[WWE SZTORI 2014-ben is! ]

Öntsünk tiszta vizet a pohárba! Mi a fene történt a Royal Rumbelen?

Ne érts félre minket, Punk! De a Royal Rumble nem a te estéd volt.

The Rock kitiltva, Orton bosszankodik, Punk pedig az állásáért harcol. A WWE univerzum szét van esve ezektől a momentumoktól .

ELSŐ MÉRKŐZÉS:DANIEL BRYAN VS BRAY WYATT!

Ezért kell megnyernem ezt a mérkőzést.

HI! HI! HI! Érezned kell a fájdalmat, Bryan!

Először az USA bajnok érkezik a ringbe, majd a Wyatt, aki halk röhögéssel kezdi a mérkőzést, majd gyorsan egy Big Boottal akar támadni, de Bryan elkapja a lábánál fogva, s belerúg egyet a térdébe az ellenfelének, majd egy könyökössel folytatja. A heel ellöki magától és megpróbálja lefejelni, de Bryan egy nagy Drop kicket adott be neki, majd gyorsan a földön egy Headlockba zárta. A Wyatt eléri a kötelet, ezért Bryan elengedi, s felmászik a kötélre, majd onnan ugrik le, de Bray már most kigurul a ringből, s elkezdi gúnyolni Bryan-t. A bajnok kimegy a ringből, s egy Running high Kneeval leakarja teríteni, de Bray elugrik, ezért a fémlépcsőnek ütközik. Ezután begurítja az ellenfele és pinn. EGY, KETTŐ, de kiszabadult, ezért Bray nem örülhetett. Látszólag viszont nem bosszankodik, mert elkapja Bryannak az orrát és próbálja lecsavarni. Bryan a szemét próbálja elkapni, de Bray csak nyáladzik egyet, majd a hajánál fogva felkapja és egy Sister Abigalt adott be neki. EGY, KETTŐ és Daniel újra meglátta a fényt az alagút végén. A heel megint felkapta, s következett volna az új Sister Abigal, de Bryan ellökte magától, s egy Superkicket adott be neki. Ezután felmászott a kötélre, s egy Goat Bombbal eltalálta az ellenfelét. Itt az esély Bryannak. EGY, KETTŐ és ez is elúszott, mert Bray kiszabadult. Daniel Bryan elkapja a lábánál fogva, majd megfordítja és következik a Yes! Lock. Bray ebből már nem próbálkozik meg kitörni, hanem kopog. Ezzel az Us bajnok megnyerte a küzdelmet, s hangos ünneplésbe kezdett. Bray viszont hátulról megtalálta és kiosztott neki egy Sister Abigalt, majd mikrofont ragadott:"Gyere, Batista!" Az állat zenéje megszólal, s rögtön berohan a ringbe,majd egy Batista Bombot ad Bryannak.

MÁSODIK MÉRKŐZÉS. THE SHIELD VS CODY RHODES ÉS GOLDUST! TAG TEAM BAJNOKI ÖV!

Ideje eldönteni, hogy együtt vagy egymás ellen kell küzdenünk.

A Shieldet nem lehet megtörni. Próbálkoztak már, de nem sikerült. 

Dean Ambrose kezdte a küzdelmet Cody Rhodessal. A testvérek most vannak először csapatban, amióta kialakult a nagy csatájuk. S, még elég sokszor is lehetnek, ugyanis Cody elkapta egy fordítással Ambrosnak a lábát. Rollins beszalad, de jön Goldust, aki kidobja a ringből. Tehát Cody pinnel. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! 10 másodperc alatt új tag team bajnokokat avattunk, s a Shield egymással kezdett el veszekedni e miatt.

HARMADIK MÉRKŐZÉS: ALBERTO DEL RIO VS BATISTA!

Elvetted az övemet, de a méltóságomat nem fogod. SI?

Az Állat mindenkit elpusztít.

A mexikói belépett először az arénába, s rögtön rúgásokkal próbálta megsorozni Batistát, aki gyorsan elugrott előle, majd egy Big Boottal szeretett volna támadni. A mexikói telibe kapta ezt az ütést, s pinn. EGY, KETTŐ és Alberto kiszabadult. Megpróbálta elérni a kötelet, de ellenfele belerúgott a karjába és különböző ütésekkel őpróbálta megsorozni a hátát. Rio ekkor elkapta a karját, s próbálta beadni a finisherét. Ez azonban nem teljesen jött össze számára. Batista elkapta a hajánál fogva, s behúzott egyet a hasába, majd a sarokba dobta és nekifutott. Rio megfordult és behúzott egyet neki. Batista egy pillanatra megállt, addig is Alberto egy nagy Enzugirilt adott be neki. EGY! Batista kiszabadult, s nagyon könnyen felállt. Alberto elkapta a karjánál fogva, de az behúzott egyet neki. Ezután az állat felkapta a mexikóit, de az gyorsan kiszabadult a támadásból. Rio kicsúszott a ringből, majd elkapta ellenfelét a lábánál fogva és kivitte a ringből. Batista ekkor megpofozta, majd rádobta a fémlépcsőre, s egy Elbow Droppot adott be rá. Rio gyorsan feltáplászkodott és megpróbálta leköpni az állatot, aki gyorsan felkapta, s egy Batista bombot adott be neki, szintén a fémlépcsőre. Ezután beviszi a ringbe, majd pinn: EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Ezzel az Állat máris megnyerte a mérkőzést, de berohan a ringbe a kecske, aki egy Running High Kneeval támadja meg és lekezdi ütni az arcánál fogva. Batista egy darabig még védekezik, azután feladja a küzdelmet, s az utolsó, amit hall, az a YES! kiáltozás. 


ROYAL RUMBEL NYERTESE: ROMAN REIGNS!

 A Shield örökké él! S, ezt most bebizonyította a WWE univerzumnak, azáltal, hogy legyőztem 29 embert, s köztük az én testvéreimet is. De a Shield nyert, s a győzelem keretében szeretném bejelenteni, hogy az ellenfelem a Wrestlemanian a WHC bajnok lesz. Miért? Mert nekem nem kell a dicsőség, csak az elismerés. S, ezt WHC bajnokként tudom a legjobban kamatoztatni. 

BACKSTAGE SEGMENT:

Paul Heyman a GM irodájából jön ki, amikor is találkozik Mizzel.

Miz megölelte a volt managerét és látszólag újra szent a béke.

FŐMECCS: CM PUNK VS KANE!

Elpusztítalak a vezetőség nevében.

Az Authory menjen a nagy büdös pokolba, mert mindannyian szarok!

Cm Punk kiugrott a rignből egyensen a bejövő óriásra és elkezdi püfölni őt. Az nem tudja megakadályozni ezt és még kap egyet a szakállánál fogva. Punk csak üti míg végül kap egy ütést a hasába és leszáll ellenfeléről. Kane elkapja a fejét és odadobja a fémlépcsőre. A bajnok máris a földön van és Kane begurítja a ringbe. A gong megszólal. Az óriás ráugrik Punkra, de az elugrul és csak a semmit találja el Kane. EGY! Kiszabadul az óriás. Punk odamegy a sarokba, de elképesztő gyorsaságagl kapja meg a Body Avalence-t. Cm Punk összeesett ebben a szép kis visszavágóban. Kane elkapta a lábát és belerúg annak a közepébe. Letérder egyenesen Punknak a nyakára. A bajnok nevét kántálják sokan. Erre elkapja Kanenek a haját és jól meghúzza. Az nem bírja tovább és elmegy pihenni a sarokba. Punk ekkor ráugrik és elkezdi ott püfölni. Ellenfele viszont ellöki magától és nagyont zakózik. Headbutt Kanetől Punknak. EGY, KETTŐ és Cm Punk kiszabadul. Kane máris készül a Chokeslamre. Punk az One Hand Bulldogot adja be és kirepülnek a ringből. Nagy nehezen Punk áll fel hamarabb és a négykézláb lévő Kanenek elkapja a fejét. Felkapja az egész testét és rávágja a kommentári asztalra. Cm Punk bemegy a ringbe és szó szerint fulldokol.Ötnél tart a számolás. HAT, HÉT, NYOLC! Kane nagy nehezen feltáplászkodik és kilencen becsúszik a ringbe. Punk elkezdi rugdosni ellenfelét. Az viszont elkapja a lábát és feláll majd Punknak az egész testét, de megint Anaconda Vise. Az hanyattvágódik és ezáltal sikerült beadnia a Chokeslamet. EGY, KETTŐ és Cm Punk kettőnél kiszabadul. A bajnok feláll és Kane felökleli s megint a földre zuhan. Az óriá felkapja, hogy bedja megint a finisherjét. Cm Punk viszont ráugrik a kötélre majd felmegy a sarokba és eltalálja Kane-t aki összezuhan. Most felkapja az óriást ésbe akarja adni a GTS-t. Az viszont behúz neki egyet a mellére és elejti majd gyomros Punknak. Aztán még egyszer és a nyakára is. A bajnok elterül. Kane rá akar állni, de ellenfele sikeresen kigurul s Kane hátraesik. cm Punk rágurul. EGY, KETTŐ és Kane kiszabadul. Cm Punk mosolyog és odamegy a kötélhez. Kane feláll és felkapja, de elkerüli Punk, majd bead hirtelen egy Punk Kicket. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! 

Triple H jön ki az arénába:

Végül a vezető elment. Cm Punk mégiscsak marad, de ennek ára lesz. 

Az adásnak vége.