[WWE SZTORI 2014-ben is! ]

Én vagyok az igazi WHC bajnok, ugyanis legyőztem Goldustot a Battlegroundon.

Unalmas vagy!

Daniel Bryan egy Running High Kneeval támadott, de Del Rio odalökte Ricardot, aki megkapta a finishert.

ELSŐ MÉRKŐZÉS: XAVIER WOODS VS RANDY ORTON! 

A pocikámra kéne egy öv.

Mindjárt agyonrúgdosom a pocikádat.

Xavier Woods belép a rámpára, de máris érkezik a New Age Outlaws, akik a barikádhoz csapják, majd elkezdik rúgdosni. Billy a fejére rúg egyet, majd elkapja a lábánál fogva és bedobja a közönség soraiba. R-Truth is érkezik, aki egy nagy vetődéssel eltalálja Road Doggot és elkezdi rúgdosni, de az belecsíp ellenfelének a szemébe, majd gyorsan feláll és a hasába rúg egyet. Ezek után még egy ütést ad be neki és Road Dogg a földre zuhan, de érkezik Billy, aki elkapja R-Truthot a tarkójánál fogva és Xavier után dobja. Woodfs viszont feláll a barikádra és ugrani akar, de érkezik Orton, aki ledobja őt, majd a rámpán egy nagy DDT-t adott be neki. Ezek után a hajánál fogva visszacipelte és megszólalt végre a gong. A vipera pinnelni akar. EGY, KETTŐ és Xavier kiszabadult. Orton dühösen üt be hármat a hasára, majd egy Poweslammel leterítette a földre. Xavier gyorsan kigurult a ringből, majd elkezdett ünnepelni a közönséggel. Orton kiszlaadt, majd a hátánál fogva háromszor a barikádhoz csapta, majd egy DDT-t akart beadni, de az belecsípett a szemébe. Orton összeesett és Woods felállt a barikádra, majd leakart ugrani, de megérkezett a New Age Outlaws. Ezért Randy sikeresen belecsípett a lába közé, majd bedobta őt a ringbe. A vipera nem ment be, hanem még egy fémlépcsőt is bedobott. Ezek után visszamászott és jött Xavier, aki belerúgott kettőt a viperának az arcába, majd felpattant és beakarta adni a finisherjét, de Orton ellökte és egy RKO-t adott be a fémlépcsőre. EGY, KETTŐ és Woods kiszabadult, majd felállt. Elkezdett ünnepelni, de a viperát még mindig nem győzte le, s az elkapta a nyakánál fogva, majd megpróbálta jól megszorítani. Xavier viszont egy ügyes támadással belerúgott a hasába, majd megfordult és lefejelte. Randy Orton most az először komolyan padlót fogott és Woods megpróbált kopogtatni. EGY, KETTŐ és a heel karakter könnyűszerrel kiszabadult.Xavier kinyújtotta a nyelvét a tag team bajnokokra, de addig Orton megfordult, majd megpróbált egy fordítással nyerni. EGY, KETTŐ és Woods megint kiszabadult, majd gyorsan felállt és tbeleütött ketőt Ortonnak a fejére, majd felkapta őt, Orton viszont egy DDT-t szeretett volna beadni, de az Afrikai megint ellenállt és rágurott. Mind a ketten a fémlépcsőre csapódtak. EGY, KETTŐ, HÁROM, NÉGY, ÖT, HAT, HÉT! Ortonnak sikerül felállnia, majd egy nagy Running Punt Kicket adni be neki. Újra jön a számolás. EGY, KETTŐ ÉS Xavier Woods nem tudott kiszabadulni: HÁROM! A vipera örülhet, de a mérkőzés elég szorosra sikeredett.

 

BACKSTAGE SEGMENT:

Dolph Ziggler az öltözőben pihen, amikor megérkezik Cody Rhodes.

Cody dühösen elkapta Zigglert, majd kiosztott neki egy Cross Rhodest. 

MÁSODIK MÉRKŐZÉS: CURTIS AXEL VS BIG SHOW! 

Tökéletes vagyok, de ti nem.

Mit akarsz te nyomi?

Axel Heymannal az oldalán lép a ringbe, majd köszönti a közönséget, de a közönség nincs elragadtatva tőle. Megérkezik az arénába Big Show, s a gong megszólal. Axel megtámadja, három nagy hasrarúgással, de az könnyűszerrel ellöki magától, majd lefejeli. Axel összeesik, majd gyorsan feláll, de Show újfent belerúg az arcába, majd még egyszer a fülébe is. Axel összeesett, majd gyorsan a fémoszlopnál fogva feltáplászkodott és belerúgott egyet az óriásnak afejére. Ezek után még négy nagy rúgást adott be neki, majd felkapta, de az óriás könnyűszerrel kiszabadult, majd egy nagy ütést adott be a fejére. Axel összeesett, majd gyorsan feltáplászkodott volna, de Show rálépett a lábára. Axel nyögött egyet, majd lefejelte ellenfelét és egy pillanat alatt felállt. Show most a hajánál fogva kapta el, majd a ring másik végébe dobta. Axel szintén felállt, majd elkezdett mosolyogni a tömegbe, aminek Show nem örült és elkapta a nyakát. Axel belerúgott a lába közé, ezért sikersen kiszabadult, majd ledobta a földre és a tarkójánál fogva elkezdte fojtogatni az óriást. Ez a fajta feladásos fogás nem jött be, ugyanis Show egyszerűen felállt, majd megpofozta ellenfelét. Ezekután egy könyököst adott be az arcára, majd még egyet a lábába. Axel megint csak visszatámadott, de most kapott egy nagy haspacsit, amitől összeesett és a nagy óriás ráállt. Axel kapálódzik, majd Paul segítségével eléri a kötelet. Show leszáll róla, majd féloldalasan felkapja. Axel viszont ebből kirúg, majd hátulról a seggébe rúg Shownak. Az óriás megfordul, de ekkor megkapja Axeltől a Drop Kikcet. EGY, KETTŐ és Big Show kiszabadult. Show felálll, de most már nagyon dühös és három nagy ütést is adott be Axelnek. Az viszont belerúgott a lába közé, majd egy Pefect Plexet akart beadni, de Show gyorsan ellökte megától és elkapta a nyakát. Axel próbál mozdulni, de nem sikerül neki, s ezért az óriás sikeresen beadja a Chokeslamot. EGY, KETTŐ és nagy nehezen Axel kiszabadul. Feláll és a kötélen el kezd pihenni, de Show ráugrik. Ekkor viszont belerúg az arcába, majd elkapja egy Pefect Plexbe. Ám Show újra csak ellöki magától, majd egy W.M.D.T-t ad be neki. Ezzel már Axel mozdulnio sem képes. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! S Show megnyerte a mérkőzést és legnagyobb meglepetésére a Shield sem jött be.

 

HARMADIK MÉRKŐZÉS: DANIEL BRYAN VS ERICK ROWAN ÉS LUKE HARPER!

Yes!Yes!Yes!

Szerintem ez bolond.

Egy Hadnicap mérkőzés követkeizk. Daniel Bryan belépett a ringbe, s rögtön érkezett Luke Harper, aki elkezdte őt ütésekkel sorozni. Három nagy rúgást is adott be neki, majd egy újabb ütést az arcára. Bryan a kötélhez lépett, hogy pihenhessen, de nem kellet neki, ugyanis Harper elkapta a fejénél fogva és a ring sarkába verte a fejét, majd felkapta és rádobta a földre. Ezek után a könyökével ráugrott Braynnak a tarkójára. EGY, KETTŐ és Bryan kiszabadult, aminek következtében Harper újra felkapta, de most Bryan gyorsabb volt és hátulról kiugrott, majd két ütést mért a fejére.  Harper dühösen megfordult, majd barbár módjára belerúgott a lába közé és a hátára súlyos ütéseket mért. Ezek után pacsizott és megérkezett Rowan, aki a kecske arcába vágott a térdfével, majd a lába közé is ütött egyet. Ezek után behúzott neki még egyet, majd az arcába rúgott kettőt. Rorwan mosolygott, majd ki akarta dobni Danielt a ringből, az viszont a lábába rúgott egyet és a könyökével rádobta őt a földre. A közönség kiabál, melynek hatására Bryan felmegy a felső kötélre, majd leugrik, de érkeziik Harper, aki egy Big Bootot ad be a kecskének. A Wyatt Family nagyon durva a tag team mérkőzések terén. Ezek után Harper felkapta ellenfelét, s addig Rowan elkezdte fojtogatni. Bryan viszont egy rúgással kiszabadut Harpernek a szorításából és megfordult .Ekkor viszont Rowan lefejelte. EGY, KETTŐ és a Bryan kiszabadult. Erre Rowan pacsizott Harperrelé, majd felkapta a bírót és a fémoszlophoz verte. Bryan feltáplászkodott és elkapta Rowant a karjánál fogva, majd a földre dobta és egy YES! lockot adott be neki. Harper viszont egy Big Elbowwal érkezett és leterítette a YES embert. EGY, KETTŐ és Daniel újra kiszabadult.Harper dühösen kapta el a fejénlé fogva, majd leköpködte. EGY, KETTŐ és Bray a köpéstől nem lett gyengébb. Gyorsan felállt, majd belerúgott egyet Harperbe, majd a karjánál fogva a sarokba dobta és egy Running High Kneeval találta el. Ezek után  Rowanhez fordult, majd egy újabb Running High Knee-t adott be neki. Megszólalt hírtelen a Shield zenéje, s e miatt Bryannak gyorsan kellet cselekednie, de hátulról már ott volt Harper, aki kiosztott neki egy Big Bootott. EGY, KETTŐ ÉS Bryan kiszabadult. Harper nem érti a dolgot, de jön Bryan, aki újra belerúg az arcába, majd most egy fordítással támad. A Wyarrokat nem lehet egy egyszerű fordítással elintézni. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! EZek szerint igen és Bryan megnyerte egy sajátos módon a Hadnicap mérkőzést. 

 

BACKSTAGE SEGMENT:

Daniel Bryan kullog kifelé és találkozik Mark Henryvel.

Henry boldogan felkapta az Us bajnokot, majd egy World Stronges Slamet adott be nkei.

 FŐMÉRKŐZÉS: CM PUNK ÉS AZ USOK VS THE SHIELD!

Ideje a visszavágónak!

Szólunk, ha lesz esélyetek.

Punk és Rollins kezdte a küzdelmet. A face karakter elkezdte a SZAR A VEZETŐSÉG mondatot kiabálni, amely következtében Rollins ellökte magától és lefrejelte. Ezek után belerúgott a lába közé, majd még egy rúgást adott be neki. A hasába is ütött egyet, majd a könyökébe is. Punk csak nevetett, majd a hasába ütött egyet. Rollins a földre zuhant, majd könnyen felállt, de ellenfeel az állánál fogva megpofozta, majd belerúgott kettőt a lába közé. A Shieldes srác sszeesett, majd feltáplászkodott, de Punk belerúgott a lába közé, majd pacsizott. Megérkezett Jimmy, aki a felső kötélről leugorva találta el a heel karaktert. EGY! Rollins kiszabadult, majd felállt és belerúgott kettőt a lába közé, majd a hasába is ütött egy nagyot. Ezek után elkapta a vállánál fogva, majd egy könyökössel találta el. Ezek után a fejével támadott, de Jimmy kitért előre, majd egy Drop Kicket adott be neki. EGY, KETTŐ és Seth túlélte, majd gyorsan pacsizott. Berohant Ambrose, aki rúgni készült, de JImmy könnyűszerrel ütött kettőt a fejére, majd lefejelte. Ezek után a hasába könyökölt egyet, s a hajánálf ogva felkapta, de az USO kiment, majd a seggébe rúgott hátulról és pacsizott. Végül bejön a face csapatból Jey Uso, aki egy gyors Drop Kickel terítette le Ambrose-t, majd a fejénél fogva felkapta, hogy egy Super Kicket adhasson be, de az elgurult, majd megpróbált fordítani. EGY, KETTŐ és Jey Uso kiugrott. Ambrose pacsizott és megérkezett a felső kötélről Seth, aki ráugrott Jeyre, majd elkezdte rúgdoni. Érkezik Punk, aki elkapta a tarkójánál fogva, majd a fémoszlophoz vágta a Shieldes srácot. Ambrose ekkor elkapta Punkot, majd kivágta a ringből. Jey felállt és készült a Super Kickre, majd sikerült is neki. Bámulatos finisher. EGY, KETTŐ és Rollinsnak nagy nehezen sikerült kiszabadulnia, majd pacsizott. Megérkezett Roman Reigns, aki egy Speart adott be Jimmy Usonak. Jey egyedül maradt a ringbe vele és elkezdte püfölni. Roman hat nagy ütést adott be neki, majd egy Slapsh Kicket is. EGY, KETTŐ és Jey nagy nehezen kiszabadult. Jimmy feltáplászkodott, majd berohant a ringbe,de Roman érkezett egy Spearral és eltalálta Jeyyel egyetemben. Újra dupla Spear. EGY, KETTŐ és HÁROM! Punk csak most ért vissza a ringbe, de az Usok már a földön fekszenek. A Shield pedig felkapta őt, majd egy Triple Powerbombot oszottt ki neki.

SZERZŐDÉSALÁÍRÁS TLC-re: THE MIZ VS JOHN CENA! WWE ÖVÉRT!

Még öt hét van a TLC előtt, de már meg akarod kötni a szerződést, Miz?

Erkölcsös vagyok, így gondolom, hogy könyebb lesz számodra a Tribute Of Troops.

Miz elkapta Cenát a tarkójánál fogva, majd a fémoszlophoz vágta. Cena gyorsan aláírta a szerződést, majd Mizt az asztalba verte és gyorsan aláírattatta vele. Ezután felkapta, majd egy nagy AA-t adott be neki.

 

Az adásnak vége.