[WWE SZTORI 2014-ben is! ]

Azt hiszem, hogy ez egy nagyon érdekes Smackdown lesz. Mert...

Megszólalt Daniel Bryan zenéje.

Mert a Big Show szét fogja verni Kane-t.

Kane elkapta Bryannak a torkát és az égbe emelte majd beadta a Chokeslamot és a Tag Team partnere összeesett. És a mostani Smackdownon Kane vs Big Show.

 

ELSŐ MECCS: DOLPH ZIGGLER VS THE MIZ!

Kinyírom a Mizet.

Beszélgessünk egyet Ziggler. Nem szeretnék most küzdeni veled.

Ziggler leszaggadta Mizről az öltönyét és AJ tapsolt egyet. Dolph egy óriási pofont nyomott le Miznek aki hírtelen lefejelte majd egy óriásit vágott a gyomrába. A heel karakter odanyúlt a kötélhez és az ellenfele folytatta:"A Wrestelmanian" Kapott egy óriási ütést a MIz majd még egyet és Ziggler egy ütéssel el akarta intézni amikor Miz elkapta a gatyáját és rádobta a kötélre. Egymáshoz feszültek, de lefejelte az ellenfele és Miz a földre esett. Ziggler elkezdte őt püfölni majd megragadta Miznek a mikrofonját és ezeket mondta:"Vesztesz ma"! Miz a földön és EGY! A válla felért a földre és ezután megint patt helyzet alakult ki. A face karakter elkapta a vállát és jól megszorította. Elgáncsolta őt és kidobta a ringből. Miz is kiment, de Big E Langston el kezdte fojtogatni hátulról. Miz nagy nehezen kiszabadult, de kapott  hátulról egy Zigg- Zaggot. Mizt beviszi a ringbe és ráfekszik, elkapja a lábát és EGY, KETTŐ, de MIz kiszabadul. Dolph feláll majd elkezdi körbe rugdosni majd a Head Lockot adta be az ellenfelének. Miz nem bírt nagyon kapálózni, de elérte a kötelet így az ellenfele elkezdte még rugdosni majd elengedte.  Miz felállt és belerúgott egyet az ellenfelének az arcába, aki hanyatt vágódott a hátára. A bíró elkezdi figyelmeztetni Dolphot és azzal veszekedik, miközben Aj elkapja a bírót és kivágja a fémlépcsőre és az elalszik. Miz feláll, de bejön Big E Langston is és elkezdenek verekedni. Miz be adott egy Speart, de az óriás felkapta őt és beadta a Big Endinget. Ziggler bejön már a bíróval és az ráfekszik: EGY, KETTŐ és Miz elkapja Dolphnak a lábát majd beadja a Figure Leg Lockot. Ziggler felkiáltott és AJ segítségét kéri, de a lány tehetetlen. Ziggler köhög és próbál kiszabadulni. Egy centimétert kúszott a kötél felé, de az ellenfele aki már félig- meddig sérült visszatatartotta. Big E Langston egy óriásit vágott Miznek a hátára és diszkalifikációval ért véget a meccs.A face karakter fel akart állni, de egy Big Endinget adott be neki.

 

 

MÁSODIK MECCS: SHEAMUS VS DAMIEN SANDOW!

A brillianitásom nem ér fel egy ilyen vadbaroméval!

Gyere csak ide!
Sheamus elkapta Sandownak a szakállát aki próbátl kiszabadulni, de egy fejelés után a fölrde zuhant. Sheamus elkapta a kezénél fogva és rádobt a kötélre. Az ellenfele kiment a kötél másik oldalára, de Sheamus lekapta a nyakát a könyökével. Sandow próbál kiszabadulni, de két kezét beleteszi a kötélhez és EGY, HÁROM, TÍZ! Pacsit adott neki és a heel karakter összeesett majd kizuhant a ringből. Sheamus utánna ment és elkapta a szakállánál fogva és rádobta  a kommentátori asztalra. Sandowot bevitte és EGY, KETTŐ, de Sandow kiszabadult nagy nehezen. A Kelta be akarta adni a Bourge Kicke-t, de Sandow elugrott majd elkapta a fehérkét és rádobta a földre. A face karakter felállt, de Sandow elkezdte ostorozni könyökösekkel. A villany lecsukódott és Sandow elkapta a nyakát majd ráverte a földre. A Kelta nem látott és így mire visszatért a fény már a földön volt és Sandow elkapta a nyakát a könxökével. Sheamus nagy nehezen elérte a kötelet a kezével és az ellenfele kiterítette majd ráfeküdt és EGY! Sheamus kiszabadult és a heel karakter dühösen állt fel. Végül amikor már az ellenfele is felállt Sandow ráugrott a hátára és elkezdte Sheamus fojtogatni. A face karakter viszont lejebb tette és a WHITE NOIESSEL támadott. Ráfeküdt és EGY, KETTŐ, de Sandow kiszabadult. Az ellenfele bement a sarokba és amikor felállt Sandow egy Bourge Kicket adott neki. Ráfeküdt és EGY, KETTŐ, HÁROM! A villany lecsukódott, de aztán vissza-. Most nem történt semmi és sima győzelem következett be.

 


BACKSTAGE SEGMENT:

Big Show megy és elkezdi ütni Sheamus. Az óriás a falhoz vágja:

Egy W.M.D.T-t adott be neki és a Kelta kifeküdt. Láthatjuk a mai Main Eventet: KANE VS BIG SHOW!

 


HARMADIK MECCS: LAYLA VS AKSANA!

Sziasztok.

Már megint ez a szipirtyó!

Layla egy óriásit beütött Aksannának aki kimenekült a ringből. Ezután elkapta a face karakternek a lábát és ki akarta húzni, de Layla elkapta a kötelet így nem sikerült. A heel díva visszamászott, de kapott még egy ütést és megint nem sikerült talpon maradnia, ezrét kikúszott a ringből. Csak most Layla is ment utánna és a két lány a kommentátori asztal előtt kezdtek el verekedni. Egymást ledobták a földre majd a hajukat kezdték el húzni és egymást leköpdösni. Layla elkapta a lábával Aksanának a nyakát és próbálkozott támadni, de Aksana lefejelte a gyomrát és a díva elengedte őt. Talán nem a legizgalmasabbak a díva meccsek itt, de azért ez mégis izgalmasnak alakult. Layla beakarta vinni Aksanát a ringbe és a sarokban beleütött a fejével. Ezután betette és ráfeküdt: EGY! Aksana kiszabadult és elakarta kapni a kötelet, de Layla elkapta a kezét és ráesett a hátára. Ezután elkapta a fejét és jól megszorította. Aksana kopogott EGYET, KETTŐT ÉS HÁRMAT! A rövid meccs véget ért és Aksana már másodjára is kopogott emlékeink szerint. Nem csodás hölgyeim és uraim?

 

BACKSTAGE SEGMENT:

Szia, kínai .Rendeltünk egyszer kínait, de szar ízű volt.

Tensai elkapta Titusnak a fejét és a falra dobta. Egy ütéssel eltalálta Darren Youngot aki köpött egyet majd elmenekült a ringből. Teddy Long odament és közölte:


NEGYEDIK MECCS: BRODUS CLAY ÉS TENSAI VS PRIME TIME PLAYERS

UA, UA, UA!

Szevasztok!

Titus és Tensai kezdtek legelőször és abból is a néger szerezte meg előbb az esélyt. Egyszer behúzott Tensainak majd elkapta a karját és a vállához tette. Hírtelen hanyatt vágódott és a face karakter felült majd óbégatott egy óriásit. Ezután a hátára kapott egy rúgást mitől kifeküdt. Titus elkapja a lábát s EGY, KETTŐ, de az ellenfele kiszabadul. Megint megfogta a karját és ráugrott. Tensai elérte a kötelet majd hírtelen pacsizott. Brodus bejött és elkezdett cikázni a kötelek között s amikor jött az ellenfele a könyökével találta szembe magát. Brodus táncol majd felsegíti Titust és elkezd vele pofoszkodni. Az ellenfele pacsizik és bejön Darren Young aki azonnal nekiiramodik ellenfelének, de az odavágja az oszlophoz és mind a ketten összeesnek. Brodus végül kihozza ellenfelét és ráfekszik: EGY, KETTŐ és Darren Young kiszabadul. Az óriás elkezd a kötelek között cikázni és be rá akar esni Youngra, de az arrébb megy és Brodus csak a földet érinti meg. A néger ráugul és EGY! A face karakter kiszabaudl és megy tovább a meccs s Brodus pacsizik majd bejön Tensai.  Young be akarja adni a DDT-t, de Tensai egyenesen ráugrik és leteríti az ellenfelét. Titus bejön, de kap egy óriási ütést Brodustól és az Ah Funk Itet kapja meg. Eközben Young már a földön és EGY, KETTŐ, HÁROM! Már megint nyert a furcsa páros.

 

BACKSTAGE SEGMENT:

Miz megy a folyosón és hírtelen körbe veszi a Shield.

Egy Spear Miznek majd a Triple Powerbombot megkapja a face karakter és talán rövid ideig, de a Shield támadott és Seth Rollins a következőket mondja a mikrofonjába:

Micsoda bejelentés. Mondhatni hihetetlen. De a Shield ott lesz a Wrestelmanian.

 

FŐMECCS: BIG SHOW VS KANE!

Le foglak győzni!

Ugyan már.  Daniel Bryan mellet elpuhultál és mostmár nem vagy elég erős ellenem.

A csata valószínűleg egy Chokeslammel fog végződni. Kane egyszer behúzott Shownak, de az egy óriási pacsit adott be a hátának majd beleütött az állára. A nagy Vörös Szörny négykézlábra ereszkedett és Show egy óriási belerúgott. Ezután a fejénél fogva felemelte majd lefejelte a maszkosunkat aki megint csak a fölrde került s a kötél segítségével akart felekelni. Show támadott, de Kane elugrott és az óriás egyenesen a tartóoszlophoz csapódott. Mikor megfordult Kane egy óriási könyökössel támadott majd elkezdtek pofozkodni. A rugások és ütések tovább mentek míg Show négykézlábra eset és Kane nekifutásból pofon vágta az óriást  aki hanyatt vágódott.Ráfekszik, elkapja a lábát és EGY, KETTŐ, de Show kiszabadul. A meccs tovább megy mindenki meglepetésére. Kane beleüt egyet Shownak a fejére, de az egy óriási pacsit vág le a hasára és Kane a földre zuhan. Fel akar állni, de az ellenfele állon rúgja és megint nem sikerül. Show a hajánál fogva felemeli és be akarja adni a W.M.D.T-t, de Kane elhajol és elkapja Shownak a nyakát. Az lefejeli és Kane a földre zuhant. Show készül a finisherére, de Kane elkapja őt és felemeli az óriást majd rádobja a ring közepére. Ráfekszik és EGY, KETTŐ, de Show kiszabadult és Kane a másik irányba repült. Show feláll és háromszor adott pacsit Kanenak aki már alig bírt mozogni és kapott egy óriási öklöst a gyomrába. Kanenak behajlott  a dereka és Show rávert egy óriásit. Mind a ketten elkpaják a másik nyakát hírtelen, de Shownak sikerül beadni a Chokeslamot és a Nagy Vörös Szörny összeesett. Show elkapta és pinnelni akart: EGY, KETTŐ és Kane nagy nehezen kiszabadult. A Tag Team bajnok felálllt, szinte megint a kötél segítségélve, de Show egy W.M.D.T-vel támadott és összeesett Kane. Az óriás ráfekszik s EGY, KETTŐ, HÁROM! A nyertes az óriás lett.

 

Az adásnak vége.