[WWE SZTORI 2014-ben is! ]

Ez itt a Tribute Of Troops speciál!

ELSŐ MÉRKŐZÉS: THE NEW AGE OUTLAWS VS XAVIER WOODS ÉS R- TRUTH TAG TEAM ÖVÉRT!

Azt hiszik, hogy nyerhetnek. Szánalmas.

Van esélyünk, mindenkinek van esélye. Nekünk is.Buli van!

Billy Gunn kezde a mérkőzést Xavier Woodssal. Belerúgott a lába közé, majd lefejelte. Ezek után a hasába rúgott és megint rúgott és megint leffejelte. Xavier összeesett, mert már nem bírta állni ez ütéseket. Billy elkapta a fejénél fogva és lefejelte. A mikrofon fejét kapta el és becsavarta a fémoszlophoz, majd a hasába rúgott egy írdatlan nagyot. A Tag team bajnokok megakarják védeni az övüket. Billy ezután az állánál fogva kapta fel Xaviert és rádobta a földre. EGY, KETTŐ és Xavier nagy nehezen kiszabadult, majd feltápllászkodott és megtámadta az akkori bajnokot, de Billy hárított egy rúgással, majd pacsizott. Road Dogg érkezett a felső kötélen át és könnyűszerrel eltalálta Xaviert, majd pár óriási öklöst is adott be neki. Az Afrikai feltáplászkodott és ellökte magától az ellenfelét, majd pacsizott. Belépett a ringbe R-Truth és mosolyogva fejelte le Road Doggot, majd féloldalasan felkapta és rádobta a földre. Ezek után feltáplászkodott a kötélre és onnan ugrott le Road Doggra. EGY, KETTŐ és Road Dogg könnyen kiszabadut, majd felállt és elkezdett támaszkodeni a kötélen. Ekkor R-Truthhol kapott egy nagy Drop Kicket és az a tarkójánál fogva akarta rádobni a földre. Road Dogg viszont lefejelte, majd egy Belly To Belly Suplexet adott be neki. R-Truth a földön, de sikerül felállnia négykézlábra. Ekkor Road Dogg pacsizik és jön Billy Gunn, aki a hátába rúg és felmászik a kötélre. Egy nagy hátraszajtóval találja el R-Truthot. EGY, KETTŐ és az afrikai nagy nehezen kiszabadult, majd felállt és pacsizott. Jött Xavier Woods, akit látszólag elvarázsolt a nagy színpad. Ekkor érkezett meg Billy Gunn, aki a fémloszlophoz vágta, majd kidobta a ringől. Pacsizott Road Doggal és ő kiment, hogy Xaviert a fémlépcsőre dobja. Ekkor érkezett R-Truth, aki ráugrott. Mind a ketten a földre zuhantak. Xavier Woods pedig beszaladt a ringbe, ahol Road Dogg belerúgott a lába közé, majd egy Falling Powerslamot adott be neki. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! A Tag team bajnokok megvédték az övüket.

MÁSODIK MÉRKŐZÉS: THE SHIELD VS BIG SHOW, MARK HENRY ÉS DANIEL BRYAN

Az igazság kutyái éhesek.

Bryan csak akkor kerülhet ki a Shieldből, ha most nyerünk.

Bryan lépett a szorítóba először Seth Rollinssal. Rollins belerúgott egyet a hasába és egy könyökössel támadta meg az arcát. Bryan gyorsan feltáplászkodott és megpofozta ellenfelét. Ezek után elkezdett a kötelek között cikázni és a hasába rúgott. Újabb rúgás következett volna, de Daniel elkapta a lábát. Ezek után lefejelte, majd rádobta a földre és egy Elbow Droppot adott be neki. EGY, KETTŐ és Rollins kiszabadult.Bryan ezután a kötélhez lökte, majd belerúgott egyet a hátába. Rollins gyorsan pacsizott és megérkezett Ambrose, aki a karjával lesodorta Bryant és ráált. Daniel elérte a kötelet így könnyedén felállt, majd belerúgott ellenfelének a hasába. Ezek után lefejelte és a lábába is rúgott egyet. A face karakter négykézláb esett és Ambrose gyorsan egy Headlockba zárta. A Shield elemében van, ami miatt Daniel alig bír mozdulni, de csodával határos módon feláll, majd hanyattvágja magát és pacsizik. Érkezik Mark Henry, aki felkapja Ambrose-t, majd a ring közepére vágja és belerúg egyet az arcába. EGY, KETTŐ és Ambrose kiszabadul. Henry újra belerúgott az arcába és rádobta Ambrose-t Roman Reignsre, aki gyorsan pacsizni tudott, majd bement a ringbe. A két nagyemebr farkasszemet nézett. Henry egy öklössel támadott, de Roman belerúgott a lába köéz, majd adott neki egy nagy ütést a fejébe. Ezek után a fémoszlophoz vágta, majd onnanadott neki egy Speart. EGY, KETTŐ és Henry nagy nehezen kiszabadult, majd pacasizott Daniel Bryannal. Bryan gyorsan felállt, majd belerúgott kettőt Romannak a hasába és lefejelte. Ezek után a karjánál fogva próbálta megcélozni, de az ellökte magától, majd könnyedén megpofozta és ő is egy nagy Speart adott be neki. EGY, KETTŐ és Bryan kiszabadult, majd egy Headlockkal akart támadni, de Roman pacsizott és megérkezett Rollins, aki fejebrúgta a Yes embert! Az viszont ekkora már nagyon feldühödött. Behúzott neki egyet az arcába és rádobta a földre. Ezek után az arcába vágott és következhetett a Yes lock! Berohan Ambrose a felső kötéleén át és ráugrik Bryanra. A yes ember dühösen feláll és pacsizik. A szorítóba lép a Big Show, aki máris egy nagy ütést adott Ambrosenek, aki szépen kifeküdt. Hátulról érkezett Rollins, aki egy Drop Kicket adott be neki. EGY! Show könnyűszerrel kiszabadult, majd feltáplászkodott és a hasába ütött egyet ellenfelének. De amikor megfordult újabb könyököst kapott Sethtpől, aki pacsizott. Jön Roman Reigns, aki egy nagy Speart akar beadni, de Show elkapja a torkát, majd Chokeslam. EGY, KETTŐ és Rollins félbeszakítja a kopogtatást. Ezért Show pacsizik és megérkezik Bryan is.Roman nagy nehezen feltáplászkodi kés jön Daniel egy Running High Kneeval. EGY, KETTŐ és érkezik Rollins, de kap egy W.M.D.T-t, Ambrose is befut, de ő meg World Stronges Slamet ad be neki. HÁROM! Ezzel a face csapat nyerte meg a katonák ünnepei 3vs3 tag team mérkőzést.

HARMADIK MÉRKŐZÉS: ALBERTO DEL RIO VS CM PUNK!

Én egy vérbeli katona vagyok, mert bármit megtennék az övemért.

Attól,merthogy nincs veszélyben az öved, még agyonverhetlek.

Alberto Del Rio belép a ringbe és elkezdi ünnepeltetni magát. Ekkor Punk a karjná ragadja és belerúg kettőt a fejére. Ezek után megpofozza őt és egy újabb könyököst ad be neki. A fémoszlophoz vágja és nekiszalad, de Alberto egy rúgással védi és újra megpofozza Punkot. Ekkor elkapja a tarkójánál fogva és a ring másik végébe dobja. Cm Punk gyorsan feláll és nekiszalad, de az Arisztokrata megint kicselezi egy rúgással és egy gyors Enzugirilt ad be neki. Alberto túl gyorsan szeretné elintézni Punkot. EGY! A face karakter könnyen kiszabadul, majd elkezdi mormolni:"A VEZETŐSÉG SZAR!. Del Riot ez nem zavarja és máris támad egy Drop KIckel, de ellenfele elugrik és a hasába rúg egyet. Mikor megfordul Punk elkapja a fejénél fogva és leszorítja a földre, majd egy Elbow Droppot ad be nkei. Ezután Punk felkapja, majd kioszt neki egy GTS-t. EGY, KETTŐ és Alberto Del Rio nagy nehezen kiszabadul, majd feláll. Punk csodálkozik, de nem érdekli tovább, mert megüti őt, majd a hasába is rúg egyet. Del Rio mosolyog, majd ellöki magától Punkot és az arcába vág egyet a kezével. A volt WWE bajnok összeesik és Del Rio ezt kihasználja és belerúg az arcába. EGY, KETTŐ és Punk nagy nehezen, de kiszabadult. Ezek után feltáplászkodik, aminek Alberto nem nagyon örül. Punk megsorozza pár ütéssel és a földrekényszeríti ellenfelét. Jöhet egy Anaconda Vise. Ám Alberto könnyűszerrel megfordítja a dolgot egy Cross Arm Breakerre. A katonák fújolnak és erre Del Rio mégszorosabban adja be a feladásos fogását. A volt bajnok nem nagyon tud mit csinálni, minthogy elerszti a kötelet. Ekkor Alberto elengedi, majd elkezdi rúgdosni a nyakánál fogva. Punk mozdulni sem bír, ezért jöhet a kopogtatás. EGY, KETTŐ és egy kis mozdulattal, de túlélte. Del Rio készül az újabb finisherre és amikor Punk feláll bead neki egy Superkicket. A volt wwe bajnok összeesik: EGY, KETTŐ ÉS kiszabadul Punk. Del Rio dühösen ránéz, majd elkapja a karjánál fogva. Most viszont Punk ellöki magától, majd felkapja és egy Go To Sleepet adott be neki. EGY, KETTŐ és Alberto kiszabadult. Punk nem nagyon érti a dolgot, de mosolyog, ugyanis feláll a kötélre. Alberto is feáll és ekkor jön a Punk Kick. Egy újabb tiltott mozdulat. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Ezzel Alberto Del Rio alulmaradt, de az övét mégis megtarthatta. 

 

NEGYEDIK MÉRKŐZÉS:DOLPH ZIGGLER VS BIG E LANGSTON VS GOLDUST VS CODY RHODES IC ÖVÉRT!

Kell nekem az öv! 

Intézzük el ezt egyszer és mindenkorra.

Mind a négy pankrátor a ringben és ebből még bajok lehetnek. Big E Langston lefejelte Zigglert, majd könyörtelenül egy Running Slapshot adott be neki. Ezek után a földön kezdte el rúgdosni, majd a hajánál fogva felkapta és rádobta egyenesen a a ring közepére. Ziggler fel akart állni, de Langston nem engedte. Goldust és Cody pedig felváltva ütötték egymást, míg az aranyember felnem fogta féloldalasan és ki nem hajította a ringből. Cody dühösen visszamászott volna, de Langston utána küldte Dolhpot és mind a ketten a ringen kívülre estek. Langston ellökte magától Goldustot, aki elhajolt, majd a seggébe rúgott egyet. Ekkor érkezett egy nagyon kemény Final Cut. EGY, KETTŐ és megérkezett Cody Rhodes, aki megállította a kopogtatást. Goldust dühösen felállt, majd szemenakarta köpni Cody-t, de az ellökte magától, majd ráugrott a sarokba. Öt nagy rúgást adott be neki és a fejére is kettőt ütött. Goldust a földre zuhant és Cody szépen felállt a ring sarkába, majd egy hátraszajtót adott be neki. EGY, KETTŐ és Goldust kiszabadult. Ziggler érkezik a felsőkötélen át és egy Drop Kickel teríti le Cody-t. Szembe viszont érkezik Big E Langston, aki egy újabb Running Slapshot adott be neki. EGY, KETTŐ és Ziggler kiszabadult. Goldust érkezik hátulról, aki elkapta Dolphot a tarkójánál fogva és nekivágta az oszlophoz, majd belerúgott egyet a nyakába.Érkezett Langston is, aki belerúgott egyet Codynak az arcába és a ringsarokba helyezte el, majd egy kisebb Speart adott be neik. Cody összeesett és Langston már a pinnelésnél járt, amikor érkezett hátulról Dolph Ziggler és egy Zig-Zagot adott be neki. EGY, KETTŐ, de az óriást ez nem állította meg. Goldust megint püfölni akarta Dolphot, de hátulról jött Cody, aki egy Cross Rhodest adott be a testvérének. Pinnelni akart, de ekkor érkezett meg Big E Langston és egy újabb Running Slapshot adott be neki. EGY, KETTŐ és Goldust a karjával félbeszakította a kopogtatást. Ziggler pedig kimenekült a ringből. Langston és Goldust egymás szemébe néznek, majd kezet fognak. Ekkor Goldust egy újabb Final Cutot akar beadni, de Big E Langston gyorsabb volt és egy nagy BIg Endinget láthatttunk. EGY, KETTŐ és Dolph Ziggler visszatér és egy acélszékkel ráüt Langstonnak a hátára. Ezzel diszkalifikációval Big E Langston nyerte a küzdelmet, de övet aligha szerzett. 

FŐMÉRKŐZÉS:THE MIZ VS JOHN CENA!

Az erkölcsösség bajnoksága folytatódni fog.

Itt és a TLC-n sem fog!

Paul Heyman rohan be először a ringbe, majd a következőket mondja:" A katonák csak egy mihaszna emberek, akik azt hiszik, hogy valami nagyot tesznek. De én tudom az igazságot. Ti mind csak egy mihaszna...:" John Cena ebben a pillanatban felkapta, majd egy nagy AA-t adott be neki. A katonák ennek nagyon örülnek. Miz viszont elkapta John-t a háta mögött és a fémoszlophoz vágta, majd a seggébe rúgott egyet. Cena összeesett és egy jó darabig még ott fetrengett, de a végén csak sikerült felállnia. Miz hátulról támadt, de ő egy könyökössel kicselezte, majd megfordult. Miz ellökte magától, majd arconvágta. Cena összeesett és ekkor MIz megint belerúgott az arcába. EGY, KETTŐ és Cena kiszabadult, majd felállt és behúzott egyet Miznek az arcába. Ezek után még kettőt sikerült neki adnia, majd elkapja a karjánál fogva és a fémoszlophoz vágja. MIz megfordul és kap egy nagy rúgást Cenától és felkapja, majd egy újabb AA érkezik. Miz összeesik, de Cena mégsem próbálja pinnelni. Elkapja az STF mozdulatába és le akarja kopogtatni az erkölcs bajnokát. Miz alig bír mozogni és látszólag nem tetszik neki ez a bánásmód. Kettőt képes rúgni Cenába, de attólfügtgetlenül az még tartja.  Miz nem nagyon bír mozogni és egyet már most kopog.  A katonák örülnek ennek és Miz már a másodikat is lekopogja. Az ováció egyre nagyobb az arénában. Ekkor viszont az erkölcsösség bajnoka feláll, Cenával a hátán. A volt kétszeres WWE bajnok ezt nem érti, s ellenfele hanyattvágja magát. EGY, KETTŐ és Cena megint kiszabadult. Miz boldogan áll fel, majd egy Big Botoot is beadott Cenának. Ezután felállt a kötélre és egy hátraszajtóval elugrott, de Cena a semmiből felállt, majd elkapta a vállával és AA-t adott be neki. Miz befőtt és most eheti a fősztjét. EGY, KETTŐ és nem ekll neki, ugyanis kiszabadul. Cena mosolyog, majd feltartja a magasba a kezét és a You Cant See Meet ad be neki. Miz felállt és elkezd a kötélen pihenni. John Cena viszont felkapja, de ekkor ő kiszabadul és ey Cross Chrusing Finalet ad be neki. EGY, KETTŐ és Cena elkapja a kötelet, de a bíró ezt nem látja: HÁROM! S ezzel a katonák ünnepének főmeccsét The Miz nyeri meg.

 

Az adásnak vége.