[WWE SZTORI 2014-ben is! ]

Én vagyok az igazi IC bajnok. 9 hónapja!

Én leszek az igazi IC bajnok a TLC után.

Ziggler elkapta Langstont, de az hírtelen ellökte magától. Ziggler menekül, de kap egy nagy Big Endinget.

ELSŐ MÉRKŐZÉS:LOS MATADORES VS RANDY ORTON!

El Torito legyőzi a viperákat.

A vipera viszont gyorsabban harap.

Fernando megtámadta Ortont. A sarokba lökte, ahol három nagy rúgást adott be a lába közé. Ezek után lefejelte, majd belecsípett a bőrébe. Orton egy fejeléssel válaszolt, majd belerúgott kettőt a lábába. Ezek után egy gyors Powerslamot adott be neki, majd egy könyökössel válaszolt. Ezek után feltáplászkodott és egy nagy RKO-t akart beadni. Fernando viszont könnyen ellökte, majd egy Bulldogot adott be neki. EGY, KETTŐ és Randy Orton kiszabadult. Dühösen felállt és ránézett a matadorra. Az a karjjával támadott, de Orton majdnem beleharapott és egy óriási DDT-t adott be neki. Ezek után Orton elkapta Diegot a fejénél fogva és bedobta a ringbe. Amikor az felkelt, gyorsan egy Powerslamot adott be nekik. Ezután kiment, majd visszatért, de ekkor már egy fémlépcsőt is hozott magával. Letette a ring közepére és elkezdett pózólni. A bíró megtiltja ezt Ortonnak és az ezért a fémlépcsőre egy RKO-t ad be a bírónak. El Torito a felsőkötélről leugrik és egy nagy Drop Kicket ad be Ortonnak, aki ráesik a fémlpécsőre. Diego pedig egy Elbow Droppot ad be neki, majd egy Headlockba fogja be. Orton feláll és ekkor nekiszaladt El Torito. Gyorsan lefejeli Diegot, majd elcsattan egy RKO El Toritora. Diego kimegy a ringből, de már Fernando is felállt és elefejelte Ortont. Az négykézláb esett össze, majd gyorsan feltáplászkodott .Double Knee Facebuster érkezik: EGY, KETTŐ és OIrton nagy nehezen kiszabadult, majd a közönségre nézett. Fernando pacsizott és megérkezett Diego. Az elkezdett cikázni a kötelek között, majd belerúgott az arcába. Ezek után elkapta a gatyájánál fogva a viperát és rádobta a fémlpécsőre. EGY, KETTŐ és Randy újra kiszabadult. Megint feltáplászkodott és most etgy óriási RKO-t adott be Diegonak. Azután pedig Running Punt Kicket adott be a matadornak. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Orton megnyerte a mérkőzést, de látszólag unja az ilyen szintű pankrátorokat. 

MÁSODIK MÉRKŐZÉS: DANIEL BRYAN VS ???

NA?NA? Ki lesz az ellenelem?

Visszatértem a közéletbe.

Fandango elkezdett táncolni a ringben, majd gyorsan mikrofont ragadott:"Visszatértem a kötelek között. Nyomok egy kis csacsascsát, majd kivégzem a szakállas barátunkat. Jó lesz?" Bryan megelégelte ezt és meglökte. Amikor Fandango megfordult,belerúgott a lába közé, majd a tarkójánál fogva a földre dobta és egy Yes! lockot adott be neki. YES!YES!YES! A közönség tombol, Fandango pedig elég hamar lekopogja a hármat. Ezzel Daniel Bryan nyerte meg a mérkőzést.t 

 

BACKSTAGE SEGMENT:

Daniel Bryan elégedetten megy ki a ringből, amikor érkezik Fandango. Elkapja a hajánál fogva és beleveri a falba.

Bryan egy nagy Running High Knee-t adott be ellenfelének. Fandango belerepült a kukába.

 

HARMADIK MÉRKŐZÉS:BIG SHOW VS ERICK ROWAN!

Nem félek Bryatől.

Rosszul hazudsz.

Big Shownak az élettéért kell küzdenie a TLC-n. S úgy látszik, hogy most is. Rowan elkapta a ruhájánál fogva és behúzott neki egy térdest. Ezek után lefejelte őt, majd a fejénél fogva rádobta a földre. Elkapta a lábánál fogva és beleakasztotta a kötélbe és belerúgott egyet. Show összeesett, de próbált felátplászkodni. Rowan ekkor felkapta és ráádobta a földre. Következett egy Elbow Drop. EGY, KETTŐ és Big Show kiszabadult és feltáplászkodott. Rowan belerúgott a hasába és a fejét próbálta megszorongatni.Show még mindig tehetetlen, majd feláll és nekidobja ellenfelét a fémoszlopnak. Ezek után elkapja a szakállánál fogva és jól megrántja. Rowan összeesik és kegyelemért könyörög. Ezét Show az arcába vág egyet és újra elkapja a szakállánál fogva. Rowan rúgni akar, de Show megpofozza őt és felkapja. Rowan újra a földön köt ki és EGY, KETTŐ! Azért sikerül felállnia és belerúgni Shownak a lába közé. Ezek után a könyökével próbálja megszorongatnio az óriást, de az ellöki magától és arconvágja. Rowan összeesik és jöhet a kopogtatás. EGY, KETTŐ és kiszabadul. Big Show mikrofont fog:"Bray és Harper. Takarodjatok ki innen". Bray megfogja Harpert és együtt kimennek a ringből. Show ekkor megfordul, de Rowan belerúg a lábába, majd elkapja a fejénél fogva és a fémoszlophoz vágja. Show összeesik és ROwan még egyszer ráugrik. EGY, KETTŐ és a face karakter kiszabadult. Rowannak elege lett ebből a nagy mérkőzésből és a fejénragadta Showt. Az viszont ellökte magától és beadta a Bearhug nevű feladásos mozdulatot. Rowan végül csak pár fejelés után sikerült kiszabadulnia, majd elkapta ellenfelét és rádobta a földre. Show viszont most felállt, de ellenfele pontosan ezt akarta és egy Big Bootot adott be neki. EGY, KETTŐ és Show megint csak kiszaadult. Erick Rowan nem érti a dolgot és felállítja ellenfelét, majd ráugrik. Big Show elkapja a nyakánál fogva és egy Chokeslamet vág le neki. A közönség tombol és az óriás a magasba emeli az öklét. Rowan feláll és egyet üt a hasába. Show viszont lefejeli, majd beadja neki a W.M.D.T-t. Ezzel a Wyatt összeesik és jöhet a kopogtatás. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Big Show lett a győztes.

NEGYEDIK MÉRKŐZÉS: THE PRIME TIME PLAYERS ÉS WADE BARRETT VS  MARK HENRY ÉS AZ USOK!

Most több szerencsénk lesz, mint a Smackdownon.

Gyors győzelmet remélek.

Jimmy Uso összeakaszkodott Darren Younggal. Behúzott neki egyet a hasába, majd elkapta a hajánál fogva és kidobta a ringből. Young könnyen visszamászott és belerúgott ellenfelének af ejére. Ezek után elkapta a haját és a ringbeakasztotta. Belerúgott még egyet a lába közé és pacsizott.  Lefogta Jimmyt és jött Titus, aki belerúgott az arcába. Ezek után az Afrikai felkapta, majd rádobta a földre. Jött egy könyökös egy térdes is. Jimmy lefejelte ellenfelét és feltáplászkodott, majd behúzott egyet ellenfelének. Titus összeesett, de feltáplászkodott és elkapta ellenfelét a tarkójánál fogva, majd pacsizott. Újra Darren Young jött, aki belerúgott Jimmynek a hasába. EGY, KETTŐ és Jimmy Uso kiszabadult és felállt. Young rúgni akart, de ellenfele elkapta az arcánál fogva és egy nagy térdest adott be neki. Darren négykézláb esett és Jimmy pacsizott. Az Uspo berohant és megabarckolte ellenfelének a fejét és a karjánál fogva a sarokba szállította Darren-t. Az pihenni akart, de megkapta a Super Kicket Jeytől. Ezek után a face karater felmászott a ring sarkába és ráugrott Darrenre. EGY, KETTŐ és Young kiszabadult, majd Titus O Neilhez kúszott és tagot váltottak. Az Afrikai berohant és egy Cholitsinevel leterítette ellenfelét. Ezek után egy Belly To Belly Suplexet adott be neki. EGY! Jey máris kiugrott és felállt. Titus támadni akart, de egy Drop Kickel lerázta ellenfelét és belerúgott a nyakába. Ezek után pacsizott. Mark Henry lépett a ringbe és Titus csak most állt fel. Összeakaszkodtak és Henry megpofozta őt. Titus összeesett és gyorsan felkapta Henry, majd egy World Stronges Slamet adott be neki. EGY, KETTŐ és Darren Young félbeszakította a kopogtatást. Az Usok a felső kötélről viszont ráugrottak, ezért az kiesett a ringből. Titus pedig végül pacsizott és megérkezett Wade Barrett. Az belépett, majd amikor meglátta, hogy Henry az ellenfele, visszapacsizta magát. Újra Titus került a képbe és Henry leterolta, majd felkapta és egy újabb World Stronges Slamet akart beadni. Barrett viszont egy Bull Hammert adott be neki. Titus gyorsan ráfeküdt. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Henry nem tudott ebből már kiugrani, s a heel csapatt nyert. Megszólalt a New Age Outlaws és bementek a ringbe. Szemeztek egyet az Usokkal, de nem történt más.

 

BACKSTAGE SEGMENT:

Mark Henry megy haza, amikor találkozik Roman Reignssel.

Végül megelégelte ezt a viselkedést és felkapta Romant, majd egy World Stonges Slamet adott be neki.

FŐMÉRKŐZÉS: CM PUNK VS CURTIS AXEL LAST MAN STANDING!

Axel. Eljött az idő a végső leszámolásra.

Ez vicces lesz.

Cm Punk legelső csapása egy pofon volt Axelnek, s ezek után elkapta a karját, majd jól megszorította. Axel lefejelte és a fejénél fogva rádobta a fémoszlopra. Cm Punk megkapaszkodott, de kapott egy Drop Kicket. Ezek után Axel belecsípett a hátába és ráállt. Punk elkapta a kötelet és feltáplászkodott. A heel karakter belerúgottt Punknak a lába közé és a hasába könyökölt. Punk viszot lefejelte őt és eltolta magától. Axel helyben elesett, majd feltáplászkodott. Punk lefejelte és elkapta Axelt a karjánál fogva és a kötélen át kidobta a ringből. Axel feltáplászkodott, majd bement a ringbe. Punk belerúgott az arcába és megpofozta. Curtis a földre zuhant és a bíró elkezdett számolni. Ötig jutott, ugyanis sikerült feltáplászkodnia. Addig viszont Punk egy fémlépcsőt vágott Axelhez. Ezek után a volt wwe bajnok egy Kendo Sticket vett elő és a hátára vágott Axelnek. Az összeesett, majd hátulra rúgott kettőt, de nem találta el Punkot. Punk felkapta őt és rádobta a földre. A bíró hétig jutott, ugyanis Axel feltáplászkodott, majd kiment a ringből és belerúgott az arcába. Cm Punk a fémlépcsőn elkezdett pihenni, addig viszont Axel a ring alól elővett egy acélszéket és háromszor rávágott a hátára. Punk négykézlábra esett és Axel még ötször rávágott az acélszékkel, majd a széket felállította és felkapta ellenfelét. Punk kiszabadult belőle, majd elkapta és egy GTS-t nyomott le Axelnek az acélszékre. A bíró kilnecig juttott, de a heel karakter asemmibőól feltáplászkodott és a barikádra dobta Punkot. Ezek után egy újabb acélszéket vett elő és rávert hármat a face karakterrel. A második fémlépcső is használatba került, de az imáron Punknak a fején landolt. Végül Axel felállított a háta mögé egy asztalt. Punk pedig felállt a barikádra és egy Punk Kicket adott be nekik. Mind a ketten ráestek az asztalra, ami eltört. A bíró kilencig számolt, s mind a ketten feltáplászkodtak, éppen időben. Axel begurult a ringbe és ott pihent.Cm Punk egy poroltóval tért vissza, de a Heyeman Guy belerúgott a lávba közé és elvette a poroltót, majd rávágta a face karakter fejére. Punk összezuhant és nem mozdult. Axel viszont még egyszer felkapta, majd levágott egy Perfect Plexet. Ezek után kiment a ringből és visszahozott még egy asztalt. EGY, KETTŐ, HÁROM, NÉGY,ÖT, HAT, HÉT, NYOLC, KILENC! Punk felállt és rátámaszkodott az asztalra, s Axel szépen feltette rá. Ezek után a heel karakter felment a kötélre, majd úgy leugrott. Punk kitartotta a karját és ezért Axel a csizmájára esett Punknak. Cm Punk pedig felkapta és egy GTS-t vágott le az asztalra. EGY, KETTŐ, HÁROM, NÉGY, ÖT, HAT, HÉT, NYOLC, KILENC! Paul Heyman megfogta Axelt és a kötélhez tette. Punk e miatt feldühödött és felkapta Heymant, majd a kommentátori asztalhoz lépett és egy GTS-t adott be neki. Az asztal összetört és a menedzser elájult. Mikor megfordult Axel érkezett és a poroltót újra eltörte a feje felett. EGY, KETTŐ, HÁROM, NÉGY, ÖT, HAT, HÉT, NYOLC, KILENC! Punk újra feltáplászkodott, majd belerúgott Axelnek a fejére. Az a ring sarkában kezdett el pihenni. Punk pedig egy újabb Kendo Sticket talált a ring körül és használta Axel hasán. A barikádra tette fel Axelt féloldalasan. A heel akrakter menekülni akart, de Punk a Kendo Stickkel egy óriásit sózott rá. Ezek után felmászott a kötélre, majd ráugrott Axelre és Punk Kick. Micsoda kombó. EGY, KETTŐ, HÁROM, NÉGY, ÖT, HAT, HÉT, NYOLC, KILENC ÉS TÍZ! Cm Punk nyert, de kétszer is használta a tiltott mozdulatát.


Az adásnak vége.