[WWE SZTORI 2014-ben is! ]

Levertem Alberto Del Riot! Most akarom a címmeccsemet.

Sajnálom, Punk. Viszont az a sajnálatos esemény történt, hogy Alberto Del Rio megsérült, ezért nem lesz képes mérkőzést vívni ellened a TLC-n.

Cm Punk felkapta a vezetőt, de Triple H kiszabadult belőle, majd egy Pedigree-t adott be neki.

SIN CARA VS DAMIEN SANDOW!

Hiszek bennetek.

Te egy olyan lény vagy, aki azt sem tudja, hogy mi az az opera.

Sin Cara egy,gyors ütést adott be Damien Sandownak, majd belerúgott a fejébe. Az operás összeesett, majd gyorsan felállt és elkapta Carát a maszkjánál foggva, majd belerúgott egyet a lába közé. Ezek után lefejelte, majd rádobta a földre és ráugrott. Cara elgurult, majd könnyűszerrel feltáplászkodott és a vállával leterítette a heel karaktert, majd amikor az felállt, egy gyors hátraszajtóval támadt. EGY, KETTŐ és Sandow kiszabadult, majd felállt és elkezdett a közönséggel vitatkozni. Cara hátulról elkapta a hátánál fogva és a fémoszlophoz vágta, majd egy könyököst adott be neki. Sandow gyorsan felállt és lefejelte ellenfelét. Egy mosoly után a karját próbáta meg szorongatni és a földre dobta. Ezek után beadta a Terminust, majd próbált kopogtatni. EGY, KETTŐ és Cara nagy nehezen kiszabadult, majd feltáplászkodott és egy nagy könyököst adott be Sandownak, majd elkapta a szakállánál fogva és hármat belevert az arcába. Az operás összeesett, majd dühösen felállt, s ekkor jött Sin Cara, aki egy hátraszajtóval támadott immáron másodjára. EGY, KETTŐ és Damien Sandow kiszabadult, majd gyorsna felállt és elkezdett kiáltozni Carával és megpofozta. A face karakter elkezdett pihenni a kötélen, s ezért Sandow a lábánál fogva elkapta és kihajította a ringből. Cara gyorsan visszamászott, majd belerúgott ellenfelének a fejébe és egy Hurricanat adott be neki. EGY, KETTŐ és Damien Sandow újra kiszabadult, majd nagy nehezen feltáplászkodott. Ekkor viszont Sin Cara már a kötélen volt és ráugrott. Sandow összeesett és a pinnelés sem maradhatott el. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! A mérkőzést ezzel Sin Cara nyerte.

 

MÁSODIK MÉRKŐZÉS:R-TRUTH ÉS XAVIER WOODS VS THE WYATT FAMILY (ERICK ROWAN ÉS LUKE HARPER!

Mainek vagyunk.

Érezzétek a kínt.

Erick Rowan belerúgott egyet R-Truthnak a lába közé, majd lefejelte. Ezek után három nagy ütést nyomott le a hátára, majd egy pofonnal is megáldotta. Ezek után elkapta a vállánál fogva és beleterítette a földbe, majd elkezdett a kötelek között cikázni és újra ráugrott ellenfelére. R-Truth nagy nehezen felállt, majd elkezdett rapperni a közönségnek és ekkor Rowan elkapta a nyakát, majd megpróbálta megfojtani. R-Truth kiszabadult a fojtogatásból, majd egy könyököst adott be ellenfelének. Ezek után ráugrott újfent, de Rowan elkapta és a földre dobta egy óriási ütéssel. EGY, KETTŐ és R-Truth túlélte és elkezdett Xavier Woods felé menni, de érkezett Harper, aki egy Big Bootot adott be Xaviernek. R-Truth beletörődött a sorsába és megfordult. Akkor látta meg, hogy Rowan már mögötte van és egy óriási ütést adott be neki és elkapta a szemét. R-Truth egy hasbarúgással kiszabadult, majd gyorsan felállt és ráugrott ellenfelére. Most viszont sikerült leterítenie, majd egy újabb rúgást beleadnia ellenfelének. EGY, KETTŐ és Rowan kiszabadult, majd dühösen felállt és pacsizott. Luke Harper érkezett meg a ringbe, majd elkezdett cikázni a kötelek között és a semmiből arcon rúta R-Truthot, majd féloldalasan felkapta és a földre dobta. Ezek után felállt a felsőkötélre, majd leugrott. R-Truth viszont elgurult, ezért a Wyatt a földre érkezett. EGY, KETTŐ és Harper kiszabadult, majd pacsizni akart, de ellenfele belerúgott a kezébe, majd lefejelte őt és ő pacsizott. Xavier Woods jelent meg, aki elkezdte tolni ellenfelét. Az viszont egy térdest adott be neki,majd a hasára ütött és pacsizott. Erick Rowan visszatér a ringbe, majd belerúgott egyet ellenfelének a hasába és még egy ütést a lába közé. Ezek után lefejelte, majd könnyűszerrel a fémoszlophoz vágta. Ezek után a hajánál fogva próbálta lekopogtatni, de Xavier egy fejeléssel kitért előre, majd sikerült beadnia egy Bulldogot. EGY, KETTŐ és Rowan ezt is túlélte. Xavier ekkro belerúgott az arcába, majd nekiohant. Rowna gyorsan pacsizott és jött Luke Harper, aki a semmiből egy nagy Big Bootot adott be ellenfelének. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! A Wyatt Family ezzel újabb győzelmet kaparintott meg ebben a tag team mérkőzésben.

 

HARMADIK MÉRKŐZÉS:

THE GREAT KHALI VS THE MIZ!

Szevasztok, barátok.

ÉN VAGYOK A KIRÁLY!

A WWE bajnok bevonul a ringbe, majd elkezdi ünnepeltetni magát a közönséggel. Megérkezik a volt Tag Team bajnok,,aki csak a kötélig ér, ugyanis MIz egy óriási rúgást ad be a lába közé, majd még egy könyököst az arcára. Ezek után elkapja a hajánál fogva, majd rádobja a földre és felül a ring sarkába. Ezek után leugrik és a lábával tarkóntalálja ellenfelét. EGY, KETTŐ és Khali nagy nehezen, ded kiszabadult, majd feltáplászkodott. Miz ekkor elkapta a könyökével, majd megint a földre vágta. Ezek után a sarokba vágta és lefejelte őt. Khali megint összeesett, de gyorsan felállt és meglökte ellenfelét. Miz egy pillanatra padlót fogott, majd gyorsan felállt, de kapott egy újabb ütést Khalitól, aki immáron előnybe élezte magát és felkapta ellenfelét, hogy rádobhassa a földre. Miz viszont könnyűszerrel kiszabadult és lefejelte ellenfelét, majd egy könyököst is adott be neki. Ezek után elkezdett cikázni a kötelek között, majd egy Drop Kicket adott be az óriásnak. EGY, KETTŐ és Khali újból kiszabadult. Miz nem érti a dolgot és dühösen kikiabál a közönségnek. Ekkor Khali felpattan és a hasába rúg ellenfelének. Miz megfordul és egy újabb ütést kap. Khali ezek után elfejeli őt, majd felkapja és rávágja a földre. EGY, KETTŐ és Miz túlélte a támadást. VIszont gyorsnak kell lennie, hiszen most jön The Great Khali a finisherével. Miz feláll és elkezd szédelegni és ezt Khali ki akarja használni, de végül Mizhez kerül az előny és egy Chrusing Shkull Finale-t nyom le az óriásnak. Nem volt nagy mérkőzést, de azért jó volt. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! A WWE bajnok megmutatta, hogy miért is ő a jelenlegi bajnok.

 

BACKSTAGE SEGMENT:

Triple H sétál az irodája felé, amikor találkozik Ricardoval.

Ekkor elkapta Ricardot és egy Pedigree-t adott be neki. 

 

FŐMÉRKŐZÉS: CM PUNK VS CURTIS AXEL!

A vezetőség SZAR!

Ez az ember fog letaszítani a trónról Cm Punk.

Curtis Axel belerúgott egyet Punknak a hasába, majd egy könyököst adott be a nyakára. Ezek után a tarkójánál fogva beleverte a ring közepére. Punk gyorsan felakart táplászkodni, de Axel behúzott egyet neki, majd da lábába rúgott kettőt. Ezek után elkapta a hajánál fogva, és egy újabb könyököst adott be neki, csak immáron a hátára. Axel mosolyog, de nem sokáig, ugyanis Punk ellöki magától, majd behúz egyet az arcára. Axel összeesik, majd gyorsan feltáplászkodik, de ekkor kap egy új rúgást Punktól, aki gyorsna felkapja, majd önnyűszerrel rádobja a földre Axelt. EGY, KETTŐ és Curtis Axel kiszabadult, majd gyorsan felállt és elkezdett röhögni. Punk ennek nem örült, s ezért a hasába rúgott egyet Axelnek, majd elkapta és a földre dobta. Axel fjlalta a karját, de csak felállt és lefejelte ellenfelét. Ezek után még egy térdest is kiosztott neki. Punk a földön, majd fel akar táplászkodni, de Axeholet kap. Paul Heman mosolyog és leis köpi a volt kétszeres WWE bajnokot. Axel pinnel. EGY, KETTŐ és nagy nehezen, de kiszabadul Cm Punk, majd feltáplászkodik és behúz egyet Axelnek a hasára, majd még egyet az arcára. Ezek után a lábába rúg kettőt és egy Anaconda Visebe szeretné befogni, de Axel ellöki magától, majd egy Backbreakert hajt végre. Jöhet az új pinnelés. EGY, KETTŐ és Cm Punk ezt is túlélte, majd dühösen feláll. Axel vár és nekirohan, de Punk elkapja, majd pillanatok alatt beadja a Pilediver mozdulatát. EGY, KETTŐ és Axel nagy nehezen kiszabadult, de felállni már nem tudott. Punk ezért a hajánál fogva felkapta, majd a vállához tette, de Axel kiszabadult és belerúgott a lába közé. Punk négykézlábra esett és felnézett. EKkor érkezett Axelnek a BIg Boottja. A heel karakter ezek után felkapja, majd egy Perfect Plexet ad be neki. EGY, KETTŐ és Punk kiugrott belőle. Axel ezek után újra elkapta, immáron az arcánál fogva, majd beadta neki újból a Perfect Plex nevű finisherjét, de Punk belerúg az arcába, majd hírtelen fordít. Axelnek lent van a válla és EGY, KETTŐ, de érkezik Triple H, aki egy rúgással eltalálja Punkot. Ezek után egy Pedigree-t ad be neki, majd utasítja a bírót, hogy számoljon. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Curtis Axel megnyerte a mérkőzést. 

 

Az adásnak vége.