[WWE SZTORI 2014-ben is! ]
Még Del Rioval beszéltem azt, hogy kaphatok egy esélyt a WHC övre. Most akarom ezt az esélyt. 
Szívből sajnálom, Daniel. De te az US bajnok vagy, így nem tudsz ellene menni, mert egy embernek két öve nem lehet. Kár érte.

​Daniel ezután egy Running High Kneevel találta meg ellenfelét. így lehetséges, hogy már meg is van a WHC mérkőzésünk. 

ELSŐ MÉRKŐZÉS: ROB VAN DAM VS ALBERTO DEL RIO!

R V D! 

Már megint egy visszatérő???

Úristen! A WWE univerzum volt tehetsége most visszatér a ringbe. Rob Van Dam egészen a Summerslamig szerződése van az univerzummal. Most pedig a mexikóival kell szembenéznie. Alberto azonnal nekifut ellenfelének, és bevinne egy ütést Rob-nak, de RVD hárít egy rúgással, majd kopogtat:1..2..de Alberto kirúg! Rob felmászik a sarokba, és készül a Five Star Frog Splash-re, de ahogy elrugaszkodik, Alberto arrébb gurul, így Rob padlót fog. Rob nagy nehezen feláll, de ekkor del Rio Rob háta mögé lép, és jön a Backstabber, majd kopogtat:1...2..de RVD kirúg! Alberto ekkor bevisz RVD-nek egy Superkick-et, majd kopogtat:1..2..de RVD ismét kirúg! Alberto idegesen elkezdi rúgdosni ellenfele jobb karját, de RVD hárít ismét egy látványos rúgással, amitől del Rio padlót fog. Rob ekkor felmászik a sarokba, és beviszi ellenfelének a Five Star Frog Splash-et, majd kopogtat:1..2..3, és a győztes: Rob Van Dam!

MÁSODIK MÉRKŐZÉS: KANE VS DANIEL BRYAN! US BAJNOKI ÖV!

Kérlek, haver. A régi szép idők emlékére, győzz le engem!

Nem a győzelmet akarom, hanem, hogy szenvedj! AZ ÁLLAT MEGÉRKEZETT!

Bryan próbálkozott volna egy ütéssel, hogy felhergelhesse Kanet, de érkezett Batista, aki elkapta a hajánál fogva, s kidobta a ringből. Ezután elővett egy poroltót és lefújta Danielt, aki feldühödve ugrott neki, majd Running High Knee, s ezzel az állat a fémlépcsőn landolt. Daniel próbálkozott volna egy YES! lockkal, de érkezett Kane, aki elkapta a nyakát és egy Chokeslam szintén a fémlépcsőre. Batista addigra sikeresen felkerült, majd a kommentátori asztalhoz lépett és felemelte az US övet! Ezután megmutatja a démon Kanenak, aki csak helyesel erre. Bryan pedig nagy nehezen feláll, s a démon mikrofont fog:"Menj be a ringbe, Bryan! S, add át nekem az övet, hogy Batista ellen küzdhess!". Bryan csak ennyit válaszol:"NO!". A mérkőzés már így is diszkalifikáció, s végül azzal ér véget, hogy Bryan mind a kettőjüket lerúgja, s Batistát befogja egy Yes! Lockba. Az ÁLlat kopog, Kane pedig az asztal mögött fekszik. A vezetőségnek Daniel Bryannal is meggyűlik a baja.

 

NXT MÉRKŐZÉS: Heroic Fighters vs Konnor és Viktor

Az NXT tehetségei megmutatkoznak, s tovább szállnyarnak az öregeknél.

A debütálásunkat nem rontjátok el, idióták!

Először a  Heroic Fighters érkezik, majd Konnor és Viktor, és kezdődik a meccs. A meccset Viktor és Adrian Neville kezdi. Összeakaszkodnak, amiből Neville jön ki jobban, és azzal a lendülettel bead egy Spinning Slide Slam-et, majd ráfekszik...1... kijön. Belöki a sarkukba Viktor-t, és pacsizik társával, Corey Graves-el. Adrian lefogja, Corey, meg bordán üti Viktor-t, majd ad egy Edgecution-t és ráfekszik...1...2... kijön. Csépeli egy ideig, majd leütné Viktor-t, de Viktor hárít egy Inverted Headlock Backbreaker-rel! Mind a ketten kúsznak a társukhoz! Corey bepacsizza Adrian-t, Viktor meg Konnor-t! Konnor lendületből leüti Adrian-t, majd ad neki egy Edgecution-t, ami után befogja az Anaconda Vise-ba! Adrian ellenáll, de nem bírja. Már majdnem lekopogja, de ekkor érkezik Corey és leüti Konnor-t. Konnor bepacsizza Viktor-t, de Viktor belefut egy Superman Punch-ba! Adrian Neville, most kifújja magát, majd ad egy Powerslam-et! Közbe a ringen kívül egymásnak esett Konnor és Corey! Gyepálják egymást, de a bíró nem törődik velük. Adrian kilöki Viktor-t, és ott folytatja Viktor verését. Nekilöki a kordonnak, majd az acéllépcsőnek, utána visszalöki a ringbe, de amikor ő bemegy kap egy Spear-t! Mind a ketten elterültek. A bíró számol...1...2...3...4...5...6...7...8...9... feltápászkodnak. Közbe Corey Graves beadott Konnor-nak egy Running Knee-t, majd visszament a sarkukba. Viktor egyedül maradt! Kezdődött egy adok-kapok, amiből Adrian jött ki jobban, annyira, hogy bead egy Spinebuster-t, majd egy Spear-t, utána lepacsizza Graves-t, aki végül bead Viktor-nak egy Running Knee-t, majd lekopogtatja!


BACKSTAGE SEGMENT:

Adrian Neville érkezik a backstageba, ahol Reene Young várja.

A Firday Night Smackdownon egy nagy bejelentés történt. WWE NXT közvetlenül a Wrestlemania után minden hétköznap szerdán!

FŐMÉRKŐZÉS: SETH ROLLINS VS CM PUNK! (Amennyiben Punk veszít, elhagyja a WWE univerzumot.)
ELVETTÉK AZ ÖVÜNKET!
Nem vagy te rossz ember, Rollins. Csak egy eszköz, hogy a vezetőség legyőzhessen engem. 
Elsőnek Seth Rollins jön be, majd másodikként CM Punk jön b a ringbe. Punk a gong szó után egyből rá támad Seth-re le is viszi egy Powerslam-el, majd rá is fekszik 1...2 De Seth 2-nél felrántsa mint két vállát. Mind a ketten fel állnak, és megy az adok, kapok, Seth jön ki jobban, meg sorozza Punk-ot, majd add egy Cloteshline, majd egy Leg Drop-ot és rá fekszik 1...2.. De Punk felrántsa az egyik vállát, ekkor Seth be fogja Anaconda Vise-ba. Punk a haját tépi a fájdalomtól, kúszik, hogy eléje a kőtelet, a kezével nem éri el, de a lábával eléri. Seth elengedi 4-nél, majd elkezdi rugdosni, majd lábával ki tolja a ringből. Seth ki megy és az acél lépcsőnek löki Punk-ot, majd be gurítja a ringbe, Seth vissza megy, rá fekszik 1...2.. De Punk 2 és félnél felrántsa az egyik vállát. Seth mérges azt hite, hogy meg lesz a 3! Seth fel segíti Punk-ot, majd a középső kőtélre rakja Punk mint két lábait, de Punk fel áll, elkezdi meg sorozni Seth-et majd add egy Neckbreaker-et, rá fekszik 1...2... De Seth 2-nél felrántsa az egyik vállát. Punk meg ragadja Seth-et és be löki a sarokba. Ott add egy High Knee, majd vissza megy a másik sarokba és még egyszer add egy High Knee Bulldogot és felkapja ellenfelét, majd következik a GTS! EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Cm Punk megnyerte a mérkőzést, de hírtelen megérkezik Triple H és egy Pedigreevel támad, de Punk ellöki magától, majad őt is felkapja. Ekkor Kane érkezik a kommentátorok közül, elkapja a nyakánál fogva. HHH kiszabadul, Punk pedig egy Chokeslammel lesz gazdagabb.
 
Az adásnak vége.