[WWE SZTORI 2014-ben is! ]

Orosz elvtársak, meg van az Elminiation Chamber utolsó mérkőzése is.

Így van szépséges hölgyem.

Lanát most először láthattuk a wwesztorin, Paul pedig már elég bejáratott név. Biztos, hogy a mérkőzésük ígéretesnek ígérkezik.

MAIN KARAKTER KALIFIKÁCIÓ 1: LUKE HARPER VS ADAM ROSE!

Egyéni mérkőzést kaptam! Hihihihi.

Az NXT-s ürge megérkezett.

Harper kezd egy jobbossal, majd hasba térdeli, neki dobja a vas oszlopnak Adam-ett! Majd alkarral rá fekszik, 1...2... De Adam felrántsa mint két vállát! Harper megragadtja és add egy Irish Course Bacbreaker, de nem engedi el és még egyszer add egy Irish Course Bacbreaker-t, majd megint rá fekszik 1...2... De Adam felrántja az egyik vállát 2-nél! Harper meg se várja hogy felálljon Adam, egyből támad és add egy Full Nelson Drop! Harper készül a Discus Clothesline, de Adam fordít egy CM Punk Comeback-al, majd rugdossa, amikor abba hatja akkor meg csavarja az egyik kezét, fel mászik a sarokba és leugrik egy Old Shool-al. Majd rá fekszik 1... De Harper ledobja magáról 1-nél! Harper támadna, de Adam hitelen ki oszt egy Party Fonuk-ot, rá fekszik 1...2... De 2 és félnél felrántsa az egyik vállát Harper. Adam nem hiszi el, bírótól is megkérdezi. Majd Adam beletörődik, Felkapja Harper, de Haper lecsúszik róla és ki oszt egy Discus Clothesline. Rá fekszik 1...2...3!

 

MAIN KARAKTER KALIFIKÁCIÓ 2: CESARO VS KOFI KINGSTON!

Következik a mi legerősebb emberünk: Cesaro!

Várok rád, Ec meccs!

Kofi egy ütéssel kezd majd egy DDT add, be dobja sarokba és elkezdi csépelni, majd ki gurul a ringből, és egy asztalt ragad meg. Cesaro rázza fejét, Kofi ring szélen van, berakja az asztalt a ringbe, de Cesaro add egy Big Upper Cut, Kofi kiesik a ringből, majd Cesari ki megy ringből, neki dobja a kordonak, majd a hasba rúgja. Cesaro fel állít egy asztalt a ring közelében. Majd Kofi-t megragadja és begurítja a ringbe, Cesaro is megy, de Kofi add egy Randy Orton Inverted Backbreakert majd ami a ringbe van asztal az felállítja. Kofi Suplex-ra készül, de Cesaro nem hatja és támad, az oldalában üt, majd megfejeli és kötél segítségével add egy Disaster Kick. Majd Kofi-t az asztalra rakja, Cesaro meg fel sarokba, de Kofi lemászik az asztalra. Cesaro lemászik a sarokból oda megy Kofi-hoz, és Kofi a semmiből add egy Trouble in Paradise. Cesaro kigurul a ring szélére ahol az asztal felállította, és kötél segítségével fel áll, de látszik hogy nem tudja hol van. Kofi meg sarokba, mérlegeli a helyzetet, és rá ugrik Cesaro-ra, de Cesaro add egy Big Upper Cut. Kofi elveszti az egyen súlyát és rá esik az asztalra ami Cesaro felállított kint! Ezután a heel karakter beviszi Kofit és kopogtat. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Így ő mehet még az Ec mérkőzésre.

 

MAIN KARAKTER KALIFIKÁCIÓ 3.: ALBERTO DEL RIO VS ZACK RYDER!

Felháborító, hogy így lealacsonyítanak engem!

WO!WO!WO! Végre itt az én esélyem!

Beértek a ringbe. A bíró elmondja a szabályokat, majd elindítja a meccset. Ryder neki ront ellenfelének.  De Alberto se hagyja magát és megy az adok-kapok. Alberto egy gyomrosal kezd, hátba veri majd a sarokba löki. Egy clothesline-al a ringbe paszítja majd rúgás kombinációval gyötri. Most a földbe döngöli Zack fejét. Ráfekszik 1… de kitör belőle. Alberto ad neki még egy enziguri-t is. De Ryder elkapja a lábát és befogja a Ankle Lock-ba. Alberto kínlódik. Mászik a kötelek fele. Lassan, de eléri. Zack egyből kioszt neki egy big boot-t majd egy a sarokba löki és neki fut és beadja neki a Running Corner Clothesline-t. Ráfekszik 1… de kiveti a vállát. Alberto lefejeli ellenfelét, ütni, illetve rugdosni kezdi. Ezek után megtapossa, majd felrántja és kioszt neki egy ddt-t. A köteleknek löki, majd egy clothesline-al letarolja. Most éppen a kezét csépli. Aztán befogja a cross arm breaker-be. De Ryder a kötelekhez kúszva kiszabadul a fogásból. Del Rio ellöki ellenfelét majd egy enziguri-val tarkón rúgja. A sarokból várja Ryder. Készül a superman punch-ra. Amit majd sikeresen bead. Ráfekszik 1…2.. de kijön. Ryder kigurul a ringből egy kicsit fújni. Alberto utána megy. Ám Ryder elkapja Rio fejét a ringszélébe veri és egy hurricanrana-val a ringlépcsőnek dobja. Ezt követően vissza megy a ringbe. Pár pillanat múlva ADR is beért a ringbe. Alberto a kötelekbe kapaszkodik, ám jön Ryder. De Rio egy clothesline-al letarolja. Kick combo-kal sorozza éppen. Ráfekszik 1…2… de kirúg belőle. Megint ráfekszik 1…2. de ismét kijön belőle.. Zack elkapja a lábát és a kötelekhez nyomja, majd egy Body Slam után egy Knee Drop-ot ad neki és ütni kezdi a földön. Felkapja majd egy irish curse backbreaker, ami után a kötelek mögé dobja és hangman ddt-vel a szőnyegbe vágja. Ráfekszik 1…2.. de kiszabadul belőle. Ryder nem hagyja érvényesülni ellenfelét és egy foot stomp-al megtapossa, majd még kioszt neki egy five knouckle shoufle-t. Ám del Rio elgurult előle és egy pepsi twist után ad neki egy powerbomb-t amelyel a sarokba hajítja. Pin 1…2…. de kiveti a vállát. Felhúzza a sarokba löki és ad na neki egy clothesline. Viszont Ryder fordít és felemeli a térdét majd felmászik a sarokba és egy drop kick-el letarolja, ezek után a sarokba löki és beadja neki a broski-t. Alberto felkell, viszont már be is kapja a Rough Ryder-t. Pin 1…2…3.

 

MAIN KARAKTER KALIFIKÁCIÓ FINAL: DANIEL BRYAN VS JUSTIN GABRIEL!

Nem fogok nagyon harcolni Justin ellen, mert a vezetőség csak azt akarja, hogy ne mehessek Batista ellen! S, ez NO!NO!NO!

Azért adj bele mindent!

Daniel egy Dropkick-el kezd, majd be vágja a sarokba Justin-t. Majd Daniel a sarokba add egy Running Dropkick-et, majd egy Tornado DDT-t, rá fekszik 1...2.. De 2-nél felrántsa az egyik vállát Justin. Daniel a Yes Lock-ra készül, majd nem be fogja, de Justin el tudta érni a kötelet. Daniel elkezdi rugdosni, majd ki oszt egy Boom Drop. Daniel a sarokba megy, készül a Running Knee, de Justin fordít egy Justin Gabriel Comeback-al. Majd a sarokba vágja, elkezdi a fejét csépelni, majd egy Monkey Flip-et add, Daniel fel kell, de Justin újra támad egy Samoan Drop-al, rá fekszik 1...2... De Daniel felrántsa mint két vállát. Majd Justin el kezdi rugdosni Daniel oldalát, majd a combját és be fognák Figure Four Leglock-ba, de Danei el kapja a kezét és be fogja Yes Lock-ba. Justin a szabadon hagyót kezével próbál kiszabadulni, de mikor rá jött nem megy akkor, késégbe eseten próbálja elérni a kötelet. Végül sikerült, Daniel fel áll és meg próbálja megint egy Running Knee-et add ni, de megint Justin hárít egy Justin Gabriel Comeback-al, majd add gey Inverted DDT. Mászik a sarokba és leugrik egy 450 Splash-al, rá fekszik 1...2...3!

 

SEGMENT:

Justin Gabriel feláll a felsőkötélre, de ekkor érkezik Zack Ryder, aki a gatyájánál fogva leszedi és elkezdi ütni a hasát. Ekkor lép be Luke Harper, aki egy Big Bootot oszt ki Zack-nak. Cesaro is érkezik, aki elkapja Harpert és egy Cesaro Swinge fogja, majd érkezik Axel is, aki már azonnal bekerült a managere jóvoltából ebbe a mérkőzésbe. Egy Perfect Plexet ad be Cesaronak. Justin viszont egy Drop Kickel könnyen leteríti. Így csak a face karakter maradt talpon, de hirtelen megérkezik Alexander Rusev is, aki egyszerűen csak arconvágja . Gabriel összeesik, s így Rusev mutathatta meg rettenetes erejét.

 

Az adásnak vége.