[WWE SZTORI 2014-ben is! ]

Az adás képeket nem tartalmat, mert hosszabb, mint az átlag adás. 

Alberto Del Rio: Goldust és Cody Rhodes! Mind a kettő egy pocsék pankrátor, de hála nekük, visszakerült a WHC öv a neves tulajdonosához. 

Üdvözletem, Alberto Del Rio!

Belép Ricardo Roudrigez, aki megkapja a Bull Hammert, erre Alberto távozik az arénából.

ELSŐ MÉRKŐZÉS: CM PUNK VS WADE BARRETT, JACK SWAGGER, FANDANGO ÉS CODY RHODES!

Ki is az ellenfelem? Igaz. Úgy is nyerek.

Triple H parancsára, mi!

Cm Punk bevonul és négy ellenféllel kell szembenéznie.Először Jack Swagger támad, aki egy nagy rúgást ad be a lába közé ,majd felkapja őt, de jön Barrett és egy Bull Hammert ad be Swaggernek. Ezek után ő kezdi el püfölni a face karaktert, aki végtül sikeresen felállt és beleütött egyet a hasába. Fandango elkezdett táncolni, s illegette magát a közönségnek, de jött Cody, aki a tarkójánál fogva rádobta Punkra. Mind a ketten összeestek és Barrett rögtön behozott egy fém lépcsőt. Swagger is visszaérkezet, majd ráugrott Barrettre, s mind a ketten kiestek a ringből. Punk feláll, majd három nagy ütést ad be Codynak, aki ellöki magától, majd egy Dorp Kickel találja szembe magát Punk, aki összeesik. Cody próbál kopogtatni. EGY, KETTŐ, de érkezik Fandango, aki belerúg a hátába.Mind a ketten felállni, majd egymást kezdik el ütni. Végül Rhodes jön ki győztesen, de érkezik Goldust, aki egy Final Cuttal leteríti, majd elkezdi ütni a földön. Fandango felmegy a kötélre és be akar adni egy Diving Legdroppot Punknak, de az feláll, majd a sarokba mey és elkapja ellenfelének az arcát, s az egész testét rádobja a lépcsőre. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Cm Punk könnyűszerrel megnyerte a mérkőzést és ezeket mondta:"A vezetőség szar"! Erre a közönség is ezt kezdte kiabálni. Triple H megjelenik a bejárat előtt, majd a következőket mondta:"Gratulálok, Punk. De most jöjjön a második round!"

MÁSODIK MÉRKŐZÉS. CM PUNK VS THE MIZ, RYBACK, CURTIS AXEL ÉS DAMIEN SANDOW!

 

Punk nézi a bejáratot, de hátulról érkezik Curtis Axel, aki leüti egy acélszékkel, majd elkezdi rugdosni. A bíró bejelenti, hogy Punk nyert diszkalifikációval. Érkezik The Miz, aki belerúg az arcába a face karakternek. Ezek után Damien Sandow jön, aki kényelmesen elkapja Punkot a szájánál fogva, s ekkor jön Ryback egy Big Boottal. EGY, KETTŐ és Punk kiszabadult, pedig már a mérkőzés nem is ment. Triple H egy asztalt dob be aringbe, amit Ryback könnyen hasznosít, s Mr. Money In The Bank felteszi Punkot az asztalra. Damien Sandow feláll és ráugrik Punkra, de ekkor jön Curtis Axel és eltolja az asztalt, amely következtében az operás a földre érkezik. The Miz ránéz Rybackra, aki felkapja, majd egy Shell Lockeddel elintézi. Ez azt jelenti, hogy a RybAxel maga akarja elintézni a dolgokat. Ekkor viszont Cm Punk feláll és eltolja magától Axelt, majd kimenekül a ringből, ahol szembetalálja magát Triple H-val. Az a kezét nyújtja és Punk már el akarja fogadni, de jön hátulról Ryback, aki belerúg egyet a fejébe. A face karakter összeesik és az óriás beviszi a ringbe. The Miz és Damien Sandow odamennek Triple H mellé és nézik a mérkőzést. Axel bekészíti az asztalt, majd felkapja Punkot és egy Perfect Plexet ad be neki. Triple H újraidítja a mérkőzést és moszmár Rybackon a sor, aki felkapja Punkot, majd egy Shell Lockeddel az asztalra vágja. EGY, KETTŐ ÉS Curtiis Axel eltolja Rybackot, majd ő számoltat. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Egy kis nézeteltérés után ünnepel a heel csapat, de a közönség szerint a vezetőség, még mindig szar. Erre Triple H csak ennyit mond:"Punk, te vagy a szar".

 

BACKSTAGE SEGMENT:

Cesaro és Khali mennek az aréna felé, amikor találkoznak a New Age Outlawssal. 

Pár öklöst vitt be a heel csapat, majd szépen elhagyták a terepet. Cesaronak és Khalinak össze kellet szednie magát, mert most az ő mérkőzésük jött.

HARMADIK MÉRKŐZÉS: THE SHIELD VS KHALICESARO!

Visszaszerezzük az övünket!

A Shield sosem volt még ennyire erős.

Roman Reigns és Seth Rollins érkeznek először az arénába, majd utána jönnek a volt bajnokok is, akik nagy erőbedobással kezdik el püfölni az ellenfelüket. Rollins kap egy nagy öklöst Caserótól, majd az belerúg a lába közé. Ezután a sarokba dobja, ahol Khali is ad egyet neki. Cesaro gyorsan leveri egy ütéssel, majd be akarja fogni a Cesaro Swign-be, de Rollins gyorsan elkúszik onnan, majd pacsizni akar, de a volt bajnok felberúgja őt. EGY! Rollins könnyűszerrel kiszabadul, majd lerúgdossa ellenfelét magáról és szépen feláll.  Sucidie Drive-t, ad be a face karakternek, majd pacsizik és megérkezik Roman Reigns, aki nagy erővel leteríti Antoniot a földre. EGY, KETTŐ és Cesaro kiszabadul,, majd elkezdi püfölni a Shieldes Srácot, aki könnyűszerrel ellöki magától, majd egy Speart akar beadni, de Cesaro sikeresen elgurul, majd ad egy nagy pacsit Khalinak, aki egy fejeléssel eltalálja Romant, majd gyorsan felkapja, de Reigns a fejére rúg egyet, majd amikor leér, akkor az arcába is ad egy rúgást. EGY, KETTŐ és Khali még frissen, könnyűszerrel ki tudott szabadulni. Becsizott, majd megint megérkezett Cesaro, akinek nem tetszettt ez az egész, de bátran kezdte el ütni Romant, aki már megint a sarokban kötött ki. Ellenfele pedig egy Neutlarizerbe akarta befogni, de jött Rollins, aki fejbe rúgta a volt bajnokot, ezért a művelet nem sikerül.t Roman egy kicsit üvöltözött Khalival, majd felkapta az ellenfelét és a sarokba tette. Ezek után egy nagy Spearral találta el. Cesaro összeesett és látszólag mozdulni sem bír. EGY, KETTŐ és mégis kiszabadult. Reigns megúszta a játszadozást és pacsizott, ahogyan Rollins is Khalival. Most ők vannak bent és egymáshoz feszülnek! Ekkor érkezik a New Age Outlaws, akik berohannak a ringbe és egy rúgással leterítik Cesarot, aki amúgy is azt tervezte. Billy Gunn készül a finisherére, de megkapja a Speart Roman Reigns-től. Seth Rollins is megy harcolni, s egy Skywalkerrel leteríti Road Doggot. Amiért a bent maradt játékosokhoz nem értek a bajnokok, ezért a mérkőzés nem lett diszkalifikálva. Seth Rollins felkapta Khalit, de az ellökte magától, majd a hasába adott egy ütést és lefejelte. EGY, KETTŐ és Rollins kiszabadult. Elkezdték egymáast ütni, majd Khali pacsizni akart, de Rollins gyorsabb volt és megérkezett Roman, aki egy spearral terítette le az óriást. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Ezzel a Shield nyerte meg ezt a kimagaslóan jó mérkőzést. 

NEGYEDIK MÉRKŐZÉS: BIG E LANGSTON ÉS MARK HENRY VS DOLPH ZIGGLER ÉS DANIEL BRYAN/(SHIELD)

Intézzük el őket!

Egy Shieldessel nem működök együtt.

Daniel Bryan kezdi el a mérkőzést és egy nagy rúgást ad be Langstonnak, majd a szemébe üt egyet. Az afró amerikai pankrátor megpihen a kötélen, de addig ellenfele az arcába rúg, majd egy könyökössel is megjutalmazza. Ezek után Daniel újra felkapja, majd egyenesen rádobja a földre és továbbra is üti. Mark Henry máris bent van a ringben és egy Big Bootot adott be a YES! embernek, aki összeesett és Langston immáron könnyen felállt.  Elkapja Bryannak az arcát, aki így már nem lát semmit. A szemei viszont mást sugallnak és egy nagy rúgást adott be az arcára neki. Ezek után a lába közé rúgott egyet Langstonnak, majd még pár ütés után pacsizott. Megérkezett Dolph Ziggler, aki szemenköpte Langstont, majd a sarokba vitte, ahol pár könyököst adott be neki.  Majd egy Diving Facebusterrrel támadta meg Langstont. EGY, KETTŐ és a face karakter kiszabadult. Ziggler heel ként viselkeidk, amikor belerúg egyet még a volt partnerének a nyakába, majd pacsizik és megérkezik újra Daniel Bryan, aki sorozatos rúgásokkal sorozza meg Langstont. Nem tudni, hogy melyik oldalon is áll a kecske, pillanatnyilag.  Kopogtatni akarja Langstont, de az ellöki magától, majd egy Chlotsineval leteríti a földre. Ezek után végre legálisan érkezik Mark Henry, aki könnyűszerrel bead egy öklöst Danielnak, majd felkapja és rádobja a földre. Ezek után a hátára lép, majd elrugaszkodik és egy könyököst akar beadni, de Bryan sikeresen kigurul a ringből.  Dean Ambrose érkezik, aki visszadobja Bryant a ringbe, amit a kecske nem nagyon ért. Henry ekkor felkapja őt és egy World Stronges Slamet ad be neki. EGY, KETTŐ és jön Dolph Ziggler, aki félbeszakítja a kopogtatást. Ezek után Bryan feláll, majd pacsizik Zigglerrel, aki egyet rúg Mark Henryre, majd nekiszalad. Henry viszont ügyesen védi ezt a mozdulatot, majd elkapja Zigglert a nyakánál fogva és kidobja a ringből. Ott Big E Langston érkezik, aki nekidobja Zigglert a fémlépcsőnek, majd vissza a ringbe. Ott viszront jön Bryan, aki egy Running High Knee-t ad be Henrynek, aki kizuhan a ringből. A face karakter lent van és a három Shieldes srác visszadobja a ringbe. Ziggler megérkezik, majd kopogtatni próbál. EGY, KETTŐ és Henry kiszabadult, majd pacsizott és megérkezett Big E Langston.  Ziggler nekiszalad, majd leteríti és elkezdi rúgdosni őt. Ezek után egy könyökössel támad és megpróbál kopogtatni. EGY, KETTŐ, de jön Henry, aki  ledobja magáról ellenfelét, majd ő maga is feláll és felkapja Zigglert. Az próbál menekülni, de nem sikerült, s megkapja a BIg Endinget. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Big E Langston és Mark Henry győzelmet arattak. 


BACKSTAGE SEGMENT:

Big E Langston megy ki az arénából, amikor találkozik Dolph Zigglerrel. 

Ziggler egy Zig-Zaggot akart beadni, de Langston elkerülte, majd ez a találkozó egy Big Endinggel ért véget. 

ÖTÖDIK MÉRKŐZÉS: BRAY WYATT/(WYATT FAMILY) VS KANE (WWE TOURNAMENT ROUND 3). Speciális bíró: John Cena

Kane. Ismered a fájdalmat? Még nem találkoztál vele? Akkor megmutatom. HAHHAHA!

Megöllek, Bray.

Következik a főmérkőzés, amely eldönti, hogy ki mehet a WWE övért a Battlegroundon.  Először Kane támad, majd a sarokba dobja Bray Wyattot a nyakánál fogva és egy újabb könyököst ad be neki. Bray csak mosolyog, majd a sarokba esik, ahol is Kane újra megtámadja, de most sikeresen elkerüli őt. Ám hátat fordított a nagy szörnyetegnek, aki hozzávágta Brayt a fémoszlophoz. Kopogtatás. EGY! Bray máris kiszabadult, majd szemenköpte Cenát. Ezt megvárta Kane és csak azután kezdett el támadni, de végül Bray felállt, majd egy könyököst adott be neki és a kezét az égre emelte.  A Nagy Vörös Szörny megtámadta őt, de az elugrott előle, majd egy Sister Abigalba futott bele Kane. Úristen! Ilyen előfordulat egyáltalán. Bray ráfekszik Kanera és Cena nem tudja, hogy mitévő legyen. Végül szabályosan csinálja a dolgokat: EGY, KETTŐ, majd megáll. Bray dühösen feláll és befogja Cenát, majd egy Sister Abigalt adott be neki is.  Bíró nélkül maradt a mérkőzés és amikor Bray megfordult, akkor jött Kane, aki egy fémlépcsőt borított rá. Erick Rowan és Luke Harper beszaladnak és elkezdik ütni a Nagy Vörös Szörnyet, aki elkapja Rowannak a nyakát, majd egy Chokeslamet ad be neki. Luke Harper nekiszalad, de Kane őt is felkapja, majd egy Tombstone Pilediverrel elintézi őket. John Cena feláll és látja, hogy Bray a földön van, Kane pedig áll. A Nagy Vörös Szörny elkapja Cenának atorkát! Meg sem próbál kopogtatni, hanem egy Chokeslammel ajándékozza meg a WWE bajnokot.  Bary Wyatt feláll, majd felkapja a fémlépcsőt és eltalálja vele John Cenát. Ekkor pedig megjelenik The Miz zenéje. Megszólal:

​HATODIK MÉRKŐZÉS: THE MIZ VS JOHN CENA! WWE ÖVÉRT!

Itt a vége, John Cena!

Miért pont most?

John Cena nagy nehezen feláll, de ekkor The Miz arcon rúgja őt, amjd felkapja és bead neki egy  Skull-Chrusing Finalet. A bajnok a földön, s EGY, KETTŐ ÉS Cena kiszabadult, majd felállt. Miz nem érti a dolgot, de látszólag a bajnok nem hagyja annyiban és felkapja őt, hogy beeadjon egy AA-t. Hátulról jön Bray, aki belerúg egyet Cenának az arcába, s ezért a bajnok összeesik. Most érkezik az új bíró, mert ugye eddig a bajnok töltötte be ezt a tisztséget. The Miz befogja Cenát a Figure Four Leglockba. Hátulról érkezik Kane, aki belerúg Cenának az arcába, ennek következtében a bajnok már mozdulni sem tud, csak egy kis vetődést tud beadni, amellyel eléri a kötelte. Miz elengedei, de azért még megtapossa. Itt a nagy lehetőség számára, ezért újra érkezik a finishere a Skull-Chrusing Finale. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Ezzel új WWE bajnokot avattuk, The Miz személyében! Kane és a Wyatt Family kimennek az arénából, a közönség pedig The Miz-t fújolja.

 

Az adásnak vége.