[WWE SZTORI 2014-ben is! ]

Köszönjük a WWE-nek, hogy a TLC-n újra esélyt kaphatunk a wwe tag team övért.

Elegünk van belőletek.

A New Age Outlaws megtámadták az Usoékt és eléghamar bedobták őket a barikádba. Egyre jobban TLC hangulat van.

ELSŐ MÉRKŐZÉS: ANTONIO CESARO VS CODY RHODES!

Mostmár nincs mellettem Khali! EGYEDÜL HARCOLOK!

Itt áll előtted az új IC bajnok!

Cesaro gyorsan megtámadta ellenfgelét és egy gyors könyököst adott be neki, majd egy térdessel támadott. Cody térderogyott, majd gyorsan felállt és arconrúgta ellenfelét. Az négykézlábra esett és kapott egy rúgást az arcára is, majd jött Codynak a hátraszajtója. Cesaro viszont elkapta, majd beledobta a földre. Ezután felment a felsőkötélre, majd ráugrott, de az egy Drop Kicket adott be az arcára. Cesaro összeesett, s EGY, KETTŐ, de kiszabadult, majd gyorsan feltáplászkodott és összekaszkodott Cody Rhodessel. Annak az lett az eredménye, hogy Cody elgáncsolta őt és egy könyökössl a földbe dobta őt. Egy újabb Elboe Drop után Cody már készült a finisherére. Ekkor Cesaro felállt és belerúgott a lába közé, majd a fejébe rúgott háromszor. Cody a sarokbaesett és ellenfele szépen arconrúgta őt, majd egy újabb rúgást adott be immáron a hátára. EGY, KETTŐ és Cesaro újra kiszabadult, majd nagy nehezen feltáplászkodott és lekezdett a kötélen pihenni. Ez Codynak nem tetszett és megtámadta, de egy rúgást adott be a lába közé: Ezután Cesaro Swing következett, s Cody majdnem kirepül a ringből, de elkapta a kötelet. Cesaro ezután újra felkapja és következett a Neutlarizer. EGY, KETTŐ és Cody nagy nehezen kiugrott ebből a kemény komóból. Antonio nem érti a dolgot és ekkor megszólal Goldustnak a zenéje. Cody elkapja a lábánál fogva az ellenfelét és próbál pinnelni. EGY, KETTŐ és megint kiugrik Cesaro, majd feltáplászkodik. Látja, ahogyan Goldust berohan a ringbe. Cody pedig még mindig Cesaroval törődik és gyorsan bead neki egy Cross Rhodest. Cesaro a földön és EGY, KETTŐ, de ekkor érkeizk Goldust, aki arconrúgja a testvérét. Diszkalifikációval Cody nyer, de ekkor a testvére elkapja és egy Final Cutot ad be neki. Éleződik a helyzet a TLC-re.

MÁSODIK MÉRKŐZÉS: GOLDUST VS JACK SWAGGER!

Ez egy jó bemelegítés lesz az IC öves mérkőzéshez.

Én nem csak bemelegítés vagyok!

Goldust bement a ringbe, majd elkezdte ünnepeltetni magát. Swagger ebben a pillanatban meglökte és jól összeszólalkoztak. Golodust viszont intett, hogy lenyugszik. Swagger elkapta a fejénél fogva és a könyökével beszorította egy Headlockba. Goldust egy könyököst adott be neki, majd megfordult és hátulról belerúgott a lába közé.Swagger térderogyott, majd gyorsan felállt és leköpte ellenfelét. Ezek után arconvágta és újra óriási ütéseket mért rá. Goldust elkapta az állánál fogva és szépen lefejelte, majd egy DDT-t adott be neki. Swagger gyorsan feltáplászkodott és egy Big Bootot adott volna be nek, de ellenfele elkapta a lábánál fogva és újra belerúgtt a lába közé. Swagger összeesett és Goldust felment a felsőkötélre, majd ráugrottt ellenfelére. Swagger a földön és következik a kopogtatás. EGY, KETTŐ és kiszabadult a heel karakter. Swaggernek utoljára nagy mérkőzése Booker T-vell volt a Hell In a Cellen. Most pedig feláll sé elkapja Goldust a nyakánál fogva. A face karakter csak mosolyog és megpofozza ellenfelét. Swagegr négykézlábra esik és Goldust rááll a hátára, majd onnan ráugrik a fejére. EGY, KETTŐ és az Igazi Amerikai csak kiszabadult. Goldust unja már a mérkőzést és feláll a felsőkötélre. Ezt nem kellet volna, ugyanis Swagger onnan egy Big Bototo adott be neki. Az Aranyember leszédült, majd nagy nehezen feltáplászkodott, de Swagger a ruhájánál fogva féloldalasan rádobta a földre. EGY! Goldust könnyen kiszabadut és felállt. Swagger lefejelte, majd hírtelen nagfy sebeséggel felkapta és egy Swaggerbombot adott be neki. EGY, KETTŐ és Goldust megintcsak kiszabadult. Swagger ezt megunta és ezért elkapta a lábánál fogva, majd Ankle Lockot adott be neki.Vajon ki tud szabadulni az Aranyember? Vagy itt vége van a mérkőzésnek. A legnagyobb meglepetésünkre megérkezik Cody Rhodes, aki arconvágja a testvérét. Újabb diszkalifikáció és ráadásul eldördül a Cross Rhodes is.

BACKSATGE SEGMENT:

Goldust kimegy az arénából elég fáradtalan, amikor találkozik Zigglerrel.

Ekkor Goldust elkapta Zigglert és egy Final Cutot adott be neki. Ez a 4-es már nagyon éleződik.

HARMADIK MÉRKŐZÉS:SIN CARA ÉS SCOOBY DOO VS SETH ROLLINS ÉS DEAN AMBROSE!

Scooby Doo nem tud veszíteni.

Micsoda ellenség.

Ambrose kezdte a mérkőzést Sin Carával. A maszkos pankrátort a ring sarkába dobta és egy térdes adott be neki. Cara egy pillanatra megtorpant és ekkor kapta a következőt, majd Ambrose lefejelte. Ezek után a tarkójánál fogva a földre akarta dobni, de Cara egy cigánykerék formájában kivédte a támadást és egy Drop Kicket adott be neki. Ambrose négykézláb esett a ring sarkáa és fogta a kötelet. Cara ekkor a felsőkötélen át ráugrott és kapott egy rúgást az arcába. Ambrose próbál kopogtatni, de Carában még nagy az élet, ezért pacsizink Rollinssal. Rollins belerúg a hátába, majd a maszkjánál fogva felkapja és egy Skywalkert ad be neki. Úgy látszik, hogy a meccs ennyi volt. EGY, KETTŐ és Cara kiszabadult. Rollins elkapja a lábánál fogva, de az a bal lábával arconrúga őt, majd pacsizik. Scooby Doo érkezik a ringbe. Rollins röhög, majd ráugrik, de Scooby elkapja és egy World Stronges Slamet ad be neki. Ezek után leveszi a jelmezét és kiderül, hogy Mark Henry volt! Henry odafutott Ambrosehoz és lefejelte. A Shieldes srác összseesett. Rollins pedig feltámaszkodott és odafordult a ring sarkában álló Romanhoz. Roman egy acélszéket adott Rollinsak a kezébe, aki használni is akarta, de Henry újra felkapta, majd újabb World Stronges Slam következett. Roman Reigns berohan, de Cara egy Drop Kickkel eltalálja. Henry kopogtat. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! A facek nyertek, a Shield pedig dühösen mutogatott.

FŐMÉRKŐZÉS: JOHN CENA VS RYBACK!

CENA HALOTT!

Nem látsz engem.

Cena három nagy rúgással sorozta meg Rybackot és a hátára vert egyet. Ezek után belekönyökölt az arcába, majd a hasába is rúgott egyet Ellenfele összeesett és ekkor Cena felállt és egy újabb könyököst nyomott le neki. Ezek után belevert egyet az arcába, majd elkapta a vállánál fogva és a fémoszlopra vágta. Ryback dühösen megfordult és a hátába vert hármat Cenának. Ezek után elkapta a hátánál fogva és rádobta a földre, majd egy könyökössel támadott volna, de Cena elkerülte. Ezek után a volt WWE bajnok felállt és egy térdessel találta el az óriást. Az a kötélen kezdett el pihenni és a semmiből lefejelte Cenát. Ezek után felkapta, majd rádobta a földre és ő maga is ráugrott. EGY, KETTŐ és John Cena kiszabadult, majd feltáplászkodott és behúzott egyet Rybacknak. Az a földre zuhant, majd feltáplászkodott és ő is behúzott Cenának. Cena egy újabb ökjlöst adott be neki és belerúgott a lába közé, majd lefejelte. Egy újabb ütést adott be neki és felkapta Rybackot, de túl nehéz volt és ő a földre zuhant. EGY, KETTŐ! Cena megint csak kiugrott, majd feltáplászkodott. Ryback nekirohant, de belerúgott az arcába, majd egy Bulldoggal leterítette. EGY! Ryback kiszabadult. Cena viszont nem engedte, hogy felálljon és egy STF-et adott be neki. Az óriás próbál kiszabadulni, de nem sikerül neki. Cena ökle egyre jobban összezáruzl és Ryíback kettőt kopog. Ezek után feláll és hanyatvágja magát. A volt WWE bajnok a földön van és az óriás ezt kihasználja. Spinebustert ad be neki, majd felállítja Cenát és egy Meat Hookot ad be neki. A közönség tombol. S EGY, KETTŐ, de Cena kiszabadult és felállt. Behúzott egyet Rybacknak, majd a lába közé rúgott. Ezek után tarkónragadta és kidobta őt a ringől. Ryback viszont megkapaszkodott és egy újabb Meet Hokkal támadott. Most viszont Cena elugrott és felkapta, majd egy nagy AA-t adott be neki. EGY, KETTŐ és Ryback kiszabadult. Cena ezután egy You Cant See Mee-t adott be neki, majd készült a fináléra. Ekkor megérkezett The Miz hátulról és egy acélszékkel rávágott Cenának a hátára. Cena összeesett, de Ryback felkapta és egy Shell Lockedet adott be neki. Miz számol. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Viszont diszkalifikáció miatt Cena nyerte a találkozót, de mégis Ryback ünnepelhetett.