[WWE SZTORI 2014-ben is! ]

Helloka.Codyka elárult és ezért még nem kapta meg a méltó jutalmát.

Nekem pedig Dolph Zigglerrel van egy elintéznivalóm.

Langston felkapta Goldustot, majd egy Big Endinget adott be neki.

ELSŐ MÉRKŐZÉS: RANDY ORTON ÉS ALBERTO DEL RIO VS R-TRUTH ÉS XAVIER WOODS!

Pusztítsuk el őket!

Ideje elintézni a fehéreket. 

Del Rio kezdte a mérkőzést R-Truthhal. Belerúgott kettőt az afrikainak a lábába, majd egy könyökössel a földre dobta. A rapper gyorsan felállt, majd behúzott neki egy nagyot és ezek után egy Drop Kickel is támadott, de Rio könnyen elhajolt, majd hátulról a hátába rúgott egyet. EGY, KETTŐ és R-Truth kiszabadult, majd pacsizni akart, de Rio belerúgott az arcába, majd a hajánál fogva felkapta és a fémoszlophoz csaptta. Ezek után elkapta a nyakánál fogva, de R-Truth kiszabadult, majd lefejelte, s a végén pacsizott. Megérkezett Xavier Woods, aki a karjával leterítette Riot, majd ráugrott a hasára. A HWC bajnoka elugrult, majd egy Super Kicket akart beadni, de Xavier elhajolt, majd a lába közé ütött. A Mexikói összeesett és EGY, KETTŐ, de látszólag túlélte. Ezek után felállt, majd egy elkapta a hajánál fogva Xaviert és pacsizott. Ekkor érkezett Orton, aki egy óriásit rúgott az Afrikainak a fejére, majd elkezdte kíméletlenül rúgdosni. Woods nagy nehezen felállt, majd ellökte magától Ortont, aki a levegőbe ütüött véletlenül egyet. Ekkor R-Truth pacsizott és berohant.Azt hiszi, hogy Little Johnny esett álduzatol ennek a merényletnek és ezért két óriásian nagy ütést adott Ortonnak a fejére, majd amikor a sarokba szorította, akkor egy óriási rúgást adott be a lába közé. A vipera összeesett és R-Truth próbált pinnelni. EGY, KETTŐ és Orton kiszabadult, majd nagyon dühösen felállt és nekiszaladt R-Truthnak, hogy egy DDT-t adhasson be, de az kicselezte és támadni akart. Most Orton ugrott el, majd egy Powerslamot adott be R-Truthnak. EGY, KETTŐ és az afrikai nagy nehezen kiszabadult, majd pacsizott. Megérkezett Xavier Woods is, aki gyorsan elkapta Ortont a fejénél fogva, majd kidobta a ringből. A vipera gúnyos mosollyal tér vissza a ringbe, de már egy fémlpécsőt is hoz magával. Erre viszont nem marad ideje, ugyanis Alberto Del Rio a hátánál fogva bepacsizza magát. Orton leteszi a fémlépcsőt, majd dühösen kimegy. Xavier pacsizik R-Truthhal, majd ő maga ráugrik Ortonra és kiesnek a ringből. Del Rio mosolyog, majd beléerúg hármat R-Trtuhnak a lába közé és a finisherjét akarja, de az a fémlépcsőhöz tolja, majd egy Wats Uppot ad be rá. A közönség tombol, de sajnos nem Orton kapta meg ezt a szép mozdualtot. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! A WHC bajnok megkapta a mai verését. 

MÁSODIK MÉRKŐZÉS:CHRISTIAN VS ERICK ROWAN ÉS LUKE HARPER!

A WWE az életem, s küzdök az életemért.

Együk meg a haját.

Christian egy könyököst adott be Rowannak az arcába, majd belerúgott a lábába. Ezek után a hátánál fogva a sarokba dobta és ráugrott. Rowan összeesett, majd négykézláb újra felállt és megpofozta Christiant. Karizma Kapitány elhajolt a további ütésektől, majd belerúgott ellenfelének a seggébe. Ezek után megfordította, majd elkapta a szakállát. Rowan próbált belőle kiszabadulni, de nem sikerült, ugyanis Christian a fémoszlophoz vágta őt. EGY, KETTŐ és a Wyatt kiszabadult, majd pacsizni akart, de ellenfele elkapta a lábánál fogva és visszahúzta a ring közepére. Christian felmászott, majd egy nagy Frog Slapshot adott be, de Rowan elgurult, ezért csak a ringre esett. A Wyatt pacsizott és máris érkezett Luke Harper. Pinnelni akarja a face karaktert. EGY, KETTŐ és Christian könnyűszerrel kiszabadul, majd feltáplászkodik, de Harper máris egy óriásit üt a fejére, majd elkezd cikázni a kötelek között, s Christian a hasába rúg egyet, majd a finisherével próbálkozik, de Harper eltolja magátol, majd egy Bulldoggal leteríti a földre. Ezután megnyálazza ellenfelének a haját és újabb pinn.EGY, KETTŐ és Christian újfent kiszabadult, majd a kötélen elkezdett támaszkodni. Harper nekiiramodott egy Big Boottal, de elkapta a Wyattnak a lábát, majd belerúgott a lába közé. EGY! Látszólag Harpernek ez meg sem kottyant, majd pacsizott és megérkezett Erick Rowan.  A heel karakter lefejelte Christiant, majd elkapta a nyakánál fogva. Karizma Kapitány viszont belerúgott a lába közé, majd szintén lefejelte. Harper összeesett és ekkor jött egy Drop Kick Christiantól. EGY, KETTŐ és a heel karakter megint túlélte a kopogtatást, majd dühösen felállt és a karjával lesodorta Christiant, majd pacsizott. Újra érkezik Harper, aki lefogta hátulról Christiant és addig Rowan beadott neki egy Big Bootot. EGY, KETTŐ és Karizma Kapitány nagy nehezen kiszabadult. Harper felkapta, majd a ring sarkára tette és nekifutott, de Christian is felállt, majd egy nagy Frog Slapshot adott be a Wyattnak. Rowan beszalad, de Karizma Kapitány elkapja, majd egy KIllswitchet ad be neki. Ráfekszik Harperre és jöhet a kopogtatás. EGY, KETTŐ és megérkezik Bray Wyatt, aki beszalad a ringbe. HÁROM! CHristian megnyerte a mérkőzést, de Bray egy Sister Abigalt adott be neki. 


BACKSTAGE SEGMENT:

Alberto Del Rio találkozunk a New Age Outlawssal.

A New Age Outlaws a tag team finisherjükbe fogták be Alberto Del Riot. Nem ez a legjobb napja a WHC bajnoknak.

HARMADIK MÉRKŐZÉS: DOLPH ZIGGLER VS CODY RHODES!

Itt van az Interkontinentális bajnok.

Utállak Goldust. De megnyerem a mérkőzésünket, amint IC bajnok leszke.

Ez a mérkőzés már a Katonák ünnepére készül. Cody gyorsan elkezdte ünnepeltetni magát, de addig érkezett Dolph Ziggler, aki meglökte a fémoszlophoz és belerúgott kettőt a hátába. Cody megfordult, majd megpofozta ellenfelét és elkezdte tolni a ring ásik végébe. Zigglewrr kemény ütésekkel támadott vissza, majd elkapta a könyökénél fogva és egy Headlockba zárta. Cody próbál menekülni a feladásos fogásból, de nem nagyon sikerül neki és ezért Dolph könnyűszerrel leteríti a földre, majd belerúgott még egyít a derekába is. Az IC bajnok ma nagyon kegyetlen, de holnap kéne annak lennie. Cody gyorsan feltáplászkodott, majd beleköpött ellenfelének a szemébe és egy könyökössel végül kiszabadult a feladásos fogásból, majd belerúgott egyet ellenfelének az arcába. Ziggler a földre zuhant és jöhet a mai mérkőzés első pinnje. EGY! Ziggler szempillantás alatt felállt, majd sarokbaszorította Cody-t és elkezdte ott rúgdosni. Ezek után a hasába vágott egyet, majd elkezdett ünnepelni. Végül elkapta Cody-t a karjánál fogva és a fémoszlophoz vágta újfent, majd a térdét a nyakához akarta tenni. Cody visszatámadott egy könyökössel, majd rá akart ugrani, de Ziggler egyszerűen a földhöz vágta. EGY, KETTŐ és Cody nagy nehezen felállt, majd egy dupla könyökössel próbált fordítani. Addig Ziggler kipihente a fáradalmakat, majd a földre lökte ellenfelét, s ő maga feláll a ring sarkába, majd onnan ugrott le. Cody viszont kitartottta a két térdét és arra esett a bajnok. Nem volt kellemes. EGY, KETTŐ és Ziggler kiszabadult, majd a sarokba mászott, hogy pihenhessen. Cody nekifutott, de ő gyorsan elugrott, majd hátulról elkapta a hajánál fogva az ellenfelét és kidobta a középnső kötélen át. COdy összesett, majd gyorsan felállt és kiment a ringből, ahol kapott egy nagy rúgást Dolphoztól. A bajnok elkapja őt, hogy egy Zigg-Zagot adhasson be, de Cody utolsó erejével belerúgott a lába közé, majd egy egy Drop KIcket adott be neki. EGY, KETTŐ és Dolph megint kiszabadulot, majd dühösen felállt és a közönségre nézett. Cody mostmár boldog volt és egy ügyes csellel elkapta Zigglert a hátulról, majd egy Cross Rhodest is sikerül beadnia. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Cody Rhodes a nyertes!

FŐMÉRKŐZÉS: CM PUNK VS RYBACK! CURTIS AXEL SPECIÁLIS BÍRÓ!

Akarok egy esélyt a WHC övért, mert SZAR A VEZETŐSÉG!

Bíró úr, Punkot szét fogom tépni.

Punk bevonult és ekkor Curtis Axel meglökte, majd elkezdte rúgdosni. Mire az megfordult, érkezett Ryback, aki lesodorta a karjával, majd a hajánál fogva felkapta és a fémoszlophoz vágta. punk megfordult és ekkor Ryback belerúgott egyet a lába közé, majd őrült módjára felkapta,de Punk kiugrott belőle és a kötélen kivülre ment, ahol sikerült lefejelnie az óriást, majd felmenni a felső kötélre, hogy egy Punk Kicket adhasson be neki, de érkezett Axel, aki egy nagy rúgással leterítette onnan. Ryback kiment addig a ringből, s egy asztalt hozott vissza, amit sikeresen a ring közepére helyezett el. Punk most kijött belőle, majd belerúgott egyet az óriásnak az arcába és egy Anaconda Visebe fogta bele. Ryback nem tudott menekülni, ezért Axel belerúgott egyet Punknak az arcába. Punk dühösen feláll és már ütni is akarja, de nem teszi meg és addig Ryback a hátára üt egyet, majd felkapja, de Punk megint kiszabadul és egy gyors ütéssel leteríti a földre. Jöhet a pinn: EGY, KETTŐ és Axel nem számol tovább, ami miatt Punk megpofozza a bÍró úrat. Axel elkapja és megpofozza, majd belerúg a lába közé. Ryback is támad egy Cholitsinevel, de Punk kigurul a ringből, ezért a nagy támadást Axel kapja meg, aki elájul. Punk felmegy a kötélre, majd leugrik és egy Punk Kicket ad be az óriásnak. Igen, azt a mkozdulatot, amit Triple H nemrég betiltott. Ryback összeesett és elővett egy pengét, majd megvágta magát a homlokánál fogva. Punk rájött, hogy mit akar, ezért belerúgott egyet a fejébe, majd felkapta az óriást. Ryback direkt nem mozdul, ezért ellenfele egy GTS-sel beleveri az asztalba. Az asztal széttörik, a közönség pedig éljenez.Ekkor megérkezik Alberto Del Rio egy bírói mezben és besétál a ringbe. Cm Punk nem tudja, hogy mi lesz, mindenesetre megpróbálja pinnelni Rybackot. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Alberto lekopogja, ami miatt a face karakter a kezét nyújtja. A HWC bajnok elkapja, majd egy Cross Arm Breakert ad be neki. Ez egy igazán szép bemelegítés volt a katonák ünnepére.

 

Az adásnak vége: