[WWE SZTORI 2014-ben is! ]

PRE SHOW: FANDANGO VS SIN CARA! IC ÖVÉRT!

FANNNDANNNGOOOOO!

5 hónapja uralkodok már!

Fandango háromszor behúzott Sin Carának aki a földre zuhant és kapott még vagy ötöt. Végül a mexikói sikeresen felállt, de az ellenfele elkapta a kezét és odadobta a kötelekhez. Mikor megfordult egy óriási rúgást kapott a mexikói. EGY! Az IC bajnok kiszabadult és most egy Hurricana-t adott be ellenfelének aki a földre esett. Mind a ketten felálltak és egymásba kapaszkodtak. Cara sikeresen szorította a sarokba ellenfelét majd kidobta a ring közepére. Fandango megfordult, de kapott egy Dorp Kicke-t. Izgalmas. EGY, KETTŐ és Fandango kiszabadult. Mondhatni nem is annyira meglepő és felült, de ekkor Cara a könyökével kapta el és próbálta leszorítani. Nagy nehezen a heel karakter felállt és kiszabadult a könyökét majd egy gyomros-t nyomott le Sin Carának. A mexikóit felkapta és rádobta a térdére. Micsoda meccs és EGY, KETTŐ, de most Sin Cara szabadult ki, elég könnyedén. Fandango felmászik a kötélre, hogy beadja a finisherjét. Cara feláll és észreveszi, hogy mit tervez. Ezért el akar ugrani, sikerül és a levegőben elkapja ellenfelét majd beadja neki az úgynevezett Hurricana-t, másodjára. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! A nyertes Sin Cara Cara, de Fandango feláll és kiderül, hogy a lába a kötélen volt a számolásnál. Cara tovább folytatta a küzdelmet így hát. De Fandango kirohant és kiszámolással ért véget a meccs.

 

ALBERTO DEL RIO VS CHRIS JERICHO LÉTRA MECCS

Ez egy Wrestelmania visszavágó.

Igen, emlékszek rá.

A ring fölé fel van akasztva a WHC öv így nem lesz senkinek annyira könnyű dolga. Először összeakaszkodnak, majd Rio elkapja a hasánál fogva Jericho-t és egy óriásit zakóznak. Ezután a mexikói elkezdti ütni. Jericho nagy nehezen feláll majd az ellenfelére ugrik, de az hanyattvágódik. A bajnok elkapja és beadja a Cross Arm Baker-t. Jericho hamar kiszabadul és kiugrik a ring köré. Ezután elkap egy létrát és amikor jön Rio rádobja a lábára. A mexikói próbálja kivenni onnan. Addig az ellenfele fogja a létrát és felmászik, de csak a 3-dik lépcsőig jut, mert Rio elkapja a lábát és lerántja. Jericho feláll majd behúz neki egyet és rádobja az álló létrára. Rio vs Jericho meccs érdekesen alakul s Jericho támad megint csakmost a kötélen át. Rio egy Enzugiril-t ad be neki. Felmászik a kötélre, de Jericho eldönti a létrát és leesik Rio. Már nem bír megmozdulni és Jericho nyugottszívvel hallad felfelé. Ricardo odamegy és lerántja a létrát minek következtében Jericho leesik, majdnem Riora. Nincs diszkalifikáció és ez meg is látszik. Rio elkezdi ütni Jericho-t még a földön majd elkapja a nyakát és próbálja fojtogatni. Az egy rúgással leteríti majd ő is felakar menni. Rio is elindul és találkoznak, mind a ketten megérintik az övet. Jericho mosolyog majd elkapja Rionak a vállát és ledobja őt. Az megkapazkodik az utolsó lépcsőban majd Jerichostul eldobja a létrát. A pankrátor egyenesen kiesik a ringből. Most Rion a világ szeme aki el is indul szorgalmasan a maga útján. Elkapja az övet és sikerül magasba emelni. A győztes ezennel megszületett. Jericho dühösen beront egy acélszékkel. Rio elugrik, de magkapja a hasa majd egy Wall Of Jericho-t is teljes erőből elszenved. Rio próbál kiszabadulni, de végül csak a biztonságiak tudják róla leszedni Chris-t 10 perc múlva. Ricardo sem tudott neki segíteni, de győzetesként hagyhatta volna el az arénát.Rio gyoirsan felállt és egy Anlockot adott be az ellenfelének és Chris a földre zuhant. Rio végül elhagyta az arénát és a vesztes ott maradt nyalogatni a sebeit.

 

 WADE BARETT VS KOFI KINGSTON, ASZTAL MECCS!

Barett, Barage!

BUMM,BUMMM!, BUUMM!

Talán az egyik legfurcsább meccsbe fogunk belekezdeni. Mind a két panktáro képes lenne nyerni. Barett egy óriásit behúzott az ellenfelének majd a nyakánál fogva eltalálta a kötelet. Kofi visszament és egy rúgást akart intézni ellenfelének, de az elkapta és a lábaközé rúgott egy óriásit az Afrikainak. Barett kiment és egy asztallal tért vissza, de ott állt Kofi és egy Dorp Kicke-t nyomott le neki. Barett ráesett ugyan az asztalra, de az nem tört el. Kofi készül a finisherére és nem akarja, hogy ez a meccs valamiért is hosszabb legyen. Támad, de egy Bull Hammer-t kap a földre. Barett elkezdi ütlegelni majd a fejénél fogva lecsapja a földre. Kofi kap egy szájbarúgást majd Barett háromszor és négyszer is ad neki- egy egy ütést. A néger feláll és ekkor Barett felkapja, de Kofi egy DDT-vel válaszol. Barett kiesik a ringből, Kofi meg bent marad. A heel karakter visszamászik, de megkapja a Zűrzavar a Paradicsomban-t. Kofi kimegy és egyenként három asztalt hoz be a ringbe és valószínűleg Barett készülhet a kivégzésre. Végül már mind a két szupersztár fent van és Kofi az aki támad, de Barett elkapja és Wasetlandot ad egyenesen az asztalra ami összetörik. A nyertes személye Wade Barett lett.


RANDY ORTON, ANTONIO CESARO ÉS THE GREAT KHALI VS THE SHIELD!

Készen állunk!

Van díva meccs ezen a napon. Az ellenfeleink azok.

Az egyetlen csapatmeccs kövektezik most. Cesaro és Ambrose kezdik a küzdelmet. Cesaro támad és egy pofont ad le az ellenfelének. Ambrose egy ütésből kiteríti, de rögtön feláll. Egy kisebb ütésváltás során Dean a szájához kap, ekkor viszont Cesaro beadja az American Aperra nevű mozdulatát. EGY, KETTŐ és Ambrose kiszabadult ami szerintem nem nagy meglepetés. Pacsi és jött Randy Orton aki a támadó ellenfelének egy Superlexet ad majd máris készül az RKO-ra. Egy speart kap viszont Reiginstől amit a bíró még nem számít diszkalifikációnak. Ambrose viszont a kötélfelé dobja majd egy jó nagy zakózás után a térdére. A vipera máris kifeküdt és megérkezett Seth Rollins aki egy rúgást mért rá majd felkapta Ambroseval aki egy picit még maradhatott és rádobták a ring máik oldalára ahol Cesaroval tudott pacsizni. Az bejött és a támadó Rollinsot átdobta a feje fölött. A Shield tag fájlalta a hasát, de felment és egy rúgást adott neki a lába közé majd a vállával eltalálta őt és a ring közepére esett az Olasz. Roman Reigins következett ugyan csak a bajnokkal aki már nem nagyon akart küzdeni, de kapott még egy óriási öklöst majd egy újabbb Speart s EGY, KETTŐ és Cesaro kiszabadult majd pacsizott és bejött Randy Orton aki azonnal lenyomott egy RKO-t Reiginsnek. Jött Rollins, de az is hasonlóan állt. Ambrose a kötélt épte át és a vipera várta a támadást, de egy hátba kapta a szokás szerinti Speart és kopogtatni akart Reigins. EGY! Orton kiszabadult és rádobta Reigins a kötélre majd DDT- t adott neki. EGY, KETTŐ és a Shield embere kiszabadult. Orton pacsizott és bejött Khali. Ellenfele Seth Rollins lett aki egy ütésből eltalálta majd a lábát odacsapta a fémoszlophoz. Pacsiztak és egy- egyre mind a három tag bent lehetett majd Triple Powerbombot kapott az óriás face karakter. EGY, KETTŐ és HÁROM! A meccsnek vége.

 

MIZ VS DOLPH ZIGGLER AJ- LEE ért. SZÉKMECCS!

Show, off!

Awoseme!

Miz támadott és elkapta Zigglert hátulról. Az viszont megoldotta egy könyökössel a problémát. Mind a ketten felálltak és Miz elkapta a haját. Ziggler beadott neki egy rúgást a lába közé majd az altató fogásába fogta be. Miz nem bírt hanyattvágódni ezért a kötelet próbálta elérni ami végül csaksikerült neki. Ziggler nem leszállt hanem egy átpördítéssel a földre küldte ellenfelét és onnan folytatódott a kopogtatás. AJ próbál kiabálni Zigglernek, de hiába, mert a Miz mégis kiszabadul a kötél segítségével és újra felállnak. Miz elkapta Dolpgnak a vállát és rádobja a földre, de az egy rúgással hárít S EGY, kETTŐ, de Miz kettőnél. Big E Langston egy széket csúsztat be a ring közepére és Dolph fel is használja mégpedig háromszor. Mit nagy nehezen feláll majd megpofozza Ziglert. Gyorsan elkapja és egy Skull finisherét adja be neki. EGY, KETTŐ és Ziggler kiszabadul. Miz elkezdi ütni majd a lábánál fogva be akarja adni a finisherjét, de Ziggler eléri a széket és egy óriásit vág Mizre. A face karakter a derekáig dől és a hátára is kap egy óriási acélszékrúgást. AJ és Langston még kettőt adnak Zigglernek aki felállítja őket és rá akarja dobni a Mizt. Felállítja őt majd támad, de Miz egy DDT-vel sikerül elintéznie az ellenfelét, de mindegyikük zakózik. A bíró megnézi az állapotukat és Miz ráteszi a kezét. EGY, KETTŐ és Ziggler kiszabadul. Miz feláll és egy acélszéket vesz fel és visszaemlékszik annó a Smackdownra ahol Dolph a fejére többször rávert. Ugyan azt akarta megcsinálni, de bejött Langston és egy ütéssel leterítette majd felállította és Dolph egy Zig-Zagot nyomott le neki és összeesett. Miz a földön és már nem bír felállni. EGY, KETTŐ és eléri a lábával a kötelet és a meccs folytatódik. Miz nagy nehezen feláll és egy Codeberkarrerral támad, de Langston egy Bearhugot ad be neki. Iszonyújan extreme a hangulat és meglepő eredmény lett. Aj egy acélszéket adott Miznek aki használta és egy óriásit vert Langstonra. Kiszabadult majd elkapta Dolphot és egy Skull-Crushing Fanelat nyomott le neki. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! A meccsnek vége lett.

 

MARK HENRY VS SHEAMUS

Csak bejelentkezett felhasználóknak. Sheamus a nyertes!

 

EXTREME RULES MECCS: CM PUNK VS BIG SHOW VS JOHN CENA!

Nem vagyok legyőzhetetlen, de annak kell lennem.

Elég erős vagyok hozzá.

Én vagyok a wwe bajnok és hamarosan a WHC is.

A főmeccs következik és az MBI táskáért megy a küzdelem. Cm Punk Heymannal kivonult az arénából és a kommentátori asztalfelé vonult. Cena és Show maradtak az arénában. Cena elkezdte őt püfölni, de az óriás egy pacsit adott a hátára majd a térdével elkezdte a hasát ütni. Ezután lefejelte őt és a földre zuhant Cena. Az óriás ráállt a nyakára, de az elkapta a lábát és rádobta a földre. Cena a földön lévő Showt kezdte el ütögetni. Az végül egy lefejelte és Cena a földre zuhant. EGY! Kiszabadult és Show felkapta majd beadta az abdominal sterchet. John Cena nem bír mozogni, de elkapja Shownak az orrát és meghúzza. Az óriás háttal esik a földre. Cena felvesz egy acélszéket és rátámad, de az óriás elkapja a széket és Cenát kidobja az arénából. Punk ekkor egy poroltóval támad és teljes erőből fejbe vágja Cenát. John Cena nagy nehezhen feláll, de hátulról kap Showtol egy Speart és kidől. Punk kezet akar fogni Showtól. Az óriás nem tudja, hogy mit tegyen. Paul Heyman egy acélszékkel a hátára üt és összeesik. Punk ráfekszik Cenára és a ring körül is lehet kopogtatni. EGY, KETTŐ és John Cena kiszabadult. A bajnok egy létrát állít fel és Show ekkor elkapja Heymannak a torkát és egy Chokeslamme a földre dobja és lekezdt Punkkal pofozkodni. Punk sikeresen beadja a Pepsi Twistet és Show egyenesen a fémlépcsőre zakózik. A bajnok nem feledkezett el a felálló Cenáról sem és felkapta majd GTS-t nyomott le neki és Cena egyenesen a létrára esett. EGY, KETTŐ és Show megakadályozza a támadást egy pacsival amit Punk hátára ad. Elkapja a bajnok fejét és beadobja a ringből. Ő is jön. Cm Punk feláll, de kap egy Speart megint és Show elemébe van. EGY, KETTŐ és mégis kiszabadult Punk. Az óriás ütögeti őt. Cena még mindig a létrában áll és próbál felkellni. Punknak sikerül és ledönti a vállánál Showt és beadja az Anaconda Vise-t. Az óriás majdnem kopog, de eléri a kötelet. Cm Punk leszál majd megpróbálja Showt. EGY, KETTŐ és Show kiszabadul majd Punk zakózik egyet. Back Heelet akar beadni Punk, de kap Showtol egy W.M.D.T-t. Az óriás ezennel kivégezte a bajnokot.Camel Cuthot ad be Punknak a ring közepére. Esélytelen, hogy bármi is megakadályozza ezt. Paul Heyman viszont feláll és a poroltót haszálja. Show elkezdt köhögni, de még mindig tartja. Heyman berohan egy acélszékkel a kezében, de megjelenik mögötte Cena aki elkapja a fejét és rádobja a földre. A Cuth még mindig tart és a por még mindig ott van. Super Cena megakadályozhatja a kopogtatást, de nagyrész ő csak feküdt. Cm Punk könyörög a segítségért és Cena meg is adja, de nem akárhogyan. Cena ráfekszik Showra és egy STF- et ad be. Aki kopog az lesz a vesztes és aki álllal kopog. Cm Punk pedig már nem bírja tovább és kettőt kpogo. Cena ebben a pillanatban felkapja Showt majd egy AA-t nyom le neki. You Cant See Me-t ad be az óriásnak aki már szinte tényleg nem látja. John Cena hölgyeim és uraim.  Felteszi a kezét, de Cm Punk elkapja hátulról és Pepsi Twistet ad be neki. EGY, KETTŐ ÉS KISZABADUL! A Heel karakter dühösen kapja fel Cenát és beadja a GTS-t amitől már biztosan nem fog kiugrulni Cena. Viszont Show már éledezik, de nem elég, mert Cm Punk pinnel: EGY, KETTŐ ÉS HÁROM!  Az eredmény megszületett.

 

Az adásnak vége.