[WWE SZTORI 2014-ben is! ]

Szólítom a ringbe, John Cenát!

Egy valamit tudnod kell, Hulk. Sosem voltam még ennyire elszánt, hogy seggbe rúgjak valakit!

A két nagy ikon kezet fogtak egymással, majd együtt kisétáltak a ringből. Mindjárt itt az EC.

WWE UNDERTAKER ELLENFEL EC MECCS: 4 WADE BARRETT VS SHEAMUS!

Ha a Wrestlemanian leverem Undertakert, akkor mindenki az én nevemet fogja skandálni, örökre.

Kelta nyelven: Esélyed sincs!

A kis beszéd után érkezik a ring felé Sheamus akit a közönség nagy szeretettel fogad, majd mikor már készen álltak nem volt más hátra csak hogy megszólaljon a gong és kezdődik is a meccs, amin egy kis birkózás után Barrett gyomron térdeli a keltát majd ad egy Headbutt-tot majd jönnek a jobbosok amivel Sheamus a sarokba kerül és ott is jól megdolgoztattja a keltát, jöttek a térdesek majd a gyomrosok majd egy Running Chokesline következett ami után Wade ráfekszik 1...2 de Sheamus fellrántja a vállát, ennyi viszont nem volt elég térdeli a földön fekvő Sheamus-t majd mászik a sarokba és .......... Elbow! Talán vége? 1...2 nem, nem mert Sheamus ebből is kiszabadul, Barrett készül egy Sween Chine Music-ra és be szeretné fejezni .......... de Sheamus elkerüli, SŐT! lendületbe jött! Egy-két Chokesline után jött egy Irish Curse Backbreaker majd ezt követte a White Noise! És ráfekszik, talán ennyi elég? 1...2 de Barrett időben szabadul ki, majd a kelta jelzi a Brouge Kick-et és ............ de Barrett kikerüli, és visszapattanva a kötélről bead repülve egy Bull Hammer Elbow-t!!! És ráfekszik, ez hihetetlen! 1...2... és Sheamus kiszabadult, majd a semmiből feltáplászkodott és Brogue Kick. Ez aztán fordulat. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Ezzel meg van a negyedik résztvevő is az Ec meccsre. Vajon a Holtembert láthatjuk a Kelta ellen a Wrestlemanian?

WWE UNDERTAKER ELLENFELE EC MECCS: 5. KANE VS XAVIER WOODS!
Csak én vagyok méltó ellene.
Szeresd a testem, baby!

Kane a ringben marad majd jön Woods aki egy kicsit megszeppenve érkezik a ringbe majd mikor készen álltak kezdetét veszi a meccs, már az eleje komikusra sikerült hiszen Woods hiába ütötte Kane-t teljes erejéből, Kane egy tapottat sem mozdult és meg sem érezte a támadást, majd Kane bevágja Woods-t a sarokba és egy kemény torkost ad be neki majd nekilöki a másik sarokba és ott is ad neki egy torkost majd egy Cholesline után jön egy Big Boot és jön egy Chokeslam majd jelzi a Tombstone-t és...... beviszi! Ráfekszik 1...2...3!!!

WWE UNDERTAKER ELLENFEL EC MECCS: 6. BIG SHOW VS RYBACK!
Remélem, hogy méltó leszek Taker ellen.
A Holtembert csak a legerősebb győzheti le. ÉN VAGYOK AZ RÁADÁSUL ÉHES VAGYOK!
A felek megérkeznek és kezdetét veszi a csata, amin természetesen Big Show vette át az irányítást és egy kicsit elszórakozott a nagyfiúval egy Clothesline után a sarokba dobja Ryabck-et adja a jobbos, balosokat és bead egy Suplex-t majd ráfekszik 1...2 de Ryabck kijön, Show bead egy nagy Superkick-et a gyomrába majd megint bead egyet de az már a fejét találja el, majd Show a sarokfelé húzza a bajnokot és felmászik a második kötélhez és készük kilapítani....... de Ryabck kigurul alóla és próbálja magát összeszedni, a sarokhoz kúszik de Big Show pedig már lábon és készül egy Running Clothesline-ra de Ryback egy könyökössel válaszol és mászik a sarokba de nem tudni, hogy mire is készül....... megfogja a fejét és bevisz egy hatalmas Tornado DDT-t! majd feláll és a közönséggel együtt skandálja, hogy FEED MEE MORE!!! És bevisz egy hatalmas Clothesline-t majd az kiabálja, hogy Finish!!! És majdnem több mint 200 kilót felkap, de azért Big Show sem adja magát könnyen, s kiszabadul, majd elkapja Rybacnak a nyakát. Az viszont belerúg a lába közé és újra felkapja, majd következik a Shell Locked. Pinnel. EGY,  KETTŐ ÉS HÁROM! Ezzel meg van az utolsó résztvevőnk is.

FŐMÉRKŐZÉS: CM PUNK VS THE WYATT FAMILY ÉS THE SHIELD! (Ha Cm Punk veszít, akkor elhagyja a WWE-t.)
Engem innen nem rúgtok ki!
Hajszálon függ az életed, nyomronc!
A volt wwe bajnok besétált és elindult a mérkőzés. Először bejött Erick Rowan, aki a hátába ütött egyet Punknak, majd elkapta az arcánál fogva és rádobta a sarokba. A WWE bajnok ezután belerúgott a lába közé, majd Punk Kick. EGY, KETTŐ és a Wyatt kiszabadult, majd odacsúszott és pacsizott Luke Harperrel, aki boldogan bejött és belerúgott Punknak a lába közé és azután egy pörgő Szárító Kötelet adott be neki. Amíg a face karakter a földön volt, addig egy nagy Big Bootot adott be Seth Rollinsnak, aki lezuhant a kötélről. A Wyatt röhög, de hátulról érkezik Punk, aki felkapja és egy GTS-t ad be neki. EGY, KETTŐ és Harper kiszabadult, majd a sarokba gurult és bepacsizta Bray-t, aki nagy röhögve érkezett meg, majd elkapta Punkot és egy Sister Abigal-t osztott ki neki.  EGY, KETTŐ és érkezett Roman Reigns, aki egy nagy Speart osztott ki Bryanak, aki azonnal felpattant és elkezdett szemezni a Shieldes sráccal, majd meglökte. Roman eztt egy hasbarúgással viszonozta, majd Superman Punch! Rollins és Ambrose pedig megtámadja a két Wyattot, pont amikor megszólal Goldust és Stardust zenéje. Mind a ketten berohannak és megtámadják a két Shieldes srácot és Roman is beszáll a harcba. Bray addig feláll, de hátulról jön Punk, aki egy nagy GTS-t adott be neki. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Cm Punk maradt újra a wwe univerzumában és mikrofont fogott:"Elfogok jönni érted, Triple H! A WRESTLEMANIAN!"
 
SZERZŐDÉS ALÁÍRÁS: WWE UNDERTAKER ELLENFELE  ELMINIATION CHAMBER MECCS!

Mind a hatan egymásnak estek, de ennek az eredménye mindössze csak az Elminiation Chamberen derül ki. 

 

Az adásnak vége.