[WWE SZTORI 2014-ben is! ]

Ma este egy újabb mecs is el fog dőlni még a Summerslam előtt.

S melyik? Kíváncsi vagyok rá.

A wwe bajnok nem szállt vitába hanem szépen elmen.t

 

KOFI KINGSTON VS FANDANGO TÁNCVERSENY!

Ez a FANDANGOOO!

A három tagú szűri felállt: Kane, Brodus Clay és Tensai. Először Fandango mutatta meg a tánctudását. Párat lépett majd meghajolt és aztán kecsesen nyújtotta kezét Summer Raenak majd egy pörgést mutatott be. Kane 3 pontot adott, Brodus 4 pontot és Tensai szintén 3 pontot adott. Ez összesen 10 pont. Következik Kofi Kingston. Párat ugrik majd felugrik a kötélre és leugrik egy bomba flormájában. Kane 4 pontot, Brodus 4 pontot,Tensai pedig 4 pontot adott neki. Ezzel legyőzte Fandangot. A néger meghajol. A heel karakter odalöki a fém tartóoszlophoz majd még egy Diving Leg Dropot is ad be neki. S a végén ő is meghajol.

 

ELSŐ MECCS: CURTIS AXEL VS R -TRUTH!

         Megérkezett Curtis Axel!

WHATS UP?

Curtis Axel robog a győzelmi ranglétrán. R- Truth viszont gyorsan megtörheti. A néger cikázik a kötelek között majd ráugrik ellenfelére aki viszont elkapja őt és rádobja a földre. A néger felugrik a kötélre gyorsan majd ráugrik megint Axelre immáron sikeresen. Ezután elkezdi püfölni míg a heel karakter megnem fogja a közelet. A Heyman Guy feláll és belerúg egyet R- Truthba majd a lába közé és felemeli s ledobja majd beadja a Knee To Backot. Majd Rollins Sneak Snapot is megkapja. EGY, KETTŐ és R- Truth mégis kiszabadul. Axel felkapja őt és beteszi a könyökéhez a fejét, de az belerúg hármat a hasába majd ledönti a heel karaktert a lábáról. EGY! Axel kiszabadullt és eljött az idő, hogy fordítson R- Turht. Felmegy a kötélre majd megint leugrik, de Curtis Axel arrébb gurul ezért csak a padlót éri el. Ellenfele ráugurul. EGY, KETTŐ és kiszabadult. Axel a fejére üt egy csomót, de a face karakter belerúg egyet az arcába majd ellenfelét elkezdi püfölni. Feláll és megkapja a Whats Uppot Axel. Végezetül leugrik a kötélről és most eltalálja az ellenfelét. EGY, KETTŐ és Axel lábával érintette a kötelet . R- Truth dühösen nézett ki a fejéből. Az ellenfele felállt majd párat ütött neki, de a face karakter kiütötte egy nagy gyomrossal. Curtis Axel a földön és megkapja megint a Whats Uppot. EGY, KETTŐ és kiszabadul. Úristen. Legyőzte R- Truthnak a finisherjét. Feláll, hogy támadjon és nekifut Truthnak majd beadja a Running Swing Necbakert. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! JÓ éjt Truth. A bajnok felemelkedik csak éppen akkor kap egy RKO- t is a semmiből. Randy Orton ott áll ellenfele felett.

 

MÁSODIK MECCS: DOLPH ZIGGLER VS SHEAMUS!

Hülye kelta!

Áshatod a sírod!

A Kelta harcos nekiiramodik Zigglernek. Az nem nagyon akar barátkozni és ennek jeléül. Ki is menekül a szorítóba. A végén csak visszamászik ahol majdnem mmegkapja a Boruge Kicket, de sikerül kiugornia majd hát kezdődik az igazi mérkőzés. Pár ütéssel akar bizonyítani majd egy nagy rúgással a nyakba. Ezután ledönti ellenfelét a lábáról. Feláll a kötélre és leugrik, de Sheamus elkapja majd egy White Noiest ad be neki. EGY! Kiszabadult Dolph Ziggler. Sheamus kimegy a ringbe egy picit szellőzni, de Big E Langston lecsapja majd odavágja a fémlépcsőhöz. A Kelta nem bír már mozogni. Ziggler kimegy hozzá és még egyszer rádobja a fémlépcsőre majd a fejét is beleveri. A Kelta harmadjára nem engedi és belerúg egyet ellenfelének a hasába majd egy ütést nyom le a hátára. Megfogja a gatyáját és bemegy a ringbe. Sheamus kiszül a Bourge Kickre, de nem bírja elsütni semmiképpen sem, mert Ziggler kigurul a ringből. Majd feláll a kötélre és ráugrik a Keltára aki összeesik a nagy teher alatt. Ezzel mindenki csak ámul ahogyan egy szép kis kopogtatás következik. EGY, KETTŐ és kiszabdult Sheamus. Ziggler dühösen áll fel majd egy Headlockkal akarja elintézni végérvényesen az ellenfelét. Sheamus odalöki Zigglert a fémoszlophoz majd Bourge Kicket ad neki. EGY, KETTŐ és Ziggler kiszabadul. Sheamus a kötélre támaszkodik amikor Big E Langston kihúzza a lábát és Big Endinget ad be nek. Daniel Bryan berohan, hogy segítsen barátjának, de útközben megkapja a Zig- Zagot. Langston beviszi Sheamust Ziggler pedig kopogtat. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM!


BACKSTAGE SEGMENT:

Daniel Bryan megy a folyosón és találkozik Vickivel.

 

HARMADIK MECCS: HEATH SLATER VS SIN CARA!

Halladjunk már!

Régen voltam már bajnok.

Nem a legjobb meccs az este folyamán, de még lehet belőle érdekes sztori. Cara támadott és két ütéssel elintézte, hogy Slater a földön feküdjön majd felállt a kötélre és úgy akart leugrani. Jinder Mahal viszont belerúgott egy nagyot ezért leszédült. Heath Slater felállt majd próbált kopogtatni. EGY, KETTŐ, de az ellenfele kiszabadult. A volt Interkintinentális bajnok nem adja meg magát olyan könnyen és ebben hangot is ad. Feláll majd elkezdi püfölni az ellenfelét. Nem midennapi látvány, de Slater odadobja a sarokba majd egy nagy Dorp Kicket hajt végre.  EGY! Sin Cara elérte a kötelet ezért a számolás nem mehetett tovább. Smash Hitet kap a maszkos, de kigurul a ringből. Drew és Jinder is támad, de az beugrik a ringbe s azok összekoccannak. Cara egy Hurricannaval támadja meg Slatert aki a ring közepére esett. EGY, KETTŐ és a mexikóinak nem volt szerencséje.  Cara nem búsolt sokáig hanem elkapta Slatert a hajánál fogva majd odadobta a kötélhez és 619- et adott be neki. Rey Mysterionak a finishere mindig sikerrel van. Cara ráfekszik s jó éjt Slater. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM!

 

NEGYEDIK MECCS: THE MIZ VS DAMIEN SANDOW!

Szomorú Sandow veszíteni fog!

     Legyetek hívőim!     

Miz magabiztosan vonul be az arénába és elhelyezkedik egészen jól. Sandow gyorsan berohan majd kecsesen lép párat. Behúz háromszor Miznek majd egy gyomrost és fejbevágja. A face karakter elgyengül egy pillanatra és odavágja Sandow a kötélhez majd ő maga egy Dorp Kickel válaszol neki. EGY! Miz rögtön kiszabadul majd odakúszik a kötélhez. Feláll és mostmár félhet Sandow. Elkapta Miznek az öklét és belerúgott egyet a fülébe. A kezét továbbra is fogja, de Miz sikeresen lefejeli majd rádobja őt a földre. Elkapja a lábát, de nem sikerül és Sandow állonrúgja. Az egy picit meglepődik majd Codebaekart kap Sandowtótol. Az operásnak nem ment el teljesen az esze s ezt meg is látszik. EGY, KETTŐ és a RAW táskás kiszabadult majd feltáplászkodott a kötélre ahol a heel karakter belerúgott a hátába és leszédült.  Miz mégis feltáplászkodott majd lefejelte ellenfelét és egy One Hand Bulldogot adott be. Miz The KIng. Ez meg is látszik hiszen elkapja Sandownak a lábát, de az belerúg a hasába majd feláll és támadni kezd ő is. Pár ütés után Miz a sarokba dobja és Dorp Kicket ad be ő is az ellenfelénke. A heel karakter leszédül és már látszólag nem tud megmozdulni. Ezt pedig Miz kihasználja. Lazán ráfekszik és EGY, KETTŐ, Damien Sandow megint kiszabadult majd felállt. Miz döbbenetes arccal figyeli. A vállával akarja ledönteni, de ez nem sikerül és Sandow a háta felé kapta el a hatás. Miz gyorsan lefejeli, de Sandow elgáncsolja majd beadja a Terminust. EGY, KETTŐ és Miz kiszabadult. Micsoda páratlan meccs. Sandow a könyökével elkapta az ellenfelét majd többször behúz neki és az állára is kap egy jó nagyot. A face karakter eléri a kötelet így le kell szállnia az ellenfelének. Mind a ketten felállnak és támad Miz, de Sandow felkapja őt és kimegy alóla. EGY, KETTŐ és The Miz már megint kint van a kopogtatásból. Ezért gyorsan felkel majd elkezd futni egyenesen Sandow mögél. Az nem bír idejében megfordulni s megkapja a Skull Finalét. A meccsnek vége van vagy nem. EGY, KETTŐ és Damien Sandow kiszabadul. Miz feláll a kötélre és a közönség álmuldozik. Cody Rhodes érkezik és berohan a ringbe. Miz gyorsan beadja a Figure Leg Lockot Sandownak aki kopog is. A mérkőzés győztese a Miz lett, de a Cross Rhodest majd a Terminust is megkapta a földön fekvésért.

 

FŐMECCS: JOHN CENA ÉS RANDY ORTON VS THE SHIELD!

Nem veszíthetünk!

       Ez könnyű menet lesz.

Tornádó meccs. Az előfölények egyáltalán nem olyan nagyok. Cena beleveti magát a Shieldbe és elkezdi őket püfölni, de Roman Regins ráver egyet a tarkójára. Randy Orton is támad, de megkapja ellenfeleként Dean Ambrose-t aki kidobja a ringből majd ráveri a szokásos fémlépcsőre Randy Orton fejét. A kommentátori asztalra és ráugrik a kötélről. A vipera máris kifulladt. Cena erejét veszti és a földre zuhan. Alig bírja már cérnával s a Speart is megkapja. Megszólal a WWE bajnoknak a zenéje. Cm Punk berohan. Majd mikrofont ragad:"Nem kedvellek John Cena. Hiszen el akarod venni az övemet. Csakhát a Shieldet sem. Ezért döntöttem úgy, hogy... beszállok a mecccsbe". Cm Punk beszállt a meccsbe. John Cena felállt majd látta, hogy jön feléje Roman akit felkapott a vállához. Cm Punk is pontosan ugyen ezt csinálta Seth Rollinssal. Dean Ambrose berohan, hogy megszakítsa a folyamatot, de megkapja az RKO-t Randy Ortontól. GTS Sethnek, AA Romannak és RKO Ambrosnak. A bajnok ráfekszik Seth Rollinsra majd a bíró számol: EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Most először kapott ki a Shield együtt.

A bajnok felkapta Cenát majd GTS-t adott be. Elment John Cena aludni.  Az adásnak is vége.