[WWE SZTORI 2014-ben is! ]

John Cena, a mi bajnokunk le fog égni a TLC-n. . Ugyanis az ügyfelem, elintézi.

Tudod, Heyman. Mostanában arra gondolok, hogy mi a fenének szerződtetnek le téged a mentoráltjaid.

Cena hátatfordított Heymannak, majd gyorsan még lopakodott és egy Skull Chrusing Finale-t adott be neki.

ELSŐ MÉRKŐZÉS:MARK HENRY VS DEAN AMBROSE!

Akarjátok, hogy agyonverjem Ambrorset? Mert megteszem.

Én bátor vagyok, de nem értem, hogy miért ezzel az óriással kell küzdenem.

Mark Henry belép a ringbe, s Dean Ambrose máris egy fordítással próbálkozik, de Mark Henry elkapja a kötelet és lerúgja magától. Ezek után arconvágja, majd elkapja a szakállánál fogva és kétszer beleveri a földbe. Ambrose gyorsan feltáplászkodik és behúz egyet Mark Henrynak és elkapja a karját. Mark Henry ekkor belerúg a lába közé, majd hírtelen nyakonvágja. Ambrose összeesik és elég hamar kap egy könyököst a hátára.  Ambrose próbál feltáplászkodni, de Mark Henry befogja a fejét és beadja neki az Mic Check nevű mozdulatát. EGY, KETTŐ és Ambrose kiszabadult és felállt. Mark Henry belerúgott a hátába és a karjánál fogva a földre dobta, majd ráugrott. Viszont már csak a földet találta el, ugyanis Ambrose felpattant és egy gyors Drop Kicket adott be neki. Ezek után elkapta a karjánál fogva és rádobta a ring közepére, majd ráugrott. Anderseon lefejelte őt, s ezek után belecsípett a hasába. Ambrose fájlalta a hasát, de sikeresen adott egy könyököst, ami következtében Mark Henry elengedte. Ezután következett egy újabb Drop Kick, amely következtében a face karakter összeesett. Ambrose felállt a ring közepére és egy Dirty Deedst adott be neki. Mark Henry már mozdulni sem bír, de ezzel még nem végzett Ambrose, ugyanis beadta a Figure-For Leglock nevű mozdulatát. Vajon képes Mark Henry kijönni ebből a nagyon kemény feladásos fogásból? Pár fejelésre telik csak, aztán eléri a lábával a kötelet. Ambrose dühösen leszáll róla, majd belerúg párat, aminek a közönség nagyon örül. Mark Henry felállt és egy gyors ütést ad be Arisnek, majd egy Knee Lifttel bombázza őt. EGY, KETTŐ és Ambrose már megint kiszabadul, de felállni még nem tudott. Mark Henry ezért felment a felsőkötélre és megcsinálja a World Stronges Slamot. Ambrose viszont elugrik és így a face  karakter csak a padlóra érkezik. Dirty Deeds következik Ambrosetől és EGY, KETTŐ, HÁROM! A Shieldes srác nyert! A Shield másik két tagja nem jött be, de elég morcosan néztek az eredmény miatt.

 

BACKSTAGE SEGMENT:

Cm Punk az öltözőjében nézi a mérkőzések kiírását, amikor találkozik Triple H-val.

Ekkor elkapta Punkot, hogy egy Pedigree-t adjon be neki, de Punk egy Punk Kickel leterítette a földre.

MÁSODIK MÉRKŐZÉS: DOLPH ZIGGLER VS WADE BARRETT!

Eljött a visszatérésem ideje!

Az interkontinentális bajnokkal te nem szórakozol!

Dolph Ziggler arconrúgta Wade Barrett, majd elkapta a fejénél fogva és a ring sarkába dobta a fejénél fogva. Ezek után elkezdett cikázni a kötelek között, majd hírtelen megállt és egy Drop Kicket adott be neki. EGY, KETTŐ és megszólal Matt Morgannak a zenéje, s Wade Barrett kiszabadul. Dolph Ziggler feltáplászkodik, s megvárja Morgant, aki kijön a mikrofonjával a kezében:"Dolph Ziggler.". Dolph Ziggler értetlenül áll az eset előtt és kap egy rúgást a tarkójára a hivatalos ellenfelétől. Megfordul, hogy rúghasson, de az elugrul, majd belerúg a lába közé. Ezek után arconvágja és rádobja a földre, majd ráugrik. EGY! Dolph Ziggler kiszabadult.Gyorsan feltáplászkodott és behúztott egyet Wade Barrettnek a hasába és lefejelte. A visszatérő a földre zuhant, majd gyorsan felpattant a semmiből és rúgni akart, de Dolph Ziggler sikeresen elugrott, majd hátulról egy Super Kicket nyomott le neki. EGY, KETTŐ és Wade Barrett a földre zuhant, s Matt Morgan egyre jobban közeledett a ring felé. Dolph Ziggler arconcsapta Wade Barrett,t majd felállította, hogy tovább üthesse. Az viszont egy Headbuttal válaszolt, majd egy könyökössel leterítette a földre. Dolph Ziggler felakart állni, de kapott ellenfelétől egy hátraszajtót. EGY, KETTŐ és kiszabadott. Matt Morgan pedig már beért a ringbe. Dolph Ziggler feltáplászkodik és gyorsan felmászik a felsőkötélre. Wade Barrett nekifut, de az arcába rúg. Wade Barrett véletlenül elesik, de megkapja a Zigg-Zaggot Dolph Zigglertől. EGY, KETTŐ és HÁROM! Barrett hiába tért vissza, egyenesen veszített.

HARMADIK MÉRKŐZÉS:THE USOS VS THE WYATT FAMILY!

UA! UA! Edélyünk lesz a tag team övekért.

A füleik az enyémek, az orrait viheted.

Elérkeztük a csapatmérkőzéshez. Először Erick Rowan akaszkodott össze Jey Usoral. Mind a ketten elkezdték egymást tolni, de a heel karakter ebbne jobb volt, hiszen sikerült három nagy térdest beadnia és egy DDT-t is. Jey Uso gyorsan feltáplászkodott és állonvágta ellenfelét, majd behúzott neki. Ezek után újra eltalálta, immáron az arcánál. Erick Rowan pacsizott és megérkezett Luke Harper, aki hátulról ütötte le Jey Usot és a hasába ütött háromszor. A face karakter gyorsan felállt, de ellenfele a kötélhez dobta, majd ráugrott. Mind a ketten kiestek a ringből, de Kazaraian állt fel gyorsabban és a fémoszlophoz vágta ellenfelét. Bedobta a ringbe, majd pacsizott. Erick Rowan a felsőkötélről ráugrott Jey Usore. EGY, KETTŐ és kiszabadult. Erick Rowan elkapta a lábánál fogva és ki akarta vonszolni a ringből, de az a másik lábával arconvágta és pacsizott. Megérkezik a cowboy Jimmy Uso, aki a vállánál könnyen leteríti ellenfelét és a fejénél fogva rádobja a földre. Erick Rowan menekülni akar, de kap egy rúgást a hasába. Uso elkapta a nyakánál fogva és rádobta a kötélre. Az viszont ottmaradt és gyorsan arconvágta lelenfelét. Uso összezuhant és jött a heel pacsi. Luke Harper a földön fekvő face karaktert négy rúgásban részesítette, majd a hajánál fogva felkapta. Uso viszont könnyen eltolta magától. Luke Harper belerúgott az arcába, majd gyorsan beadta a Fade To Blackot. EGY, KETTŐ és Jimmy Uso kiszabadult. Luke Harper nem értette a dolgot és befogta ellenfelének a fejét. Az viszont lefejelte, majd felállt és a vállával letarolta. Luke Harper újraakar próbálkozni, de Uso felkapja és következik A Superkick. Luke Harper viszont a leengedésénél pacsizott. Uso pinnelni akar, de a bíró mutatja, hogy tag történt. Ekkor érkezik Erick Rowan, aki elkapta a lábánál fogva és egy fordítást adott be neki. Uso vállai a földön, s EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! 

BACKSTAGE SEGMENT:

Big Show megy hazafelé, amikor az utcán megtámadja Rowan és Harper. Összeesik az óriás és ekkor jelenik meg Bray Wyatt.

A Wyatt Family másik két tagja megtámadta az óriást, majd kapott egy Sister Abigalt. A TLC-n viszont csak ketten lesznek a ringben. Senki más.

NEGYEDIK MÉRKŐZÉS:ALBERTO DEL RIO VS DANIEL BRYAN!

A WHC bajnokotok visszatért! Hehe!

NO! NO! NO!

Daniel Bryan egy nagy ütést adott be Del Rionak. Ezek után a karjánál fogva rádobta a sarokba és ő maga is ráugrott, ám kapott egy könyököst Albertotól, aki elkapta a nyakánál fogva és a hasába ütött egyet. Ezek után elkapta a hajánál fogva és rádobta a földre. Ráugrott, de Bryan elgurult, majd egy nagy Drop Kicket adott be neki. Del Rio összeesett, majd gyorsan feltápászkodott. Ekkor viszont már kapott egy gyors rúgást az arcába és következett még egy. Bryan elég hamar felülkerekedett ellenfelén és ez az is bizonyítja, hogy könnyen a hasába ütött egyet és a nyakláncánál fogva fojtogatta. Alberto négykézlábra esett, s Daniel ráugrott a tarkójára. EGY, KETTŐ és Alberto kiszabadult, majd nagy nehezen feltápászkodott. Ám ekkor kapott egy rúgást a nyakába és Daniel  újból lefejelte, majd megint felállt és egy könyököst is beadott neki. Alberto újra összeeestt és Daniel  felállt a kötélre, hogy beadhassa a finisherjét. Ekkor viszont Alberto felállt és elkapta a hasánál fogva,majd rádobta a ring közepére. EGY, KETTŐ és Bryan kiszabadult. Nagy nehezen feltápászkodott, de Alberto újból seggberúgta, majd megint lefejelte. Alberto elkapta Bryant és egy gyors Cross Arm  Berakert  adott be. Az nem nagyon bírt megmozdulni, de a végén sikeresen lefejelte ellenfelét, aki még jobban szorította. Végül Bryan belerúgott a lába közé és ennek következtében Alberto elengedte. Aztán arconrúgta és a 3D tagja máris a földön van. A közönség integet, s Daniel  feláll. Következik a finishere, tehát a  Yes lock!. Elérkezett a kopogtatás és végül kopogott az ellenfele, tehát Daniel Bryan nyert.

FŐMÉRKŐZÉS:BARY WYATT VS CHRISTIAN!

Tudom, hogy mi következik és készen állok rá.

HIHIHIIH! Erre nem lehet felkészülni!

Bray Wyatt belépett a ringe és meglökte Christiant. Az meglökte, majd egy könyököst adott be az arcába. Ezek után megint megpofozta őt és a karjánál fogva rádobta a sarokba és ráugrott. Christian gyorsan kimenekült a ringből, majd visszatért és belerúgott gyorsan Bray nak az arcába. Az mérgében újra meglökte a bajnokot és ráugrott. Az óriási testsúlyt nagyon megkapta Christian. EGY, KETTŐ és kiszabadult annak hála, hogy megfogta a kötelet, erre pedig Bray ráugrott a karjára. A hajánál fogva felkapta és ráakarta dobni a földre, Christian kicsúszott és belerúgott egyet a lába közé. Az óriás összeesett és még egy rúgást kapott az arcába, ami után a földre esett. Austin Christian felmászott a felső kötélre, majd egy kicsit barátkozott a közönséggel. Utána megfordult és egy óriási Frog Slapshot adott be neki. EGY, KETTŐ és Bray egyszerűen ledobta magáról, majd feltáplászkodott és ráugrott. Christian gyorsan kiment, majd visszaugrott, ahol egy nagy ütést nyomott le Bray nak az arcába. Ezek után lekapta a karjánál fogva és a ring sarkába dobta és ráugrott. Bray viszont egy Headbuttot adott be neki, majd elkapta az állánál fogva. Christian próbált menekülni, de Bray egyenesen az arcába vágott és a vállával leterítette a földre. Ezek után megkapta a heel karaktertől a Sister Abigalt. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Bray Wyatt nyert, Ekkor viszont megszólalt a Big Show zenéje. Az óriás nem jött be, de azért a légkör feszült volt.