[WWE SZTORI 2014-ben is! ]
PRE SHOW: Dolph Ziggler legyőzte Miz-t és bajnok maradt.

ELSŐ MÉRKŐZÉS: KHALICESARO VS RYBACK ÉS CURTIS AXEL TAG TEAM BAJNOKI ÖV!
Nyerni fogunk!
A tag team bajnokok megjöttek.
Curtis Axel és The Great Khali kezdte a küzdelmet. Khali lefejelte ellenfelét, majd felkapta és szépen beleverte a földbe. Axel azonnal felállt és belerúgott egyet a lábába, majd megpofozta és még egyet adott neki. Ezután nekirugaszkodott és leterítette Khalit. Az óriás megkapta a Healdockot, amiből nagyon nehéz kiszabadulni. Látszólag küzködik vele, de egy fejessel megoldja, majd Axelnek odaad egy haspacsit. Ellenfele seggre esik és még egy Big Bootot is magának tudhat. The Great Khali ráfekszik. EGY, KETTŐ és Curtis Axel kiszabadul, majd feláll. Újra összeakaszkodnak, de most Axel a jobb és elkerüli ellenfelét, majd egy nagyot vág a hasába. Több kemény öklöst is kioszt neki, majd pacsizik és megérkezik Ryback, aki szó szerint leteríti ellenfelét, majd ütésekkel kezdi el sorozni. Khali megfejeli, de erre ellenfele átdobja a fémoszlophoz. Micsoda erő és most van esély a gyözelemre. EGY, KETTŐ és nagy nehezen, de Khali kiszabadult és odakúszik a kötélhez, hogy pacsizzon, de Ryback belerúg a karjába.Cesaro eléri ellenfele fejét és így be tud avatkozni a meccsbe. Három nagy ütést rávág Rybacknak, majd felkapja és beadta! GIANT SWING! Ryback nem bír megmozdulni és összeesik. EGY, KETTŐ, de azért mégis kiszabadul, majd pacsizik Alexnek, aki a karjával lesodorja ellenfelét, majd elkezdi ütögetni. Cesaro elgáncsolja, majd lefejeli és a sarokba odbja ellenfelét. Big Boot Cesarotól, aki feldobja ellenfelét és a levegőbe ad egy nagy ütést neki. EGY, KETTŐ és Axel kiszabadul. Cesaro elkapja a bal lábát, de a jobbal az arcába vág és leteríti a földre. Ezután pacsizik és megérkezik Ryback, aki egy spearral teríti le a vézna Cesarot. EGY, KETTŐ és a bajnok kiszabadu. Megpróbálja megütni az óriást, de az elkapja a karját és nem ereszti. Felkapja, majd Shell Lockedet nyom le neki! EGY, KETTŐ és Cesaro kiszabadult. Ryback pacsizni akar, de nincsen ott Axel. Mikor megfordul látja, hogy a bíró a földön van ésa Cm Punk ráver egy nagyot az acélszékével. Axel újra jön, de ő megkapja a GTS-t. Cm Punk rendesen beleavatkozott a mérkőzésbe. Ryback nagy nehezen feláll, de Cesaro beadja a Neutlarizert neki. A bíró felébred és EGY, KETTŐ, HÁROM! A nyertes ezzel a KhaliCesaro. 


MÁSODIK MÉRKŐZÉS: RANDY ORTON VS KANE!
Nem értem, hogy mit hiszel Randy.
Kíváncsi vagyok, hogy mennyit bírsz.
Randy Orton egy nagy öklöst adott be Kanenak az állára. Ezután lefejelte és egy nagy RKO-t akart beadni, de Kane ellökte magától, majd egy nagy rúgást nyomott le a lába közé. Ezután még pár ütést nyomott le Ortonnak a hátára, majd rádobta a földre és belerúgott az oldalába. A vipera dühösen feláll, majd a karjával lesodorja ellenfelét. Ezután feláll a kötél sarkába, de Kane is megy utána és ott kezdenek el pofoszkodni. Kane megunja és egy öklössel válaszol, de Orton kivédi és egy nagy Super Suplexet nyom le neki. EGY, KETTŐ és a Nagy Vörös Szörny kiszabadul. Orton elkezdi őt verni, de látszólag most veszteni fog. Körberúgdossa ellenfelét, aki még nem is ellenkezik. Amikor viszont a lángok felcsillanak a ringben, a vipera egy nagy Big Bootot kap. Kane a fejénél fogva felkapja, majd a nyakát megszorongassa és egy Flying Chokeslamot nyom le neki. EGY, KETTŐ és Orton kiszabadul, majd feltáplászkodik a kötélhez. Kane támad, de most kivédi és egy Dorp Kickel leteríti ellenfelét. Kane a kötélnél van és ezt Randy Orton ki is használja. Felkapja ellenfelét, majd egy nagy DDT-t ad be neki. Micsoda mérkőzés. EGY, KETTTő és a Big Red Monster túlélte a kopogtatást. Most pedig következik pár nagy ütésváltás, de a végén Kane nyeri meg ezt, egy fejeléssel. Elkapja Ortonnak a nyakát és egy nagy Chokeslamet ad be neki már másodjára. Randy Orton mozdulni sem bír és az ellenfele kimegy a ringből, majd visszatér egy fémlépcsővel. A vipera nagy nehezen feltáplászkodik, de Kane elkapja és egy óriási Tombstone Piledivert akar lenyomni a fémlépcsőre. Orton viszont megpróbál kibújni belőle pár ütéssel és egy DDT-t nyom le a Nagy Vörös Szörnynek. EGY, KETTŐ és Kane kiszabadul. Most viszont Orton rákészült az RKO-ra. A Vörös Szörny feláll és ellenfele támad is, de elkapja a torkát. Orton belerúg párat, majd egy nagy RKO-t nyom le neki. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! A vipera megnyerte a PPV-t magának. Ez nagy teljesítmény.

HARMADIK MÉRKŐZÉS: DANIEL BRYAN VS DEAN AMBROSE!
YES! YES! YES!
Mit keres ez a mocsok kecske itt?
Daniel Bryan ráugrik Dean Ambrosere, aki elterül. Ezután még ad neki három rúgást, majd a fejénél fogva felkapja és egy nagy oldalrúgást hajt neki végre és következik a High Knee is. Daniel Bryan feláll a kötélre, majd egy hátraszajtóval elugrik és elkezdi rúgdosni ellenfelét, aki nagy nehezen feláll. A face karakter ellenfele karjánál fogva a sarokba dobja, majd egy nagy High Knee-val válaszol.  EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Dean Ambrose vereséget szenvedett a Kolosszális Kecske ellenében. Daniel Bryan ünnepel, de megjelenik Roman és egy nagy Speart ad be neki. Seth is megérkezik, aki felállítja a kecskét, majd egy nagy Triple Powerbombot ad be neki. Mark Henry és Big Show érkezik, akik elüldözik az ellenfelüket. Mind a három Shildes srác kimenekül és ott nézik az óriásokat, akik felsegítik Bryant. Ennek a történetnek még lesz folytatása. Dean Ambrose visszamegy a ringbe és lekezdi püfölni Danielt, de megkapja a WMDT-t.  Roman egy Spearral leteríti Big Showt, de megkapja a World Stronges Slamet Henrytől. Rollins felugrik a kötélre, de Henry elkapja és egy újabb World Stronges Slamet ad be neki. Hátulról érkezik Kane, aki egy Chokeslamot oszt ki Henrynek, de megkapja a High Knee-t Danieltől. Micsoda mérkőzés.


NEGYEDIK MÉRKŐZÉS: GOLDUST VS ALBERTO DEL RIO WHC ÖVÉRT!
Sikerülni fog, Goldust!
Megjöttem mexikóból, szeretettel!
Ez egy érdekes mérkőzés lesz. Az egész Rhodes family megérkezett a mérkőzés színhelyére. Goldust három nagy rúgást adott be Del Rio lábába, majd lefejelte őt. Ezután megpofozta és még egy nagy ütést is lenyomott neki. Belerúgott a lába közé, majd lesodorta a karjával. Ezután egy Headlockba akarta fogni, de Del Rio kiszabadult és egy Dorp Kickkel leterítette ellenfelét. Az viszont felállt és tovább ütötte őt. A mexikói Double Cutot, akar beadni, de nem sikerül. Goldust a karjánál fogva odadobja a sarokba és ráugri. Del Rio viszont kimegy a ringből, ahol a legöregebb Rhodes várja. Mikor visszamegy kap egy nagy Oscart Goldustól. Vajon lesz új bajnok ezen a PPV-n? EGY, KETTŐ és Del Rio kiszabadult, majd felált. Egy nagy öklöst nyomott le Goldustnak a hasára, majd még egyet az arcába. Goldust látszólag nem zavartatja magát és féloldasan felkapta ellenfelét, majd a földre dobta. Ezután, ott a helyszínen próbálta elintézni, de Rio beleköpött a szemébe és egy rúgást mért a lába közé. Ezután a válla lent volt a földön és ellenfele megpróbált fordítással nyerni. EGY, KETTŐ és az Aranyember kiszabadult, majd felállt. Rio a hátába üt egy nagyot, majd kidobja a ringből. A mexikói visszamegy és találkozik Goldustnak a térdével. Ezután ellenfele elkezdi illegetni magát, de meglöki! Enzugiril következik és Goldust összeesik a földön. Del Rio mutatja azt a híres kézjelet, ami azt jelentette, hogy jön a finishere. Goldust fekve belerúgott az arcába, majd ráugrott ellenfelére, aki újból ellökte magától. Goldust viszont elrugaszkodott, majd egy Final Cutot kísérlet meg, de a mexikói kimenekült a ringből. Goldust felállt a kötélre és egy szajtóval eltalálta ellenfelét, majd begörgette a ringbe. EGY, KETTŐ és kiszabadult! Még így sem sikerült Goldustnak nyernie, aki felkapta ellenfelét, majd lenyomott neki egy DDT-t. Viccből elkezdte mutogatni a Cross Arm Breakert, de Del Rio elkapta a karját és végrehajtotta a finisherjét. Goldustnak kopognia kell, különben leszakítja ellenfele a karját. Kopog: EGY, KETTŐ, de a harmadik nem történik meg, mert eléri a kötelet. Nagy nehezen feltáplászkodik és még kap egy nagy rúgást az arcába. Alberto Del Rio ünnepel, majd megpróbál pinnelni. EGY, KETTŐ és Goldust kiszabadult. A mexikói megunta a játszadozást és megpróbálja kinyitni ellenfelének a száját, ami igencsak fájhat Goldustnak. Az viszont három nagy öklös segítségével kiszabadul és feláll. Egymásra néznek és elkezdik püfölni egymást. Goldust résen van és elkapja a mexikóinak a nyakát, aki belerúg a lába közé. Az Aranyember viszont sikeresen fordít és FINAL CUT! A mexikói kímúlt és jön a kopogtatás. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Mégiscsak új bajnokot avattunk.


ÖTÖDIK MÉRKŐZÉS: HELL IN A CELL BOOKER T VS JACK SWAGGER!
Búcsúzz el az állásodtól, Booker!
Nincs bennem harag, csak a győzelem íze!
A mérkőzés kezdetét veszi. Booker T bemegy a ringbe és elkezdi ünnepeltetni magát. Hamarosan megérkezik Swagger, aki hátba támadja, majd kidobja a ringből.  Ellenfele nekicsapódik a ketrechez, majd feláll és visszamegy a ringbe. Jack Swagger elkezdi rugdosni a négert, de az feláll és egy nagy ütést nyom le ellenfelének, majd egy Cholitseine-t ad be neki. Ezután két rúgással folytatja az arcába, majd Headlockba zárja be. A heel karakter feláll és ledobja magáról ellenfelét, majd Swagger Bombot akar beadni, de Booker T kimegy a ringből és a ring alatt keres "kincseket."Ellenfele gondolkozik egy kicsit, majd fogja magát és kiugrik elé. Booker T belerúg a levegőben lévő Swaggerre és eltalálja a fejét. A heel karakter összeesik és Booker elővesz egy acélszéket, majd kettőt ráver. Ekkor viszont Zeb Colter dörömbölése zavarja meg a küzdelmet. T odanéz, de ekkor Swagger odanyomja a kötélhez, majd erősen megszorongassa. A hajánál fogva bedobja a ringbe és kopogtat. EGY, KETTŐ és Booker T kiszabadul, majd feláll. Ellenfele egy nagy rúgást ad be neki, majd megpofozta és újból megtámadta. Booker összeesik, majd sikeresen feláll, de kap egy rúgsát az arcába és elterül. EGY, KETTŐ és ezt a kopogtatást is túlélte. Újabb ütésváltás jön és most Booker T újra elemében érzi magát. Egy Super Kicket nyom le Swaggernek, aki összeesik és kigurul a ringből. Addig ellenfele felállt egy asztalt, de nem volt jó ötlet. Swagger elkezdi verni, majd felkapja Booker T-t és egy nagy Swagger Bombot nyom le neki. EGY, KETTŐ és Booker nagy nehezen kiszabadul, de vérzik az álla. Swagger egy Headlockba fogja, de elllenfele arréb löki, majd belerúg a hátába. Immáron újra a ringben harcolnak. Booker T egy nagy rúgást nyom le Swaggernek, majd lefejel. Ellenfele belerúg a lábába és ez így megy hosszasan, mígnem a Smackdown GM-je gondol egyet és beadja a BOOK ENDET!! EGY, KETTŐ és Jack Swagger kiszabadult! Micsoida mnérkőzés és még korántsincs vége. Booker T feláll a kötélre, de ellenfele belerúg egy nagyot a hasába, majd felkapja. Booker viszont hármat belerúg a hasába és kiszabadult. Elkapja a karját és próbálja megszorongatni, de Jack Swagger kiszabadul és beadja a Big Bootot. Most viszont nem próbál meg kopogtatni, hanem kimegy a ringből és elővesz egy poroltót. Bemegy a ringbe, ahol Booker nagy nehezen feltáplászkodik és lefújja! A néger viszont nekimegy és egy Book Endet ad be neki. Most jön az újabb pinnelési kísélet. EGY, KETTŐ és Swagger túlélte ezt a kopogtatást is. Mind a ketten nagy harcosok és ez meglátszik a Hell In a Cell mérkőzésen is. Booker T felállítja ellenfelét, aki három nagy rúgást ad be nei és egy Big Bootot. Most sem próbál meg kopogtatni, hanem beadja a Patriot Lockot, azaz a Ankle Lockot. Bookernek ez az állásába is kerülhet és végül nem bírta tovább. Az este leghosszabb mérkőzése mivel ért véget? Booker nem kopog és ezzel Jack Swagger nem nyert! Eléri a kötelet, de Jack Swagger visszahúzza és még egy finisherrel próbálkozik. Booker viszont megint eléri a kötelet. Ezért Swagger felkapja, majd egy nagy Swagger Bombot ad be neki. EGY, KETTŐ és Booker T kiszabadult. Ellenfele újra elkapja a meggyötört bal lábát és megpróbál kopogtatni. EGYET, KETTŐT kopog Booker és nem többet. Ám a végén mégis megteszi a harmadikat és ezzel Swagger nyert.

FŐMÉRKŐZÉS: JOHN CENA VS PAUL HEYMAN HELL IN A CELL!
Ezen a meccsen nagyon sok meglepetés ér, Cena!
Tudod, mit? ÁLLOK ELÉBE!
Paul Heyman csak nevet és elkezd menekülni Cena elől, de útját állja a ketrec. Mikor megfordul ott áll előtte a WWE bajok. Cena elkezdi kergetni és bebújuk a ring alá. Ellenfele megnézi és egy poroltóval lefujja ellenfelét. Ezután egy acélszékkel rávág és beviszi a ringbe. EGY, KETTŐ és John Cena kiszabadult. Ráadásul csak szórakozik vele és felkapja Paul Heymant. Egy nagy AA-t adna neki, de elsötétül az aréna.  John Cena leteszi ellenfelét és megérkezik a Wyatt Family. Luke Harper és Erick Rowan érkeznek a ringbe és elkezdik püfölni Cenát. Az egy AA-t ad Harpernek és Rowant kiüti pár nagyobb ütéssel. Ekkor érkezett meg a Family feje, Bray Wyatt is. Cena felkapja Paul Heymant, hogy ha kell, akkor vele védekezzen. Bray mikrofont fog"Sajnálom, Cena, de tett Heyman egy ajánlatot nekem. Ha most szétverünk, akkor esélt kapok a Survivor Seriesre az övedért" Cena mosolyog, de ez halál komoly volt. Mind a három tag elkezdi őt verni és összeesik. Azután még párszor kitört, de semmi esélye. Bray pedig felemli, majd elkapja a fejénél fogva, megpuszilja és lenyom neki egy Sister Abigalt. Megérkezett a Wyatt Family, pontosan a Hell In a Cell végére. John Cena a WWE bajnoka a földön fekszik. Paul mindeközben kezet nyújt Bray felé, de az elkapja őt és egy nagy Sister Abigalt ad be neki. A menedzsert ráterítik Cenára és utasítják, hogy a bíró számoljon.EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Gyors győzelemmel Paul Heyman nyert!


Az adásnak vége.