[WWE SZTORI 2014-ben is! ]

The Miz az erkölcs bajnoka, Cm Punk pediug egyszerűen szar!

Ha nem avatkoztál volna bele, akkor most WHC bajnok lehetnék. Miért is csináltad ezt Három szar?

Megszólalt Rybacbnak a zenéje, s míg Punk a kijáratot figyelte, Triple H elkapta, majd egy Pedigree-t adott be neki. 

ELSŐ MÉRKŐZÉS: THE USOS VS KHALICESARO VS THE NEW AGE OUTLAWS! ELMINÁCIÓS MÉRKŐZÉS A TAG TEAM ÖVEKÉRT!

UA! UA! Uso brothers.

Vissza kell szereznünk az övünket.

Most kezdődik cska az igazi mérkőzés.

Következik a Battleground Pre Showjának a visszavágója. Először Jimmy támadja meg Road Doggot, majd a hasába üt egyet. Ekkor érkezik meg Khali, aki elkapja ellenfelét a fejénél fogva és összekoccantja őket. Jimmy összeesik, majd gyorsan feltáplászkodik, ahol Khali egy haspacsit ad be neki. Hátulról viszont érkezik Road Dogg, aki elkapja ellenfelét a tarkójánál fogva, majd a fémoszlophoz csapja. Az óriás összeesik és következik az első pinn. EGY, KETTŐ és Cesaro egy rúgással félbeszakad a kopogtatás. Ezek után felállnak, majd Jimmy jön, aki belerúg egyet Road Doggnak az arcába, majd egy Super Kicket akart beadni, de Khali ellökte tőle, majd ő egy nagy haspacist adott be a heel karakternek. EGY, KETTŐ és Road Dogg kiszabadult, majd pacsizott. Megérkezett Billy Gunn, aki szélsebesen ledöntötte az óriást a földre, majd egy nagy ütést adott be neki. Jimmy Uso is pacsizik, s megérkezik Jey, aki a sarokból kémleli az eseményeket. Cesaro is nézi, de hátulról érkezik Roadd Dogg, aki ledönti ellenfelét a lábáról, majd a fémlépcsőhöz vágja. Eközben Billy több ütést rámér Khalira, majd ellöki magától, egyenesen Jerhez, aki egy Super Kicket ad be neki, majd kopogtat. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! A Khalicesaro elminálva lett, ami miatt Cesaro dühösen ment ki a ringből. Jey Uso ezek után belerúg egyet Jimmynek a lábába, majd megpofozza őt. A heel karakter elkezd a kötélre támaszkodni, majd belerúg ellenfelének a hasába, s egy Bearhugot alkalmaz! Jön Jimmy, aki egy nagy Drop Kickel találja el Road Doggot, aki összeesik. Jey pedig eléri a kötelet, s ezért kiszabadul a feladásos fogásból. Roadd Dogg, nagy nehezen ellöki magától, majd egy finishert ad be neki. EGY, KETTŐ és Jimmy félbeszakítja a kopogtatást, de megérkezik Roadd Dogg is, aki a fémoszlophoz vágja az Uso-t. Jey pacsizni akar, de sehol sincsen Jimmy, míg Billy pacsizik Roadd Doggal. A heel karakter türelmesen megvárja a pillanatot, majd Pumphandle falling powerslam következik. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Ezzel a New Age Outlaws nyerte meg a küzdelmet.  

 

MÁSODIK MÉRKŐZÉS: 20 EMBERES BATTLEROYAL AZ IC KIHÍVÓI JOGÉRT: 1. Wade Barrett 2. R.Truth. 3. Cody Rhodes. 4. Big Show 5. Mark Henry. 6. Big E Langston 7. Fandango 8. Bray Wyatt 9. Kane 10. Cody Rhodes 11. Goldust 12.Jack Swagger 13.Christian 14. Brodus Clay 15. Sin Cara 16.Damien Sandow 17.Erick Rowan 18. Luke Harper 19. Ryback 20. Randy Orton

A Tribute Of Troopson vajon ki lesz Dolph Zigglernek az ellenfele?  A legelső pillanatban Randy Orton egy nagy RKO-val kiejtette Brodus Clayt-t a ringből. Sin Cara felmászott a hátsó kötélre, ahol kémlelte a közönséget, míg Fandango elkeuzdett táncolni. Hátulról megérkezett Mark Henry, aki egy nagy pofont adott be Fandangonak, de ekkor érkezett a Shield! Berohantak az igazság kutyái, majd elkapták Henry-t és szépen kidobták a ringből. Big Show is támadni akar, de ő is hasonlóképpen jár. A Shield bosszút állt. Erick Rowan és Luke Harper Big E Langstont és R-Truthot verik a sarokban, majd Bray Wyatt utasírtására arrébbmennek és a vezető egy nagy Sister Abigallel kiejti R-Truthot.Big E Langston viszont feltáplászkodik, majd ellöki magától Rowant és behúz egyet Harpernek. Jack Swagger Christiannal hadakozik, majd elkapja a nyakánál fogva. Ryback kidobja a ringből Fandangot, majd Wade Barrettre néz, aki viszont egy Bull Hammert ad be neki. Ryback már majdnem kiesik, de még bent marad. Cody egy nagy Drop Kickel kiejti Damien Sandowt, aki dühösen visszamászik a ringbe, de jön Sin Cara, aki egy rúgással újfent kiejti. Hátulról viszont Big E Langston, aki kiszórja a maszkost a ringből. Barrett jönne egy újabb Bull Hammerrel, de Langston nagy nehezen elkapja a karját, majd a felsőkötélen át kidobja a heel karaktert. Ryback feláll és a két Wyatt rátámad, de érkezik Christian és segítségével mind a kettőtöl megszabadulnak. Kane, a nagy vörös szörny pedig elkapja Braynak a nyakát, de az a karjával sikeresen kivédi a támadást, majd a nagy vörös szörnty rátodja Rybackra, s az óriás kiesik. Kane dühösen fetreng a földön, s jön Orton, aki egy RKO-val kiejti Christiant is, majd még le is köpi. Swagger megpróbálja kidobni Kane-t, de az nem mozdul. Hátulról jön Ryback, aki felemeli mind a kettőt, majd egy Shell Lockeddel véget vet számukra. Bent van: Orton, Goldust, Cody Rhodes, Big E Langston, Bray Wyatt és Ryback. Bray elkezd magában röhögni, de jön Langston, aki felkapja egy Big Endinghez, de jön Ryback, aki szintén felkapja mindkettőjüket. Végül jön Cody egy Drop Kickel és a három óriás könnyen kintalálta magát a ringből.  Goldust elkezdi püfölni a testvérét, de jön a VIpera, aki nekikszalad, Végül eltalálja Cody Rhodest, aki kiesik a ringből. Hátulról jön Goldust, aki egy nagy Final Cuttal lepi meg a viperát, majd az kiesik. Ezzel ezt a Battleroyalt is Goldust nyerte meg. 

HARMADIK MÉRKŐZÉS: ALBERTO DEL RIO VS GOLDUST! WHC ÖVÉRT!

Véged van, aranyka.

Köszönöm Istenem az esélyt.

Goldust fáradtan lép az arénába és megérkezik Alberto Del Rio, majd elkezdi magyarázni:"Legyen ez az utolsó mérkőzésünk, Goldust! RENDEZZÜK LE A SZÁMLÁT EGYSZER ÉS MINDENKORRA! Én is erkölcsös vagyok, ezért van nálam a WHC bajnoki öv.". Goldust válaszol, de előbb megpofozza:"Sok az adósságod".  Del Rio dühösen belerúg a lába közé, majd Superkicket ad be neki. EGY, KETTŐ és az Aranyember kiszabadult, majd felállt és ellökte magától Del Riot."Elegem van belőled, Del Rio. Sosem védted meg normálisan az övedet". Erre egy újabb Superkick érkezett, majd Alberto csak ennyit mondott:"Viszlát, Goldust!". Pinnelés következik. EGY, KETTŐ és az Aranyember megint kiszabadult, majd lejött festékkel pihenni keuzdett a kötélnél, de Rio egy újabb óriási rúgást adott be neki, immáron az arcára. Megszólalt Cody Rhodesnak a zenéje, s Cody berohant, majd bejelentette:"A Dolph Ziggler vs Goldust mérkőzéshez csatlakozik egy harmadikszemély is: ÉN!" Goldust dühösen ránéz Codyra és már kiabálni akar, amikor is érkezik egy Superkick. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Alberto Del Rio legyőzte Goldustot immáron sokadjára. 

 

BACKSTAGE SEGMENT:

A New Age Outlaws sétál hazavelé, amikor találkoznak R-Truthhal.

Roadd Dogg belerúgott a lába közé, majd Billy Gunn belevágta a kukába R-Truthot.


NEGYEDIK MÉRKŐZÉS: DANIEL BRYAN VS MARK HENRY!

Utálom a Shieldet. YES! YES!

Attól még mi ellenségek vagyunk.

Daniel Bryan érkezik először, a vállán az Us öv. Érkezik Mark Henry is, s természetesen nem indul el a mérkőzés, mert megszólal a Shield zenéje. Berohan a három srác, s Roman Reigns egy Spearral támadja meg Mark Henry-t, de Daniel Bryan egy Running High Kneeval válaszol. Seth pedig elkezdi rúgdosni Bryant, majd lefejeli. Ambrose elkapja a hátánál fogva ellenfelét, majd a fémoszlophoz vágja. Ekkor berohan a Big Show, majd egy W.M.D.T-t ad be Rollinsnak. A Big Show már nem egyszer keresztbetett a shieldnek. Ambrose támadni akar, de  elkapja Henry, majd egy World Stronges Slamet adott be neki. Roman Reigns mikrofont fogott:" Megadjuk a lehetőséget a harcra. A Tribute Of Troopson lesz egy The Shield vs Daniel Bryan, Big Show és Mark Henry. Ha Bryan nyer, akkor kiszakadhatsz a Shieldből. De ha vesztetek, akkor ki lesztek rúgva.". Bryan gyorsan válaszolt:"Rendben, most pedig takarodj innen, kedves csapattársam!". A Shield kiment a ringből és elkezdődött a mérkőzés. Henry kezet fogott Bryannal, majd meglökte és egy könyökössel találta el. Ezek után a bőrébe csípett és próbálta lekopogtatni. Daniel egy nagy könyökössel védekezett, majd behúzott egyet ellenfelének.  Henry máris összeesett, s a kecske felállt a sarokba, majd ráugrott, de ekkor Henry lefejelte őt, majd rágurult. EGY, KETTŐ és kiszabadult Daniel, majd gyorsan feltáplászkodott és ellökte magától. Ezek után behúzott egyet az arcába, majd nekivágta a fémoszlophoz. Megtámadta újból, de ekkor jött Bryannak a válasza.Kigurult a ringből, majd vissza és egy nagy Running High Knee-t akart beadni az óriásnak, de Henry felkapta őt, majd egy nagy World Stronges Slamet adott be neki. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Ezzzel Mark Henry megnyerte a küzdelmet, de hírtelen érkezett Ambrose, aki befogta egy Bearhugba, majd nem eresztette. Big Show visszatért  ringbe, de már a rámpánál kapott egy nagy Roman Reigns spert.  Daniel felállt, de kapott Rollinstól egy Big Bootot. Ezután mind a három pankrátor megkapta a Triple Powerbombot. A Tribute Of Troops, a katonák ünnepe. S, valószínűleg óriási mérkőzésekre számíthatnka.

 

BACKSTAGE SEGMENT:

Dolph Ziggler az öltözőben pihen, amikor a semmiből megérkezik hozzá Big E Langston.

Big E Langston elkapta, majd egy Big Endindget adott be Zigglernek a padlóra. 

 

FŐMÉRKŐZÉS: THE SHIELD VS CM PUNK, BIG E LANGSTON ÉS JOHN CENA! 

Ideje leverni a Shieldet.

A Shield örök, ezt sose felejtsétek el!

Punk támadja meg először Ambrose-t. Ad be neki egy ütést, majd a lába közé is. Ezek után a hasába üt egyet, majd belerúg a lábába. Ezek után megszórírtja a hajánál fogva,majd a mellényénél fogva kihajítja a felső kötélen át. Ambrose gyorsan visszagurul, de ekkor jön Punk és belerúg az arcába, majd felkapja. A Shieldes srác hírtelen legurul erről, majd pacsizik. Megérkezik Rollins, aki a semmibőlé egy nagy rúgást ad Punknak, majd még egy könyököst is ad be neki. Cm Punk összeesik, majd négykézlábról gyorsan feláll, de ekkor beleszalad Rollinsnak a Drop Kickjébe, majd az elkapja a fejénél fogva, majd próbálja lekopogtatni, de Punk egy újabb könyökössel kiszabadul. Rollins elkezdi rúgdosni, de Punk feláll, majd ellöki és egy térdest ad be neki. EGY, KETTŐ és Rollins könnyen kiszabadul. Ezért a volt WWE bajnok pacsizik és megérkezik Big E Langston. A néger felkapja Rollinsot, majd gyorsan a földhöz vágja, s egy nagy térdest ad be neki. Ezek után lecincálja róla a mellényét, majd felkapja, hogy egy Big Endinget adjon be neki. Érkezik viszont Roman Reigns, aki egy Spearral eltalálja a négert. Rollins pedig kopogtat. EGY, KETTŐ és Langston kiszabadult, majd feláll és pacsizik, Rollins. Megérkezik megint Ambrose, aki rááll Langstonnak a hátára, de az még így is könnyűszerrel feláll, majd elkapja a száját a heel karakternek. Az menekülni akar, de nem sikerül, majd E-Traint kap. Ambrose  a földön, s jöhet a pinn. EGY, KETTŐ, de jön Roman Reigns, aki a fejénél fogva felkapja Langstont, de az ellöki, majd pacsizik. Megérkezik John Cena, aki elkezd cikázni a kötelek között, majd mgé a fekvő Ambrosenek az arcára rúg.Ezek után egy You Cant See Meet ad be neki, amitől a Shieldes srác felkel, majd gyorsan pacsizik. Berohan a ringbe Roman Reigns, aki egy Sperral támad, de Cena elugrik előle, majd egy nagy Bulldoggot ad be a heel karakternek. EGY, KETTŐ és Reigns gyorsan kiszabadul. Rollins és Ambrose pedig elkapják Langstont, majd a fémlépcsőhöz vágják. Cena támad, de Roman egy Punchot ad neki, majd készül a Spearra. Cena pacsizni akar, de szembetalálja magát Punkkal, aki nagy nehezen belepacsizik. Cena megkapja a Speart, de Roman nem sokáig örülhet, mert hátulról érkezik Punk, aki egy nagy GTS-t adott be neki. A közönség a szar a vezetőséget kiabálja. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Ezzel a heel csapatnak befellegzett, ugyanis Punkék megnyerték a mérkőzést.

A Tribute Of Troops kínálata: 

1. John Cena vs The Miz

2. Xavier Wood és R-Truth vs The New Age Outlaws.

3. IC öv: Dolph Ziggler vs Big E Langston vs Cody Rhodes vs Goldust

4. Alberto Del Rio vs Cm Punk

5. The Shield vs Daniel Bryan, Big Show és Mark Henry. Ha a Shield nyer, akkor a három pankrátor ki lesz rúgva, ha Bryan csapata nyer, akkor Bryan kiszakadhat a Shieldből.

 

Az adásnak vége.