[WWE SZTORI 2014-ben is! ]

PRE SHOW: KAHLICESARO VS THE USOS VS THE NEW AGE OUTLAWS TAG TEAM ÖVÉRT!

Nyerni jöttünk!

Harcoljatok, ti suttyó disznók!

Uso! Uso!

Először Jimmy, Cesaro és Billy Gunn kezdték a küzdelmet. A két face rögtön elkezdte rúgdosni a New Age Outlaw emberét, majd kidobták őt a ringből. Ezek után Cesaro belerúgott Jimmynek a hátába, majd meghúzta a hajánál fogva, s a sarokba dobja, majd ráugrott. Jimmy gyorsan arrébb ment, majd jött volna egy Super Kick, de Antonio könnyen elkerülte, majd egy Uppercutot adott be neki. Ezek után pinnelni akart, de megérkezett Billy, aki elkapta a tarkójánál fogva, majd kidobta őt a ringből. Amikor viszont megfordult, kapott egy nagy Drop Kicket Jimmytől, aki pacsizott. Megérkezett Jey Uso, aki felmászott a kötélre, majd nagy hírtelenséggel leugrott, de sikeresen beleszaladt Billynek a térdébe. A heel karakter pinnelni akar. EGY, KETTŐ és Cesaro félbeszakítja a kopogtatást, majd felkapja Billy-t, hogy egy Swingeet adhasson be neki, de az belerúg a hasába, majd pacsizik. Megérkezik Road Dogg, aki a szokásos mozdulatsorát adja elő, s Jey hírtelen nekiugrik, de az gyorsan arrébb megy, majd leüti egy nagy ütéssel. Cesaro is nekiszalad, de elkerüli, majd egy Big Boottal eltalálja őt. EGY, KETTŐ és Cesaro kiszabadult. Dogg ekkor Jeyhez fordult és a gatyájánál fogva felkapta, majd a fémoszlophoz csapta őt. Jeynek az utolsó lendületével pacsizott, s megérkezett Jimmy Uso, aki egy Super Kickel eltalálta Road Doggot. EGY, KETTŐ és Antonio megállította a pinnelést, majd pacsizott. Ezek után megérkezett Khali, aki meglökte Jimmy-t, s az Uso a földre zuhant. Nagy nehezen feltáplászkodott, s ekkor az óriás hozzávágta Road Doggot, aki ugyanabban a lendületben, pacsizott, s megérkezett Billy Gunn, aki hátulról elkapta Khalit és megpróbált egy fordítással kopogtatni. EGY, KETTŐ ÉS kiszabadult az óriás, majd dühösen felállt. Jey pacsizik, s érkezik Jimmy a felsőkötélről, egyensen ráugorva Khalira, de az könnyedén elkapja, a számára kicsi pankrátort. Khali szeretne egy Punjabit beadni, de Roadd Dogg a semmiből szemenköpi őt.One and Only következik Billy Gunntől, amit Khali kap meg. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! A győztesek ezzel a New Age Outlaws. Cesaro dühösen elmegy, nem törődve, hogy Khali még mindig ott fekszik a ringben. 

ELSŐ MÉRKŐZÉS: DANIEL BRYAN VS MARK HENRY US ÖVÉRT, LAST MAN STANDING!

YES! YES! YES!

Kis takonypóc! Kéne az övem!

Daniel Bryan érkezik a Shield kíséretében, majd egy szempillantás alatt megfordul és elkezdi ütni Roman Reigns-et. Az összeesik a földön és jön Seth Rollins, aki a barikádon végzi. Dean Ambrose nem érti az egészet és ezért megpofozza Bryant, majd még egy nagy ütést ad be az arcába. A YES! ember összeesik és ekkor Rollins is érkezik egy rúgással. Ambrose felkapja őt és ekkor érkezik Rommannak a Spearja, amivel leterítette Bryan-t. Ezek után felkapják őt, de érkezik Mark Henry, aki elkapja Romant a fejénél fogva és beledobja a díszletbe. Seth Rollins és Dean Ambrose elkezdte rúgdosni az óriást és ekkor érkezett Daniel Bryan, aki egy Running  High Kneeval leterítette Markot. Ambrose kezet akar vele rázni, de ő is megkapja ezt a mozdulatot. Rollins a barikádról érkezik, de jön Henry, aki egy Big Boottal elintézi. A két pankrátor bemegye a ringbe, majd kezetráznak és elkezdődik végre a mérkőzés. Henry egy nagy ütést adott be Danielnek, majd a szakállnál fogva a fémoszlophoz verte.Ezek után jöbb a Bearhug nevű feladásos mozdulat, amelyből Bryan nagyon könnnyen kitört egy fejeléssel és ráugrott. Ekkor Henry elkapta a nyakánál fogva és beleverte a földbe, majd a térdével elkezdte térdepeltetni. EGY, KETTŐ, HÁROM, NÉGY, ÖT, HAT és Bryan könnyedén felállt, majd belerúgott egyet Henrynek a lábába és nekifutott, hogy beadhasssa a mozdulatát, de az óriás elhajolt, majd egy nagy ütést adott be az arcába. Ezek után lesodorta a karjával és felkapta, majd beledobta a földbe. EGY, KETTŐ és gyorsan feláll. Henry úgy támad, mint egy bika, de Bryan kigurul a ringből, majd visszajön és pár ütést ad be Henrynek. Eltalálja a szemét és ekkor sikeresen leteríti a földre. EGY, KETTŐ, HÁROM, NÉGY és Henry dühösen feláll. Bryan ráugrik, de Henry a hasába rúg, majd egy újabb ütéssel leteríti. Bryan ltászólag már mozdulni sem bír, amikor Henry felkapja és beadja a Word Stronges Slamet. Bryan összeesik és lehet, hogy ugrott az öve is neki! EGY, KETTŐ, HÁROM, NÉGY, ÖT, HAT, HÉT, NYOLC, KILENC ÉS Felállt. Mark Henry csak akkor értette meg a dolgokat, amikor jött hírtelen egy Spear Roman Reigns-től. Bryan még bóklászol, s e miatt Rollins és Dean elkezde őt verni. Mark a földön. EGY, KETTŐ,HÁROM, NÉGY, ÖT, HAT, HÉT, NYOLC, KILENC ÉS TÍZ! Nem túl tisztességes győzelemben Bryan nyert, de azt meg kell hagyni, hogy ő nem tehet semmiről sem.

MÁSODIK MÉRKŐZÉS: BIG E LANGSTON VS DOLPH ZIGGLER  IC ÖVÉRT!

Hol vagy, Dolph?

Ezt az övet senki sem veszi el tőlem!

Dolph Ziggler kezet nyújt Langstonnak, majd leköpi és őrült rúgdosásba kezdi az óriást. Lefejeli, majd belerúg az arcába. Ezek után felkapja a hasánál fogva és a fémoszlophoz akarja vágni, de hírtelen megáll Langston. Ziggler belerúg a seggébe, majd elkezd menekülni. Ziggler menekülni próbál, de Langston meglöki, majd behúz neki egyet és a gatyájánál fogva rádobja a földre, majd belerúg egyet a hátába. Ziggler szempillantás alatt felkel, amjd két nagy pofont nyom le Langstonnak, aki ellöki magától, majd egy nagy öklöst ad be neki. Ezek után két könyökössel támad, majd a hasába rúg egyet. Ezek után a lábába, majd újra felkapja. Ziggler végül kiszabadul, majd belerúg egyet Langstonba. Ezután pinnelni akar, de Langston újra felkapja, majd rádobja a földre, hírtelen sebességgel. EGY, KETTŐ és az Interkontinentális bajnok kiszabadul, majd úgy látszik, hogy kicsúszik a kezéből az irányítás. A földön Big E Langston veri, majd könnyen felállítja és újra a hasába vág. Ziggler négykézláb esik össze, majd megint feláll, hogy egy újabb rúgást adjon Langstonnak, de az elkapja a karját, majd egy térdest ad be a lába közé. A fejét befogja a két öklével, majd lefejeli őt. Ziggler összeesik és jön az újabb pinn. EGY, KETTŐ és kiszabadult. Langston feláll, majd a fejénél fogva felkapta és belerúgott kettőt a lábába. Ziggler is hasonlóképpen tesz, majd meglöki ellenfelét és egy könyököst adott be neki. Ezek után felkapja, majd a fémoszlophoz csapja. Dolph ekkor elkapja Langstont a fejénél fogva, hogy beadjon neki egy Zigg-zaggot, de Langston ellöki magától,majd belerúg egyet a hasába. A bajnok ekkor ellöki magától megint, amjd mutatja, hogy jön a finishere. Langston elkapja, majd egy Big Endinget ad be neki. Úgy látszik, hogy Zigg-Zaggot most sem láthatunk.  EGY, KETTŐ és az új Interkontitnentális bajnok nem lett, mert Dolph Ziggler még ki bírt rúgni. Langston a hajánál fogva felkapja, majd egy öklössel támad, de Ziggler elkapja a a könyökét és egy gyors fordítással támad. Langstonnak lent van a lába. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Ezzel Ziggler megvédte az övét, de látszólag Big E Langston még zabosabb, mint volt.

HARMADIK MÉRKŐZÉS: 40 EMBERES BATTLEGROUND MÉRKŐZÉS1.Dolph Ziggler 2. Big E Langston 3. Damien Sandow 4. Heath Slater, 5. Drew Mcintayer, 6. Jinder Mahal, 7. Mark Henry 8. Cm Punk, 9. Rey Mysterio 10. R-Truth 11. Ryback 12. Curtis Axel 13. Randy Orton 14. Goldust 15. Cody Rhodes 16. Ryback 17. Luke Harper 18. Erick Rowan 19. Seth Rollins 20. Roman Reigns 21. Dean Ambrose 22. Sin Cara 23. Fernando 24. Diego 25. Jack Swagger 26. Christian 27. Daniel Bryan 28. Kane 29. Titus O Neil 30. Darren Young 31. Brodus Clay 32. Kofi Kingston 33. Wade Barrett 34. Big Show 35. The Miz 36. Fandango 37. Justin Gabriel 38.Santino marella 39. Zack Ryder  40. Tyson Kidd  (WHC kihívói jogáért)

Sokaknak van már mérkőzése, de így is esélyük van. A ringben teli vannak a pankrátorok, míg meg nem jön a Shield, aki három másodperc alatt hajítja ki a három 3MB-s tagot.Tyson Kidd visszatért és elkezdi püfölni Big Showt, ahogyan a Prime Time Players is teszi. Rey Mysterio jön a felső kötélről és egy 619-el mind a négy embert kihajítja a ringből. Christian Swaggerrel vitázik, míg Ryback egy Shell Locked segítségével Zack Rydertől és Santino Marellától is megszabadult. Goldust egy Final Cutot akar beadni Codynak, de az kiszabadul, majd egy nagy Cross Rhodes következik. Ám a testvére még így is talpon marad. R- Truth a felsőkötélen, de hamarosan le lett szaggatva, mert megérkezett Big E, aki egy Big Endinggel eltalálta őt. Hátulról jön Ziggler és ellöki Big E-t, aki R- Truthhal kiesik a ringből. Erre a kihívó elkapja Zigglernek a lábát, majd kihúzza, ezért ő is kiesik. Mark Henry egy World Stronges Slammel kiejti, Miz-t.  Roman egy Sperral Brodus Clayt, Dean Ambrose pár fejeléssel Kofi Kingstont és Seth Rollins egy hátbatámadással SIn Carát.  Daniel Bryan egy Running High Knee-t adományoz a Shieldnek és mind a hárman kiesnek a ringből.  Cm Punk és Christian együttes erővel próbálja legyőzni Rybackot és Curtis Axelt. Hamarosan érkezik viszont Wade Barrett, aki egy Bull Hammerrel kiejti Christiant. Fernando és Diego pedig a szokásos módszerükhöz folyamodnak és sikeresen kidobták a ringől Damien Sandowt, de hátulról jött Mark Henry, aki a lábuknál fogva kiejtette őket. Jack Swagger megtámadja az óriást, de az könnyűszerrel lelöki magáról, majd megérkezik Daniel Bryan egy Running High Kneeval! Az óriás kiesik, ahogyan Jack Swagger is. Randy Orton cikázik a kötelek között, majd egy nagy RKO-t ad Cody Rhodesnak és az kiesik. Erick Rowan és Luke Harper nem végez nagy mészárlást, mindössze csak Rey Mysteriot ejtik ki, majd kimennek a maszkoshoz, hogy tovább püfölhessék őt. Ezért már ők is kiesnek.  Bent vannak: Cm Punk, Ryback, Curtis Axel, Goldust, Randy Orton, Daniel Bryan, Kane és Wade Barrett) Bryan nekiszalad a Nagy Vörös Szörnynek, de az elkapja a nyakát és egy Chokeslammel kiejti őt.. A YES! embert a Shield várja, akik egy Triple Powerbombot adnak neki. Goldust megtámadja Ortont, aki egy újabb RKO-val próbálja kiejteni az ellenfelét, de Goldust bentmarad.. Axel és Ryback viszont együtteserővel ejtik ki a viperát, aki nagyon dühösen néz farkasszemet rájuk. Cm Punk GTS-t ad be Axelnek, míg támad Ryback, de Kane jön és egy újabb Coheskammal próbál kedveskedni neki, de Bull Hammer és repülnek mind a ketten. Axel is kiesik így már csak ketten vannak. Punk könnyű ütésekkel sorozza Barettet, majd felkapja, hogy beadjon neki egy GTS-t .Ekkor érkezik Triple H, aki belerúg egyet Punknak az arcába és kirepül a face karakter, Barett ünnepel, de hátulról érkezik Goldust, aki felkapja ellenfelét, majd kidobja a ringből. Ezért az Aranyember kapta meg újból a jogot, Alberto Del Rio ellen.

NEGYEDIK MÉRKŐZÉS: GOLDUST VS CODY RHODES

HARCOLNI JÖTTEM, GOLDUST!

Sajnálom, Cody. De az Aranyembert nem győzheted le. 

Cody Rhodes érkezett meg egyedül az arénába és ez így is marad, mert Goldustnak az új ellenfele Alberto Del Rio lett a PPV folyamán. Vagy mégsem? Ugyanis megérkezik hátulról Goldust, aki a tarkónájál fogva bedobja a testvérét a ringbe, majd mikrofont akar fogni, de Cody meglöki és óriási erővel kezdi el ellenfelét rúgdosni. Goldust nagy nehezen feláll, majd behúz egyet Rhodesnak és még egyet. Cody térdreereszkedik és az Aranyember megpofozza, majd egy Final Cutot szereten beadni neki, de Cody védi ezt az egészet egy nagy könyökössel, majd feláll és behúz neki egyet.Goldust a sarokba esik, majd próbál feltáplászkodni, de ellenfele egy Dorp Kickel eltalálja őt. Az Aranyember összeesik, s Cody behoz egy nagy asztalt a ring közepére. Ezek után ráfekteti a bátyját, majd elkapja és egy Cross Rhodest ad be neki az asztalra. Megpróbál kopogtatni. EGY, KETTŐ és Goldust kiszabadul, majd nyugodt szívvel feláll és kettőt üt Codyra, majd egyet a hasára is. A testvére belerúg a lába közé, majd egy újabb finisherét akarja beadni, de Goldust úgy találja el, hogy Final Cutra van esélye, de mégsem teszi meg, hanem elengedi Cody-t. Most történik az eddigi legérdekesebb dolog a Battlegroundon. Goldust baráti kezet nyújt Cody Rhodesnak! Vajon a testvérek barátokká lesznek, vagy  még nagyobb ellenségekké. Cody elfogadja a baráti jobbost, majd hírtelen az egész barátkozás egy nagy Cross Rhodessal ér véget. Cody próbál kopogtatni. EGY, KETTŐ és Goldust megint ki tudott szabadulni a testérének a mozdulatából.  Cody dühösen kapja fel ellenfelét a fejénél fogva, majd megpróbálja megtámadni, de Goldust két nagy ütést mér a fejére, majd elkapja és belevágná egy Final Cutba, de nem sikerül, ugyanis Cody kitér előle és belerúg egyet a hátába. Most pedig farkasszemet néznek! Goldut is elkapja Cody-t, Cody is elkapja Golduis-t, majd mind a ketten beadják egyszerre a finisherüket. Összeesnek a ring körülk, de Goldustnak van még annyi ereje, hogy ráfeküdjön a testvérére. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Ezzel az Aranyember megnyerte a mérkőzést, de ünnepelni alighanem tudott, ugyanis érkezett Alberto Del Rio!

ÖTÖDIK MÉRKŐZÉS: GOLDUST VS ALBERTO DEL RIO WHC ÖVÉRT!

Látom rosszul vagy, Goldust! Gyors leszek.

Goldust a ringben van, szitne már mozdulni sem tud, s érkezik Alberto Del Rio, aki könnyen ad be neki egy Cross Arm Breakert. S, az Aranyember kopog. Alberto Del Rio nevetséges könnyűséggel védte meg az övét.

HATODIK MÉRKŐZÉS: JOHN CENA VS KANE VS BRAY WYATT (WWE ÖV ELSŐ SZÁMÚ KIHÍVÓI JOGÁÉRT)

Brutalitásra számítsatok.

Kész vagytok? Itt jön az új wwe bajnok.

Cenácska! Félj.

A mérkőzés sokkal izgalmasabb lehetne, ha a WWE övért menne, de azért így sem annyira rossz. A három pankrátor már a ringben, s először Bray Wyatt támad, aki ledönti egy fejeléssel Cenát, majd felkapja és rádobja a földre. Ezek után a fejénél fogva felkapja, majd megint a földbe döngöli. Cena negy nehezen feltáplászkodik, de jön Kane, aki a fejét beleveri a fémoszlopba és kegyetlenül kivágja a ringből. Ezek után a Nagy Vörös Szörny megfordul, s Bray rögtön rúgásokkal kezdi el sorozni, majd négykézláb esik össze a Wyatt family főnöke. Kane támadni akar, de Bray gyorsan feláll és megöleli Kane-t! Ekkor érkezik John Cena, aki egy Bulldoggal tarolja le Bray-t, majd a földről elkezdi ütni. Hátulról viszont jön Kane, aki megintcsak elkapja a facekaraktert és kivágja a középsőkötélen át a ringből. Kane kopogtatni akar. EGY, KETTŐ és Bray kiszabadult. John Cena újfent visszatér, de most óriási ütésekkel sorozza meg Kanet, majd egy Bulldoggal őt is leteríti. Sokáig nem örülhet, ugyanis jön Bray egy könyökössel és leteríti a földre. Gyorsan feltáplászkodik, s a Wyatt vezető egy Speart akar beadni neki, de a puszta kezével sikerül megállítania, majd belerúgni egyet az arcába. Újabb pinn jön. EGY, KETTŐ és Bray kiszabadul. Cena a sarokban pihen, de érkezik Kane, aki egy Big Bootot ad be neki, majd felkapja és immáron harmadjára is kidobja a ringből. Bray mosolyog, majd megtámadja Kane-t, s a sarokbaszorítja. Három nagy ütést ad a hasára, majd megragadja a maszkot és letépi róla!  Ezzel a Big red monster összeesik és látszólag nem mozdul. Bray kopogtat. EGY, KETTŐ és Cena belerúg a Wyatt family vezetőjének a fejébe. Bray mosolyogva feláll, de ekkor Cena megpofozza, majd egy You Cant See- Meet ad be neki. Bary nagy nehezen feltáplászkodik, majd nekimegy, de Cena felkapja és beadja neki az AA-t. EGY, KETTŐ és Kane felkapja Cenát a fejénél fogva. A Nagy Vörös Szörnynek újra fent van a maszkja, s egy nagy Tombstone Pileddivert adott be a volt bajnoknak.Bray feláll, majd egy Sister Abigalba akarja fogni Kane-t, de az kiszabadul, s egy Tombstone-vel koronázza meg a mérkőzést. Ráfekszik Brayra. EGY, KETTŐ és Cena a hátába üt egyet, ezért a kopogtatás megint nem sikerül. Kane dühösen ránéz Cenára, aki egy pillanatra megijed, majd bátran elkapja Kane-t a fejénél fogva és elkezdi ütni. A Nagy Vörös Szörny csak a nyakát célozza meg, amit sikerül elérnie.  Cena ellöki magától, majd egy AA-t adott be neki. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! John Cena nyerte meg a mérkőzést és ezért megküzdhet The Mizzel a TLC-n!

 

Az adásnak vége.