[WWE SZTORI 2014-ben is! ]

Köszöntöm a WWE univerzumot. Úgy néz ki, hogy megtört végre Cm Punk rémuralma. Már mindenki fellélegezhet.

Triple H, nem mondhatom ki, hogy szar a vezetőség. Mert nem az. Te viszont egy nagy rakás szarkupac vagy! S, ezt továbbra is fenn fogom tartani.

Triple H ekkor befogta Punkot a finisherébe, de a volt WWE bajnok kitört belőle és kiment a ringből. A két pankrátor farkasszemet nézett egymással.

ELSŐ MÉRKŐZÉS: BIG E LANGTSON VS DOLPH ZIGGLER! IC BAJNOKI ÖV!

Itt az ideje egy kis győzelemnek!

A kilenc hónapon nem fog a kukába kerülni, az biztos. Visszaszerzem az övem!

Ziggler bejön a ringbe, majd érkezik Langston is, aki rögtön egy Running Slapshot adott be ellenfelének. Ezek után aconütötte őt, majd felkapta, hogy egy Big Endinget adhasson be neki. Ziggler viszont elég hamar ellökte magától, egyenesen a fémoszlophoz. Ezután nekitámadt, de a néger egy könyökössel eltalálta, majd arconvágta és sikeresen lefejelte. Ezután egy Chohtsinevel akart támadni, de Ziggler ezt már könnyedén kikerülte és egy Drop Kickel lecsapott. EGY, KETTŐ és nem lesz új IC bajnok! Ziggler dühösen próbálja a földön pofozni Langstont, majd felálll és belerúg. Látszólag nagyon ideges, s felmegy a felső kötélre, majd leugrik. Langston kinyújtja a lábát és egyenesen beleesik a volt bajnok. Ezután az IC bajnok feláll és a közönséggel beszélget, majd felhevülten csapja újra a földre az ellenfelét. A hajánál fogva felállítja és a lábaközé rúg egyet, majd a könyökével a hasába. Ezután egy E-Trainnal támad és jön a pinn. EGY, KETTŐ És Ziggler kiszabadult, majd a semmiből belerúgott ellenfelének a hasába és elkapta, majd egy Headlockba zárta. Nem nagyon tud mozogni ebből Langston, ám próbálja elkapni a kötelet. A közönség biztatására mégis feláll és a földhöz vágja Zigglert. EGY! Ziggler megfogja a kötelet és próbál jobban kapaszkodni, de Langstont ez nem hatja meg és felkapja egyenesen a vállához. Dolph ügyenesen próbálkozik, majd egy fejelés után kiszabadul és következik a Zigg-Zagg! Vagyis csak akarja, mert Langston ellöki, s gyorsan felkapja. Következik a Big Ending. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! 

BACKSATAGE SEGMENT:

Big Show az öltözőjében pihen, hiszen még a TLC fáradalmait nem pihente ki. Hirtelen megjelenik az ajtóban Bray Wyatt.

Show ökölbe szorította a kezét, majd gyorsan abbahagyta. Már nem akart többé harcolni Bray Wyattal, aki szépen elhagyta az öltözőt.

MÁSODIK MÉRKŐZÉS: EL TORITO VS RANDY ORTON! NQ!

El Torito!

Utálom a karácsonyt. 

A TLC Dark matchjének a visszavágóját láthatják a Karácsonyi RAWON a nézők. Randy Orton egy mikulássapkában vonul be és közben nyújtja a nyelvét a közönségre. A Los Matadores nagy üdvrivargással érkezik és mind a ketten bemennek a ringbe. Orton keresi El Toritot, aki a másik oldalon a kötélen át ráugrik. A viperát gyorsan leteríti és elkezdi a földön püfölni. Orton próbál kiszabadulni, de ebből nem sikerül neki. Fernando egy nagy nádpálcát ad oda El Toritonak, aki rendesen elkezdi használni. A vipera végül arconrúgja és sikeresen feláll. A kis bika újra támadni akar, de Orton felkapja, majd kidobja a ringbe, egyenesen a padlóra. Ezek után Diego és Fernando támadtak, de mind a ketten megkapták a Powerslamet. El Torito, ezzel azonnal visszatér a szorítóba, majd megpróbál támadni, de Randy Orton elkapja és RKO! EGY, KETTŐ, s elengedi a bikát. Az jön, amire a közönség gondol. Orton bedobja a ringbe a fémlépcsőt, majd amikor el Torito nagy nehezen feláll, még egy RKO-t ad be neki. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! A gyerekek nem láttak egy El Torito győzelmet, mert Orton megsemmisítette őt.

HARMADIK MÉRKŐZÉS: HEATH SLATER VS JOHN CENA!

Én leszek a következő WWE bajnok.

A te Karácsonyi ajándékod, egy nagy AA!

Újabb vicces mérkőzés jön. A WWE champion John Cena érkezik a szorítóba, s nem sokkal később követi őt Heath Slater. Slater nagyon boldogan megy be a ringbe és üvöltözi azt, hogy" karácsony van"!  Cena gyorsan letereíti a vállával, majd következik a You Cant See Mee. Slater nagy nehezen feláll, majd következik az AA. EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! A mérkőzésnek elég hamar vége szakad, de itt még nincs vége, ugyanis megjelenik a rámpán The Miz és Kane. A Nagy Vörös Szörny most is maszk nélkül szerepel, s rögtön bemegy a szorítóba, majd egy Big Bootot ad be Cenának. Ezek után a vállánál fogva felállítja és megtartja. Miz bejön a kötelek közé és megnézi a WWE bajnoki övet. Megpuszilja a trófeát, majd három óriási ütést ad be Cenának. Ekkor érkezik egy acélszékkel a közönség soraiban Paul Heyman és leüti mizt. Kane elkapja a nyakánál, hogy egy Chokeslamet adhasson be neki, de a WWE bajnok elkapja őt és egy AA-t ad be neki. Ezután a kezét nyújtja Heymannak, de az megtámadja a székkel, majd kuncogva kimegy. Senki sem tudja, hogy ki oldalán áll a menedzser, mindenesetre a WWE bajnok megnyerte ezt a mérkőzést. 

NEGYEDIK MÉRKŐZÉS: "KRAMPUSZ"ROMAN REIGNS VS "TÉLAPÓ"" MARK HENRY!

Krampuszi Spear!

Bocsi, gyerekek. Az ajándék annyi, hogy leverem Romant!

Újabb TLC visszavágó. A közönség tombol, amikor megérkezik Roman Reigns a két rénszarvasnak öltözött Shieldes sráccal. A közönség soraiból érkezik Mark Henry egy télapó ruhában és rögtön a falhoz vágja Rollinsot. Ambrose megpróbál felkapaszkodni a hátára, de elég hamar lerázza őt. Roman bemegy a ringbe és várja, hogy bejöjjön. A Télapó eleget is tesz a kérésének és máris bemegy, de rögtön kap egy Speart a Krampusztól. Ezek után Roman elég erősen elkezdi ütni, majd egy könyököst adott be az arcába. Még nem akar pinnelni, hanem egy Headlockkal próbálkozik. Henry csakhamar egy ütéssel kiszabadul, de feltáplászkodni a Spear után nem is olyan egyszerű. Elkezd pihenni a kötelek között, s ekkor Roman egy Chlotsinevel kidobja őt a ringből. Ezután a Shieldes srác kimegy, majd egy újabb Speart ad be a Télapónak, de ekkor már a fémlépcsőn landol.  Ezután újra támadni akar, de Henry a lábával elgáncsolja. Mind a ketten a földön verekszenek és a bíró már hétnél tart a számolásban. Ezért Henry úgy dönt, hogy szépen visszamászik és elkezd integetni a közönségnek. Roman ekkor berohan és készül a harmadik Spearra. Henry elkapja és egy nagy Word Stronges Slamnel intézte el. EGY, KETTŐ és a Krampusz kiszabadult. A Télapó dühösen ütötte meg a könyökével, majd a hajánál fogva rátette a ring sarkára. Ő maga pedig ráugrott, de Reigns elég hamar megfordult és egy Superman Punchot érvényesített. Jöhet a kopogtatás. EGY, KETTŐ és a kocka csakugyan fordult, mert Marknak volt annyi ereje, hogy kiszabaduljon. Roman a tarkójánál fogva elkapta és a fémoszlophoz vágta a vállánál keresztül. Henry megfordult és szemenköpte. A Shieldes srác semmit sem lát, ezért az óriás felkapta őt és majdnem jött a finishere. Roman viszont annyit mozgolódott, hogy el kellet engednie és jött már a harmadik, Krampuszos Spear. Henry a földön, Roman pedig ráfekszik. Talán tényleg Roman  a legerősebb Shieldes? EGY, KETTŐ ÉS HÁROM! Ezután nem kételkedhetünk benne, hiszen megnyerte a meccset. 


BACKSTAGE SEGMENT.

Ambrose és Rollins beszélgetnek a nagy mérkőzésük előtt.

Ez a kis párbeszéd előzte meg a Tag Team öv mérkőzést, ahol elég nagy a kétely. 

FŐMÉRKŐZÉS: THE NEW AGE OUTLAWS VS SETH ROLLINS ÉS DEAN AMBROSE VS ERICK ROWAN ÉS LUKE HARPER VS THE USOS! TAG TEAM BAJNOKI ÖV!

Pusztuljatok, örökké mi maradunk a bajnokok.

Ha egy Usot bántol, akkor mind a két Usot bántod. Akkor pedig mi téged bántunk.

Kettő a kettő a kettő a kettő ellen és ráadásul mindez a Tag Team bajnoki övért megy. Először Billy Gunn és Erick Rowan kezdték a küzdelmet. Mind a ketten elkezdték egymást tolni, amíg be nem érkezett Harper is és együtt nekiestek Billynek. Erre Road Dogg is érkezett, aki immáron egy acélszéket hozott és rávert egyet Rowanra. Az aréna máris elsötétült, s mire visszajöttek a fényre, már jött Bray, aki egy Sister Abigalt nyomott le Billy Gunnra. A mérkőzés diszkalifikáció értelmében Billy Gunnt, Road Doggot, Bray Wyattot,Erick Rowant és Luke Harpert kitiltják az arénából! Ennek következtében már biztos, hogy új Tag Team bajnokokat avatunk, hiszen csak a Shield és az Uso testvérek maradtak bent! Rollins egy könyökössel találta el Jimmy Usot és a kötélhez szorította, majd három nagy ütést adott be neki. Ezután egyszer megpofozta és újra nekiugrott. Jimmy egy rúgást adott be az arcába, majd felállt a felsőkötélre és leugrott. Eltalálta Rollinsot és elkezdte az arca után ütni. A Shieldes srác belecsípett ellenfelének a bőrébe, aki elgyengült és próbált pacsizni. Ambrose ekkor a kötélről leugrott és eltalálta Jimmyt a hátánál fogva. A közönséget eléggé megosztotta ez a mozdulat. Ambrose utána még egyszer belerúgott az arcába. Utána már több lehetősége nem volt, mert jött Jey Uso és egy Superkicket adott be neki. Közben Rollins ráfekszik Jimmyre. EGY, KETTŐ és az Uso kiszabadult. Bray Wyatt hirtelen visszamegy a ringbe, de az aréna elsötétül. Mikor visszatér a fény, a ringben Roman Reigns áll, aki egy Spearral kiüti a Wyattok fővezérét!  Jimmy pacsizik és bejön Jey Uso, aki egy újabb Superkicket oszt ki, immáron Seth Rollinsnak. Pinnelni szeretne, de Roman a tarkójánál fogva kihajítja a ringből. Ambrose visszatér és megpofozza a Romant, mondván, hogy nincs szükségük a segítségére. Roman viszont már rendesen elszúrta, hiszen diszkalifikáció értelmében kizárták a Shieldet és az Usokat is a mérkőzésből. Tehát senki sem nyerte meg ezt a mérkőzést, a Tag Team bajnokok pedig még mindig a The New Age Outlaws!

 

Az adásnak vége.