[WWE SZTORI 2014-ben is! ]

Sajnálom, közönség. De Booker T-t ki kell rúgnom!

Szabad megtudnom, hogy miért?

Booker T csak néett maga elé. Vajon ki lesz az Új idéglenes Smackdown GM? Ezt az adást mindenesetre még Booker T készítette.

 

ELSŐ MECCS: KANE VS KOFI KINGSTON

Pusztulás hozok reád!

Boom boom! Hoho!

A Nagy Vörös Szörny bevonult az arénába. Megérkezett az US bajnok és letette az övet majd készen állt a meccsre. Kane csak annyit mondott:"Ő a ragadozó". Kofi támadott és kettőt ütött ellenfelének majd belerúgott egyet a fejére. Majd még egyet, de a harmadiknál elkapta a lábát és gyorsan a nyakát is. Nem Chokeslamet kapott hanem egy lefejelést.  EGY! Kofi Kingston kiszabadult majd kigurult a ringből. Mikor felállt rá a ring köré a Nagy Vörös Szörny elkapta a fejét majd rádobta őt a földre. Az felült, de megkapott egy óriási rúgást és az a földre zuhant. Kane a sarokba vágta ellenfelét majd egy Speart akart beadni, de az elugrott majd egy nagy fordítást adott be neki. EGY, KETTŐ és a Nagy Vörös Szörny kiszabadult. A heel karakter rögtön feláll majd rámadni akart, de Kofi elugrott majd még egyszer és harmadjára átugorta Kane-t aki egy Big Bootot akart beadni neki, de sikerült Kofinak elugornia és hátulról egy Zűrzavar a Paradicsombant adott be neki. EGY, KETTŐ és Kane kiszabadult.  Kofi Kingston felállt majd egy Boom Droppot akart beadni, de ellenfele elugrott majd két gyomrost adott be neki s rávágott egy nagyot a hátára. DDT-t akar beadni, de Kofi Kingston kiszabadult majd egy Facebustert akar beadni. Ellenfele a kötélhez dobja majd elkapja a nyakát. Kofi felugrik a sarokba és próbál kiszabadulni, de megkapja a ring közepére a Chokaslemet. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Kane nyert, de nem az ő zenéje hanem Ortoné szólalt meg.

 

BACKSTAGE SEGMENT:

Booker T az öltözőbenn megy kifele és találkozik Zeb Colterrel.

Zeb Colter három adás erejéig lesz a Smackdown General Managere.

 

MÁSODIK MECCS: BIG SHOW ÉS RANDY ORTON VS FANDANGO ÉS ALBERTO DEL RIO!

     Az egyik csicska a másik meg magáért beszél.

Fandango nyerni fog!

Big Show és Fandango kezdte a küzdelmet. Az óriás nagyon jól szórakozik, hogy itt van a táncos. Fandango már kevésbé és körbetáncoli Showt, de megakad Randy Ortonnál a szeme aki egy óriási RKO-t osztott ki neki. A bíró figyelmezteti Ortont, hogy még egy ilyet ne csináljon. Big Show ráfekszik ellenfelére. EGY, KETTŐ és Fandango gyorsan kiszabadult majd pacsizni akart Del Rioval aki meg is tette. A mexikói berohan majd egy nagy Enzugirilt adott be Shownak aki még talpon van. Enzugirilt adott be Ortonnak és még kétszer megcsinálta ezt felváltva. Show összeesett. EGY, KETTŐ és Show kiszabadult. Del Rio a földre zuhant majd feláll és a sarokban támadot egy nagyot. Két Enzugirilből csak az egyik sikerül, mert Orton a karjával lesodorja őt. Show elkapja a nyakát, de az belerúg a hátába és az óriás a földre zuhan majd megkapja az Arm Lock nevű mozdulatot. Eléri a kötelet két perc múlva és már nagyon fáradt. Del Rio a sarokba áll fel, de Fandango pacsizik a hátára.Del Rio ráugrott és eltalálta Showt majd dühösen kiment a ringből. Fandango belerúgott kettőt Showba majd felkapta az óriást és próbálta beadni a Swinging reverse STO-t adni be. Az óriás kiszabadult és egy nagy haspacsit adott be neki majd pacsizott. Bejön Randy Orton. Fandango gyorsan nekifut, de megkapja a Powerslamot.EGY, KETTŐ és a heel karakter kiszabadult majd pacsizott és bejött a mexikói. Orton nekifut, de megkapja a Cross Arm Beakert adott be neki. A vipera felkapja őt majd rádobja a sarokba és egy Supelexet akar beadni. A WHC bajnok pacsizik Fandango hátára, ő maga pedig kimegy a ringből teljesen. Randy Orton elkezdi püfölni Fandangot majd odadobja a kötélhez és egy Supelexet adott be neki. Készül a vipera az RKO-ra. A táncos feláll és megkapja a finishert. EGY, KETTŐ ÉS HÁRO!M A meccsnek vége. Orton zenéje helyett Kane zenéje szólalt meg.


HARMADIK MECCS:WADE BARRETT VS SIN CARA!

Ideje mexikóit kínozni.

     Barrettet seggbe rúgni.

Wade Barrett vs Sin Carát már párszor láttunk, de a meccs még mindig izgalmasra sikerül. Hiszen eredetileg egy Curtis Axel vs Cara meccs lett volna, de lesérült a Randy Ortoni meccsén. Barrett támadni akart. Cara felugrott a kötélre majd egy Dorp Kicket adott be ellenfelének és ráugrott az arcára. A heel karakter rögtön felállt majd egy öklöst akart beadni. Cara a földre zuhant majd felállt és egy Hurricanat akart neki beadni, de Barrett elkapta és a fémoszlophoz tolatott. A mexikói a földre zuhant. EGY! Egy pinnelésen már túl is van. Barrett felállt majd belecsípett ellenfele szemeibe. Az a két lábát ellenfelének a vállaiba akasztotta majd egy Hurricana-t adott be neki. Mostanában a mexikói igazi bravúros mozdulatokat mutat a ringben. EGY, KETTŐ és Barrett kiszabadult majd a sarokban puhen. Cara nekifut egy Dorp Kickel, de sikeresen elugrik majd felkapja ellenfelét és egy Wasetlandot akar beadni amikor megszólal a Shield zenéje. A három srác mindössze csak a ring köré mennek. Barrett mosolyog majd készül a Bull Hammerre. Sin Cara nekifut, de majdnem megkapja és ezért kigurul a ringből ahol Dean Ambrose megy oda hozzá. Gyorsan visszamegy és Barrett beadja neki a Bull Hammert. EGY, KETTŐ és Sin Cara kiszabadult. A Shield csak mosolyog és Barrett is majd felkapja Carának a fejét, de az belerúg egyet a lába közé majd a hátára támad. Két ütés után következik egy rúgás majd a gyomrába. Barrett egy öklöst adott be neki és még ez skáig így maradt majd a Heel karakter a karjával dönti le ellenfelét. Wasetland következik Barrettnek,  de egy gyomrost kapott majd Cara gyorsan beadja a finisherét.Moonsault side slamot adott be ellenfelének majd EGY, KETTŐ és Barrettnek nem sikerült kiszabadulnia és megkapta a HARMADIKAT is. Sin Cara ezennel nyert, de megkapta a Speart Roman Reginstől. Dean Ambrose és Seth Rollins felkapták Wade Barrettet és egy nagy Triple Powerbombot adott be neki. A mexikóit pedig otthagyták lényegében.

 

BACKSTAGE SEGMENT:

Sheamus a kiírásokat nézi a falon amikor megérkezik Bryan.

Daniel Bryan elkezdett Yessezni, de megkapta a Brogue Kicket.

 

FŐMECCS: DANEL BRYAN VS DOLPH ZIGGLER IC BAJNOKI ÖV, STEEL CAGE MECCS!

NO! NO! YES!

Az Ic bajnok én maradok.

A küzdelem és egyben a főmeccs nem egy kis kihívás jelent mind a két pankrátornak. Dolph Ziggler kér egy csókot AJ-től és amikor bemegy az ajtón a ketrecben Bryan rádobja az ajtóra majd a ketrecre és elkezdi őt püfölni immáron a ringben és egy lefejelést adott be neki majd megint rádobja az acélrácsokhoz és egy Yes Lockot akar beadni neki. Ziggler elkapja a kötelet majd feláll és egy nagy gyomrost adott be ellenfelének és lefejelte azt. Dolph Ziggler készen áll pár ütésre. Egy gyomrost adott majd kapott is és rádobta ellenfelét a ketrechez és felkapta őt majd rádobta a ring közepére. Felment a kötélre majd ráugrott, de az elugrott és az Ic bajnok a földre zuhant majd Daniel Bryan egy Yes Lockot adott be neki. Ziggler próbál kiszabadulni és Aj Lee elkezdett mászni fel a kötélre, de Big E Langston visszahúzza. A Díva sírva könyörög, hogy hadd mehessen fel. Ezért Langston felkapja majd egy nagy Big Endinget ad be a lánynaak. Dolph Ziggler már több minden miatt ordít és Daniel Bryan szinte sértetlen. A Végén elengedi Zigglert majd elkezd mászni fel a ketrecre. Ziggler is egy 10 cm-etrre és elkezdik egymás ütögetni. Ziggler belerúg egyet Bryanba majd ráugrik. Mind a ketten a ringbe estnek és egyikük sem bír mozogni. Dolph Ziggler áll fel hamarabb majd Big E Langstonhoz megy oda:"Most azonnal gyere be ide! Amit most tettél azt sosem fogom megbocsátani" Kapott három Yes rúgást Bryantől majd egy óriáist a nyakára is. Big E Langston elkezd mászni a ketrecbe. Daniel Bryan a hátára üt Zigglernek majd egy nagyot a lábára és próbálja befogni a feladásos fogásába, de abban a pillanatban már nem tud nagyon mozogni a heel karakter és egy Headlockot akar megkapni, de egy nagy YEs rúgást érdemel a fülébe. Ziggler összeesik és Langston inkább Zigglernek az állapotával törődik. Bryan pedig elkezd mászni. Ziggler mondja, hogy szedje le! Langsotn a lábánál fogva leszedi majd beadja Ziggler neki a Zig-Zagot. Az Ic bajnoki öv végül mégsem cserélt gazdát, mert Ziggler kimászott.

 

Az adásnak vége.