani szokás az is valami. Wade Barrett visszamegy a ringbe és felmegy a kötélre majd beadja a Diving Eldob Droppot. EGY, KETTŐ és a face karakter kiszabadul majd feláll a kötélre megint és most sikeresen eltalálja a heel karaktert. Bryan pedig készül a finisherére. Barrett feltáplászkodik. Daniel Bryan rögtön támad, de megkapja a Big Bootot ellenfelétől. Wade Barrett támadni készül majd egy nagy pint akar végrehajtani. EGY, KETTŐ, de szokás szerint elkapja Bryan a lábával a kötelet. A heel karakter már nem törődött ezzel annyira. Készül a második Bull Hammer is. Daniel Bryan feláll és nekiszalad ellenfelének majd beadja gyorsan a Codebeakert. Chris Jericho támadásával Daniel Bryan. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Wade Barrett dühösen kullog ki a ringből és a rámpánál találkozik Roman Reginssel és együtt mennek ki. Semmi biztosat nem tudhatunk.

 

HEATH SLATER VS BIG SHOW!

HUHU, BÉBI!
Jövök kis csótányom!

Szegény Slater. Már most sincsen szerencséje. Bemegy a ringbe majd támad, de Big Show elkapja a vállait majd felemeli és rádobja a sarokba majd egy nagyot pacsizik a hasára. Slater összeesik majd kigurul a ringből. Mikor visszamegy Show lefejeli őt. Látszólag csak játszadozik vele majd elkapja a nyakát. Slater belreúg egyet a lábaközé majd egy nagy Bulldogot adott be neki és a lábával elkezdte a tarkóját ütni és ráugrik. A face karakter, mert ugye faceként tért vissza egy picit mintha elfáradt volna. Slater ráüt párat a hasára majd belerúg egyet a hátába. Ezután felmegy a kötélre, de mire lemegy onnan megkapja a W.M.D.T-t. Ezután EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! A heel karakter kidőlt. Drew és Jinder berohannak a ringbe. A kötélen Alex Riley ráuglott az indiaira. A harmadik pedig hátulról egy Cross Rhodest kapott. Slater rákapaszkodik Shownak a hátára és próbálja megfojtani. Az óriás kapálózni kezd. Alex lerúgja onnan Slater-t majd Cody felteszi a kötélre és megkapja megint Showtol a W.M.D.T-t. Drew MyIcnte berohan majd elkezdi püfölni Alexet. Show felkapja őt és odaadja Codynak aki rádobja a fémoszlophoz. Jinder Mahal pedig Cody-t kapja el. Big Show felkapja az indiait és Alex Riley pedig egy Dorp Kicket ad be neki. A 3mb összes tagja kimenekül és a ringben nézik a győzedelmes csapatot és megszólal Miznek a zenéje aki egy mikrofonnal be megy a ringbe:

 • Szép a csapat. Megtisztellek titeket azzal ,hogy beszállok a csapatba.
 • Tudod, hogy mit mondana Daniel Bryan? -kérdezte Alex Riley
 • Nem.
 • Amit mi is mondunk:NO! NO! NO!
 • Tessék?

Miz egy Chokeslammel távozott és látszólag nem kell a segítsége senkinek.

 

BIG E LANGSTON VS SIN CARA!
Fejezzük ezt be!
Ámen.
Már másodjára küzdenek meg és összeakaszkodnak. Langston a nyakába zárja Carát majd a fémoszlophoz csapja. Ezután még egy nagy ütést ad neki majd felkapja és rádobja a földre. A mexikóinak most sincs nagy esélye, de ezt már láttuk. Langston a vállához veszi majd nekiszalad vele a fémoszlophoz nem is egyszer. Cara kigurul a ringből ahol Dolph egy gyors ütést intéz hozzá majd egy Zig- Zaget. A bíró azonnal mutat, hogy takarodjon AJ-vel együtt a ringből. Az IC bajnok és barátnője kimegby. Langston utánnuk néz, de kap egy nagy rúgást a hátába majd elkapja a nyakát Cara ésegy szuper rúgást ad be neki. Langston kifekszik. Cara próbál pinnelni! EGY! Langston rögtön kiszbadult majd egy nagy öklöst adott be a fejére és belerúgott ellenfelének a lába közé. Langston elkezd a kötelek között cikázni, de megkapja az Enzugirilt. Big E Langston már megint mozdulni sem bír. EGY, KETTŐ és elkapja a kezével a kötelet. A mexikói felmegy a sarokba majd leugrik, de ellenfele belerúg egy nagyot a fejébe amikor repül és csak a földet tarálja el. Langston rágurul majd EGY, KETTŐ és a mexikói SIn Cara a maszkos maszkosa kiszabadul. Big E Langston ordít egy nagyot majd felkapja ellenfelét és rádobja a földre. A volt bajnok nem bír már felállni, de utolsó lehelletével sikeresen kimegy a ringből. Langston nagyon dühös és gyorsan kimegy utánna amikor a maszkos feláll, elkapja a fejét és a fémoszlophoz vágja majd a fémlépcsőhöz. Langston a lépcsőn marad, Cara pedig bemegy vagy inkább bekúszik a ringbe. A bíró számol és hétnél berohan Big E Langston. Sin Carát ez nem nagyon érdekli és támad, de az elkapja a vállánál majd a közönség unszolására egy nagy Big Endinge-t ad be neki. EGY, KETTŐ és sajnos nem tud kiszabadulni Cara. HÁROm! Big E Langston ünnepel amikor megérkezik Sheamus is. A közönség nagyon örül neki. A néger leszalad a rámpára ahol megkapja a Brogue Kicket a Keltától.
 

SHEAMUS VS DAMIEN SANDOW!
   Youre Welcom.
Kösz, Pompom.
Sandow támadott és máris két ütést adott be ellenfelének majd megpofozta és kecsesen kezdett el menni, de Sheamus a hátára ütött egy nagyot majd lefejelte.A Kelta az agya helyett inkább a csizmáját használta és egy nagy Brouge Kick-kel földre küldte a monitort. Ezt Damien nehezen viselte és keményen nekiesett az írnek. Magában a harcban kissé tapogatózva indultak be a pankrátorok, ám nem kellett soká várnunk, hogy szép dobásokat és fordításokat láthassunk. Ahhoz képest, hogy Sandow-tól a rajongók nem vártak sokat, nagyon jól teljesített és komoly ellenfelévé vált a Great White-nak. Végül egy gyomros után megint elterült hála Sheamusnak és próbált pinnelni. EGY, KETTŐ és Damien Sandow kiszabadult majd feláll és támadott. Egy ököllel, de Sheamus elkapta és a hasába ütött egyet majd a kötélhez dobta. Mikor az megfordult megkapta majdnem a Bourge Kicket, de sikeresen elkerülte ezt. Végül Sheamus bevitte egymás után az Irish Curse nevű backbreaker-jét, majd a sarokba hátrált és készen állt arra, hogy kiossza a finisherjét. Támadott, de Sandownak is lesz egy két szava és egy nagy DDT-t adott be neki majd próbált pinnelni. EGY, KETTO , de nem tovabb sajnos legal'abb is Sandownak biztosan aki adott neki egy nagy Terminust azutan pedig probalt pinnelni. EGY, KETTO, de Sheamus kiszabadultAmikor Damien felé fordult levágott neki egy Brouge Kick-et, aztán lekopogtatta.Ezzel a Kelta megnyerte a meccset.
 
 
FŐMECCS: CM PUNK VS RANDY ORTON!
      Én vagyok a világ legjobba.
Maximum a vipera után.
Először érkezik Cm Punk akit Heyman még mindig segít. Azután érkezik Randy Orton a MITB táskával és már kezdődik is a meccs. Orton erősebben kezd, mint Cm Punk és Punkot kilöki a ringből. Orton utána gurul és Orton bead egy European uppercutott amitől Punk összeesik és már Orton kapja felfele az acéllépcsőt ám Heyman nem engedi Ortonnak hogy oda dobja Punkra. Ezért Orton inkább Heymanra dobja. Punk ekkor bedühödik és Ortonnak fut, akinél még mindig ott van az acéllépcső és puff Punk felrug az acéllépcsőbe és az eltalálja Orton hasát és a lépcső is ráesik. Punk odamegy Heymanhoz hogy megnézze, mi van a vele és látja, hogy Heyman rosszul van. Ortont félálitja Punk és visszalöki a ringbe Ortont. Punk gyorsan végezni akar, ezért jelzi a közönségnek, hogy készen áll arra, hogy beadja a GTS-t. Ám Orton akkor már talpon van és ő már az RKO-t beis vitte Cm Punknak. És kopog 1… 2… és punk kirúg. Ám ebben a pilanatban megszólal Brock Lesnar zenéje és megjelenik, a bestia berohan a ringbe és kioszt Ortonnak is egy F5-öt meg Punknak is egy F5-öt és ott áll a ring közepén, hogy ő elintézett mindenkit és készen áll a Summer Slamre Punk ellen. És közbe, míg ez történt a ringbe addig jöttek az orvosok, hogy megnézzék Heymant.
 
Az adásnak vége.