[WWE SZTORI 2014-ben is! ]

A Punk kicket ezennel betiltom, mert túl veszélyes a pankrátorokra nézve.

Ha ez a vád igaz lenne, akkor miért tudott olyan könnyen felépülni The Miz?

Cm Punk nem támadta meg a vezetőt, de azért tudtára adta, hogy mit is gondol róla.

ELSŐ MÉRKŐZÉS:DANIEL BRYAN ÉS SETH ROLLINS VS BIG SHOW ÉS MARK HENRY! NINCS DISZKALIFIKÁCIÓ!

Higgy már Bryan, a Shieldben!

Az óriások ellen nem tud harcolni a Shield!

Seth Rollins kezdte el a mérkőzést Big Showra. Az óriás egy nagy ütést nyomott le az ellenfelének, majd elkapta a nyakánál fogva, hogy egy Chokeslamot adhatson be neki, de máris érkezett Dean Ambrose és egy óriási rúgást adott be az óriásnak. Ebben a mérkőzésben nincsen diszkalifikáció! Ambrose ütésének hatására Mark Henry is belép, de Seth Rollins egy óriási acélszékkel kezdi el ütni. A két óriás máris a földön fekszik. Big Show gyorsan feltáplászkodik és egy Chokeslamot akar beadni Rollinsnak, de jön Roman Reigns és egy Spearral eltalálja. Ambrose és Rollins feállítják Markot, majd a sarokba teszik. Seth odaadja Daniel Bryannak az acélszéket és utasítja, hogy üsse le Mark Henry-t. Bryan a közönségre néz, akik a NO! szót kiabálják folyamatosan. Roman Reigns bekészült egy Spearra és már elindult is, de Bryan fejbecsapta az acélszékkel. Rollins megtámadta Henry-t, de az felkapta, majd egy World Stronges Slamet adott be neki. Dean Ambrose pedig Big Showwal akart hadakozni, de az óriás felkapta, majd egy nagy Chokeslamet adott be neki. A bíró int sé a gong megszólal, immáron hivatalosan is elkezdődik a mérkőzés. Daniel Bryan elkezdi ütni Big Showt, majd belerúgott egyet a lábába. Az óriás egy darabig tűri az ütéseket, majd ő is visszaüt és a repülő kecske összeesik, majd megkapja a Big Boot nevezetű támadást. Show elkezd pinnelni. EGY, KETTŐ és Bryan kiszabadult. Az óriás egy könyökössel támad, de a face karakter elkerüli, majd egy Dorp Kickel eltalálja. Most Show került fordított helyzetbe, de könnyűszerrel pacsizik és megérkezik Mark Henry, aki nekifut Bryannak, de Bryan nem tud semmit sem csinálni, ugyanis jön Roman Reigns, aki egy Spearral eltalálja a YES! embert. Mark Henry pedig felkapja és beadja neki a World Stronges Slamet. Ez volt ám a csapatmunka. EGY, KETTŐ és Dean félbeszakítja a kopogtatás, amely következtében érkezik Big Show és egy Chokeslamet ad be neki. Bryan feltáplászkodik és pacsizni akar Rollinssal, de az fejbevágja egy acélszékkel, s Daniel megint elterül. Henry pedig megint megpróbál kopogtatni, ám ez alkalommal sikeresen. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Big Show és Mark Henry nyerrék a küzdelmet.

MÁSODIK MÉRKŐZÉS: GOLDUST VS THE MIZ!

Tisztelt, WWE bajnok. Intézd el az Aranyembert.

Miz vagy műzli? Az Aranyembernek mindegy, úgy is megeszi.

Goldust is bevonul, majd megszólal a gond. The Miz társalog egyet Paul Heymannal, majd amikor látja, hogy ellenfele leguggolt, rögtön belerúgott egyet az arcába, majd a ruhájánál fogva felkapta és a fémoszlophoz verte. Goldust dühösen megfordult, majd belerúgott egyet MIznek az arcába és ezek után két ütést adott a hasába. Miz összerogyott, majd könnyűszerrel felállt és gyorsan ellökte magától az ellenfelét, ám Goldust egy nagy rúgást adott az arcába, majd a fülénél fogva a sarokba vágta. Miz gyorsdan felállt és ekkor megpofozta az ellenfele őt, majd a térdre esik.Goldust újra támad, de a bajnok most kimenekül a ringből és úrjra Paullal kezd el társalogni.Goldust megunja és kimegy a ringből, s a tarkójánál fogva a fémlépcsőre doja MIzt, aki elrepül egy kicsit. Ezek után az Aranyember ráugrik, de Miz gyorsan bekúszik a ring alá, de Goldust kiszedi onnan! Mind a ketten visszamennek és elkezdik egymást ütni, s végül Miz kerül a földre. EGY, KETTŐ és a bajnok kiszabadult. Goldust elveszti a türelmét és belerúg egyet ellenfelének az arcába, aki még csak most állt fel. Az Aranyember újfent támad, de Miz gyorsan elugrik, majd egy ütést adott be neki az arcára. EGY, KETTŐ és Goldust könnyűszerrel kiszabadul. Miz továbbrúgdossa az ellen felét, majd kimegy a ringből, hogy beszélhessen a managerével, aminek goldust nem nagyon örül és kiszalad a ringből. Legnagyobb meglepetésére a bajnok nem fut előre, hanem ráugrik. Mind a ketten beesnek a barikád mögé. A bíró pedig elkezd számolni. Miz gyorsan feláll és elkezdi letakarítani a kommentátori asztalt, amelybe, majd beleakarja tenni Goldustot. Az Aranyember megérkezik és a bajnok elkapja őt, majd egy Skull Chrusning Finalet ad be neki a kommentátori asztalra. Az asztal összetör, s a bíró tovább számol: ÖT, HAT, HÉT! Miz gyorsan be akar menni, de Goldust elkapja a karjával a tarkóját! Az Aranyember nem ereszti el a bajnokot, ami miatt Miz egyre zabosabb lesz, s megfordul, majd egy könyökössel elintézi. NYOLC, KILENC és Goldust belerúg Miznek a seggébe, amely következtében abajnok egy pillanatra padlót fog. Gyorsan feláll, de ekkor már TÍZ! Dupla kiszámolással ért végeet a mérkőzés.

HARMADIK MÉRKŐZÉS:ALBERTO DEL RIO VS ANTONIO CESARO!

Ki ez a Zs kategóriás pankrátor?

ALBERTOOOO DELLLL RIOOOOOOOOOOOO!

A WHC bajnok érkezik és a közönség elkezdte a SZAR A VEZETŐSÉG mondatot kiabálni, amit Del rio nem nagyon értett. Megszólalt Antonionak a bevonulózenéje, s gyorsan a ringbe termett, majd egy nagy ütést nyomott le Del Rionak. Ezek után elkapta a mexikóit a fejénél fogva, majd behúzott neki egyet. Ezek után belerúgott a lába közé, majd megpofozta, s elgáncsolta. A bajnok köpött egyet, majd hírtelen felállt és meglökte Cesarot. Ezek után belerúgott az arcába, majd felkapta és féloldalasan a földbe dobta. Ezek után elkezdte püfölni, de Cesaro gyorsan felállt és az arcába rúgott egyet Del Rionak. A WHC bajnok összeesett, s jött máris a tag team bajnoktól a kopogtatás. EGY, KETTŐ és Del Rio kiszabadult, majd könnyűszerrel feltáplászkodott és belerúgott egyet az ellenfelének a fejébe. Ekkor megszólalt Triple H-nak a zenéje és a vezető megállt és a kövektezőket mondja:"Fogadd el ezt a segítséget,bajnok". Bedob egy acélszéket a ring közepére, s Alberto felkapja, majd ráver négyet Antoniora. A bíró diszkalifikálni akar, de Triple H, mutatja, hogy inkább pinneljen. EGY, KETTŐ és Cesaro kiszabadult, majd gyorsan feltáplászkodoott. Del Rio elkapta a karját, de sikeresen elugrott, majd egy nagy pofont nyomott le a bajnoknak. Ezek után tarkónragatta és a ring sarkába dobta, majd ráugrott. Ebben a pillanatban érkezett Curtis Axel és Ryback, akik berohannak a ringbe, ám jön Mark Henry és Big Show, akik elkezdik őket püfölni a bejáratnál. Triple H nem érti, hogy mi is történt most. Alberto Del Rio rúgdosni akarja a bajnokot, de Antonio kitör belőle, majd ledönti a lábáról a WHC bajnokot és beadja a Swinget. 10 pördülés után Alberto már hátracsapódik a ring közepére. EGY, KETTŐ! De Antonionak most sincs szerencséje, ami miatt felkapja ellenfelét, de érkezik The Miz a wwe bajnok, hogy segítsen Alberto Del Rionak. Ám ő belefut The Great Khali Big Bootjába. A SZAR A VEZETŐSÉG mondtat továbberősödik és hiába áll fel Alberto, már javában baj van, ugyanis Cesaro két nagy ütést adott be neki, majd befogta a Neutlarizerbe és megcsinálta. Jöhet a pinnelés. EGY, KETTŐ és Alberto Del Rio nagy nehezen, dek iszabadult. A WHC bajnok most is azt mutatta, hogy nem hiába ő a bajnok. Nagy nehezen feltáplászkodik, de Cesaro nekirugaszkodik. Ám most sikerül felülkerekednie rajta és egy Cross Arm Breakert adott be neki. Cesaronak nagy fájdalmai vannak, ezért kopog. Mégis Alberto Del Rio szerezte meg a győzelmet.

 

BACKSTAGE SEGMENT:

Alberto Del Rio találkozott Triple H-val a backstagebent.

Ezzel befejezte a COO a mondatát, s szépen továbbállt. Alberto még nézte a nyomait és látszólag nem örült az erkölcsös bajnoki beszédnek.

FŐMÉRKŐZÉS:  JOHN CENA VS KANE!

Ideje elintézni Kane-t.

Egy ilyen fajankó nem érdemli meg azt, hogy felvegyem a démoni maszkom.

A két pankrátor belépett a ringbe, s John Cena elkapta Kane-t az öltönyénél fogva, majd kidobta őt a ringből. A Nagqy Vörös Szörny dühösen visszamászott, majd egy nagy ütést adott be Cenának és lefejelte. A bajnok a kötélre támaszkodott, s ellenfele nekifutot,t majd egy nagy könyököst adott be az arcába. Ezek után lábába rúgott kettőt, majd megint egy könyököst adott bte neki. Cena máris a földön, amit Kane nagyon könnyen ki akar használni, ugyanis elkapja a nyakánál fogva, majd belevágja őt a földbe, de nem Chokeaslem formájában. EGY, KETTŐ és John Cena kiszabadult. Kane dühösen felállt, majd belerúgott egyet a fejébe, s a gatyájánál fogva kapta fel Cenát. A volt bajnok két nagy ütést adott ellenfelének a hasára, majd megpofozta őt. Ezek után nekiszaladt, de Kane egy Big Boottal megint elintézte őt. EGY, KETTŐ és a volt bajnok megint kiszabadult. Kane ezek után elkapta Cenát a karjánál fogva, hogy belevághassa a fémoszlopba, de Cena egy óriási ütést adott be neki, amitől a földre zuhant. Most John Cenának a sor, aki elkezdett cikázni a kötelek között, majd egy nagy Bulldoggot adott be Kanenek. Pinnel. EGY, KETTŐ és Kane kiszabadult.  Cena felállt a sarokba, majd leugrott, s ezzel is sikerült legyengítenie a heel karaktert. Gyorsan elkapta a fejénél fogva, majd egy nagy You Cant See-Meetet adott tbe neki, ami miatt Kane felállt és a sarokban vett ki egy pihenőt. Ebben a pillanatban viszont Cena megtámadta őt, de elkapta a nyakát és kiosztott neki egy Chokeslamot. EGY, KETTŐ és John Cena nagy nehezen, de kiszabadult. Kane röhög, majd kimgy a ringből, egyenesen a kommentátori asztalhoz, majd felvette a maszkját. Mikor visszamegy, John Cena már talpon van és ráuzgrik. Kane természetesen elkapja, majd beleszaladt a volt bajnok a Tombstone Pilediverbe. EGY, KETTŐ és Cena megfogja a kötelet, amitől a démon égtelen haragra gerjedt. A volt wwe bajnok csak most kapja meg az igazán kemény ütéseket, ugyanis ellenfele dühösen felkapja, de Cena ekkor belecsíp a szemébe. A heel karakter a földre zuhan, s addig felkapja Cena, majd bead neki egy nagy AA-t Most jön a pinnelés. EGY, KETTŐ ÉS Kane kiszabadult. Cena mosolyog, de nem ereszti el Kane-t, hanem beadja az STF nevű feladásos fogását. Kane menekülni próbál a fogásból, de nem tud ezért kopog. John Cena nyerte meg a mérkőzést, de vajon ez a Battlegroundon is így lesz? 

 

Az adásnak vége.