[WWE SZTORI 2014-ben is! ]

12. adás

BO DALLAS VS ZACK RYDER!

Először érkezik Dallas akit a szurkolók elég semlegesen fogadnak, majd őt követően érkezik Zack, akit jól fogadnak viszont és ha már mind ketten készen is állnak akkor el is kezdődhet a meccs, amiben Bo vette át az irányítást egy Drop Kick, majd egy Clothesline és ráfekszik 1....2 de Zack kiszabadul, majd ki is gurul a ringből, de jön utánna Dallas aki inább repül utánna majd beviszi a ringbe és bevisz egy Suplex-et majd gyengíti a lábát és nekiszalad egy Clothesline-nal majd felteszi Zack-et a ring felső kötélre és készül egy Superplex-re ami ha bemegy akkor az könnyedén lehet, hogy vége is lehet a meccsnek na nézzük és .......... Zack kivédi! Majd Bo a földre zuhan, de hirtelen feláll és Zack pedig a felső kötélről bevisz egy Rough Ryder-t!!! OMG!!! Gyönyörű!!! És rá is fekszik 1...2...de Bo az utolsó pillanatban felrántja a vállát!!! Fantasztikus! Zack alig hiszi. Felállítja és kilöki a ringből! Zack egy nagyon veszélyes mozdulatra készül, a felső kötélről elrugaszkodva ugrana rá Dallas-ra, aki azonban elkapja a térdét, és Ryder bordája hatalmasat nyekken a kordonon! Zack üvölt a fájdalomtól, Bo-t azonban ez nem nagyon érdekli. Bemegy a ringbe, és kioszt egy hatalmas Bo Dazzler-t, és ráfekszik PIN 1...2...3! 

13. adás

LOS MATADORES VS THE WYATT FAMILY!

Megérkezik elôször a két high flyer pankrátor, Fernando és Diego, a Los Matadores! Utánuk érkeznek máris Erick és Luke és kezdetét veszi a mérkôzés! Erick kezd Fernandoval. Erick már az elején nagyon erõsen kezd! Bevisz egy hatalmas Clotheslinet, majd egy Powerslamet! Ekkor ráfekszik, de Fernando kirúg! Erick máris elkapja, de ekkor Fernando kibújik a fogásából és lábon rúgja! Máris szalad a sarokba, ahonnan értékesítene egy Crossbodyt, de Erick a elkapja és a Fernandonak bevisz egy gyönyörũ Spinebustert!! Ezután Erick ráfekszik, de érkezik Diego aki kiszabadítja testvérét és kihúzza a ringbôl. Ekkor Erick utánuk menne, de Luke int hogy maradjon, majd õ! Erick így is teszi, Luke pedig elindul. Diego máris letámadná, de belefut egy hatalmas WMD-be!! Ekkor elindul Fernandohoz, a vállára kapja és elindul vele a ringhez. Ám megáll, gondolkozik egyet és a földre csapja egy A.A-val!!! Ekkor már tényleg visszarakja a ringbe, ahol Erick várni kezd valamire. Meg is van mire várt! Fernando feltápászkodott, Erick pedig máris jött és adott egy Fame Assert! Ez után ráfekszik, de most semmi/senki nem szól közbe, a bíró nyugodtam lekopogja a hármat! 

14. adás

BIG E VS R-TRUTH!

Bejon Kofi oldalan Big E es bejon R-truth.Majd a Gong!Gong! utan egymasnak mennek neki,majd jon egy kis adok kapok,majd Big E gyomron terdeli Truthot,majd beadja neki a Body Sleamet,majd a Leg Droppot.Pinel Big E:1...2 de nem.Majd felteszi de Truth megpofozza,majd megcsinalja a spargat es beadja az ugro Kicket.Majd beadja az R-truth Leg Droppot.Majd pinel:1...2. de nem.Majd felteszi es beadja a Signaturjet.Pinel:1...2. de nem.Majd felmaszik a ring corner tetejere,s varja,hogy Big E felkelljen.Big E felkellt,majd ugrana de Kofi eltereli a biro figyelmet,es egyben Truth is odafigyel,majd Big E sunyiban agyekon uti Truthot,majd leteszi onnen es beadja a Finisherjet a Big Endinget.Pinel Big E:1...2...3.Nyert Big E.Majd elmegy Kofival.