[WWE SZTORI 2014-ben is! ]

Szeretném megvádolni Booker T-t.

Miért is?

Zeb Colter nem érte el amit akart s ez meg is látszik. A bosszú a Suvivor Seriesen eljön.

 

ELSŐ MECCS: RANDY ORTON VS DEAN ABMROSE!

A ragadozó itt van.

 De veszteni fog!

Ideje a Shieldnek visszavágni a sok támadás miatt. Orton viszont pontosan tudja, hogy nem lesz ebből semmi. Ambros nekitámad, de ő elkapaj majd egy nagy DDT-t ad be neki. A Shield tag máris a földön, de feláll majd belerúg párat Ortonba és elkezdi szorongatni a nyakát. Az belerúg a lába közi majd odadobja a tartóoszlophoz. Mikor az megfordul megkapja a Powerslamet. Orton elkapja a lábát és belerúg a lába közé majd pár ütést megint kap majd egy nyak levest. A végén Ambrose jön ki győztesen majd Headlockba zárja be Randy Ortont. Ma este még lesz egy Seth Rollins és Roman Regins vs John Cena és Cm Punk meccs is. Ambrose feláll a kötélre és pihenőzik. Orton utánna megy majd elkezdik egymást püfölni ott. Randy egyszer az orrát találja el ellenfelének majd egy nagy állast ad be neki. Ambrose elszédül és nem bír mozogni majd megkapja a Superexet amitől teljesen kifekszik a vipera feláll majd pinn következik. EGY, KETTŐ és a heel karakter kiszabadul. Ortont nem izzaztotta meg ez az esemény s megszólalt Curtis Axel zenéje. Aki beült a kommentátorok közé. Ortont ez az esemény teljesen megzavarja és ellenfele lekezdi őt püfölni. Három hasraütés után a vipera már nem tud mozogni s ellenfele odabiggyeszti a kötélhez majd egy óriásit belerúg az ellenfelére. A vipera leszédül és jön a kopogtatás. EGY, KETTŐ és mégis kiszabadul. Ambrose hihetetlenül nézi ezt s látja, hogy Orton Curtissal van elfoglalva. Feláll és hátulról próbálja elkapni, de megkapja az RKO-t. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Orton nyert, de Curtis Axel berohan majd egy fémlépcsőt vesz elő s fejbe vágja Ortont vele.


BACKSTAGE SEGMENT:
Daniel Bryan megy a folyosón és találkozik Dolph Zigglerrel aki elkapja a fejét és odadogja a falhoz majd egy nagy Zig- Zaggot ad be neki.

 

MÁSODIK MECCS: TENSAI VS HEATH SLATER!

Bugi van, Tensai!

Heath Slater már állandó szereplője a RAWNAk. Ami ezt Brodus Clayrtől nem lehet elmondani. Az óriás támadott és elkapta ellenfelét a hajánál fogva majd rádobta a földre és ráült. Slater máris kiabál a segítségért viszont az nem érkezik. Vajon sikerül Tensainak nyernie? Ellenfele eléri a kötelet így az még nem most derült ki. Slater feláll majd nekiveti magát az óriásnak aki fellöki őt. A 3mb tag megint feláll, de ledönti egy fejelés a lábáról és a bíróhoz odamegy panaszkodni. Ez nem hat ezért belerúg Tensainak a lábába majd felkapja az óriást és hanyattesik vele. Így készül a Kínai palacsinta Rocker módra. EGY, KETTŐ és Tensai kiszabadul amitől Slater egy nagyot ugrik. Feláll s megtámadja ellenfelét majd odadobja a kötélhez és egy Codebakert akar beadni, de megkapja a Powerbombot. EGY, KETTŐ és Heath Slater megint kiszabadul. A mérkőzés kezd izgalmassá válni attól függetlenül, hogy nincs benne az a bizsergető érzés: a tét. Slater feláll majd elkezdi püfölni megint Tensait. A kötél felé megy majd elkezdt rajta cikázni és ledönti a lábáról. Slater jelzi, hogy érkezik a finishere. Tensai addig nagy nehezen feltáplászkodik. Régen Tensai még a main eventereket ütötte most meg már a jobber szelepét tölti be ami eléggé kiábrándító. Egy Zeb Colter kéne mellé. Most viszont csak egy sima felállás van. Slater támad, de Tensai egy ütést ad be neki amivel majdnem kitörtte egy fogát. A heel karakter kifekszik s számolás: EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! A mecccsnek vége.

 

HARMADIK MECCS: FANDANGO VS DANIEL BRYAN!

       NO! NO! NO!

Egyszer már elintéztelek! Most is el foglak!

A táncos betáncolta magát az arénába és kezdődhetett is a meccs. Mind a ketten elkapták egymás kezét majd tólták rendesen egymást. A végén Bryannak volt több esze és belerúgott Fandangonak a lába közé mitől a heel pankrátor elkapta azokat és közben a lábait rugdosta az ellenfele. Bryan belecsapott párat a hátára majd a vállánál fogva a tartószlophoz vágta. A táncos megfordult s Bryan elkapta a kezét, hogy No Lockot adjon be neki, de az lefejelte majd belerúgott kettőt még hozzá. Ezután a nyakát vette kezelésbe majd rádobta őt a földre. Fandango felugrott a kötélre majd támadott és Diving Leg Drop Daniel Bryannak. Így nem sikerült részben  a No embernek a terve. EGY! KIszabadult elég gyorsan hiszen a meccset nem lehet eléggé rövidre lezárni. Fandango elkapta az állát és párat behúzott neki majd a nyakánál fogva keresztezte a lábait a talpát majd elkapta. Bryan nem kopog hanem egy nagyon szép fordítást végez el. EGY, KETTŐ és Fandango sikeresen eléri a kötelet. Mondhatni patt helyzet alakult ki. Bryan elkapta a kezénél fogva majd megint tolták egymást. Fandango a sarokba dobta ellenfelét majd ráugrott ő is. Micsoda "szárítókötél" volt ez. Daniel Bryan kiszabadul és már majdnem sikerült a táncosnak a győzelem. Újabb Diving Leg Drop s EGY, KETTŐ, de Bryan átvált egy pillanat alatt majd beadta a No Lockot ellenfelének. Az nem bírja a terhet és kopogni akar, de mezólal Dolph Zigglernek a zenéje. Ziggler beszalad, de a bíró megállítja őt. Addig Big E Langston berohan, felkapja Bryant majd Big Endignet ad be neki. S mind a ketten kivonulnak. Ez ám a hatásos összeg. Fandango meghajol a közönség előtt hiszen sikerült nagy meccsben nyernie. Lefekszik ellenfelére majd jöhet a számoás. EGY, KETTŐ, HÁROM! A Kelta megjelenik a kapuban, de a túlerő miatt nem tud semmit sem tenni.

 

BACKSTAGE SEGMENT:
Fandango megy az arénába és találkozik Kofi Kingstonnal.

A táncos eltáncolt, Kofi meg felháborodott.

 

NEGYEDIK MECCS: CURTIS AXEL VS SHEAMUS!

Az én Curtisom sosem vesztett még meccset.

Hát most fog!

Talán eddig a mai legizgalmasabb meccs. A Jelen vs a Jövő. Axel berohan a ringbe majd elkezdi püfölni Sheamust és a kezénél fogva odadobja a kötélhez majd a vállánal ledönti. A Kelta ezt nem nézi jó szemmel és feltáplászkodik amikor kap pár ütést a fejére majd elkapja az ellenfele a lábát és belerúg a lába közé többször is. Sheamus eléri a kötelet ezzel pedig vége van egyenlőre a küzdelemnek. Axel rátámad a torkára majd próbálja fojtogatni. Sheamus elkapja a fejét és az oszlophoz vágja majd felkapja az ellenfelét és White Noieset oszt ki neki. EGY! Axel kiszabadult majd felállt a kötélhez és Sheamus nekifeszül s kilöki a ringből. A heel karakter kint fekszik majd sikeresen feláll és ünnepelteti magát. Sheamus várja vissza a szorítóba s ezt meg is teszi. Curtis berohan majd pár nyakleves után ledönti Sheamust megint a lábáról majd a fejét kezdi el ököllel verni. A Kelta már bepipult. Átjárta ah arag s egy ütésből leterítette Axelt majd még egyszer s odavágta a fémlépcsőhöz a ringből. A közönség örül a Great Whitenek aki már várja, hogy bejöjjön Axel. Az be is kullog, de megkapja a Bourge Kicket és elterül a földön.  Sheamus nem tétovázik majd pinnelni akar: EGY, KETTŐ, de megérkezik Paul Heyman aki kihúzza a lábánál fogva. Sheamus elkezd veszekedni vele majd egyszerűen beadja neki is a Boruge Kicket. Perfect Plechket kap a Keltea amikor bemegy a kötelek között s a pinn következik: EGY, KETTŐ, HÁROM! Curtis Axel már megint nyert, de megszólalt Randy Orton zenéje. A vipera azonnal berohan majd elkezde ütni Curtist. Az nem bír kitérni előre, de párat belerúg a lába közé. Axel ezután az oszlophoz akarja vágni, de visszafelé sül el majd Orton lehajol. Ebben a pillanatban Sheamus Bourge Kicket ad be Axelnek. 


FŐMECCS: CM PUNK ÉS JOHN CENA VS SETH ROLLINS ÉS ROMAN REGINS!

Tiéd a terep, okoska!

A Shield nem egy vesztes csapat!

John Cena Seth Rollinssal kezdte a küzdelmet. Mind a ketten összeakaszkodtak majd Rollins behúzott három gyomrost Cenának és a nyakát kezdte el fogni. Cena felkapta őt és rádobta a földre majd belerúgott egyet a hátába. Rollins gyorsan felállt és belerúgott egyet Cenának a fejébe aki a sarokban pihent majd támadott és eltalálta Rollinsot aki a földre zuhant. Felállt a kötélre s leugrott, de ellenfele elugrult ezért csak a földet tudta megérinteni. Rollins feláll majd pacsizik. Bejön Roman Regins aki felkapja Cenát majd rádobja a földre többször is. A volt WWE Bajnok ennek nem nagyon örül hiszen egy Spear volt az ami miatt csak 3 percig tudott bajnok maradni.  Roman készül a Spearra és Cena már fel is áll. Jön, de elkapja a Cenation vezetője a fejét majd felkapja az egészet, hogy AA-t adjon be neki, de Rollins a kötélről leugrik és elintézi John Cená-t. EGY, KETTŐ és Cena kiszabadult majd odagurult Punkhoz. A bajnokkal végül pacsiztak és bejött a wwe bajnok. Roman Regins támadott, de elkapta a kezét és rádobta Rollinsra majd mind a ketten kiestek a ringből. A bajok utánnuk ment s mind a kettőt egyedül akarta lerendezni végül megkapta a Speart és a Shield tagf visszahozta az arénába. EGY! Cm Punk kiszabadul. Nincs mit tenni, mint megint bejön Rollins. Cm Punk nagy nehezen négykézlábra áll, de kap egy rúgást az oldalába. Rollins nevet majd elkezd cikázni a kötelek között és Punk Kicket ad be neki. EGY, KETTŐ és Cm Punk kiszabadul majd odagurul Cenához, de nem akar pacsizni. Rollins közeledik ezért mégis megtette. John Cena berohan aki a vállával leteríti az ellenfelét majd egy You Cant See Meet ad be neki. Rollins feláll, de egyenesen Cena karjaigba majd a vállára. Roman érkezne egy Spearral, de Cm Punk felkapja és GTS-t adott be neki. Go To Sleep Regins. Cena medig beadta az AA-t az ellenfelének. Majd pinn: EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Cm Punk kezett fogott Cenával aki felkapta majd a múltkori miatt egy AA-t adott be neki.

 

Az adásnak vége.