[WWE SZTORI 2014-ben is! ]

Hamarosan miénk lesz a Díva bajnoki öv!

Tegyük érdeksebbé a dolgot. A vesztes kilép a WWE-ből.

ELSŐ MECCS: EVE VS BRIE BELLA  A DÍVA BAJNOKI ÖVÉRT!

Brie támadott legelőször és ráugrott Eve-re majd elkezdte ütlegelni. A bajnok alig bírta leszedni magáról és egy öklöst akart beadni, de az elkapta a Bella és egy óriási rúgást adott be Evenek a lába közé. A lány támadni akart, de egy Samoan Drop után kifeküdt. Brie kigurította a ringből ahol a Díva bajnok sikeresen felállt, de Nikki elkapta a hajánál fogva és rádobta a fémlépcsőre.  Eve nyolcnál bement, de Brie az ellenfele jól megtépte. Végül sikerült a bajnoknak kifeküdnie. EGY, KETTŐ és mégis kiszabadult. Eve próbál felállni, de kap egy gyomrost majd Brie a hajánál fogva földre dobja egy DDT-vel. Felmegy a kötélre és leugrik, de Eve arrébb megy és ráfeksizk. EGY, KETTŐ és a Bella kiszabadul. Egy érdekesen alakuló meccs. Talán, mert a tét nem kicsi és kettő is van belőle. Brie felállt, de Eve elkapta a könyökével a nyakát és jól megszorította. A lány a kötélhez dobta és Eve nem ment oda hanem egy Dorp Kickel támadta meg. EGY, KETTŐ és kiszabadult Brie.A lány nagy nehezen felállt, de ekkor Eve beadta a finisherét és a heel Díva immáron modszanni sem tudott. EGY, KETTŐ és Nikki Bella berohan majd egy óriásit csap Eve-re. Az dühösen néz fel. Míg Brie feláll, elkapja és beadja a Twins nevű mozdulatát. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! A  nyertes és új Díva bajnok Brie Bella! Eve pedig nem tudott már felkelni. Nikki berohant és a testvérével felkapták Eve-t majd rádobták a földre.

BACKSTAG SEGMENT:
Eve a folyosón megy elkenődött sminkkel és megjelet Vickie.

Megérkeztek a biztonsági emberek akik kidobták a volt díva bajnokot.

 

MÁSODIK MECCS: TEAM HELL NO VS PRIME TIME PLAYERS

Császtok!

Ua, UA, UA!

Darren Young és Daniel Bryan kezdte a küzdelmet aminek szinte semmilyen tétje sincsen. Először Bryan ütött egyet majd Young aki egy rúgást adott be a gyomrába. Ezután háromszor rávert a hátára majd a fejjel a földre dobta ellenfelét. A kötélhez ment, hogy felálljon, de ekkor Kane elkapta a torkánál fogva és rádobta a földre. Sikerült felállnia és menni akart pacsizni, de kapott egy rúgást Bryantől a hátára. Ráfekszik s EGY, KETTŐ, de kiszabadult a néger és sikeresen bejött Titus aki egy óriási lefejelést adott be Bryannak majd felkapta őt. Végül a kecske elkapta az orrát! A heel karakter nagy nehezen leteszi majd egy NO rúgást kap és összeesik. No Lock Titus O Neilnek. Young bemegy, hogy segítsen, de Kane jön és elkapja őt a torkánál fogva majd egy Chokeslamot adott neki. Titus a nagy állat pedig kopog. Az eredmény meglett.

 

HARMADIK MECCS: DAVID OTUNGA VS RYBACK

Hoppá.

Nagy éhes!

Hoppá! Talán egy picit sem érdekes meccsbe botlottunk. Ryback fejjeleéssel támadta meg ellenfelét aki rögtön kidőlt. Ezután az óriás elkezdte püfölni majd felkapta őt és egy Shell Lockedet akart beadtni. Otunga rávert háromszor és így elengedte. A néger még egy óriási ütést adott be neki majd elkapta a fejénél fogva és rádobta a ringtartójára. Ryback dühösen öklelte fel ellenelét és rátaposott többször is. Otunga nagy nehezen feláll és Ryback elkapja a hasánál, felemeli és rádobja a földre. Felkapja. Shell Locked és EGY, KETTŐ, HÁROM! A nyertes Ryback lett.

 

NEGYEDIK MECCS: TENSAI VS CHRIS JERICHO

Promóciós meccs!

Mondhatni ez is papírforma meccs, de azért nem bízhatjuk el magunkat teljesen abban, hogy Jericho meg fogja nyerni ezt a küzdelmet. Megpofozta az óriást aki letérdelt és egy Dorp Kickket is adott neki. EGY! Tensai kiszabadult majd nagy nehezen felállt és rúgni akart, de azt elkapja Jericho és behúzott neki hármat a gyomrába. Tensai egy akkora erőset adott neki, hogy Jericho köpött egyet. Most látszik meg a méretkülönbség. A kínai felkapta őt és rádobta a földre. Feláll Jericho, de Tensai felkapja és átdobja saját magán. A face karakter fájlalja a hátát és hátrafelé megy. Ellenfele felkapja és rádobja mellette. Ezután Tensai több könyököst ad be neki. A végén Jericho sikerrel kiszabadul, de egy kopogtatás még hátra van. EGY, KETTŐ és sikeresen kiszabadult. Mennyi sikeresen és Tensai ráugrott volna, de Jericho feküdve nyomott le egy rúgást az arcába. Felállt és egy ütésből kiterítette Tensai-t majd beadja a Linosault nevű mozdulatát. EGY, KETTŐ és Tensai kiszabadult. Jericho készül a finisherére amikor egy fekete öreg rozoga autó tolatott be. Az azonnal odarohant és Ricardo volt benne. Mikor megfordult találkozott Rioval aki a közönség elválasztóról adott neki egy Enzugirilt majd bedobta a ringbe. Jericho nagy nehezen felállt, de ekkor Clawhold STO-t kap az óriástól. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! A meccsnek vége. Megszólalt Booker T zenéje és ki is jött a GM: "A mai főmeccs egy Rio vs Henry meccs lesz"

 

Backstage Segment:

Rey mysterio megy a folyosón, de megjelenik Fandango aki elkapja a maszkjánál fogva és beadobja a szemetesbe.

 

ÖTÖDIK MECCS: FANDANGO VS BO DALLAS!

Könnyű meccs!

Újra kapokk esélyt.

Azt hittük, hogy öt meccs lesz, de e szerint hat. Persze ebből egy teljesen ilyen próba szagú. Máris támadni akart Bo Dallas, de Fandango kikerülte majd egy rúgást adott be a nyakába. Dallas kifeküdt és Dango felment a kötélre majd leugrott és eltalálta annak a fejét. Ez Fandangonak a szuper finisherje és EGY, KETTŐ, HÁROM! A nyertes máris meg lett. Fandango mosolyog majd a zsebéből előránt egy Rey Mysterio maszkot. "Turdom, hogy ki ő és elfogom mondani ha Cara nem áll ki velem a Ruleson a bajnoki övért."

 

HATODIK MECCS ALBERTO DEL RIO VS MARK HENRY

A Wrestelmania óta veretlen bajnok!

Én is veretlen vagyok!

Rio támadni akar, de Henry egy ütéssel leteríti és látszólag teljesen fel van bőszülve.Elkapja a mexikóit majd rádobja a földre. Ezután ráesik majd elkezdi ütni ide- oda. Kap még pár ütést majd Rio kigurul a ringből. Henry utánna megy, de kap két ütést a fejére majd Rio elkapja a fekete ruhájánál fogva és rádobta a fémlépcsőre. A mexikói majd egy rúgást intéz a hátára. Az óriás nagy nehezen felegyenesedik. Rio ekkor már a kötél szélén van és ráugrik. Henry kifekszik. Alberto Del Rio felmegy a ring tetejére ahogyan nyolcnál Henry is. Rio be akarja adni a Dorp Kicket-,, de Henry elkapja a lábát és kivágja a ringből. A mexikó Ricardo ápolja amikor egy motorzúgás hallatszik. A kis öreg kocsi indult be és Jericho vezeti majd hátulról elüti Riot aki orraesik. Jericho kitolat az arénából. Ricardó próbálja felemelni a pankrátorát és kilencnél visszaviszi a ringbe. Henry odamegy hozzá és beadja a World Stronges Slamet. EGY, KETTŐ és Alberto Del Rio kiszabadul. Henry megint felkapja, hogy beadja a finisherjét, de a mexikói elkapja a kezét és időben beadja a Cross Arm Bakert. Henry kopog és meglepő lett az eredmény. Jericho dühösen berohan a ringbe, de Rio ki és beint neki.

 

Az adásnak vége.