[WWE SZTORI 2014-ben is! ]

TEAM HELL NO VS EPICO ÉS PRIMO

Itt vagyunk a RAWON!

Oszt?

Epico és Kane kezdett. A fiú támadott, de Kane egy óriási ütést mért rá és az a földre zuhant. A Nagy Vörös szörny elkapta majd rádobta a térdére. Epico mozdulni is alig tudott és amikor a kötél segítségével felállt Kane elkapta a torkát, de Bryan lepacsizta a hátát, berohant és egy óriási rúgással leterírerre Epico-t. Kane megkérdezte, hogy mit csinál? Bryan csak felnevetett és belerúgott egyszer Epicoba és Kane lepacsizta. Bryan is pacsizott majd megint Kane. Epico is pacsizott. Primo bejött és elkapta a nyakát és a földre dobta. Ezután a Backstabbert adta be Kanenak aki összesett, de valamit nem tudott Primo. Hogy Bryan van soron és az elkapta az ujját majd a kötélhez tette és jól megszorította. Epico felállt a kötélre és rá akart ugrani Bryannak, de az elkapta a nyakát és egy Chokeslamot adott be. Bryan befogta az IGEN FOGÁSBA Primot és az kopogott EGYET, KETTŐT és Kane egy óriásit belerúgott Danielbe aki a földre zuhant. A Nagy Vörös szörny egy Chokeslamot adott be Primonak és EGY, KETTŐ, HÁROM! A küzdelemnek ezennel vége. Damien Sandow és Cody Rhodes berohantak és elkezdték püfölni Kane-t majd Bryant is.

 

JUSTIN GABRIEL VS HEATH SLATER

Sziasztok!

Csá!

Heath Slater egyszer behúzott Justinnak, de az elkapta a vállát és elgáncsolta a lábánál fogva. Elkapta a nyakát és jól megszorította. A 3MB tagja próbálkozott, de igazából nem sikerült, mert kapott egy óriási térdest. Slater lefejelte Justint aki a kötelekhez lépett és Slater egy óriási rúgást adott neki s elszédült. Justin összeesett és Slater ráesett: EGY, KETTŐ és kiszabadult Gabriel. Slater felállt és elkezdte nyomni a Rockos számát s Justin is hasonlóképpen állt fel. Slater támadott, de Justin felkapta és egy óriásit behúzott a hasára és Slater fent akadt a kötélen majd Justin adott neki egy óriási rúgást és Slater kiesett a ringből. Justin elkapta a haját és a fémlépcsőre dobta a 3MB tagot aki összeesett. Felkapta és a ringbe tette. Slater egy pillanatra felállt és Justin támadni akart, de megkapta az E- minort és EGY, KETTŐ Justin kiszabadult és Slater ötszöt behúzott neki, de az elkapta a lábával a vállát és megfordította az állást. Slater válla a földön és EGY, KETTŐ HÁROM! A nyertes ezenel megvan.

 

R TRUTH VS CHRIS JERICHO

Whats up?

Kezdjük el!

Chris Jericho a Royal Rumble győztes jelent meg és kötött egy szerződést egészen az Extreme Rulesig ami közel 4 hónap. R Thurt megkapta azt az esélyt, hogy harcoljon ellene. Jericho belépett a ringbe és egy ütést adott be a négernek majd elkapta a kezét és a földre dobta fele. A néger ült és kapott egy óriási rúgást a hátába. Jericho ráfekdüt és EGY! R- Thurt kiszabadult majd behúzott Jerichonak egyet és elkezdte utánna püfölni. Jericho egy rúgással a kötelekhez dobta és Y2J felállt és egy karral a kötélre dobta. R- Thurt nem esett ki hanem ott megmaradt, de kapott Jerichotol egy Dorp Kicket és csak kiesett. Jericho a kötélhez lépett és könyökössel ráugrott a négerre. Azt hiszem, hogy nagyon könnyű meccs lesz. Bevitte R- Thurtot majd ráfeküdt és EGY, KETTŐ de R- Thurt kiugrott. Jericho a kötél sarkában állt és R- Thurt gyorsan a Whats Uppal akart támadni, de Jericho felkapta a lábát és ledobta a földe. Ezután pedig nagy nehezen ráfeküdt és EGY, KETTŐ, de R- Thurtnak bizony van akarat ereje, mert kiugrott. Jericho végül egy Wall Of Jerichoval támadott és nyerte meg ezt a küzdelmet.

 

NATALYA VS EVE

Vannak akik sosem tudják feladni!

Gyere csak!

Natalya és Eve között van egy fajta viszály aminek ideje, hogy teljesen kibontakozzon. Natalya támadott, de kapott egy Speart Evetől aki elkapta a nyakát és a földre dobálta. Ezután négyszer behúzott neki majd elkapta a haját és a kötélhez szorította. Natalya lefejelte majd elkapta a könyökével Eve-t és a földre dobta őt. EGY, KETTŐ és Eve kiszabadult. A Díva bajnok felállt és egy óriásit behúzott neki egy óriásit. Natalya felugrott a kötélre és csak a semmit találta viszont utána. Eve felnevetett és elkapta Natalyának a nyakát és elkezdte lekopogtatni. Natalya próbálkozott kiszabadulni ,de nem sikerült neki ezért Evenek a haját kezdte el húzni, hogy legalább egy picit intézhesse el. A Díva bajnokot ez egy picit sem hatotta meg és elkapta a nyakát majd rádobta a földre. Natalya felállt és kapott egy óriási rúgást majd megjelent Antonio Ceasero a ring előtt és Natalyára nézett. Natalya is rá, de az kapott egy finishert Evetől és EGY, KETTŐ HÁROM! Így a Díva bajnok megszerezte a küzdelmet. Antonio bement és Natalyához lépett majd kapott egy mikrofont:

Hírtelen megjelent a kivetítőn nagy képen Aksana és The Great Khali. Nem szóltak semmit csak csókoloztak. Nem hiszem, hogy ezt szabadott volna Ceasero jelentlétében.

 

FŐMECCS: RANDY ORTON VS CM PUNK!

Kezdődik a küzdelem!

A legjobb vagyok!


Cm Punk továbbra is WWE champion és valószínűleg még egy ideig az is marad. Legalábbis az Elminiation Chamber- ig biztosan. Orton támadott, de Punk neki lökte az egyik kötélhez majd egy óriási ütést adott be a ragadozónak és elkezdte rugdosni annak a lába közét. Orton próbált kiszabadulni, de igazából nem tudott. Punk cska ütötte amikor Orton nagy nehezen fejelt majd elkapta Punkot és egy DD-t nyomott neki a semmiből. Cm Punk nem sokat tétlenkedett és felállt. Orton támadott, de Punk kikerülte és egy óriási rúgással leterítette a Viperát. Punk felnevetett majd elkapta Ortonnak a nyakát és jól a földe dobta a ragadozót. Punk felnevetett és a GTS- et mutatta, de Orton egy óriásit belerúgott a lábába majd felkapta és lenyomott neki egy óriási RKO-t. Punk összeesett és Orton ráfeküdt: EGY, KETTŐ és Punk kiszabadult. Orton felállt és várta a következő kört. Champion a Champion ellen nem is lehet ennél szebb. Punk felállt és oldalba vágta Ortont majd rádobta a térdére. Orton a földön és a WWE bajnok felemelte a kezét majd az egész testét a Nehézsúlyú bajnoknak és szokásához híven egy Go To Sleepet nyomott le neki! Orton összeesett és kapott még egy rúgást is a hátába amit döntsük el mi, hogy megérdemelt e még. EGY, KETTŐ ÉS Orton kiszabadult. Ritkán ugornak ki a GTS- ből. Igazából mindig szóval ez egy kicsit irónikus. Punk felállt a kötélre, de hírtelen leesett onnan és a földre zuhant. Diszkalifikációval ért véget a küzdelem Punknak. Bejött hírtelen a Big Show és felkapta Ortont majd lenyomott neki egy óriási ütést. A vipera igazán elszenvedje a mai-t.Az óriás behoz egy óriási fémlépcsőt amire emlékezhetünk és megszólal a Shield zenéje is és a három férfi bejön. Az óriás teret ad nekik és azok felkapják Ortont majd a finisherükkel rádobják a fémlépcsőre. Az felkiállt és összeesik. Van egy olyan érzésem, hogy ez fájhatott Ortonnak.