[WWE SZTORI 2014-ben is! ]

Nem volt vicces Miznek az olcsó trükkje!

Olcsó trükk volt, de legalább hatásos.

Miz röhögött, majd elment. A következő Smackdownon pedig John Cenának beszélnie kell Paul Heymannal!

 

ELSŐ MÉRKŐZÉS: XAVIER WOODS ÉS R-TRUTH VS THE NEW AGE OUTLAWS!

Belőlünk kéne bajnokot csinálni!

Xavier Woods lépett be először az arénába és a kajrával összekurcsolta Road Doggot, majd teljes erőből elkezdte szorítani. Ellenfele lefejelte őt, majd elkapta a hajánál fogva és a földre dobta. Ezek után az arcába vágott egyet és ráugrott a hátára. Xavier összeesett és a kötélért kiáltott, de  Road Dogg az arcába rúgott újfent. Xavier gyorsan felállt és ellötke magától az ellenfelét, majd egy Elbow Droppot adott be. A Tag Team bajnok elkezdett pihenni a köélen és ezért Xavier a hátbáa rúgott és elkapta a hajánál fogva.Road Dogg egy könyökössel kiszabadult és pacsizott. Megérkezett Billy Gunn, aki egy fejeléssel a földre rántotta Xaviert, s a hajánál fogva a fémoszlophoz vágta. Ezek után az arcába vágott kettőt és elkapta a nyakánál fogva. Xavier lefejelte és egy Cholitsinet adott be neki. Pacsizni akart R-Truthhal, de Billy hátulról elkapta és fordított. EGY, KETTŐ és kiszabadult Xavier és indult a pacsi felé, de Billy elkapta a lábánál fogva és nem ereszti. Ekkor érkezett R-Truth a felsőkötélen át és ráugrott. Xavier kiszabadult, majd pacsizott vele. R-Truth a könyökével elkapta Billynek az arcát és a földre dobta. Ezek után belerúgott az arcába, majd egy Elbow Droppot adott be neki. Billy felállt és pacsizni akart, de jött egy Drop Kick. EGY, KETTŐ és a Tag team bajnok kiszabadult és pacsizott. Megérkezett Road Dogg, aki a karjával lesodorta ellenfelét, majd elkapta a nyakánál fogva. R-Truth a lába közé vágott egyet és felállt. Ezek után megfejelte, majd elkezdett kiabálni a közönséggel. R-Truth belerúgott újra a lába közé és még egy fejelést adott be neki. Road Dogg összeesett és kapott az arcába egy könyököst. EGY, KETTŐ és kiszabadult. R-Truth pacsizott és megérkezett Xavier Woods, aki boldogan rúgott bele Road Doggnak az oldalába. Road Dogg pacsizott és megiérkezett Billy Gunn, aki elkapta Xaviert a tarkójánál fogva és a földre dobta. Ezek után egy Headlockba zárta. Xavier nem tudott mozdulni, ezért pacsizott. MIre Billy rájött, hogy nem Xavier van bent már késő volt. Megkapta a Whats Uppot R-Truthtol. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Ezzel Xavier Woods és R-Truth nyerték a visszavágót, de a tag team bajnokok a New Age Outlawsok maradtak. 

 

BACKSTAGE SEGMENT:

A New Age Outlaws megy ki a ringből és találkozik Vickieval.

Ezek után Vickie megkapta a csapat finisherjét. The Uso testvérek vs New Age Outlaws. A TLC Pre Showjában lesznek láthatók. 

 

MÁSODIK MÉRKŐZÉS: MARK HENRY VS DEAN AMBROSE! NQ!

Szevasz, Ambrose.

Győzd le őt Ambrose.

Egy érdekes mérkőzésnek nézünk elébe. Ambrose ráugrott ellenfelére és kegyetlenül kezdte sorozni rúgásokkal. Lefejelte, majd belerúgott a lába közé. Ezek után arconvágta. Henry ebből semmit sem érzett, ugyanis ellökte magától ellenfelét. Ezek után egy újabb könyököst adott be neki, majd a hajánál fogva felkapta. Ambrose próbált menekülni, de nem nagyon tudott. Henry egy World Stronges Slamet adott be neki. EGY, KETTŐ és Ambrose nagy nehezen elérte a kötelet. Az Afrikai ezt nem érti, de látszólag mindegy is, ugyanis felkapta ellenfelét és rádobta a földre, majd ráugrott. Ambrose megint összeesett, de most sikeresen kigurult a ringből, ahol Seth Rollins várta és a kezébe egy Kendo Sticket adott. Dean gyorsan visszamászott és a Kendo Stickkel egy jó nagyot rávágott ellenfelének a hasába és egy könyökössel eltaálta. Ezek után lefejelte és újra használta a fegyvert, immáron ellenfelének a nyakára. Mark Henry négykézlábra esett és Seth bedobott egy acélszéket is. Ambrose azt is használta és rávágott egy óriást ellenfelének a hátráa. Henry összeesett és EGY, KETTŐ, de mégis kiszabadult. Ambrose nem érti a dolgot és újra a ekzébe veszi az acélszéket és megint támad. Most viszont Henry elkapja a fegyvert és feláll. Ambrose menekül, de ellenfele elkapja a torkánál fogva és a fémoszlophoz vága, majd ráugrik. Henry megtette a lépést a fináléra, de érkezik Seth Rollins egy acélszékkel és rávág a hátára. Ezek után egy Skywalker következne, de Henry kiszabadul belőle és felkapja ellenfelét, majd egy World Stronges Slamet adott be neki. Ambrose mosolyog, ugyanis hátulról egy székkel támad, de Henry belerúg a lába közé. Ekkor érkezeik meg Roman Reigns, aki egy Superman Punchot ad be neki. Henry a kötélnek dől és ő egy Speart ad be neki. Ezek után rádobja Ambrose-t az óriásra. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Ezzel Dean Ambrose lett a győztes egy kis segítséggel. 

 

HARMADIK MÉRKŐZÉS: CM PUNK VS CURTIS AXEL!

Alig várom a mérkőzésünket.

Elne felejtsd, hogy a betiltott mozdulatokat nem használhatod!
Punk mosolygott egyet, majd elkapta Axelt a fejénél fogva és kidobta őt a ringből. A közönség azt kaibálja, hogy szar a vezetőség, amely következtében Axel csak röhög.  Axel visszamászott a rignbe, ahol is Punk elkeuzdte rúgdonsi, majd felkapta a szakállánál fogva. Axel kijött ebből és egy Big Bootot adott be neki. Punk elszédült és ekkor jött egy fordítás. EGY, KETTŐ és Cm Punk kiszabadult..  Ezek után felkapta ellenfelét, majd egy nagy GTS-t adott be neki. Ezek után fejberúgta és egy hátraszajtóval eltalálta. Axel gyorsan kigurult a ringből, majd belerúgott a ringkötélbe. Ezzel Punk megint hanyatteset a ringbe. Axel visszatér, hogy egy Perfect Plexet adhasson be neki, de Punk ellökte magától, majd álonrúgta. Axel összeesett, majd megint feltáplászkodott, de ugyanaz a sors várt már megint rá. Punk újra felkapta és megint jött egy GTS. EGY, KETTŐ és Axel elérte a ringkötelet. Cm Punk felállt és ekkor megszólalt Triple H-nak a zenéje. Axel gyorsan egy Perfect Plexet adott be a bírónakj. Punk ezért behúzott egyet neki, majd felugrott és egy Punk Kicket adott be neki. Axel összeesett a ringben és ekkor már Triple H bent volt a ringben. Cm Punk ránzéett, majd behúzott neki egyet és felkapta. HHH kiszabadult ebből és belerúgott ellenfelének a lába közé. Ekkor pedig egy óriási Pedigree-t osztott ki neki. Cm Punk a földön, s a bíró csak most kezd felébredni. Triple H Axelt rádobja Punkrra és következett a kopogtatás. EGY, KETTŐ és Punk kiszabadult. Triple H dühösen ránéz a bíróra, majd megpofozza és neki is bead egy Pedigree-t. Ekkor viszont Punk feláll és a fémoszlophoz vágja a vezetőt és felkapja. Jön Curtis Axel, aki egy Big Boottal eltalálja a face karaktert, így nem sikerült Triple H-t megkarcolnia sem. Ezek után HHH a földre esett és elkezdett számolni. EGY, KETTŐ és Punk megint kisuzabadult. Axel ezért a hajánál foggva felcibálta és a fémoszlophoz verte, majd nekiurgott. Ekkor viszont Punk felment a felső kötélre és egy Punk Kicket adott be neki. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Ezzel Cm Punk megnyerte a mrékőzést, de Triple H elkapta és egy újabb Pedigreet nyomott le neki. A TLC egy létrás mérkőzés lesz Cm Punk és Triple H között.  A következő RAWON viszont egy Curtis Axel vs Cm Punk Last Man Standing mérkőzés. 

NEGYEDIK MÉRKŐZÉS: BIG E LANGSTON VS KANE!

Egyszer még IC bajnok leszke.

Te nem érdemled meg, hogy maszkban harcoljak ellened.

Még a mérkőzés előtt megszólal Dolph Zigglernek a zenéje:"Most kaptam a hírt, hogy a TLC ugyanaz a meccsfelállás lesz, mint a katonőák ünnepén. Csak az lesz a más, hogy asztalmeccs lesz. Hehe". Big E Langston morgott egyet és Dolph Zigglert figyelte. Mikor megfordult egy óriási állonütést kapott Kane-től. A Bigred monster az állába rúgott, majd lefejelte őt. Ezek után elkapta a tarkjónál fogva és kidobta őt a ringből. Langston gyorsan visszamászott, de megkapta a Nagy Vörös Szörnytől a Big Boot mozdulatot. EGY, KETTŐ és Langston csak kiszabadult. Kane-t ez nem hatotta meg és felkapta ellenfelét féloldalasan. Ekkor viszont Langston lefejelte őt és egy ügyes támadással kiszabadult, majd egy Running Slapshot adott be neki. EGY, KETTŐ ÉS Kane egyszerűen kiszabadult és újra felállt, majd megint állonütötte Langstont. Az elkapta ellenfelének a haját és rendesen meghúzta. Kane összeesett és kapott egy rúgást az arcára. Ezek után Langston megpróbálta megszorongatni afejénél fogva. Kane viszont a lába közé rúgott és felkapta ellenfelét. Langston menekülni próbált, de Kane könnyen a földre dobta. EGY, KETTŐ és az Afrikai kiszabadult. Ezek után Kane felkapta a hajánál fogva és rádobta a földre, majd egy nagy Elbow Droppot adott be neki. Ezek után arconvágta és egy Headlockba szerette volna bevinni. Langston arconrúgta és ezért kiszabadult, majd egy újabb Running Slapshot adott be neki. Kane összeesett, majd nagy nehezen felállt és ekkor Langston felkapta és egy Big Endinget adott be neki. EGY, KETTŐ és  Kane nagy nehezen, de megint kiszabadult. Dolph Ziggler közelebbjött a ringhez, márcsak egy méter választotta el tőle. Langston immáron csak őt figyelte és a meghalsz jelet mutatta neki.  Ziggler bemutatott és ezért Big E meghátrált. Aztán megállt és megfordult. Kane ekkor elkapta a nyakát és egy nagy Chokeslamet adott be neki. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Ezzel a Nagy Vörös Szörny nyerte meg a meccset.

BACKSTAGE SEGMENT:

Goldust az öltözőben van és találkozik a testvérével.

Goldust elkapta az ellenfelét és egy nagy Final Cutot adott be neki. 

 

FŐMÉRKŐZÉS: JOHN CENA VS ERICK ROWAN ÉS LUKE HARPER!

Újra itt vagyunk Cenácska.

The champ is here. 

Cena érkezett és máris elkezdte ütni Rowant. Egy nagy pofont adott be a hasába és még egyet az arcába. Ezek után egy könyökössel támadott és elkezdett cikázni a kötelk között, hogy letarolhassa ellenfelét a vállánál fogva. Amikor ez sikerült egy gyors Elbow Droppot adott be neki, mjd a lábával ráugrott a nyakára. Ezek után egy Headlockba fogta, majd felállította ellenfelét és a fémoszlopba vágta. Ezek után arconvágta őt és ráugrott. Két nagy ütés után elkapta a fejénél fogva és rádobta a földre. Egy újabb rúgás következett és Cena máris felkapta ellenfelét. Rowan viszont kisiklott ebből és összeesett. EGY, KETTŐ és a Wyatt kiszabadult. Cena felállt, majd ünnepelt egyet a közönséggel és felkapta ellenfelét. Az viszont újra kigugrott ebből, de most belerúgott Cenának a lába közé, majd egy Big Botootot is beadott neki. Ezek után a nyakánál fogva a fémoszlophoz vágta és pacsizott. Megérkezett Lukle Harper, aki elkapta Cenát a tarkójánál fogva és rádobta a földre. Ezek után ráugrott, de Cena elgurult, majd elkapta Harpert a szakállánál fogva. Az már majdnem feladt, de hátulról jött Rowan, aki belerúgott a hátába. Ezek után háromszor arconvágta őt Harper, majd következett volna a finishe, de Cena elgáncsolta. EGY! Harper könnyen kiszabadult és felállt, majd egy Cholitsinevel próbálkozott. Cena újra a földön és próbálja elérni a kötelet, de Rowan rálép a kezére. Harper pedig kopogtat. EGY, KETTŐ és Cena kiszabadul. Harper pacsizik és megjön Rowan, aki két szer lefejeli ellenfelét és a karját betartja a fejéhez és úgy próbálja összeszorítaani. Cena belerúg a lába közé és egy nagy Bulldogot adott be neki. EGY, KETTŐ és Rowan kiszabadult. Cena mosolyog és egy You Cant See Meet adott be neki. Harper feláll és felkapja őt egy AA_hoz, de Harper egy Big Boottal megakadályozza. Cena kiesik a ringből. Bray Wyatt pedig a székében figyeli az eseményeket, de nem sokáig, ugyanis megszólal a Big Show zenéje. Show bemegy, majd Brayt elkapja a gallérjánál fogva és rádobja a barikádra. Luke Harper kirohan, de kap egy W.M.D.T. Erick Rowan bent van a ringben és John Cena visszamászik, majd elkapja őt és egy nagy AA-t adott be neki. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Bray Wyatt kijön és megpillantja Showt. Térdrerogyik, majd elkezd nevetni.

 

Az adásnak vége.