[WWE SZTORI 2014-ben is! ]

Erkölcsösségnél ninscen fontosabb.

Szerintem meg van! A becsület!

John Cena és a Miz is elégedetten távozott. A főmérkőzésben a bajnoknak meg kell küzdenie megint Cm Punkkal egy Steel cage mérkőzésben.

ELSŐ MÉRKŐZÉS: ALBERTO DEL RIO VS KOFI KINGSTON! WHC ÖVÉRT!

ALBERTOOOOOOOOOOO DEELLLL CHAMPION RIIIIIIIIIIIIIIIIIOOOOOOOOOOOOOOOOO!

Ki ez a csúnya fickó?

Kofi Kingston feláll a felső kötélre s, ekkor a WHC bajnok belerúgott a hátátba.Kofi a földre zuhant, majd kapott egy nagy rúgást az ellenfelétől, aki ezek után a hajánál fogva felkapta és a hasába ütött egyet. Ezek után a karjával próbálta elintézni, de Kofi ugrott egyet, majd még egy ütést rá akart mérni Albertora, de az belerúgott az arcába. Látszólag az Afrikai most nincsen formában. Del Rio a hajánál fogva felkapta, majd egy újabb rúgást nyomott le neki a ring közepére. Ezek után elkapta a lábánál fogva és kidobta őt a ringből, majd újabb nagy ütést adott be neki. Kofi a fémlépőcsre esett, de egy gyors pörgőrúgással ezt is megoldotta, majd  feltáplászkodott és két nagy ütést adott be a bajnoknak. Del Rio, már majdnem összeesik, de Kofi nem, hiszen ő az ellenfelét a fémoszlophoz vágja. Del Rio újra támadni akar, de Kofi bevonul a ringbe. A bajnok utána megy és ekkor egy nagy Drop Kickel leteríti. EGY, KETTŐ és Alberto Del Rio kiszabadult. Kofi egy Headbuttal akarta eltalálni, de a bajnok gyorsan felugrott, majd ellökte az Afrikait magamellől és a könyökösével leterítette. Kofi gyorsan felált, de megint kapott egy nagy rúgást a lába közé. EGY! Viszont nem hatotta meg és már fel is táplászkodott. Del Rio a könyökével próbálja lekopogtatni őt, de egy nagy könyökössel védi a mozdulatot, majd következik egy Zűrzavar a paradicsomban a bajnoknak! Kofi KIngston pinnel. EGY, KETTŐ és Del Rio kiszabadul. Ezek után az Afrikai megvárja, míg felkeljen a bajnok és amikor ez megtörtént, akkor a karjánál fogva a sarokba dobja és ráugrik. Del Rio viszont egy arcbarúgással meggátolja a mozdulatot és egy Arm Daggal támadja meg Kofit. Az afrikai nagyon nagy fájdalmakat él át és nem tud mást tenni, mintsem, hogy eléri a kötelet! Ezzel a bajnok még mindig nem nyert, de azért javában rúgdossa a volt US bajnokot. Kofi feláll, majd ráugrik ellenfelére, de Del Rio gyorsab volt és elkapta a négernek akarját, majd ledöntötte a földre. Következett a bajnoknak a feladásos fogása a Cross Arm Breaker. Ezek után pedig Kofi máris kopog.  Tehát az Afrikai nem tudta legyőzni Del Riot és ezzel elúszott a lehetősége, hogy WHC bajnok legyen a közeljövőbem.

MÁSODIK MÉRKŐZÉS: RANDY ORTON VS BRODUS CLAY!

Funky van!

Porrá zúzlak. 

Brodus Clay betáncolt az arénába és Orton azonnal rávetette magát, majd őrült erővel ütni kezdte. Brodus mozdulni sem bírt, mert olyan ütéseket kapott Randytől, aki csak ennyit mondott:"A fémlépcsőn fogsz szenvedni!'. Brodus erre csak egy óriási hasbaütéssel válaszolt, aminek folytán a vipera elterült. Most a Funkysaurus mondott valamit:"Én és Tensai bulijába hívunk téged!". Orton erre mérhetetlen dühbe került és egy nagy DDT-t nyomott le Brodusnak, majd körberúgdosta és újra felkapta őt. Az óriás egyet akart ütni, de a ragadozó ezt kicsereszte, majd elkezdte ütni. Brodus menekülésképpen elkezdett cikázni, ahol is Bellty To Blackkal ajándékozta meg. Brodus a földön és jöehtne a pinnelés, de Orton felkapja az óriást a hajánál fogva és felültei a sarokba. Ő is felmegy, majd beteszi Brodust egy Cokeholdba. Brodus próbál kapálódzni, de látszólag semmit sem ér vele. Orton mostmár elkapja a nyakánál fogva és egy ütést is ad be neki. Majd az óriási Randy Orton Suplex következik, amely miatt mind a kettő szupersztár a földön kezdett el heverni. Orton mosolyog és már vérbenáztatja a szemeit. Kimegy a ringből, majd visszatér egy fémlépcsővel az oldalán, amit a ring közepére helyez el. Brodus gyorsan feláll és meglöki Ortont, majd felkapja, hogy rávághassa a fémlépcsőre, de Orton gyorsan kiszabadul és a lába közé rúg, majd egy DDT-t adott be Brodus Claynek a fémlépcsőre. Az óriás óriási kínzásokban részesül. Orton ezek után belerúgott Brodusnak a fejébe, majd szépen leült a fémlépcsőre, megvárva, míg ellenfele felkel, aki hírtelen, a semmiből feléledt és egy Headbuttal leterítette a fémlépcsőre Ortont, majd belerúgott még kettőt az arcába. Ezek után nekifutott és beadta a finisherjét, a Ah Funk Itet. Randy Orton megízlelte Brodus Claynek a súlyát és a fémlépcsőt is. Ennél szörnyűbb kombineciót talán sekisem tudna elképzelni. Brodus elkapja a viperának a lábát. EGY, KETTŐ és Randy Orton kiszabadult. Brodus Clay csak legyintett és újra nekifutott, majd megint be akarta adni az Ah Funk It nevű mozdulatát, de Orton felállt és egy nagy RKO-val álldotta meg, szokásosan a fémlépcsőre. Randy Orton pinnelés közelében van. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Ezzel megnyerte a vipera a mérkőzést.

 

BACKSGATE SEGMENT:

Dolph Ziggler bekopog Vickienek az irodájába, de amikor bemegy csak Big E Langstont találja ott.

Egy nagy csellel Langston egy Big Endinget adott Vickienek az asztalára Dolph-nak. Micsoda csapás.

HARMADIK MÉRKŐZÉS: THE WYATT FAMILY (ERICK ROWAN ÉS LUKE HARPER) VS KAHLICESARO!

Visszaszerezzük, majd az öveket. 

HIHIIHI! Ez hatalmas.

Khali elkapta Rowannak a szakállát és rendesen meghúzta! A Wyatt ekkor összeesett, se ellenfele sem kímélte, ugyanis még egy nagy rúgást adott be a haánál fogva. ARowan ezek után dühösen felállt, majd megint óriási ütésekkel sorozta meg az óriást és felkapta a fejénél fogva. Ezt Khali könnyen tudta védeni, majd a fémoszlophoz lökte ellenfelét és ő maga is nekiszaladt,ám gyorsabb volt Rowan, ugyanis egy fejeléssel védte az egészet, majd elkezdett táncolni ellenfeléve, de a végén hátulról csak bevert neki egy könyököst. Ezek után megfordult, majd a lába közé is adott neki, majd pacsizott. Bejött Luke Harper, aki összeszorította ellenfelét, egy Bearhugban. Khali próbált kiszabadulni, de nagyon nem ment neki, s az ellenfele könnyűszerrel belevágta a padlóba, majd elkezdte a földön ütni. EGY, KETTŐ és Khali kiszabadult. Luke Harper mégegyszer megpróbátla. EGY, KETTŐ és kiszabadult az óriás. Jöhetett harmadjára is. EGY, KETTŐ és sikerült védenie a kopogtatást már harmadjára is. Végül Harper  feláll, majd az óriást is felsegítette a hajánál fogva. Khali viszont egy haspacsit adott be neki, majd könnyűszerrel a földhöz vágta. Most következett a pinnelés. EGY, KETTŐ és Luke Harper kiszabadult, majd pacsizott és megérkezett immáron másodjára Erick Rowan, aki egy Big Botttal leterítette Antonio-t, hogy még véletlenül se tudjon vele pacsizni Khali. Az óriás ezért elkapta a Wyattot a nyakánál fogva, majd felkapta, hogy féloldalasan dobhassa a földbe, de az megpofozta az ellenfelét. Az óriás térdreereszkedett, Rowan pedig pacsizott, majd megérkezett Harper, aki egy Chlotsinevel akart támadni, de Khali egy haspacsival így is elintézte. EGY, KETTŐ és Halper kiszabadult. Most viszont már Khali is tudott pacsizni és megérkezett Ceasro, aki őrült ütésekkel kezdte el sorozni az ellenfelét, majd még egy nagyot belerúgott a hasába. Ezek után elkapta a hajánál fogva, majd a földbe dobta. Harper gyorsan felállt és pacsizott. Megérkezett Rowan, aki úgy állt ott, mint egy szikla. Cesaro megpofozta őt, majd befogta egy Neutlarizerbe. Luke Harper mégis bejön, hogy támadjon, de Khali könnyűszerrel leteríti. Most pedig Cesaro pinnel. EGY? KETTŐ ÉS HÁROM! Megnyerték a mérkőzést, de máris érkezik a New Age Outlaws, akik hátulról leterítették őket, majd pár rúgással sorozták meg őket. Ez mellékes, ugyanis a mérkőzést már így is megnyertél. 

NEGYEDIK MÉRKŐZÉS: THE SHIELD (ROMAN REIGNS, SETH ROLLINS ÉS DEAN AMBROSE)VS MARK HENRY ÉS A BIG SHOW!

Intézzük el a fajankókat!

Ezek senkiháziak! A SHIELD ÖRÖK!

Dean Ambrose megtámadta Mark Henryt, majd hírtelen érkezett Roman Reigns is, aki egy Spearra lmráis leterítette az óriást. Big Show is jött, de a kötélről Seth Rollins tudta eltalálni. Henry nem tudott feltáplászkodni, ugyanis Roman rálépett a két kezére. Dean Ambrsoe addig felmászott a kötélre és ráugrott Henryre. Roman Reigns ezután utasítja Bryant, hogy ő is jöjjön be a ringbe. A könzöség NO-t kiabál, s e miatt Daniel inkább hátat fordít a Shieldnek, de Rollins hátulról érkezett, majd begurította a ringbe. Bryan feláll és ott Big Show kapta el a nyakát, majd egy Chokeslamot adott be. Roman viszont most adott neki egy óriási Speart, amelytől az óriás összeesett. Rollins elkezdi ütni, míg Dean Ambrose Henryt intézi el, különös kegyetlenséggel. Megszólal a gong, ennek következtében a mérkőzés elindult, először Ambrose és Henry között. Az Afrikai nagy nehezen felállt, de máris kapott a Shieldestől egy könyököst, majd belerúgott a lábába. Az óriás térdrerogyott és Dean elkezdett cikázni a kötelek között, majd ráugrott, de Henry elkapta és egy nagy World Stronges Slamet adott be neki. Most jön a pinnelés. EGY, KETTŐ és érkezik Seth Rollins, aki fejberúgja Henry-t, amitől az óriás nagyon feldühödik, de nem tud semmit sem hozzászólni, mert Reigns egy újabb Spearral támad. Big Show pedig elkapja Ambrose-t a nyakánál fogva, de a bíró nem engedi, hogy megtegye, ezért elengedi. Henry a földön és Ambrose könnyűszerrel felül a sarokba, majd kinyújtja a nyelvét a közönségre. S, amikor ez megtörtént, egyszerűen ráugrik ellenfelére. Úristen! Ez egy igazán érdekes támadás volt. EGY, KETTŐ ÉS Henry nagy nehezen, de kiszabadult, majd átadta Big Shownak a helyét, de ő sem örülhetett sokáig, mert jött Rollins a felső kötélen át és megint leterítette. Ambrose pacsizott és megérkezett Roman Reigns, aki felállította Big Showt, majd a fémoszlophoz vágta. Show nem terült el, hanem megfogta az oszlopot, szerencsétlenségére. Ugyanis Roman most adott neki egy írdatlanul nagy Speart. Az óriás összeesett, s Roman elkezdett pinnelni. A közönség Bryan neevét kiabálja, de a YES! ember nem mozdul. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Ezzel a Shield megnyerte a mérkőzést.

BACKSTAGE SEGMENT:

Seth Rollins és Daniel Bryan haladnak ki az arénából. Bryan kérdezi:

Bryan hírtelen felindulásból egy Running High Kneeval találta el Danielt.

FŐMÉRKŐZÉS: CM PUNK VS THE MIZ STEEL CAGE

Csodálkoznék, ha ki mernél jönni azon az ajtón, Punk.

Azt hittem, hogy elég volt a pénteki verés.

A ketrec leereszkedett, amelynek hatására nem tud bejönni sem Ryback, sem pedig Curtis Axel. Ezt akarja kiszhasználni Punk is, ugyanis gyors rúgásokkal terítette le a bajnokot.. Majd a hajánál fogva felkapta és a ketrecre dobta. A térdével pedig megtámaszottta Miznek a hátát, de az cselesen belerúgott hátulról Punknak a fejébe, majd megfordult és a hasába is rúgott egyet. A bajnok ezzel nyeregben érezhette magát és egy ütést nyomott le Punknak az arcára, majd elkapta a gallérjánál fogva, hogy rádobhassa a földre, de az elugrott, majd egy nagy rúgással eltalálta Miz-t. A ketrecen kívül pedig Curtis Axel és Ryback kezdenek el felmászni, ami mitt Punk felkapta Mizt és rájuk dobta. Ryback a földre zuhant, de Curtis Axel sikeresen bejujtott és leugrott. Pontosan a face karakternek a vállában landolt és egy nagy GTS-ssel lett gazdagabb. Miz elkezdett kimászni a ketrecen, de Punk a gatyájánál fogva a földre dobta és most ő mászott. Cm punk a ketrec felénél tart,s Miz is hamarosan mellé ér. Amikor ez megtörtént, a face karakternek az arába ütött egyet, a ketrec segítségével, majd egy Skull Chrusing Finalet nyomott le neki. Hihetetlen, hogy mire is képes a WWE bajnok. Most pedig már nyugodtan mászhatott ki, s már elérte a ketrecnek a háromnegyedét. Cm Punk gyorsan felállt és nem tudta, hogy mivel dobja le onnan.Miz mindjárt felér, ezért Punk felkapja Axelt, majd hozzávágja a bajnokhoz. Mind a ketten leesenek és már Curtis aligha van magánál. Cm Punk elégedetten kezd el mászni a ketrecre, de látja, hogy Miz könnyűszerrel feláll és ezért ő is leugrik, majd egy Punk Kickel eltalálta a bajnokot! Ennek következtében Miznek már megint elkezdett vérezni a feje és helyben elterült. Cm Punk pedig könnyűszerrel kimászott a ketrecből. Örülni viszont nem volt ideje, ugyanis megjelent Triple H az óriáskövetítőn:"Gratulálok Punk, hogy milyen gyorsan elintézted a WWE bajnokot. Viszont a Punk KIcket betiltom!". Cm Punk őrjöng, Triple H nevet, a bajnok pedig véresen fekszik a földön. Vajon mi kerekedik ebből a Battlegroundra?

 

Az adásnak vége.