[WWE SZTORI 2014-ben is! ]

Mit csináltál, Bryan? 

Nem tudom. SZERINTEM KIÁLLTAM A CSAPATOMÉRT! YES! YES! YES!

Daniel kapott egy lehetőséget az US övre. Ezen a RAWON ez a mérkőzés is eldől.


ELSŐ MÉRKŐZÉS:THE NEW AGE OUTLAWS VS THE USOS!

Pusztuljatok, Usok!

A Battlegroundon igazi győzelmünk lesz.

Jey Uso elkedzte a mérkőzést Billy Gunnal. Egy nagy ütést nyomott le az arcára, majd lefejelte őt. EZek után a kötél sarkába dobta és rúgni akart, de a heel karakter elkapta a lábát és a hasába rúgott egyet, majd elkapja az Usonak a haját és meghúzta, de rendesen. Az pacsizik és megérkezik Jimmy, aki egy nagy öklöst adott be ellenfelének, majd tovább folytatta az ütéseket. Billy belecsípett a lába közé, majd egy fejeléssel elkedzte térdepeltetni a face  karaktert. Ezek után egy nagy rúgással leterítette a földre. EGY! Jimmy kiszabadult. Leg Drop Bulldogott kap, majd egy Headlockot. Látszólag nem tud kiszabadulni Billynek a szorításából, aki közben pacsizik. Road Dogg jön és egy nagy fejrúgással leteríti Jimmy-t, majd a hajánál fogva felkapja és az öklével eltalálja. Az a földre zuhan, de felpattan és egy Super Kickel eltalálja ellenfelét, aki  a földre zuhan. EGY, KETTŐ és Road Dogg kiszabadult, majd könnyedén felállt és a sarokba vette az irányt. Ekkor jött Jey Uso, aki a másik kötélről ráugrott. A heel karakter rendesen telibekapta és a földre zuhant. JImmy a fejénél fogva felállítja, majd jön egy újabb Kick, de ezt ellenfele sikeresen kivédi, majd a karjával lesodorja ellenfelét és óriási ütéseket ad be neki. Következik egy bajnoki váltás, mert megérkezik Billy Gunn. A gatyájánál fogva felkapja Jimmy-t, majd a fémoszlophoz vágja, s az összeesik. EGY, KETTŐ és még nem volt elég erős a támadás. Gunn készül a finisherére, de ellenfele egy hátraszajtóval feláll és pillanatok alatt pacsizik. Újra érkezik Jey Uso, aki hasonrúgta Billy-t, majd a karjánál fogva megpróbálta megszorongatni. Az ellökte magától, majd egy nagy rúgást nyomott le az arcára. Az Uso próbál feltáplászkodni, de nagyon nem megy neki, főleg úgy, hogy jön egy újabb nagy rúgás.EGY, KETTŐ és Jey Uso is kiszabadult. A Battlegroundon a KhaliCesaro is beleszólhat, majd a mérkőzésben. Gunn pacsizik és megjön Road Dogg, aki nagy rúgással akarja legyőzni Jey-t, de az szokás szerint elugrik, majd elkapja ellenfelét a gatyájánál fogva és sikeresen fordít. EGY, KETTŐ és Road Dogg kiszabadult, majd gyorsan felállt.  Jey már várja és egy Superfly Slapssal a mérkőzést. Jön a kopogtatást. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! A bajnokok alulmaradtak, de az övüket csak a Battlegroundon veszélyezteti ez a művelet.

MÁSODIK MÉRKŐZÉS: DANIEL BRYAN VS MARK HENRY! US ÖVÉRT!

Enyém az Us öv!

Sosem lesz a tied!

Bryan bemegy a ringbe a Shield kíséretében és látja, hogy Mark Henry máris támad! Az óriás Rollinsot és Roman-t is kidobja a ringből.  Dean Ambrose ráakaszkodik és addig Daniel nyolc nagy rúgást ad be Henrynek, majd megpofozza a nyakánál fogva. Az a földre zuhan és kap egy nyakrúgást is. Ezek után Bryan lefejeli őt és a hajánál fogva megint felkapja és megpróbál támadni. Ekkor szólal meg a gond és addig Mark egy könyökösösel kiszabadul, majd egy Szárítókötéllel eltalálja ellenfelét. Bryan felállt, majd egy újabb ütést ad neki a hasára, s belecsíp a szemébe. Henry felkapja a lábánál fogva és kidobja a ringből. Vagyis csak akarná, mert Bryan megkapaszkodik a kötélben és feláll a sarokba, ezek után pedig egy hátraszajtóval eltalálja az US bajnokot. EGY! Látszólag még nem eléggé fárasztotta ki.  Henry feláll és elkapja ellenfelének a lábát. Bryan próbál kiszabadulni, de nem sikerül neki és kap egy nagy ütést a fejére. A Shield berohan a ringbe és elkezdi ütni Henry-t. A Bíró kap egy Spear-t, s ezért a mérkőzés még mindig tart. Seth Rollins, Dean Ambrose és Roman Reigns felkapja őt, majd egy Triple Powerbombot ad be neki.Érkezik az új bíró és addigra a Shield elmenekül, egyenesen a közönség soraiba. Daniel Bryan feláll és meglátja, hogy ellenfele tétlenül fekszik. Ráfekszik, majd EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! A Shield berohan, hogy ünnepeljenek és jön egy Running High Knee Dean Ambrosenek. Rollins megtámadja Bryant, aki egy nagy rúgással eltalálja, majd egy újabb finisherrel leteríti. Roman Reigns támad, de Bryan elugrik, majd bead egy nagy Yes Lockot neki! Az új Us bajnok sikeresen megszerezte az övet és a csapatát is rendesen elintézte. Mikor megfordult, hogy ünnepelhessen, ott áll előtte Mark Henry, aki mikrofont fog:"Ideje megküzdenünk a Battlegroundon". Ezek után felkapja, majd egy World Stronges Slamet ad be neki. Nincs diszkalifikáció-s mérkőzés lesz kettőjük között a Battlegroundon.

HARMADIK MÉRKŐZÉS: BIG SHOW VS KANE (WWE TOURNAMENT ROUND 2) 

Kicsi Show!  Ezt a mérkőzést nem nyerheted meg. 

Senki sem kíváncsi a Nagy Vörös Pofádra!

A Big Show belépett a ringbe és Kane azonnel elkezdte ütni. Megpofozta, majd felkapta a lábánál fogva és kidobta a ringből. Az óriás visszajött és ütni akart, de jött Kane, aki belerúgott a lába közé, majd egy öklöst adott be neki. Show ellökte magától, majd egy Big Boottal eltalálta és Kane ráesett a fémoszlophoz. Következik a Big Show, aki ráugrott ellenfelére,  A Nagy Vörös szörny gyorsan elkapja a nyakát és egy Chokeslammel eltalálja. EGY, KETTŐ és Big Show kiszabadul, nagy nehezen, majd felállt és egy nagy ütést nyomott le ellenfelének a lába közé, majd lefejelte őt és elkapta a fejét. Az nem bír menekülni és ezért kap egy újab nagy ütést. A két óriás összefeszült, majd Show felkapta ellenfelét és a ring sarkába tette. Ezek után egy újabb nagy ütést nyomott le neki. A Nagy Vörös szörny összeesett és jött a kopogtatás. EGY, KETTŐ és nagy nehezen kiszabadult. Show mosolyog, majd készül a W.M.D:T-re, de megérkezik Paul Heyman, aki berohan a ringbe. Addig pedig érkezik Kane, aki egy újabb nagy Chokeslammel elintézi az ellenfelét. EGY, KETTŐ és Show sikeresen kiszabadult. Paul Heyman átadta Kanenak a régi maszkját, hogy vegye fel. Az ránézett Showra, aki már majdnem teljesen felállt. Ezért elvette és feltette a maszkját. A nagy Vörös Szörny visszatért! Show négykézlábra áll és ellenfele elkapja a nyakát, majd elengedi és egy Tombstone Piledeivert adott be neki. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Big Show egy gyors mérkőzésben vesztett. Kane ránézett Paulra, aki meg akarta ölelni, de ő elkapta a nyakát és neki is kiosztott egy Chokeslamot. 

BACKSTAGE SEGMENT:

Dolph Ziggler az öltözőjében lévő tükörben nézi magát, amikor beront Big E Langston.

Felkapta a bajnokot és egy Big Endinggel letarolta őt.

NEGYEDIK MÉRKŐZÉS: CM PUNK VS DAMIEN SANDOW, DOLPH ZIGGLER, THE MIZ, CURTIS AXEL ÉS RYBACK. ELMINIATION MÉRKŐZÉS!

Ez fájni fog... nektek!

Most komolyan azt hiszed, hogy nyerhetsz?

Cm Punk kap egy öklöst Curtis Axeltől, majd ellenfele pacsizik és megérkezik Dolph Ziggler, aki egy Dorp Kickel leteríti Punkot és megpróbálja egy Headlockba befogni. Punk viszont lefejeli őt és feláll. Egy nagy rúgást nyomott le Zigglernek, majd újra táamdott. Az viszont elugrott és pacsizott. Mr. Money In The Bank érkezik, aki nem volt sokáig, mert Punk rádobta a fémoszlophoz, majd egy fordítást adott be neki. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! The Miz sikeresen elminálva lett. Ekkor érkezik egy Big Boot kiséretében Damien Sandow. Punkot a karjánál fogva a kötélhez dobja és egy nagyot vág a tarkójára. Punk a földre zuhan, de sikeresen belerúg egyet Sandownak az állába. Ráfekszik és EGY, KETTŐ, HÁROM! Sandownak szintén vége és érkezik megint Dolph Ziggler. A rámpáról pedig Big E Langston, aki berohan a ringbe, majd egy Big Endinget ad be neki. Punk ráfekszik. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Curtis Axel és Ryback felállnak a ring két sarkába és nekirohannak Punknak. Punk elugrik és Ryback így Curtisnak adja a Spearját. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Axel elminálva lett és már csak Ryback maradt talpon. Punk támad, de ellenfele a földre dobja és szoros ütészuhatagban tartja. Próbál kiszabadulni, de Ryback a hajánál fogva felkapta, majd rádobta a földre és egy könyökössel támadott. Cm Punk viszont elgurult és felállt, majd egy GTS-t adott be az óriásnak. EGY, KETTŐ és Ryback kiszabadult, majd felállt és lefejelte ellenfelét. Ezek után egy nyakast adott be neki, majd felkapta. Cm Punk viszont ellökte magától és egy Anaconda Vise-t, akart beadni. Ellenfele elugrott, majd egy újabb hasütést adott be neki. Cm Punk aföldre zuhant és kapott egy nagy rúgást a hasára. Ezek után jött egy újabb ütés, de ezt  kivédte Cm Punk, majd felkapta és egy GTS-t adott be neki. EGY, KETTŐ és Ryback megint sikeresen kiszabadult. ELlenfele a karjánál fogva próbálta ledönteni őt, de felkapta ő! Következett volna a Shell Locked, de Punk megint kivédte, majd felkapta ellenfelét és hármadjára is GTS-t adott be neki.  EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Nem létezik! Cm Punk megnyerte a mérkőzést, eléggé sajátos módon. Mikrofont fog:"SZAR A VEZETŐSÉG"

BACKSTAGE SEGMENT:

Cm Punk félholtan megy ki az arénából és találkozik Triple H-val.

Triple H elsétált, de vajon meddig fogja tűrni ezt a viselkedést?

FŐMÉRKŐZÉS: JOHN CENA VS ERICK ROWAN! WWE ÖVÉRT!

Bármi is legyen a wwe tournamentnek a végeredménye, én készen állok!

HIHIHIHII! CENÁT LÁTTAM!

A Wyarr Family most nincsen a ring körül, mert övmérkőzés lesz. Cena megtámadja ellenfelét és két hasütést adott be neki, majd megpofozta. Szokás szerint elkezdett cikázni a kötelek között, majd elkapta Rowan fejét, hogy beadhassa a Bulldogot, de az a nyakát kapta el. Cena próbál menekülni, de ellenfele válogatott ütésekkel támad, majd egyet ad a fejére is. Ezek után elkapja Cena kezén lévő szalagokat és letépi őket. Erre a bajnok bedühödik és sikerül kitörnie ellenfelének az ütéseiből, majd a sarokba viszi és ott kezdi el ütni. Cena bedühödött és mindenáron ütni akar, míg Rowan le nem fejeli és a leszakított szalagokat beteszi Cenának a szájába. A bajnok fuldokol és addig Erick könnyűszerrel elkapja a fejénél fogva, majd kidobja a ringbe, egyenesen a fémlépcsőre. Nagy nehezen visszamászik a bajnok, majd megint táamdni akar, de Rowan felkapta, majd függőlegesen rádobta a bajnokot a földre és egy Elbow Droppot adott be neki. EGY, KETTŐ és új bajnok avatás most még nem lett.  Rowan dühösen állítja fel Cenát, de az egy nagy ütést ad be a hasára, sőt még el is kapja a szakállát. A Wyatt menekülni akar, de mostmár nem tud. Óriási ütéseket kap a hasára, még a füle sem marad érintetlenül. Térdepelésre készteti a bajnok, aki elked cikázni, majd egy Bulldogot adott be neki. EGY, KETTŐ és Rowan kiszabadult. Jön egy You Cant See Mee, majd felállítja a Wyattot és felkapja. A bajnok könnyűszerrel nyerhet, de ellenfele nayokat mozgolódik, majd sikeresen kijön a szorításból és egy könyökössel eltalálja Cenát, majd még egy rúgást ad be a térdébe. EGY, KETTŐ és Cena kiszabadult, majd felállt és további ütésekkel támad, majd megint felkapja Ericket, aki szintén kiszabadul és egy Big Bootttal eltalálja Cenát. EGY, KETTŐ és a bajnok megint kiszabadul. Rowan készül a finisherére, de ez már nem történt meg, mert John Cena felállt és egy újabb Buldoggal leterítette, majd STF-et adott be neki. Rowan próbál kiszabadulni, de a kötelet nem bírja elérni, ezért kopog. John Cena továbbra is bajnok. De vajon ki lesz az ellenfele a Battlegroundon?

 

Az adásnak vége.