[WWE SZTORI 2014-ben is! ]

A vezetőség egyáltalán nem szar. De John Cena igen!

Már megint harcolni akarsz Heyman? Azt mondom, hogy Soha ne add fel!

John Cena végre felkapta Paul Heymant és egy nagy AA-t osztott ki neki.

ELSŐ MÉRKŐZÉS:ANTONIO CESARO VS BIG E LANGSTON!

Ideje meccselni.

Nem egy Ziggler, de bemelegítésnek jó lesz!

Bizonyára fordulatos mérkőzésnek leszünk a szemtanúi. Cesaro bement ar ingbe, majd összeakaszkodott ellenfelével. Langston eltolte magátót és a hasába ütött egyet. Ezek után megpofozta ellenfelét, s az állát kapta el. Cesaro menekülni akart, de nem tudott, ezért inkább egy fejeléssel próbálkozott. Langston ezért a sarokba dobta és nekifutott. Cesaro egy rúgással eltalálta ellenfelét, majd kiszabadult a támadásból és behúzott neki egyet. Ezek után a lábát a kötélhez tette, majd sorozatos fejeléseket hajtott végre. Langston összeesett, majd gyorsan feltáplászkodott és ekkor Cesaro megpofozta őt, majd egy újabb nagy könyököst adott be neki. Langston összeesett és ekkore Cesaro ráugrott. EGY, KETTŐ és az Ic bajnok kiszabadult, majd feltáplászkodott, de kapott egy újabb rúgást Cesarotol, aki most a nyakánál fogva kapta fel Langstont, hogy rádobhassa a földre. Az Afrikai nem tudott elenállni a támadásnak és ezért Cesaro sikeresen támadott egy térdeessel az arcába.  Ezek után a hasába ütött, majd egy Cesaro Swingbe akarta befogni ellenfelét, de az sikeresen megfejelte őt, majd a karjával lesodorta. EGY! A volt tag team bajno kkönnyen kiszabadult, majd felállt és újra összeakaszkodott az ellenfelével. Belerúgott a lába közé, majd egy DDT-t adott be neki. Látszólag Langston nem tud már mozogni. EGY, KETTŐ, de volt benne elég, hogy kiszabaduljon. Cesaro felmászik a ring sarkába, de azonnal jön Langston és a hasába üt egyet, majd megpofozza őt. Antonio a kötélen kapaszkodik, de nem kellet volna, ugyanis Langston az arcába rúg egyet. Ezek után felkapja az Afrikai, majd rádobja könyörtelenül a földre. EGY, KETTŐ és Cesaro kijött a kopogtatásból, majd gyorsan felállt, de jött Langston is, aki lesodorta a karjával. Cesaro hátulról belerúgott a seggébe és Langston e miatt egy picit a földre zuhant. Cesaro jön és tarkonrúgja az ellenfelét, majd készül a Neutlarizerre. Langston feltáplászkodik és ellenfele támad, de ő kiugrik belőle, s egy Running Slapsh következik. Langston készül a Big Endingre és felkapja ellenfelél. Az eredmény pedig egy sikeresen bevitt finisher. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Cesaro leszerepelt a mai mérkőzésben.

MÁSODIK MÉRKŐZÉS:EL TORITO VS RANDY ORTON!

ELLLL TORIIIITOOOOOOOOOOO!

Ez túl egyszerű lesz.

Randy Orton ellenfele El Torito, amihez a vipera hangos röhögése társutl. El Torito egy rúgással támadt ellenfelér és megpofozta őt. Ezek után a hasába fejelt és a karjába is rúgott egyet. Ez meg sem kottyant Ortonnak, ugyanis ő csak nevetettt ezet, ami miatt El Torio bosszankodott. Orton behúzott egyet neki, majd könnyen felkapta és rádobta a földre. Ezek után újra felkapta és egy Powerslamot adott be neki. EGY, KETTŐ és El Torito kiszabadult, majd nagy nehezen felállt, aholis Orton fejberúgta. Ezek után a vipera a maszkjánál fogva feltette a sarokba, majd ő is felment és egy Superplexet adott be neki. Micsoda kegyetlenség! A vipera viszont csak mosolyog, majd behoz a ringba egy fémlépcsőt. Ezek után elkapja El Toritot a hajánál fogva, de az meglök és belerúg a lába közé. A vipera négykézlábereszkedik  és ekkor megkapta a fémlépcsőrfe a Bullsault nevű finisherjét El Toritotól. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Ezzel El Torito legyőzte a ragadozót, a viperát, Randy Ortont!

 

HARMADIK MÉRKŐZÉS: BIG SHOW VS LUKE HARPER!

Shownak nem muszály túlélnie.

Azért támadtam meg a Wyatt Familyt, akkor, mert szerintem a három fős csapatokkal le kell számolni.

Luke Harper rögtön megtámadta Showt. Belerúgott a lába közé, de ellenfele megpofozta őt. A Wyatt a földre zuhant, de gyorsan felállt, aholis az óriás lefejeltet és ezek után elkapta a hajánál fogva. Harper belerúgott az arcába és megpróbálta lekopogtatni, de Show könnyen ellökte magától és egy könyököst adott be neki. Bray Wyatt máris mikrofont fogott:"Mondd el, Show. Mondd el, hogy miért szúrtad hátba a családodat". Show erre behúzott egy óriásit Harpernek és afülénél fogva rádobta a földre. Ezek után ő maga is ráugrott. EGY, KETTŐ és Harper végül kiszabadult, majd felátplászkodott és odament a kötélhez. Rátámaszkodott, s elkezdte nyújtogatni a nyelvét a közönségnek. Show ekkor elkapta a hátánál fogva és kidobta a ringből. Ezek után Brayhoz fordult és mikrofont fogott:" Nem félek tőled. S A TLC-n le foglak győzni. Úgy bizony! HARCOCLNI FOGUNK EGYMÁS ELLEN". Bray csak ennyit válaszolt:"Uncsi". Ekkor megérkezett Harper és ráakaszkodott Shownak ahátára. Az óriás összerogyott és próbálta leverni magáról az ellenfelét, de nem nagyon sikerült. Ez immáron egy Headlock nevű feladáos mozdulat. Show már majkdnem kopog, amikor is megérkezeik az ereje. Feláll és hátrál egyenesen a fémoszlophoz. Ennek hatására Harper összeesik és ő egy könyököst ad be neki. EGY, KETTŐ és a Wyatt újfent kiszabadult. Show megint felkapta volna a mikrofont, de most Harper behúzott a lába közé. Felállt és kétszer belerúgott a fejébe. Ezek után elkapta a ruhájánál fogva és a ring sarkába dobta. Elkapta a tarkójánál fogva és háromszor bevert az arcába.  Összekurcsolja a hasát és rádobja a földre, majd következett a Gator Roll nevű mozdulat. Show mozdulatlan, s EGY, KETTŐ! A kopogtatásnak itt vége szakadt, ugyanis Show elkapta a kötelet. Harper ezért egy könyököst adott be neki, majd újra elkezdett csúfolódni a közönséggel. Big Show feltáplászkodott és amikor megfordult egy nagy Chokeslamot adott be neki. Ezek után Show megszólalt:"Bray, Rowan! Hagyjátok el a területet!". Bray mosolygott, majd felállt és Rowannal együtt kisétáltak Luke Harper ekkor feltáplászkodott és megpofozta Showt hátulról. Show megfordult és egy nagy W.M.D.T-t adott be neki. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Ezzel Show vs Bray a TLC-n.

BACKSTAGE SEGMENT:

Big Show megy haza, amikor hírtelen az egész Backstageban lekapcsolódik a villany.

A villany ekkor felkapcsolódik és Harper Rowannal karöltve elkezdik rúgdosni Showt, majd a végén beledobják egy kukába.

FŐMÉRKŐZÉS: THE USOS ÉS MARK HENRY VS THE SHIELD!
Ideje mulatni egy sort.

Eljött az idő, hogy győzedelmeskedjünk.

Mark Henry a ringben van már, amikor megszólal az Usok zenéje. Az Uso tesók kiérkezneki, de hátulról a New Age Outlaws támadta meg őket. Billy Gunn elkapta Jeyt a tarkójánál fogva és a barikádhoz verte. Roadd Dogg pedig Jimmy-t kezdte el fojtogatni egy darabig, majd a földre dobta és egy Elbow Droppal ajándékozta meg. Jey gyorsan felállt és egy nagy ütést nyomott le Road Doggnak az arcára. Gunn ezért belerúgott a lába közé és átdobta a barikádon. Jimmy közben felállt és egy Drop Kickel leterítette Billy Gunn-t. Road Dogg felállt, ám Jeytől megkapta a Super Kicket. Az Usok tovább meneteltek, de nem jutottak be a ringbe. Ugyanis jött Seth Rollins, aki a barikádról ráugrott Jey Usora. Eltalálta és kegyetlenül elkezdte öklösökkel sorozni. JEy lefejelte, majd megpróbált felállni, de jött Ambrose, aki a tarkórjánál fogva rádobta a fémlépcsőre. Jimmy ekkor elkapta Ambrose-t a karjánál foggva, az viszont belerúgott a lába közé és a másik fémlépcsőre dobta.  Az Uso testvérek nagyjából ki vannak ütve, de ekkor érkezett a nagy meglepetés. Mind a ketten feltáplászkodtak és a fémlépocsőn elkezdtek pihenni. Ambrose elkapta Jimmy-t és beadta neki a Dirty Deedset. Jey-t pedig Rollins találta meg hátulról és adott neki egy Skywalkert. A gong ekkor megszólalt és Mark Henry értetlenül nézte az egészet. Ekkor érkezett Roman Reigns, aki egy Speart adott be neki. EGY, KETTŐ és Henry kiszabadult. Roman nem érti a dolgot és ezért a ruhájánál fogva kapta fel Henyr-t és az arcánál fogva beleverte a földbe. Ezek után felállította, de nem kelletv onla. Henry behúzott egyet neki, majd egy World Stronges Slammel ajándékozta meg. EGY, KETTŐ és Roman kiszabadult. Henry ezek után kiment a ringbe és tarkónrakadta Rollinst. Ambrose támadott, de őt is elkapta. Ezek után mind a kettőjüket rádobta a fémlépcsőre, majd bement. Ekkor érkezett Roman Reigns és egy újabb Speart adott be az óriásnak. EGY, KETTŐ és Henry nagy nehezen, de megint kiszabadul. A közönség tombol, s Roman felállítja ellenfelet, de Henry ellöki, majd felkapja. Roman lefejeli őt, majd kiszabadul és belerúg a lába közé. Ezek után egy nagy Superman Punch csattant el a térfélen. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Ezzel a Shield nyert egy elég érdekes módon.

 

Az adásnak vége.