[WWE SZTORI 2014-ben is! ]

PRE SHOW: EVE VS NATALYA A DÍVA BAJNOKI ÖVÉRT!

Elintézlek!

Előbb én, téged.

Natalya kezdett egy ütéssel, de Eve belerúgott majd elkapta a nyakát és lenyomott neki egy DDT-t. Ceasero biztoss nem örül annak, hogy Natalya kilátástalan állapotban van azóta. Eve elkapta a haját majd feltette a lány a kötélre. Ő is felmászott. Elkapta a nyakát majd teljes erőből a földhöz csapta a face karaktert. Natalya összeesett és nagyon fájlalta a haást. Eve belerúgott a hátába, s Natalya kidőlt. Ráfeküdt: EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! A GYŐZTES EVE TORRES! Ceasero bejött és nem támadta meg Natalyát hanem adott a lánynak inni míg Eve ünnepelt.

 

ELSŐ MECCS: WADE BARETT VS SIN CARA AZ INTERKONTINENTÁLIS BAJNOKI ÖVÉRT!

Gyere csak!

Én maradok a bajnok.

Talán igaz, hogy Sin Cara és Barett küzdelme már igen régóta tart. Cara támadott, de Barett felkapta majd rámért egy óriási ütést a Mexikóira amitől az kifeküdt. Barett gyorsan belerúgott a hasába vagy 10- szer míg a bíró nagy nehezen leállította. Cara felállt és amikor jött Barett belerúgott az arcába egyenesen majd egy Hurrican DDT-vel áldotta meg. Barett a földön és Sin Cara ráfeküdt: EGY, KETTŐ és az ellenfele kiszabadult majd elkapta a Mexikói nyakát és próbálta sikertelenül lekopogtatni. Végül Sin Cara felállt és lefejelte ellenfelét. Elkapta annak a kezét és odadobta a kötélhez. Mikor Barett visszafele ment kapott egy óriási Dorp Kicket. Hihetetlen, de a Barett Barege kifeküst. Vagyis csak egy pillanatra. SIn Cara adott neki egy szajtót ahonnan kiugrott és a bajnok csak a földet tudta érinteni. Barett felállt és feltartotta a kezét, hogy következik a finishere. Cara a kötél segítségével gyorsan felállt és neki szaladt, de megkapta a Bull Hammert. A Luchardo a földön és Rey Mysterio kiabálni kezdett Wade Barettnek. Az nem foglalkozott vele csak ráesett Carara és EGY, KETTŐ, Sin Cara kiszabadult. Barett nem értette, hogy mi történik. Elkezdett Cara körül körözni. A mexikói felállt és a Sento Bombbal kifektette a heel karaktert. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! A meccs meglepő fordulattal ért véget.

 

MÁSODIK MECCS: RANDY ORTON VS ??? WHC övért

Ki az ellenfelem?

Orton!

Megjelent The Rock és Ortonnak elakadt a szava. Nem volt erre felkészülve. Kapott hátulról egy óriási ütést a fejébe majd érezte, hogy valaki elgáncsolja őt. A földre zuhant és kapott még egy óriási rúgást a lába közé. A vipera megfordult és Alberto Del Rio állt előtte. Azt hiszem mindenki tudja már, hogy miért jött a Mexikói. A gong megszólalt és The Rock bírónak jelent meg a ringben. Orton és Rio felálltak egy- egy sarokba. A meccs típusa Kuka meccs. Melynek lényege bele kell paszírozni az ellenfelet egy kukába vagy Feladással lehet nyerni.  Alberto Del rio szép rúgásokkal csapkodta Ortont és egy rúgással a lába közét is eltalálta. Ekkor elkapta a két kezét és rávert a hátára. Randy Orton nagy nehezen térdre ereszkedett, de Alberto Del Rio elővett egy kukát a ringen kívülről és rávert egyet. Végül is most egyikük sem Nehézsúlyú bajnok szóval az öv semleges. Alberto Del Rio próbálta beletuszkolni Ortont, de az elgáncsolta. Orton ekkor behúzott neki majd párosította azt egy két kezes RKO- val. Alberto Del Rio a földön és Orton elővett egy kukát, de Ricardo Roudrigez egy kukát dobott a hátára. Orton :Ezért megöllek. Randy Orton egyszerűen rátámadt Ricardo Roudrigezre és neki is lenyomott egy RKO-t! Ricardo a földön és Orton felült. Ekkor viszont Alberto del rio legurott a kötélről és Orton összeesett. Alberto próbálta beletuszkolni a kukába, de Orton mégis csak eldobta a kukát. Ekkor Ricardo egyszerűen megharapta Randy Ortont! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Alberto Del Rio pedig bele a kukába és eljött a számolás ideje: EGY, KETTŐ, HÁROM, NÉGY és Randy Orton zabosan kitört. Micsoda meccs. Orton odadobta Riot a kötélhez majd egy DDT-t is lenyomott neki. Hozta is a kukát. Rio felállt és elkezdte ütni, de kapott egy óriási RKO-t! The Rock felborította a kukát így nem sikerült Ortonnak belehelyezni az ellenfelét. Dühösen odalépett Rockhoz és kérdőre vonta. A veszekedés közepette pedig Rio felkelt és egy Enzugirilt adott be Orotnnak. A közönségf nem tudja, hogy éljenezzen vagy fújjolja Riot. Hiszen Orton igazi Heelé vált a Royal Rumbelen. Alberto befogta és CROSS ARM BAKER! Orton próbál kiszabadulni és el is kapta Rionak az egyik kezét, de az tovább csinálta. Orton kapálózni kezdett a lábával és nagy nehezen elérte a kötelet. The Rock ezt nem számolta bele és mutatta, hogy a küzdelem folytatódik. Orton próbál kiszabadulni, de egyre gyengültebb. Nem tud, mit csinálni és kopog: EGYET, KETTŐT és Rock beletapos még az arcába is. HÁROM! A győztes és új WHC bajnok Alberto Del Rio. Rio felállt a kötélre és ünnepeltetni kezdte magát és már a közönség is éljenzett. Orton nem bírt felkelni.


 HARMADIK MECCS: SHEAMUS VS JACK SWAGGER
KELTA!
Nyerni fogok.
Swagger visszatért és egy acélszékkel támadta meg Sheamust még a Backstageben. Sheamus nagyon dühösen jött be a ringbe hiszen Jack Swagger nem egyszer széthúzta a számításai nem is egyszer. Ezt már párszor elmondtam nektek. Sheamus támadott és belerúgott párszor Swaggerbe aki a földre zuhant majd adott neki egy óriási rúgást. Swagger a földön és Sheamus .háromszor bervert neki majd felkapta és ledobta. SZÁMOLÁS: EGY! Jack Swagger kiszabadult és amikor felállt Sheamus belerúgott egyet majd egy óriás rúgással megint reterítette. SZÁMOLÁS: EGY! Jack Swagger nagyon erős hiszen már másodjára szabadult ki. Sheamus elkapta a száját és elkezdte húzni majd lefejelte Jack Swaggert hiszen gyors meccset szeretne. SZÁMOLÁS: EGY, KETTŐ és Jack Swagger kiszabadult a pinn fallbol. Sheamus megvárta amikor felállt és Jack Swagger elkapta az öklét majd egy vetődéssel elkapta és számolás: EGY! A Kelta teljes erejéből kiszabadult. Jack Swagger futott felé és kapott egy Óriáscsizmát. SZÁMOLÁS: EGY, KETTŐ és JACK SWAGGER KISZABADULT! Hölgyeim és uraim Jack Swagger már megint kiszabadult. Sheamus bepipult és elkapta Jack Swagger egy fordítással és számolás: EGY, KETTŐ és Sheamus kiszabadult. Jack Swagger elkapta a kezét és elkezdte a könyökével megérinteni a hátát és Sheamus nem kopogott. Swagger a finisherére készült, de kapott egy Bourge Kicket. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! A NYERTES
 megszületett.

 

NEGYEDIK MECCS: MIZ, DOLPH ZIGGLER ÉS JOHN CENA VS THE SHIELD!

Show Of!Jelentkezem! KezdjükA meccs elkezdődött.

Cena kezdte Rollinssal. Szerintem kiszámíthatatlan meccs következik. Rollins támadott, de Cena leterítette egy ütéssel majd elkezdte ütni. Rollins azonnal pacsizott és Reigins adott Cenának egy Speart. Cena a földre zuhant és Reigins ráugrott teljes erőből a könyökével. Átadta Ambrosenek és ketten felemelték. Pacsiztak és Rollins bejött majd beadták a finisherüket. Cena nem bírt mozogni és Rollins ráfeküdt: EGY, KETTŐ és bejött a Miz aki rávert egyet a hátára. Ambrose gyorsan berohant és kidobta a ringből a Mizt. Rollins pacsizott és újra bejött Reigins. Cena elgáncsolta és pacsizott Zigglerrel. Show Of következett és támadott, de kapott egy óriási rúgást amitől a földre zuhant. Lefejelte Reigins majd pacsizott és megint Ambrose jött be aki belerúgott Zigglernek a fejébe. Pacsizni akart, de Miz nem engedte csak amikor már jól megszorongatták. Bejött a Miz és ellenfele Rollins lett, de egy ütést még Reigins is adott neki. Nem tőrödeve elgáncsolta Sethet és beadta a finisherét. Ráfeküdt és EGY, KETTŐ de kiszabadult Rollins. Reigins és Ambrose a kötélen kívül elkapták Miznek a nyakát aki Zigglerrel elkezdte őket verni miközben Cena bejött a ringbe pacsizás után. Rollins felállt és Cena felkapta az AA-ba. De nem sikerült, mert megjelent Ziggler aki adott neki egy Zigg Zaggot. Addig pedig Ambrose és Reigins elintézrték a Mizt.  Seth Rollins ráfeküdt Cenára és EGY, KETTŐ, HÁROM! A győztes megszületett és a három Shield tag Zigglert vette célbe aki menekülni akart, de megkapta a finisherüket az Aided Powerbombot.

 

FŐMECCS: ELMINIATION CHAMBER MECCS A WWE BAJNOKI ÖVÉRT

Gyertek csak!
Hello, Punk.
Az öved kéne.
Van egy elintézetlen ügyünk.
Little Jimmy hol vagy?!!!!!
NO, NO, NO
Daniel Bryan és Cm Punk van először a ringben. Daniel Bryan támad, de Cm Punk behúz egyet neki majd nekifutásból leteríti. Daniel Bryan gyorsan egy rúgással próbálja arrébb terelni Punkot majd elkapja a lábát és a földre huzza. Daniel Bryan próbál Cm Punk fejét ütésekkel elhalmozni, de a bajnok egy óriásit bemosott neki. Ezután felkapta és egy Söprés aludnit nyomott le Daniel Bryannak. SZÁMOLÁS: EGY, KETTŐ és Daniel Bryan kiszabadult. A visszaszámlálás elkezdődött és ezért Punk másodjára is megpróbált a pinnelési kísérletét: EGY, KETTŐ és Daniel Bryan már megint kiszabadul. Ekkor viszont megjött a Big Show. A Big Show elkapja Cm Punk torkát majd egy fojtódobást intézett Daniel Bryanra. Azután a bajnok hasára állt, de Daniel felállt és ráugrott A Big Show a földön és jött az Igen fogás. YES, YES, YES! Cm Punk eközben mászik a ketrecre. Big Show nehezen bírja és ekkor kinyílt Chris Jericho ajtaja is. Jericho egy nagy rúgással lerúgta Daniel Bryant és a Big Showt próbálta elintézni. SZÁMOLÁS: EGY, KETTŐ és Cm Punk Jerichora és Big Showra ugrik. Jericho összeesett és a bajnok a Big Show-t próbálja pinnelni. EGY, KETTŐ és a Big Show egy nagy erővel kiszabadult és Punk a közelgő Daniel Bryanra esett. Jericho felállt és egy ütést akart bevinni a Big Shownak, de az elkapta az öklét és a ketrechez csapta. A Big Show odasietett Daniel Bryanhoz és számoltatni kezdett: EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! DANIEL BRYAN KIESETT. Cm Punk próbál felállni és ekkor Kane ajtaja is nyílik. Kane kijön és a Big Show nekifut, de az felkapja majd egy óriásit ráver. Kane odasietett Jerichohoz és egy Fojtódobással Big Showra dobta. Megfordul és ott áll Cm Punk aki egy Söprés aludnit ad be és számolás: EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! KANE KIESETT. De ezzel még nincs vége, mert Kane dühösen elkapta Cm Punk lábát, de kapott egy rúgást és a bírók kivitték a ringből. Cm Punk odasiet a Big Showhoz, de ekkor R- Thurt is beszáll a küzdelembe és Cm Punk lábát elkapva kisodorja. Számoltatni próbálja Jerichot: EGY, KETTŐ és Jericho kiszabadul. Cm Punk ekkor háromszor bever R- Thurtnak majd egy kisebb csatába kezdenek.  De Jericho jön és mind a kettőjüket leteríti. A Big Show feláll és ráesik R- Thurtra. SZÁMOLÁS: EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! R- THURT KIESETT. Cm Punk a Summerslam után megkellet küzdenie Big Show és Chris Jerichoval, még az előző évadban ugye.. Most pedig félelme beigazolódott. A WWE öv a tét és a Jericho Show őt intézi el azután saját magát. A Big Show nagyon sokszor csapott össze Cenával és ezt Punknak is űbrelni kell. Egy Jericho kettő a Big Show. Így mennek Punkra az ütések. A bíró nem meri leállítani a párost talán van is miért. Punknak nem sikerült a félelmein felülemelkedni. Kapott egy W. M. D. T-t és kifeküdt. SZÁMOLÁS: EGY, KETTŐ és Cm Punk kiszabadult. Ekkor Punk felkapta a Big Showt és teljes erejéből Chris Jerichohoz vágta. A Big Show összeesett és Punk számoltatni akart: EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! A BIG SHOW KIESETT! Maradt Chris Jericho és Cm Punk. Chris Jericho: "Most elveszem az övemet" Cm Punk:"Imádlak leverni." 
TovábbriJerichvezetettékedvenkivégzőjét,JerichFaláadtbPunknakPunkimászotbelőleviszonoztvolnegSöpréAludni-valezviszonJerichovédtkiAztámiutáméegLionsaulsevoleléJerichotóPunlegyőzéséhez. EGY, KETTŐ és Punk kiszabadult. Ekkor Jericho teljesen bepipült és elővett egy kalapácsot. A bíró mondta:"Ha megteszed Punk nyer." Ekkor Jericho a kalapácsot a bíróhoz vágja aki elájul. Felveszi és Punk fejére vár hármat. Punk nem bír már mozogni és Jericho a ketrechez szorítja a nyakát. Punk nem bírja és egy rúgással amit Jericho hasába vésett Jericho a földre zuhant. Felkapta és beadta neki a Go To Sleepet. Cm Punk utolsó esélye ez és SZÁMOLÁS: EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! A NYERTES ÉS TOVÁBBRA IS WWE BAJNOK CM PUNK!