[WWE SZTORI 2014-ben is! ]

Amit Cody tett, az nagyon csúnya volt. Én vagyok a WHC bajnok!

Szép beszéd volt. AZT VISZONT NE FELEJTSD EL: Hogyha te nem jöttél volna vissza, akkor a Hell In a Cellen én lettem volna Del Rio ellenfele.

Belerúgott egyet Goldustnak az arcába, majd ki akart osztani egy Cross Rhodes-t, de a volt WHC bajnok ellökte magától, majd egy Final Cuttal elintézte.

ELSŐ MÉRKŐZÉS: JIMMY USO VS BILLY GUNN VS ANTONIO CESARO!

Nem lehetnek a New Age Outlawsok bajnokok.

A bajnokok megérkeztek!

Jimmy Uso megtámadta Billy-t, majd egy Super Kicket akart beadni neki, de az szépen elgurult, majd belerrúgott egyet ellenfelének a lába közé. Ezek után a kötélhez dobta, majd az arcába rúgott egyet. Ekkor jött Cesaro, aki egy könyebb öklössel taszította le az Usot a vezetésből, aki gyorsan felpattant, majd ráugrott a volt bajnokra, aki egy Painfull KIcket adott be nkei, majd a nyakánál fogva felkapta és a fémoszlophoz csapta. Billy érkezik, aki megfogja Jimmynek a lábát, majd megpróbálja kopogtatni. EGY, KETTŐ és jön Cesaro, aki belerúg egyet Billynek az arcába. A mérkőzés tovább folytatódik, majd újra érkezik Jimmy, aki mind a kettőnek kioszt egy-eyg Dorp Kicket. Ezek után Billyt veszi fel a hajánál fogvaé s lefejeli kétszer, majd a gyatáját fogja meg. Cesaro jön, de egy újabb Dorp Kick leteríti. EGY, KETTŐ és Jimmynek nem sikerült kopogtatnia, mert a volt bajnok kiszabadult. Most Gunn érkezik, aki egy térdessel találja el az Usot, majd már-már kopogtatni akar, amikor a Cesarro Swingbe keveredik. Húszzor is megkapta a támadást, mígnem összeesik. EGY! Látszólag ennyitől nem fog kidőlni az Old School pankrátor, ami miatt Cesaro újra felkaptja, s rádobja a földre. Ezek után Jimmy érkezik, akivel együttesen kezdik el Billyt püfölni. Amikor Cesaro látja, hogy Billy már készen van, gyorsan felkapja Jimmy-t és bevág neki egy Neutlarizert, de hátulról érkezik Billy Gunn, aki a finisherére készül, de Cesaronak sikerül ellöknie magától a kötélig. Billy készül a támadásr,a de Cesaro nem foglalkozik vele, hanem megpróbál kopogtatni. EGY, KETTŐ és Jimmy kiszabadult. Erre Billy nekivágja Cesarot a fémoszlophoz, aki kiesik a ringből.  Jimmy próbál feltáplászkodni, de Gunn a haját piszkálja, s bead neki egy One and Only-t. Ekkor érkezik Cesaro, aki hírtelen elkapja a heel karaktert, majd kopogtat. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Ezzel Cesaro nyerte ezt a mérkőzést. 

MÁSODIK MÉRKŐZÉS:CODY RHODES VS BRAY WYATT (WWE TOURNAMENT ROUND 2)

Majd megtanulod, hogy hinned kell bennem, Goldust.

Ne aggódj, Kane! A mérkőzésünk meg lesz tartva.

Kane és John Cena is a kommentátorok közt nézi az eseményeket. Cody Rhodes kezdte a támadását. Három nagy ütést nyomott le Bryanak, majd behúzott neki hármat. Ezek után lefejelte és a szakállába csípett. Ekkor az elkapta a hasánál fogva, majd ellökte magától és egy Chlotsinevel eltalálta. Azonnal feltáplászkodott Cody, ám Bray gyorsabb volt és kiosztott neki egy Big Bootot. EGY, KETTŐ és Cody nagy nehezen elérte a kötelet. Bray a lábánál fogva kihúzta a ring közepére és egy óriási rúgást adott be a lábába. Cody menekült, hogy megint elérje a kötelet, de nem sikerült neki, ugyanis Bray a tarkójára lépett. Ez egy feladásosfogás volt, de Cody sikeresen kitartott, majd belerúgott a lába közé. Bray ekkor csak ennyit mondott: "Goldust árulója. VAGY". Erre felmérgesítette az ellenfelét és az óriási ütéseket adott be neki, majd a falhoz szorította és következett a Cross Rhodes. Ez betalált és e miatt Bray összeesve feküdt a földön. Cody belerütött egyet az arcába, majd ráugrott a hátára. EGY! Bray kiszabadult, majd könnyedén felállt és nyújtogatta a nyelvét a közönségnek. Cody nekirugaszkodik, de sikeresen elkapja, majd egy Sister Abigalt adott be neki. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! A győztes tehát Bray Wyatt lett. Cena beakar menni, hogy gratulálhasson Braynak, de hátulról érkezik Kane, aki elkapja a nyakánál fogva, majd egy Chokeslamot nyom le neki a kommentátori asztalra. A ringben pedig Goldust, aki egy Final Cutot osztott ki Bray Wyattnek, majd odament Codyhoz és ennyit mondott: "Sok szerencsét kívánok neked a Battlegroundra!". Ezek után felkapta a testvérét, majd neki is kiosztott egy Final Cutot. Már-már azt hittük, hogy megvan a testvéri szeretet, de látszólag nem ez történt. 

HAMARIDK MÉRKŐZÉS: CM PUNK VS CURTIS AXEL! NO HOLDS BARRED!

A vezetőség nem szar!

Attól még ti azok vagytok!

Cm Punknak meg kell küzdenie Curtis Axxellel egy nincs diszkalifikáció mérkőzésen. Először viszont mikrofont fogott: "A vezetőség szar!" Erre hátulról megérkezett Ryback, majd elkezdte ütnil. Punk elterült és csak a kemény ütéseket érezte, majd gyorsan feltáplászkodott és egy ütést adott be Rybacknak, aki mérgében ellökte magától, majd belerúgott az arcába. Ezek után asarokba szorította. Curtis Axel pedig egy nagyobb asztalt hozott be a ringbge. Ryback felkapta Punkot, de az szépen elugrott és felkapta az óriást, majd egy GTS-sel összetörte vele az asztalt. Curtis Axel egy fapálcával támadott rá, de sikeresen kivédte, majd az arcába rúgott. Triple H is megérkezett, aki a rámpán figyelte az eseményeket. Punk javában püfölte Axelt, majd a szakállánál fogva felkapta és egy Anaconda Vise-t adott be neki. Hátulról jött Ryback, aki utolsó erejével megrúgta a face karaktert. Punk mosolyogva kiment, majd egy acélszékkel tért vissza és eltalálta Axelt a fejénél fogva. EGY, KETTŐ és Axel kiszabadult. Punk ezek után még pár ütést beleadott, majd őjabb rúgással próbálkozott. Az Acélszék sem maradt volna ki, de ez ellenfele felállt, majd ráugrott. Mind a ketten összeesetek és kivergődtek a ringből. Ekkor jött Triple H a másik oldalról és kezet fogott az összeesett Punkkal. Axel bevitte a ringbe, majd egy Perfect Plexet akart beadni, de Punk elugrott és máris támadott, de végül csak megkapta a finishert. EGY, KETTŐ és Axel ellenfele nagy nehezen kiszabadult, majd felállt. Most is egy acélszékes mérkőzés jött, de Punk kicsúszott a ringből, majd felállított egy újabb asztalt. Axel pedig a sarokba állt fel és leugrott, egyenesen Punkira, aki megtartotta, majd egy GTS-t adott be neki. Sikersen visszacipelte Axelt, majd jöhetett a kopogtatás. EGY, KETTŐ és Rybak meghiúsította a kopogtatás. Az óriás újraéledt, majd felkapta Punkot, hogy Shell Lockedet adjon be neki, de Cm Punk megint kicsúszott és felkapta Rybackot. Ekkor viszont Axeltől érkezett a Big Boot! Punk eldőlt és összeesett. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Curtis Axel lett a győztes. 

BATTLEGROUND SZERZŐDÉS ALÁÍRÁS: DOLPH ZIGGLER ÉS BIG E LANGSTON AZ IC ÖVÉRT!

Meghalsz Ziggler!

Langston aláírta és ekkor jött Ziggler Zig-zaggja és leterítette a volt tanítványát.

Backstage Segment:

Big E Langston megy ki az arénából és találkozik Goldusttal.

Egy érdekes szövetség lehet a mostani. 

FŐMÉRKŐZÉS: JOHN CENA VS LUKE HARPER A WWE ÖVÉRT!

Nem félek Bray Wyattől, nem félek Kanetől. Csak attól félek, hogy nem lesz elég időm szétrúgni a hátsójukat.

Én még mindig veretlen vagyok!

Cena óriási lendülettel érkezett be az arénába, majd gyorsan elkezdte püfölni Harpert, s egy szép könyökössel is támadott. Ezek után elkezdett cikázni a kötelek között, majd hírtelen megállt és ráugrott a Wyattra, aki viszont elgurult és hátulról egy óriási könyökössel illette meg Cenát. A bajnok elég hamar összeesett és Luke Harper elköpte őt, majd rátehénkedett és Cenának a haját kezdte el nyalogatni. A bajnok sikeresen elérte a kötelet, de Harper nem szállt le róla, csak sokkal később és akkor is seggbe rúgta. Megpróbált kopogtatni. EGY, KETTŐ és a bajnok kiszabadult, majd a sarokban kezdett el pihenni. Harper megtámadta, de Cena belerúgott az arcába, maajd a fejénél fogva a földre dobta és belerúgott a karjába. Ezek után Harper felállt ,majd újra támadni akart egy fejeléssel, de Cena elkapta a fejét, majd ő fejelt egyet. A Wyatt elkezdett lézengeni és ezt kihasználta a bajnok, ugyanis egy STF-be zárta be a gyanútlan ellenfelét, aki nagyon ki szeretett volna szabadulni és végül egy könyedett ütéssel meg is tette. Felállt, majd rámordult Cenára, aki ellökte magától, majd egy Bulldoggal leterítette. EGY, KETTŐ És Rowan kiszabadult. Ezután Cena beadta a You Cant See Meet és megint próbált kopogtatni, de Harper azonnal feltáplászkodott, hogy üssön. Erre Cena felkapta, majd beadt neki az AA-t. Ennyire gyors győzelme csak nem lehet a bajnoknak. EGY, KETTŐ és hátulról érkezik Bray, aki felkapja Cenát, majd egy Sister Abigalt nyomott le neki. A bíró ezt nem látta, ugyanis Rowan elterelte a figyelmét. Harper elkapta Cenát, hogy üssön, de a bajnok elkerült, majd sikeresen felkapta. Cena kibírta a Sister Abigalt és beadott Lukenak egy AA-t. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! A bajnok megvédte az övét, de megint farkasszemet kellet néznie Brayyal.

 

Az adásnak vége.