[WWE SZTORI 2014-ben is! ]

MI? CENA LESZ AZ ELLENFELEM A TLC-N? Az erkölcs ezt nem tűrheti.

Erkölcs? Olyan neked nincs, Miz!

Cena felkapta Mizt, de az hírtelen kicsúszott belőle, majd elmenekült.

 

ELSŐ MÉRKŐZÉS: XAVIER WOODS VS RANDY ORTON!

Debütálok!

Ezt élvezni fogom.

Xavier Woods érkezik, majd ünnepelni kezdeett a rignben. A Katonák ünnepén R-Truthhal máris esélyt kaphat a wwe tag team övre. Megszólal a vipera zenéje, amitől egy kicsit beijed. Randy Orton futva érkezik le a rámpáról, majd szembenéz az ellenfelével. Xavier mosolyog egyet, majd elkezdi megvakarni a saját fejét. Orton ekkor egy nagy könyököst ad be neki, majd a hasára egy nagy ütést. Ezek után jól megcsavarja a karját, majd a lába közé üt. S, ha ez még nem lenne elég, akkor Xaviernek az állába is rúg, s az afrikai teljesen összeesik, majd a semmiből felkel. Újra ünnepnli akar, de Orton megint ellöki, egyenesen a fémoszlophoz és egy nagy rúgással ráverti magát. Xavier a sarokba esett, de megkapaszkodott az utolsó kötélen. Randy viszont nekiiramodik megint, de az afrikai kigurul a ringből. Orton követi, majd elkapja a hajánál fogva és a fémlépcsőhöz vágja. Xavier összeesik, majd próbál feltáplászkodni, de a vipera a fémoszlophoz veri az arcát, majd bedobja őt a ringbe.  Xavier nagy nehezen feltáplászkodik, s rúgni akar, de Orton belerúg az arcába, majd egy nagy DDT-t ad be neki. EGY, KETTŐ és Xavier kiszabadult. Orton mosolyog, majd rálép a hátára. Xavier nem mozdul, majd hírtelen egy nagy megiramodással eléri a kötelet, ami miatt a viperának le kellet szállnia róla. Könnyűszerrel feláll és egy hasütést ad be Ortonnak, majd ünnepelni kezd. Ekkor viszont a heel karakter ellöki magától, majd egy nagy RKO-t szeretne beadni, de Xavier kimenekül a ringből. Orton dühösen kimegy, majd a fémlépcsőt behozza a ring közepére. Xavier megijed, majd elkezd futkosni a ring körül teljes félelemmel. Randy kimegy elé és ekkor jön Xaviernek a finishere a Lost In The Woodsot. Bedobja Ortont a ringbe és jöhet a pinn. EGY, KETTŐ, s a heel karakter kiszabadul, majd feláll és belerúg kettőt Xaviernek a hátába, majd újra felkapja, de az ellöki magától és egy könyököst ad be neki, majd következik a Lost In The Woods immáron másodjára, de már a fémépcsőre. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Ezzel Xavier Woods megnyerte a mérkőzést és míg ünnepelt, feltámadt Orton, majd egy nagy RKO-t adott be a fémlépcsőre neki. A ragadozó mindig vadászik.

 

MÁSODIK MÉRKŐZÉS: CHRISTIAN VS CURTIS AXEL!

A karizma nélküli kapitányt könnyű leverni.

EZ EGY ÓRIÁSI SÉRTÉS VOLT!

Ez egy érdekes mérkőzés lesz, ugyanis Curtis Axel vonul be először a ringbe, majd jön Christian, aki máris egy pofont ad be neki. Ezek után a sarokba dobja, de ezt bolokkolja Axel a karjával. Karizma Kapitány egy könyökössel támad, majd belerúg ellenfelének a térdébe. Axel lehajol, fájlalja a térdés és Christian azért belerúg még egyet az arcába, majd felkapja, de Axel eléri a kötelet, ezért le kell tennie. Majd újabb ütésekkel sorozza, de Axel lefejeli őt, majd egy Belly To Belly Suplexet ad be neki. EGY, KETTŐ és Kazirma Kapitány kiszabadult, majd gyorsan feltáplászkodott és egy hátraszajtóval eltalálja Axelt. Most jöhet egy újabb pinnelés. EGY! Axel kiszabadult, majd könnyűszerrel felállt és rúgni akart Christiannak az arcába, de az a semmiből könnyűszerrel felfogta az ütést, majd megpördítette ellenfelét és a vállánál a fémoszlophoz vágta. Axel összeesett, s jöhetett a következő pinn. Vagy mégsem? Ugyanis Axel belecsípett Christiannak a szemébe, majd úgy kelt fel és belerúgott kettőt a lába közé. Christian négykézlábra ereszkeedett, s Axel gyorsan befogta őt a Sailto Suplerxbe. EGY, KETTŐ és a Paul Heyman guynak még odébb van a győzelme. Axel elkezdi ütni Christiant, aki alig bír védekezni, majd egy öklöst után teljesen megfordult az állás. Karizma Kapitány felállt a felső kötélre, hogy beadhassa a Fros Slapshot, de Axel egy Big BOottal védte a támadást és Karizma kapitány kiesett a ringből. A bíró számol: EGY, KETTŐ, HÁROM, NÉGY, ÖT, HAT, HÉT! Christian végül sikeresen bevonszolja magát a ringbe, de támadni nem nagyon tud. Ezért Axel ae fejénél fogva a fémoszlophoz teszi, majdd belerúgott kettőt a derekába. EGY, KETTŐ és Christian még így is kiszabadult.Axel felkapja őt féloldalasan, de Christian kicsúszik, majd belerúg egyet a heel karakternek az arcába. Curtis elterül, s Karizma Kapitány felmászik a felső kötélen át, majd egy Frog Slapshot akar beadni, s meg is teszi. A kopogtatás pedig: EGY, KETTŐ és Axel még ezt is túlélte. Christian feláll, majd gondolkozik, hogy mi tévő legyen. Axel is feláll, majd gyors pofonnokkal találja el Karizma Kapitányt, aki hátat fordít neki, hogy befoghassa a Killswitchbe. Axel ezt is blokkolja, majd belerúg ellenfelének a lába közé és beadja a Perfect Plexet. Egy ilyen halálos finisher után.EGY, KETTŐ és Christian megfogja a kötelet! Ezzel nem sikerült Axelnek nyerni, aki behúzza ellenfelét a ring közepére, majd ott próbál pinnelni. EGY, KETTŐ ÉS Paul Heyman berohan, majd rálép Christiannak a kezeire. Ezt a bíró nem tolerálja, de meglátja, hogy folyik a kopogtatás, ezért újra kezdi. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Curtis Axel nyerte a küzdelmet, egy kis csalással, de az még belefér.

HARMADIK MÉRKŐZÉS: CODY RHODES VS KOFI KINGSTON!

Gyere csak,  csokifiú.

Nem akarok odamenni.

Cody elkapta Kofit a hajánál fogva, majd belerúgott kettőt a lába közé. Ezek után a hasába rúgott, s feldobta, majd rúgni készült, de Kofi megmaradt a kötélen és egy hátraszajtóval eltalálta a Rhodes-t. Cody gyorsan felállt, de Kofi már most rúgni akart, de az elkerülte, s a bírót találta el a rúgás! Ekkor berohant a ringbe Goldust, aki egy Final Cutot adott be Cody-nak, majd elkezdte ütögetni. Megszólalt Big E Langstonnak a zenéje és az óriás is bement a ringbe, majd a vállával leterítette Goldustot és egy nagy Big Endinget adott be. Végül Dolph Ziggler érkezett, aki hátulról egy nagy Zig-Zaggel eltalálta Langstont. Kofi csak ámul és nem érti, hogy hogy történhetett ez, de ekkor Cody kihúzza a lábánál fogva a ringből, majd a barikádra dobja. Ezek után ő maga berohan a ringbe, de érkezik Dolph is. Összecsatáznak, majd jön Goldust, aki mind a kettőjüket arrébbtolja, végül Langstont, aki felemmeli őket. Kofi pedig egy Drop Kicket ad Langstonnak, aminek következtében mind a négyen a ringből kívülre esnek. A bíró feléled és azt látja ,hogy négy pankrátor kint van a ringben. Igaz, csak három, ugyanis Cody Rhodes visszamászik. Kofi érkezik egy Boom Droppal, majd gyorsan próbál pinnelni. EGY, KETTŐ és Cody kiszabadult, majd felállt és belerúgott kettőt az afrikainak alába közé, majd lefejelte őt. Kofi elkezdett a ring körül pihenni, majd belerúgott ellenfelének a lábába és egy újabb állassal leterítette a földre. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Ezzel Kofi Kingston megnyerte a mérkőzést, de nem örülhetett sokáig, ugyanis megérkezett Big E Langston, aki kidobta őt a ringből és felállt az egyik sarokba a négyből. Így tett Ziggler és Goldust is. Végül Cody is. Immáron mind a négyen bent vannak a ringben és tanúi lehettünk, hogy milyen kemény mérkőzésre is számíthatunk, majd a katonák ünnepén. Természetesen, akkor már a WWE IC bajnoki öv sorsa fog az előtérbe kerülni.
 

BACKSTAGE SEGMENT:

Xavier Woods találkozik R-Truthhhal.

Hátulról érkezett Orton, aki rájuk mosolygott, majd elment. A vipera mostanában olyan embereket kap ellenfeléül, mint Xavier Woods vagy Brodus Clay. Szóval nem nagyon becsülik meg a szervezeten belül.

 

FŐMÉRKŐZÉS: CM PUNK ÉS AZ USOK VS THE SHIELD!

Készüljetek fel a megtorlára.

A vezetőség egy nagy barna valami, pontosabban egy szar.

A főmérkőzés eléggé izgalamsra sikerülhet. Rolins belerúgott egyet Jeynek a hasába, majd megpofozta őt. Ezek után a könyökével próbálta ledönteni a lábáról, de az ellökte, majd egy rúgással próbálkozott. Rollins elhajolt, majd elkapta a tarkójánál fogva, hogy beleverhesse a földbe. Jey viszont megint kiszabadult, majd ráütött Rollinsnak a fejére kettőt, majd a karját mutatta és egy újabb ütést adott be neki. A Shieldes srác a földre zuhant, s Jey egy Drop Kickel találta el. EGY, KETTŐ és Seth kiszabadult. Látszólag a Shield nagyon gyengén áll. Jey a fejénél fogva felállította Rollinst, hogy adhasson egy Superkicket, de az gyorsan pacsizott és megérkezett Ambrose, aki elkapta Jeyt a fejénél fogva, majd kidobta őt af első kötélen át. Jey gyorsan visszamászott és megpofozta Ambrose-t, majd átadta Jimmynek a stafétát. A másik Uso a kötélről érkezik és egy nagy ütéssel eltalálta Ambrose-t, aki összeesett, majd helyben el is esett. Ezután asarokba kúszott, majd nagy boci szemekkel meredt az ellenfelére, aki egy Superkicket adott be neki. Ambrose is kifújt, s Jimmy a lábánál fogva a ring közepére vitte. EGY, KETTŐ és a heel karakter kiszabadult. Jimmy újra támad, de Ambrose belecsíp a szemébe, majd pacsizik, ahogyan Jimmy is teszi. Az usokb ent vannak a ringbe és érkezik Roman Reings, aki egy óriási speart ad be nekik. Egy duplaspear keretében. EGY, KETTŐ és Jey nagy nehezen kiszabadult, majd felállt és nekiszaldat Romannak, de az egy Big Boottal eltalálta, majd egy újabb Spearral lemészárolta. Jimmy be akart menni segíteni neki, de Rollins és Ambrose elkapták, majd kiverték a ringből és a ring közül is folytatták a csatát. Roman újra próbál kopogtatni. EGY, KETTŐ és Jey kiszabadult, majd gyorsan felállt és egy ugrás után pacsizott. A közönség tombol, mert belépett a ringbe Cm Punk, aki hat ütést nyomott le Reignsnek a fejére. Ezek után felkapta, de Reigns könnyűszerrel kiszabadult, majd a seggéberúgott egyet Punknak. Az viszont ellökte magától, majd villámsebességgel felállt a kötélre és leugrott. Ezzel beadta az új finisherjét a Punk Kicket, amitől Roman Reigns elég szépen kidőlt. A Shieldes srác a földön és Punk pinnelni akar. A bíró viszont ezt nem teszi meg! Ugyanis Punk egy betiltott mozdulatot használt. Rollins berohan a ringbe, majd egy Sykwalkert ad be a face karakternek. Ambrose felállítja őt, majd jön Roman Reigns, aki egy végső spearral leteríti Punkot. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! A Shield nyerte a mérkőzést.

 

Az adásnak vége.